παρακαλώ περιμένετε...

ορωσκόπος Κριόοος?

  • chitina @ 12.10.2010 16:21
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι, έχω να διαβάσω πολλά... Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν είχα μπεί στη βιβλιοθήκη του site. Αρκούμουν πάντα στην εβδομαδιαία και μηνιαία πρόβλεψη στο mail μου... Όσο για το τελευταίο που αναφέρετε, ευχαριστώ πολυ αν και το ανέφερα μεταξύ σοβαρού και αστείου, θα σας στείλω όμως. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζητούσα ήταν να μου πείτε γενικά για το αν θα βρώ καμιά δουλειά... Λυπάμαι που δεν το έκανα σαφές. Δεν πειράζει, ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  • Evi_1 @ 12.10.2010 22:44
    exw akrivws to idio provlima mono pou edw mou leei oti exw wroskopo tauro kai se alla krio
  • Evi_1 @ 12.10.2010 22:44
  • chitina @ 13.10.2010 14:37
    Αν εχω καταλάβει καλα, απο τα λίγα που διάβασα αυτές τις μέρες στη βιβλιοθήκη έχει να κάνει με το που ΞΕΚΙΝΑΕΙ ο 1ος οικος στο χάρτη... Ελεγξέ το και εσύ.
    Το εξηγεί στο γλωσσάρι στο λήμμα ωροσκόπος.
    http://www.stardome.gr/library/glossary.html
     
    Παρεμπιπτόντως να πώ οτι έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά. Υπάρχει πλούσιο υλικό, ελεύθερο σε όποιον θέλει να ασχοληθεί, να μάθει, να λύσει θέματα. Ελπίζω μόνο να τα φιλτράρουμε σωστά και να καταφέρουμε να διαβάζουμε την "πραγματικοτητά" μας όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, γιατί έχω την υποψία οτι πίσω απο αυτές τις "εξηγήσεις" που μας δίνετε ο καθένας από μας διαβάζει άλλα πράγματα ανάλογα με τη φάση την οποία βρίσκεται σε κάθε τομέα και ανάλογα με την ψυχολογική του κατάσταση τα μάτια του βλέπουν αυτά που θέλουν να δούν...
    Φυσικά αυτό να έχει να κάνει με την έλειψη πείρας και τριβής.
    Ευχαριστώ παντώς. Αυτά που διβάζω είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.
    Καλή συνέχεια.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...