παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ
Προσπαθω να σας καταλαβω και ολο βρισκω τοιχους!!!
  Εδω και δυο μηνες εχω γνωρισει εναν Υδροχοο,εγω ειμαι Λεων.Δουλευουμε μαζι........Απο την αρχη με εντυπωσιασε το μυαλο του,ο τροπος που εκφραζοταν και που δουλευε,ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ!!Ποτε δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου οτι θα μπορουσε να γινει κατι μεταξυ μας,κι αυτο γιατι ποτε μεσα στην δουλεια δεν δημιουργω σχεσεις.

Μετα απο 2 χρονια που δουλευουμε μαζι,καταλαβαινα οτι συνεχως μου πετουσε υπονοουμενα και προσπαθουσε να μου ψαρεψει λογια.Ενα βραδυ τα εφερε ετσι η τυχη και μειναμε μονοι στην εταιρια,τοτε μου ειπε οτι νιωθει πολλα για μενα που τον πνιγουν,οτι με θαυμαζει και δυσκολευεται να το ελεγξει ολο αυτο.

Τωρα θα μου πειτε ολα ωραια και καλα,τι θελεις?Απο εκεινο το βραδυ εχει περασει ενας μηνας,εχουμε βγει μονο μια φορα,γιατι πνιγεται στην δουλεια και αυτο ειναι αληθεια,αλλα αν ηθελε δεν θα μπορουσε να ξεκλεψει λιγο χρονο?

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορουμε να μιλαμε καθολου για μας στην εταιρια,εξω δεν βγαινουμε και τον νιωθω πολυ απομακρο.Ειναι δυνατον να νιωθει πληρης μονο με το να με κοιταει?Εγω θελω να μιλαμε,να τον αγκαλιαζω να τον φιλαω........Μα ρε παιδια εσεις πως βιωνετε εναν ερωτα????
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...