παρακαλώ περιμένετε...

οι εκλείψεις...

  • Stardhomme @ 23.01.2009 18:06
    faith, η έκλειψη του Αυγούστου ενεργοποιείται μέσα στο Φεβρουάριο, ενώ και η έκλειψη της 26/1 είναι εξαιρετικά σημαντική. Σχέση και δουλειά στο μικροσκόπιο, προσοχή στα κοινά οικονομικά σας (με σύντροφο ή από συνεργασίες) και γενικότερη επανατοποθέτηση ως προς τις αξίες που σας χαρίζουν τα άτομα που έρχεστε σε επαφή ένας προς έναν. Αν για παράδειγμα η έκλειψη του Αυγούστου ήταν απλά μία συνειδητοποίηση των παραπάνω, τώρα ήρθε η ώρα της δράσης. Με το Δία σύμμαχο (σύντροφος ή επαγγελματική ευκαιρία που δρα και ως φύλακας άγγελος) ετοιμαστείτε για την αλλαγή. Με τον Πλούτωνα να προστάζει να αλλάξει αργά και βασανιστικά ο τρόπος που αντιμετωπίζετε σχέσεις και συνεργασίες, έρχεται τον Ιούλιο η έκλειψη Ηλίου της 22/7 να βάλει τα λεφτά σας σε μία κίνηση. Καλή ή κακή, θα δείξει ανάλογα μρ τη συμπεριφορά σας μέχρι εκείνη τη στιγμή...
  • faith @ 23.01.2009 18:32
    ...μάλλον δεν καταλαβαίνω αρκετά, εκλείψεις-Δίας-Πλούτωνας κι έχει σπλιτάρει το σήμα μου...
    Δηλαδή η έκλειψη του Αυγούστου είναι άσχετη με την 26/1 ούτε έχει εκδηλώσει ακόμη τη δυναμική της (άρα σε δουλειά/οικονομικά εκτός από περικοπές έπονται και ανακοπές το Φεβρουάριο?) ενώ ο Δίας μου ανοίγει τελευταία στιγμή το αλεξίπτωτο που εγώ νόμιζα τρύπιο. Αλλά ο Ιούλιος θα δείξει αν ήταν καλό το μπάλωμα....χμμμ....καλά κατάλαβα?
  • Stardhomme @ 23.01.2009 18:40
    faith, νομίζω μέσα σε Φεβρουάριο και Μάρτιο θα λυθούν πολλές απορίες σου.... Προσπάθησε να έχεις ανοικτά μάτια και αυτιά για να συνδυάζεις αυτά που γίνονται με ό,τι συνέβη στις προηγούμενες εκλείψεις. Πάντως το γενικό συμπέρασμα είναι η απώλεια ασφάλειας στη ζωή σου (είναι ο Κρόνος που πάνω στη Σελήνη σου), προσπαθείς να κρατηθείς από κάτι που ίσως και να πεθαίνει; Ο Δίας είναι ίσως αυτός που θα ανοίξει τα μάτια σου σε αυτό που θα ακολουθήσεις......
  • magia54 @ 23.01.2009 18:47
    Να πάρω και εγώ την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εκλείψεις?Η συγκεκριμένη έκλειψη 1/8 ''χτύπησέ'' το σπίτι και την οικογένεια μου..Τσακωμοί και λόγια βαριά,αλήθειες που κρύβαμε καιρό,βγήκαν στην επιφάνεια..Κι αυτό που άφησε ήταν ένα βομβαρδισμένο τοπίο..Όμως παρ'όλες τις δυσκολίες εκμεταλλευθήκαμε το γεγονός για μια νέα αρχή..Και τώρα με τη καινούρια έκλειψη φοβάμαι μηπως όλη η προσπάθεια πάει χαμένη και βρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο..Αν έχετε τη διάθεση θα εκτιμούσα πολύ μια πρόβλεψη σχετικά..Ευχαριστώ!
  • faith @ 23.01.2009 18:52
    έχω απορίες γιατί όλοι οι έτεροι Υδροχόοι (που ξέρω) στις περσινές εκλείψεις είχαν πολλαπλά σοκ αναφυλαξίας και πρόωρες άσπρες τρίχες από τα τεκταινόμενα της ζωής τους, ενώ εγώ ζούσα την απόλυτη νιρβάνα της ευτυχίας και της σταθερότητας και τους συμπαραστεκόμουν. Καμία ένδειξη ή έστω υποννοούμενο. Δεν είναι λοιπόν άδικο? Το δικό μου "κάτι" που αργοπεθαίνει γιατί δεν βόγγηξε να καταλάβω?
  • faith @ 23.01.2009 18:58
    magia τουλάχιστον εσύ (όπως και οι άλλοι ομοζώδιοι) έχεις κάποια ένδειξη και ξέρεις τι και πού ίσως να περιμένεις ταραχή. Εγώ δηλαδή γιατί τίποτα? Όλα αιφνιδιαστικά? Ύπουλα? Παρασκηνιακά? Τι...?
  • magia54 @ 23.01.2009 19:06
    Κατ' αρχάς εγώ είμαι σκορπιός και όχι υδροχοός...
    Απλά η έκλειψη για κάποιο λόγο που δεν ξέρω με επηρέασε...Γνώμη μου είναι ότι αφού δεν σε επηρέασε τότε δε σημαίνει ότι αυτό θα γίνει ''ύπουλα'' και ''αιφνιδιαστικά''..Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή καιοι κατάλληλες συνθήκες..
    Και να δώσω τα στοιχεία μου σε περ'ιπτωση που χρειαστούν:31/10/90,20:45
  • magia54 @ 23.01.2009 19:08
    Και αν κατάλαβα καλά, θέλεις να βρεις τον τομέα που σου επηρεάζουν οι εκλέιψεις για να τον προσέχεις??
  • faith @ 23.01.2009 20:18
    κάπως έτσι ναι, δεν ξέρω τι να προσέχω (διαφωτιστικέ stardhomme θένκιου! δίπολο δουλειά-σχέσεις λοιπόν). Όμως δεν είχα την παραμικρή ένδειξη (εκτός από τις ψιλοπερικοπές στη δουλειά που ανέφερα) ενώ οι κεραίες μου ήταν και είναι τεντωμένες... όλοι οι άλλοι κάποιο προκαταρκτικό σοκ υπέστησαν και ξέρουν πού παν'τα τέσσερα. Λες να τη γλιτώσω κι αυτή τη φορά ή μπαααα...?

    P.S: συγγνώμη, δεν πρόσεξα ότι είσαι σκορπίνα μέσα στον πανικό μου
  • paulamcandrew @ 24.01.2009 18:39
    paidia exw megalo 8ema kai anisixia gia to ti tha ginei... Egw me tin eklipsi 1/8 xwrisa, paraiti8ika kai apo tis dyo epaggelmatikes mou synergasies k ergasies, odigi8ika sto agnwsto... kai apotote ka8e prospa8eia epaggelmatiki k erwtiki an kai epetixenan panta kati ginotan kai den oloklironotan.. twra ti ginetai eilikrina den xerw apo pou na piastw....
  • faith @ 25.01.2009 14:33
    στα λόγια μου έρχεσαι κι εσύ...όλοι είχατε γεγονότα εκτός από μένα...υπομονή και από ό,τι κατάλαβα τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για όλους...εμένα πέφτει πάνω στα γενέθλια (Ήλιο, Αφροδίτη) και χωρίς προειδοποιητική βολή από πέρσι, όλα στον αέρα!!
  • faith @ 25.01.2009 14:51
    Να προσθέσω και Δία αγκαζέ με Βόρειο Δεσμό στη σούπα μου (που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει με την έκλειψη, όποιος ξέρει ας μας πει, κάθε προσφορά δεκτή με άπειρα θένκιου)

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...