παρακαλώ περιμένετε...
ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ
10 λόγοι για να ερωτευτείς με Σκορπιό
Stardome* @ 17.02.2014

Εδώ στο Stardome* πιστεύουμε ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα. Αλλά από τη μια πλευρά η δημοφιλής κουλτούρα, από την άλλη οι πιέσεις των αναγνωστών μας (μη μιλήσουμε δε για τον υπεύθυνο επικοινωνίας που θα πέσει άρρωστος αν δεν γράψουμε κάτι), αποφασίσαμε να σου δώσουμε από 10 λόγους για να τα φτιάξεις με κάθε ζώδιο, κάθε μέρα και όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου! Γιατί όλοι έχουν προτερήματα και όλοι έχουν ένα εκατομμύριο λόγους για να αγαπηθούν. Βέβαια αν είσαι Σκορπιός το θεωρείς τουλάχιστον υποκριτικό να σε ερωτευθούν μόνο για τα προτερήματα σου. Άλλωστε η σκοτεινή σου πλευρά είναι τόσο πιο πολύ ενδιαφέρουσα….

1.Θα πεθάνω για εσένα...

Δε σου κάνει πλάκα. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί το εννοούν αν σε ερωτευτούν. Και αν κάποια στιγμή τελειώσει η σχέση σας, για να την ξεπεράσουν, θα πεθάνει μέσα του/της. Θα γίνει κάποιος/α άλλος/η για να μη του/της θυμίζει τίποτα τη ζωή μαζί σου.

 

2. ...ή θα είμαστε μαζί ως το τέλος!

Αποζητάς το «για πάντα» σε μια σχέση; Ή τουλάχιστον αυτό λες ότι ζητάς. Ο/Η Σκορπιός μπορεί να σου το προσφέρει. Έχει την αντοχή, την επιμονή και το συναισθηματικό σθένος για να κάνει πράξη το «έσονται δύο εις σάρκα μία» (όχι με τη σεξουαλική έννοια μόνο όπως θα ανακαλύψεις). Όσοι/ες είστε για πιο απλά και ρομαντικά θέματα, παρακαλώ αποχωρείστε. Υπάρχουν και άλλο 11 ζώδια που μπορεί ενδεχομένως να σας καλύψουν.

 

Είσαι σε σχέση με Σκορπιό; Τον/την θες και δε ξέρεις πως να τον/την προσεγγίσεις; Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για την ερωτική σας χημεία μόνο με το συνδυασμό Ζωδίων - Ωροσκόπων σας! Απόκτησε το την Ερωτική Συναστρία Ζωδίου - Ωροσκόπου μόνο από το Stardome*! Κάνε κλικ εδώ!

 

3. Παιδί της νύχτας είμαι εγώ.

Σε ένα/μια Σκορπιό το πιο μαγνητικό και γοητευτικό στοιχείο του χαρακτήρα του/της δεν είναι τίποτα που μπορείς να δεις με τα μάτια σου. Πίσω από κάθε χαμόγελο του/της κρύβεται μια υπόνοια πικρίας. Κάθε βλέμμα του/της μοιάζει να σε βομβαρδίζει με λέξεις που δεν ακούγονται και συναισθήματα που δεν εξηγούνται. Ναι, είναι σκοτεινός/ή και είναι το σκοτάδι του/της που θες να αγκαλιάσεις και να σε αγκαλιάσει. Εκείνος/η το ξέρει καλά. Εσύ θα το ανακαλύψεις σύντομα...

 

4. Η αγάπη είναι δύναμη!

Μην ακούς τα παπαγαλάκια που λένε ότι ο/η Σκορπιός είναι το σκοτάδι προσωποποιημένο (μπορεί να γίνει βέβαια αν δεν προσέξεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)... Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι γουστάρει και να αγαπήσει και να αγαπηθεί πάθος, ένταση και τρέλα. Και μέσα από αυτό το συναίσθημα μπορεί να νιώσει αλλά και να σου μεταφέρει μια δύναμη να αντιμετωπίσεις τη ζωή που ξεπερνά όσα έχεις γνωρίσει. Υπάρχει όμως κάτι απόλυτο στο τρόπο που αποζητά, κυνηγά και εκφράζει αυτή την αγάπη. Κάθε παρέκκλιση από το αμοιβαίο δόσιμο είναι προδοσία.

 

5. Παιχνίδια εξουσίας (1)

Λένε ότι ένας/μια Σκορπιός είναι κτητικός/ή, ότι ζηλεύει παθολογικά, ότι σε πνίγει... Μην αυταπατάσαι όμως ότι το κάνει γιατί δεν ήσουν εσύ που του/της έδωσες κάπου, κάποτε, την υπόσχεση ότι πορεύεστε μαζί, ότι είστε ένα. Ο/Η Σκορπιός είναι κτητικός/ή όταν έχει παραδοθεί πλήρως εσένα, όταν έχει αποφασίσει ότι θα σου επιτρέψει να δεις μέσα του/της, όταν θα επιλέξει ότι εσύ είσαι ο ΕΝΑΣ, η ΜΙΑ. Σε εξουσιάζει εκχωρώντας σου δύναμη πάνω του/της. Σε εξουσιάζει αφήνοντας σε να τον/την εξουσιάσεις. Σου δίνει τη γυμνή του αλήθεια. Μη κάνεις το λάθος να φοβηθείς όταν την αντικρίσεις.

 

6. Παιχνίδια εξουσίας (2)

Υπάρχουν και στο τρόπο που κάνει σεξ με το Είναι σου.... Η γυμνή αλήθεια, είναι σωματική και ψυχική. Το σώμα δεν είναι φυλακή της ψυχής αλλά ναός της. Το σεξ δεν είναι μόνο ηδονή αλλά η πόρτα για να φτάσεις στην ουσία, στο πυρήνα του Άλλου. Μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι ο/η Σκορπιός έχει το σεξουαλικό τρόπο να διεισδύσει στα βάθη αυτού του πυρήνα σου, να βγάλει στην επιφάνεια την απολίτιστη αγριότητα των ενστίκτων σου και να τσαλακώσει τον καθωσπρεπισμό και τις αναστολές σου. Ναι, όλοι έχουμε. Κι ο Σκορπιός ακόμη είχε κάποτε. Και γι' αυτό ξέρει πώς να τις εκμαιεύσει από μέσα σου.

 

7. Παιχνίδια εξουσίας (3)

Υπάρχουν και στο τρόπο που κάνει σεξ στο σώμα σου... Βάλε ότι ταμπέλα/ορισμό θέλεις. Δικό σου θέμα. Εκείνος/η δε βάζει ταμπέλες.

 

Μάθε τώρα πόσο ταιριάζετε! Το Stardome* LOVE MATCH αναλύει την ερωτική χημεία με το/τη σύντροφο σου σε 10 κατηγορίες και αποκαλύπτει τη δυναμική της σχέσης σας! Απόκτησε το αποκλειστικά για τη δική σου σχέση! Κάνε κλικ εδώ!

 

8. Ο πάγος που καίει.

Να μην έχεις καμία αμφιβολία ότι ένας/μια Σκορπιός έχει περάσει με τόση ένταση τις προηγούμενες σχέσεις του/της που με κάθε ευκαιρία μπορεί να αποσύρεται συναισθηματικά, να παγώνει την στοργή και την φροντίδα, να γίνεται επιθετικός/ή και απότομος/η. Δεν είναι ότι δεν εμπιστεύεται εσένα μόνο. Δεν εμπιστεύεται τον κόσμο και πολλές φορές δεν εμπιστεύεται ούτε τον εαυτό του/της. Δύσκολο να ζεις μ' αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα του/της αλλά έτσι δοκιμάζει και τις αντοχές σου. Δεν θέλει μόνο σύντροφο. Θέλει συμπολεμιστή και αντίπαλο.

 

9. Δεν είμαστε οικογένεια. Είμαστε αίμα.

Για έναν/μια Σκορπιό ο/η σύντροφος που επιλέγει είναι πάνω από την οικογένεια και τους δεσμούς αίματος. Είναι πάνω από τις ρίζες και τις καταβολές. Είναι πάνω από καριέρες και κοσμικές απολαύσεις. Είναι αίμα από το αίμα του/της. Ακούγεται υπερβολικό; Δραματικό; Δεν τον/την νοιάζει. Το εννοεί. Α, και μια υποσημείωση: το θεωρεί και αυτονόητο και δεν θα σου το πει ενδεχομένως ποτέ με λόγια. Θεωρεί έτσι κι αλλιώς τα λόγια περιττά...

 

10. Καλύτερα να βασιλεύουμε στη κόλαση, παρά να υπηρετούμε στο παράδεισο.

Τα λόγια του ποιητή δε θα μπορούσαν να περιγράψουν καλύτερα τη σημαίνει η εμπειρία της ζωής με ένα/μια Σκορπιό. Θα πάει κόντρα στα αναμενόμενα για εσένα, κόντρα στις απόψεις και τις γνώμες των άλλων, ακόμη και κόντρα στην ίδια τη φύση του/της και θα σε συμπαρασύρει σ' αυτή την εμπειρία που για άλλους είναι σωστή κόλαση. Όμως εδώ είναι η ευκαιρία να μην ζήσει κάτι συμβατικό αλλά κάτι δυνατό - κάτι που περιέχει εξίσου πόνο και απόλαυση, αγάπη και μίσος. Να ζήσεις κάτι θεϊκά ανθρώπινο.

Έχεις απορίες ή θες να ρωτήσεις κάτι για το άρθρο που μόλις διάβασες; Γίνε μέλος του Stardome* και γράψε την ερώτηση σου σε ένα ποστ στις Φυλές των Ζωδίων πατώντας εδώ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...