παρακαλώ περιμένετε...
Ταύροι και Καρκίνοι, γεννημένοι για παιχνίδι!
Stardome* @ 06.08.2019

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί για την καθημερινότητά σας; Για το πώς κύλησε η ημέρα σας και πόσο διαφορετική θα μπορούσε να γίνει αν κάνατε μία ανεπαίσθητη αλλαγή στα σχέδιά σας; Πόσες φορές έχετε σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν η ίδια αυτή αλλαγή γινόταν την ώρα που παίζατε ένα παιχνίδι και τις επιπτώσεις που θα είχε; Θα κερδίζατε ή θα χάνατε; Υπό τις ίδιες συνθήκες, θα επιλέγατε κάτι διαφορετικό ή θα επαναλαμβάνατε την ίδια αρχική επιλογή;

Όλα αυτά είναι, βεβαίως, ρητορικά ερωτήματα. Κανείς δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις σε αυτά, όμως υπάρχουν σημεία στα οποία μπορούμε να σταθούμε. Τα παιχνίδια είναι ένας αγαπημένος τρόπος διασκέδασης για όλους, είτε πρόκειται απλώς για ένα videogame στο οποίο παίζουμε μόνοι μας είτε για ένα επιτραπέζιο που μοιραζόμαστε με τους φίλους μας. Επίσης, παιχνίδι μπορεί να είναι και οποιοδήποτε είδος αθλήματος, εκεί όπου πολλές φορές ζητούμε την βοήθεια του αστεριού μας για να κερδίσουμε.

Ποιο μπορεί να είναι όμως το ζώδιο που μπορεί να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στα παιχνίδια; Δύσκολη ερώτηση, εξίσου δύσκολη και η απάντηση, αλλά θα επιχειρήσουμε να την αποκρυπτογραφήσουμε. Ξέρουμε φυσικά ότι τα ζώδια, οι ωροσκόποι και οι πλανήτες επηρεάζουν τη ζωή μας, πόσο μάλλον έναν άνθρωπο που παίζει παιχνίδια. Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν επίσης το στιλ του, την προσωπικότητά του και το πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

Κανένα ζώδιο δεν είναι δυνατό να έχει μεγαλύτερες ικανότητες από ένα άλλο όταν συμμετέχει σε ένα παιχνίδι. Μπορεί όμως να πάρει διαφορετικές αποφάσεις ανάλογα με την προσωπικότητα του παίκτη. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι δύο ζώδια είναι περισσότερο αποτελεσματικά σε παιχνίδια που χρειάζονται ψυχραιμία και σωστές αποφάσεις και δεν είναι άλλα από τον Καρκίνο και τον Ταύρο.

Οι παίκτες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου έχουν διαίσθηση και μπορούν να πείσουν τον αντίπαλο ότι αν δεν αλλάξει την απόφασή του, θα κάνει λάθος. Οι παίκτες στο ζώδιο του Ταύρου είναι περισσότερο αποφασιστικοί. Ίσως δεν έχουν την ευχέρεια των Καρκίνων στα mind games, όμως έχουν τη δυνατότητα να πείσουν τον αντίπαλο ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει καμία γνώμη, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχει καμία τύχη απέναντι σε έναν αποφασισμένο Ταύρο!

Επίσης, είναι τρομερά ανταγωνιστικοί και δεν παύουν να ψάχνουν νέους τρόπους για να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ότι κάνουν. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνο της Μαρίας Κονίκοβα. Γεννημένη στις 21 Απριλίου, είναι πολυπράγμων όσο δεν πάει. Έχει εργαστεί ως συγγραφέας, ψυχολόγος, δημοσιογράφος, διαφημίστρια και πολλές φορές έκανε μερικά από τα παραπάνω ταυτόχρονα. Το ίδιο ισχύει και για την τελευταία της ενασχόληση, αυτήν που την έκανε επαγγελματία των παιχνιδιών με τράπουλα.
astrology_divination_chart_horoscope_zodiac_libra_aquarius_virgo-682841.jpg

Είναι τόσο ενδιαφέρουσα η περίπτωσή της, που αποδεικνύει πώς ο ανταγωνιστικός αλλά και ταυτόχρονα αναλυτικός χαρακτήρας ενός Ταύρου μπορεί να σε φέρει στην κορυφή, σε ότι κι αν κάνεις. Η Κονίκοβα δεν είναι απλώς μία πολυσχιδής προσωπικότητα, αλλά μία πολύπειρη ψυχολόγος που της αρέσει να γράφει βιβλία. Πριν κατασταλάξει όμως σε αυτά, ξεκίνησε να εργάζεται ως κειμενογράφος σε μία διαφημιστική εταιρεία, μεταπήδησε για ένα διάστημα στη δημοσιογραφία και κατέληξε να γίνει συγγραφέας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην βιβλιογραφία της περιλαμβάνεται κι ένα που έχει ως θέμα την Αστρολογία και τη σχέση των ανθρώπων με τα άστρα. Η αμερικανίδα θέλησε σε κάποιο σημείο της καριέρας της να γράψει κι ένα βιβλίο για τη σχέση των ανθρώπων με το τυχαίο. Αντί όμως να σταθεί στη θεωρία, αποφάσισε να ζήσει το τυχαίο και να αποκτήσει εμπειρίες που θα την βοηθήσουν στη συγγραφή. Επέλεξε να καθίσει στο τραπέζι με την πράσινη τσόχα για να αντλήσει έμπνευση και τελικά διαπίστωσε ότι έχει τεράστιο ταλέντο στα παιχνίδια με τράπουλα!

Τα άστρα, η προσωπικότητα, η ικανότητα και το γεγονός ότι ως ψυχολόγος γνώριζε την τέχνη της αποκωδικοποίησης προσωπικοτήτων και σκέψεων, την μετέτρεψαν σε μία επαγγελματία που δύσκολα μπορεί κανείς να κερδίσει.

Αν πάντως δεν είσαστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου όπως η Κονίκοβα, ούτε σε εκείνο του Καρκίνου όπως οι αντίπαλοι της αμερικανίδας, Ιγκόρ Κουργκάνοφ, Λιβ Μπορί, Φατίμα Ντε Μέλο και Λέο Φερνάντες, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε. Όλα τα ζώδια έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, απλώς μπορεί να είναι λίγο λιγότερα από των δύο παραπάνω. Οι Κριοί είναι άριστοι στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων, τα Λιοντάρια παρουσιάζουν ηγετικές ικανότητες, οι Παρθένοι είναι συνετοί στο παιχνίδι τους, οι Ζυγοί ξέρουν πότε να σταματήσουν είτε κερδίζουν είτε χάνουν, οι Σκορπιοί κάνουν εξαιρετική προετοιμασία πριν τους αγώνες, οι Ιχθύες είναι πάντοτε ήρεμοι. Γι’ αυτό, εξερευνήστε τα ταλέντα σας, απελευθερωθείτε και δώστε στο άστρο σας την ευκαιρία να λάμψει!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...