παρακαλώ περιμένετε...

Εφετειο..

  • silia81 @ 13.07.2009 16:48
    Εκ πείρας...αναβολή θα πάρει. Ποιός θα κάτσει να δικάσει μέσα Ιουλίου;;
    υ.γ Αν μού έλεγες και την υπόθεση-διαδικασία, θα μιλούσαμε και για την ουσία. Ο δικηγόρος, τί λέει για όλα αυτά;;
  • silia81 @ 13.07.2009 16:49
    Αν το πινάκιο είναι μεγάλο νούμερο, πάλι για αναβολή πάει...sorry!
  • KELLY79 @ 13.07.2009 17:47
    Είναι σοβαρό το ζήτημα, παρόλαυτά, με αυτά που ξέρω παρατηρώ τα εξής:

    Έχει γενέθλια όψη τετραγώνου Ήλιου Άρη στους οίκους 12-8 ο αντίστοιχα. Ο 12ος οίκος σθμβολίζει και τους χώρους όπου οι άνθρωποι δεν έχουν προσωπική θέληση (ιδρύματα/ φυλακές κλπ). Ο Άρης στον 8ο οίκο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει επίσης ότι είναι πολύ πιθανό να συμμετείχε σε λάθος/ απατηλές συνεργασίες με στόχο το κέρδος.

    Οι σημαντικές όψεις που σχηματίζουν στις 15/7 οι διελαύνοντες πλανήτες είναι:
    Η τριπλη σύνοδος Δία/ Χείρωνα/ Ποσειδώνα σε απόσταση 2 μοιρών από το γενέθλιο Ήλιο στο 12 οίκο. Κάτι δημιουργεί ελπίδες (Δίας) για λύτρωση (Ποσειδώνας) από ένα τραύμα (Χείρωνας) στον οίκο που όπως ανέφερα σχετίζεται και με τους χώρους όπου οι άνθρωποι δεν έχουν προσωπκή πρωτοβουλία. Η τριπλή αυτή σύνοδος σχηματίζει τετράγωνο με το γενέθλιο Άρη στον 8Ο οίκο, ενεργοποιώντας και τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Σίγουρα είναι ενδείξεις για αλλαγή στην προσωπική του κατάσταση, αφού ο Ποσειδώνας κυβερνά τον πρώτο του οίκο (Ωροσκόπος Ιχθύς) και ο Δίας τους οίκους 9 και 10 (ζητήματα νομικά, ανώτερα δικαστήρια/ status quo).

    Δεν ξέρω να σου πώ τι θα γίνει παραπάνω εκέινη την ημέρα, όμως στις γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν γίνεται Πανσέληνος σε σύνοδο με το γενέθλιο Πλούτωνα και το διελαύνοντα Κρόνο, σχεδον «επάνω» στον 7ο οίκο, καθώς επίσης ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ακμή του γενέθλιου 12ου οίκου, πιστεύω θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, (δεν ξέρω αν θα είναι απόφαση δικαστική, αφού ως γνωστόν αργούν αρκετά). Μπορεί να πρόκειται για μεταφορά σε άλλο χώρο.

    Επίσης ο διελαύνων Κρόνος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ωροσκόπο στις αρχές Οκτωβρίου του 09 και ξανά όταν θα γυρίσει ανάδρομος Απρίλιο- Ιούνιο του 2010, με πιο σημαντικό μήνα για κάποια αλλαγή το Μαϊο του 2010 ( Δίας Κρόνος διελαύνοντες σε σύνοδο με κατερχόμενο, Ουρανός σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και Πλούτωνας διελαύνων σε τετράγωνο με γενέθλιους Ουρανο και Δία, οι οποίοι κυβερνούν τους οίκους 9,10,12) Οπότε μέχρι τότε, πιστεύω ακόμα θα κρίνονται πράγματα.
  • vAIRsiFIRE @ 13.07.2009 20:57
    OK...Silia.. Δεν ξερουμε ακομα τι νουμερο εχει.. σε λιγο θα πανε να καταθεσουν κατι εγγραφα.. η δικηγορος επαθε ατυχημα σημερα επιστρεφοντας απο ναυπλιο.. ελπιζω να μην την κρατησει μακρια απο τις υποχρεωσεις της, την Τεταρτη.

    Κελλυ.. Ναι, παντα συμμετειχε σε λαθος συνεργασιες με στοχο το κερδος...

    Αυτα που μου ανελυσες στην 2η παραγραφο, αισιοδοξα μου ακουγονται..

    Ειχε ηδη μεταφερθει απο κορυδαλλο στην τυρινθα πριν κατι μηνες, ας ελπιζουμε οτι θα τον μεταφερουν ή στις αγροτικες ή πισω στον κορυδαλλο που εχουμε κανει αιτηση.. αν τελικα μεινει μεσα..

    Μια διευκρινηση... Πριν λιγο εμαθα (σπασμενο τηλεφωνο μου παιζουν οι γονεις.. μαλλον χαμενα τα εχουν, δεν πρεπει πλεον να βασιζομαι στα λεγομενα τους) οτι αυτο το δικαστηριο που γινετε δεν ειναι εφετειο αλλα δικαστηριο για την αναστολη της ποινης μεχρι να γινει το εφετειο τον οκτωβρη του 2010!!! Που στην ουσια μας ειναι και αχρηστο διοτι τον Μαιο του 2010 (οπως σωστα ειπες!!!) θα εχει εκτισει την ποινη του, αφου δουλευε μεσα και οι μερες μετρουσαν αλλιως..

    Και επισης, αν οντως παρει αναστολη ποινης (που θελουμε να ελπιζουμε) αυτη η αλλαγη του Μαιου, θα μπορουσε να σημαινει την μετακομιση του στο εξωτερικο που ετσι κι αλλιως εχει βαλει σκοπο με το που θα βγει...

    Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου Κελλυ.. να 'σαι καλα!
  • vAIRsiFIRE @ 13.07.2009 21:18
    Ντριμ... πρωτα απο ολα.. το κεφαλι του τον εφαγε στην ουσια, αλλα και απο ΄φιλο΄προδοθηκε.. οποτε ειναι εν μερει αληθες αυτο που λες..

    Δυστυχως.. παντα εβλεπε τον εαυτο του σαν θυμα των περιστασεων.. και τωρα ναι το παιζει ακομη πιο πολυ οσιομαρτυρας.. για αυτο τσατιζομαι μαζι του..!!! Δεν εχει αναλαβει τις ευθυνες του ακομα!!!

    Συνεχεια σου βγαινει λες νεαρα ατομα παιδια.. ναι η θετη του κορη και ο 2χρονος γιος του.. που δεν ελλειψαν απο κανενα επισκεπτηριο.. ο συναισθηματισμος και η πατρις-θρησκεια-οικογενεια εχουν ηδη δουλεψει προς οφελος του.. να φανταστεις οτι επετρεψαν τα πρωτα γενεθλια του παιδιου του να γεινουν μεσα στον κορυδαλλο στις 11 Ιουλιου 2008!!

    Βλεπεις γυναικα, ειναι μαλλον η γυναικα του, η οποια αυτη τρεχει για ολα τα εγγραφα και την γραφειοκρατικη δουλεια..

    Ποιο τηλεφωνο?? Τωρα τουλαχιστον δεν μιλαει στο τηλ. ειναι εξω με 7ημερη αδεια... αλλα πριν ολο αυτον τοκ καιρο ναι.. μιλουσε στο τηλ..

    Υπαρχει επαναληψη λες.. αυτο δεν ειναι καλο.. και εμενα το μυαλο μου τρωγεται με ενα παιδι?? Τι εννοεις?? με πολλα παιδια τρωγεται το δικο μου μυαλο.. και οχι δεν σκεφτομαι ν μετακινηθει με μη νομιμο τροπο.. απλα σκεφτομαι οτι ισως θα ηταν ευκαιρια να να βαλω σε εφαρμογη ενα πολιτικο μεσο που εχω.. αλλα που μεχρι τωρα απεφευγα να χρησιμοποιησω λογω της επιστροφης χαριτος που εγω προσωπικα θα πρεπει να ξεπληρωσω...

    Ντριμ, σε ευχαριστω και εσενα για τον χρονο σου..

    "...μου πεσαν πολλά μαζι τωρα και παω να παρω λιγο αερα γιατι βλεπω οτι δεν ειμαι ψυχρη και αποστασιοποιμενη και αυτο ειναι φαουλ..'
    ελπιζω να ειναι καλα...
  • vAIRsiFIRE @ 13.07.2009 21:19
    Σιλια μολις εμαθα αριθμο πινακιου!!
    11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αυτο ειναι πολυ θετικο!! Εννοω σαν αριθμος ειναι ο καλυτερος!!!
  • vAIRsiFIRE @ 13.07.2009 21:20
    Inspiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vAIRsiFIRE @ 13.07.2009 21:46
    Ναι το ταξιδι στον καναδα με την οικογενεια του δεν ειναι αυτοεξορια, το σκεφτονται σαν μια καινουρια αρχη..

    Ναι Ντριμ.. τα παιρνω μαζι του γιατι δεν ζξιζει σε κανεναν να αισθανεται αυτολυπηση.. ωπ κουδουνι ηρθε ο μπρο .. σε λιγο!!!
  • KELLY79 @ 13.07.2009 22:49
    parakalw vairs
  • vAIRsiFIRE @ 13.07.2009 23:38
    OK.. εφυγαν.. τι ελεγα??

    Ναι, οτι νευριαζω μαζι του, γιατι ειναι και επιπολαιος συν ολα τα αλλα.. αλλα ναι δεν ειναι καθολου κακος.. ειναι ψυχουλα και βλαξ.. σαν μωρο παιδι...

    Τον ειδα σε καλυτερη ψυχολογικη φαση σημερα, του μιλησα για τα οσα ειπαμε εδω και τι σταση να κρατησει στο δικαστηριο, φανηκε να καταλαβαινει.. θα δουμε..

    Χαχα ειναι περιεργο αυτο που λες για τον πατερα, γιατι ενω ποτε δεν ετρωγε γλυκα, ειναι κανα 2 μηνες τωρα που τα τσακιζει!! Δεν ειχε ποτε ζαχαρο, αλλα θα του πω να το ελεγξει!! Σεξακι με μάμαβερς? Αυτο κι αν θα 'ναι αστειο!!!

    Ναι υπαρχουν πολλα οικονομικα θεματα που σκεφτεται, χρωσταει σε ολον τον κοσμο, μεχρι και τα χρυσαφικα τους πουλησαν.. και ναι υπαρχει μια οικονομικη βοηθεια που μαλλον θα ζητησει για να πληρωθει το μεθαυριανο δικαστηριο, δεν ξερω βεβαια πως θα ξεπληρωθουν ολα αυτα, θα μου πεις λιγα λιγα οπως τα ξεπληρωνουν μεχρι τωρα..

    Ναι το παιζει εξω καρδια, παντα το εκανε για να δινει σε ολους μας κουραγιο, και ενα παραπανω τωρα που ειναι εξω το αδελφι μου, και ναι τα ματια του αν τον κοιταξεις καλα, λενε αλλα.. ξεσκιζεται..

    Σε ευχαριστω και παλι ντριμ νιωθω πολυ καλυτερα και ετσι μπορεσα και τον σηκωσα κι εκεινον λιγο.. συζητησαμε πολυ και τις 2 εκδοχες και την αναστολη αλλα και την ακυρωση της και ενταξει δεν τα βλεπει πλεον ολα τοσο ασχημα... Μου ειπε οτι εχει ξεκινησει και το διαβασμα εκει μεσα (κατι που δεν εκανε ποτε του!!) Νομιζω οτι τον βοηθαει αν και φοβαμαι το περιεχομενο των βιβλιων που διαβαζει.. ειναι επιρεπης στις φαντασιωσεις και φοβαμαι μην το χασει τελειως το μυαλο του.. διαβαζει 'την δυναμη του νου' κατι τετοιο..

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...