παρακαλώ περιμένετε...
ΑΣΤΡΟ-LIFESTYLE
Το παιδί Υδροχόος του 3ου Δεκαημέρου
actavesta*baby @ 27.02.2014

Με την επιρροή της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο μικρός Υδροχόος του 3ου Δεκαημέρου έχει εξίσου ανάγκη τη συντροφικότητα και τη διαφορετικότητα. Ανακαλύψτε τον!

Το παιδί Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή της γλυκιάς συντροφικής Αφροδίτης, του πλανήτη της κοινωνικής σύνδεσης και της αρμονίας! Ο συνδυασμός της Αφροδίτης με τον τρελό Ουρανό μας δίνει μία περισσότερο ήπια και γλυκιά πινελιά στο χαρακτήρα, μία ιδιαίτερη κοινωνικότητα και την ανάγκη για διαφορετικότητα που εκφράζεται μέσα από τα ενδιαφέροντα και τις κοντινές σχέσεις. Αν δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες και προσωπικά σημεία στο σταθερό σταυρό, συνήθως αυτό το παιδί έχει κάποιο χαρακτηριστικό κάπως εξωτικό ή τόσο ιδιαίτερο που δε φαίνεται να προέρχεται από κάποιον από τους γονείς του. Αυτό που κάνει το παιδί Υδροχόο του τρίτου δεκαημέρου να ξεχωρίζει είναι η διάθεσή του να προσεγγίζει τις σχέσεις και την ανάγκη του για δημιουργικότητα με ένα τρόπο αντισυμβατικό. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός συνδυάζονται και χρωματίζουν μία φύση που εκφράζεται πηγαία μέσα από την διάθεσή της για αλληλεπίδραση, αρμονία και προπάντων ελευθερία!

 

Ο μικρός Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου είναι ένα παιδί που θα δημιουργήσει γύρω του ένα μεγάλο κύκλο κοινωνικό. Θα καλλιεργήσει αβίαστα ένα δίκτυο τόσο πυκνό που θα μοιάζει ο μοναδικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα από φαινομενικά ετερόκλητες ομάδες, ασχολίες και ανθρώπους. Η ικανότητά του να είναι αντισυμβατικό και συμβιβαστικό ταυτόχρονα θα το κάνει αγαπητό και ιδιαίτερα χρήσιμο στους ανθρώπους που θα επιλέξει να σχετιστεί. Συγκυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Κρόνος ο οποίος περιγράφει την άλλη πλευρά αυτού του ζωδίου που αφορά στην ανάγκη του να κινηθεί και να επεξεργαστεί τα όρια και τους περιορισμούς του συνόλου στο οποίο λειτουργεί. Κάθε μικρός Υδροχόος έχει μέσα του τη δυναμική να λειτουργήσει μέσα και έξω από τα πλαίσια της μικρής του κοινωνίας και με την ξεχωριστή του ματιά και τις τρελές του ιδέες να εργαστεί ακούραστα για να τα αλλάξει. Ο μικρός Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της διαπροσωπικής σύνδεσης και τους κανόνες του, ωστόσο θα εξαντλήσει την αντικομφορμιστική του οπτική και θα επιχειρήσει να σχετιστεί με όρους που ακροβατούν στα όρια!

 

Το παιδί Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένο στην διαφορετικότητα και η τάση του είναι να κρατάει το μυαλό του ανοιχτό! Θα νιώθει άνετα μέσα σε κάθε σχέση και συνθήκη που του επιτρέπει την ελευθερία του. Είναι ένα τρυφερό και αρκετά ρομαντικό πλάσμα που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον διπλανό του και συχνά θα βγαίνει από το δρόμο του για να κάνει τη ζωή των αγαπημένων του καλύτερη: πότε βοηθώντας πρακτικά και πότε ξεκινώντας συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν να προσφέρουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Το παιδί Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο κοινωνικά. Οι μειονότητες, η αναπηρία και κάθε είδους διαφορετικότητα που μπορεί να προκαλέσει την αδικία κινητοποιεί πολύ βαθιά και συναισθηματικά αυτό το μικρό.

 

Το παιδί Υδροχόος θα κάνει φίλους παντού. Θα τους κάνει φίλους όλους. Και το παιδί του τρίτου δεκαημέρου θα το κάνει με ιδιαίτερη γλυκύτητα και φινέτσα. Η έμφυτη τάση του για συνεργασία, το καίριο χιούμορ που θα αναπτύξει και η φυσική του ροπή προς τη συντροφικότητα θα του χαρίσουν πολλούς και καλούς φίλους. Ενδέχεται, η κοινωνική ζωή του μικρού αυτού να περάσει από αρκετές "φάσεις" και έτσι από καιρό σε καιρό να επικεντρώνεται περισσότερο σε κάποια σχέση, φιλία ή ασχολία και λίγο αργότερα να φαίνεται πως "του περνάει" μεταπηδώντας σε κάποια άλλη. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν "του περνάει" παρά υπάρχει ένας μηχανισμός που δεν αφήνει αυτό το παιδί να λιμνάσει. Συχνά θα αλλάζει συνήθειες, παρέες και ασχολίες. Θα αποφασίζει είτε απότομα είτε κάπως πιο αργά αλλά πάντα αποφασιστικά να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Η σύνδεση του μικρού αυτού Υδροχόου είναι περισσότερο εγκεφαλική παρά συναισθηματική. Και για αυτό το λόγο θα μπορεί να διαχειριστεί τις αλλαγές και τις μεταβάσεις μέσα από τη σκέψη και το μυαλό του. Είναι όμως σημαντικό για εκείνο να ενθαρρυνθεί από τους αγαπημένους του ώστε να αναπτύξει τις αρετές της πίστης και της αφοσίωσης στους ανθρώπους του προκειμένου να εμβαθύνει ουσιαστικά στις σχέσεις του!

 

Τα ενδιαφέρονται ενός μικρού Υδροχόου τρίτου δεκαημέρου είναι πολλά και συχνά ιδιαίτερα. H τέχνη και κάθε καλλιτεχνική διαδικασία που αφορά στη δημιουργία πρωτότυπων πραγμάτων και νέων ιδεών όπως η μόδα, η μουσική, ο μοντέρνος χορός, το γράψιμο, και ο συνδυασμός αυτών με τη(ν) τεχνολογία είναι μόνο κάποια από τα πράγματα που μπορεί να του τραβήξουν το ενδιαφέρον. Το πιο πιθανό είναι πως μέσα στα ενδιαφέροντα ενός παιδιού Υδροχόου θα βρείτε τα σποράκια των τάσεων του μέλλοντος, που όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα ασχολείται με τη "νέα μόδα" ο Υδροχόος θα έχει προχωρήσει στην επόμενη! Η αισθητική και η αίσθηση του ωραίου για αυτό το παιδί συχνά δεν είναι σε συγχρονισμό με τη νόρμα της εποχής -καθώς έχει την τάση να εστιάζει είτε λίγο πιο μπροστά ή λίγο πιο πίσω! Είναι σημαντικό να έχει την ελευθερία να εκφράζει και να απολαμβάνει τις επιλογές του χωρίς κριτική ή περιορισμό -αν και λίγο θα το ενδιαφέρει η γνώμη σας αν εκείνο αποφασίσει πως κάτι είναι ωραίο! Με την επιρροή της Αφροδίτης το παιδί αυτό μπορεί να δημιουργήσει μόδα!

 

Όταν αυτό το μικρό σας ζητήσει να του φέρετε ή να του φτιάξετε κάτι "τρελό", σκεφτείτε το διπλά πριν του το αρνηθείτε γιατί ενδέχεται να εμποδίσετε την εξάσκηση ενός νεαρού εφευρέτη! Είναι μάταιο να προσπαθήσετε να κάνετε αυτό το παιδί να ασχοληθεί με ένα παιχνίδι ή με μία ασχολία που βαρέθηκε ή που "αρέσει σε όλο τον κόσμο". Να θυμάστε πως αν αυτός ο μικρός Υδροχόος περιοριστεί σε ένα περιβάλλον χωρίς ενδιαφέροντα και ερεθίσματα(,) ενδέχεται να αρχίσει να κάνει ζημιές από τη βαρεμάρα του. Χρειάζεται την αλλαγή και αν δεν την βρει, θα την προκαλέσει.

 

Με τον μικρό σας Υδροχόο του τρίτου δεκαημέρου το μόνο σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσετε μία ιδιαίτερα τρυφερή και διαφορετική σχέση - με βάση τη φιλία. Το παιδί Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου, επανεφευρίσκει την αγάπη και τους τρόπους με τους οποίους κάνει τις σχέσεις του με τους αγαπημένους του μοναδικές και απελευθερωτικές! Η αγάπη που εκφράζει είναι τόσο παραδοσιακή όσο και διαφορετική, καθώς φροντίζει πάντα από τη μία πλευρά να βεβαιώνει τη σταθερότητά του και από την άλλη να επιβάλλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία! Η πίστη αυτού του μικρού Υδροχόου σε όποιον αγαπάει είναι δεδομένη αρκεί να εξασφαλίσει την ισχύ του ενός και μοναδικού όρου που θέτει: την δυνατότητα να είναι ελεύθερος δίπλα του!

Έχεις απορίες ή θες να ρωτήσεις κάτι για το άρθρο που μόλις διάβασες; Γίνε μέλος του Stardome* και γράψε την ερώτηση σου σε ένα ποστ στις Φυλές των Ζωδίων πατώντας εδώ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...