παρακαλώ περιμένετε...
ΑΣΤΡΟ-LIFESTYLE
Τα Ζώδια και τα Παιχνίδια τους (Μέρος 2ο)
actavesta*baby @ 17.01.2014

Διάλεξε το κατάλληλο παιχνίδι για κάθε ζώδιο με βάση το προφίλ και τις δεξιότητες του. Το Actavesta*Baby το μοναδικό ελληνικό πόρταλ παιδικής αστρολογίας σου λύνει τα χέρια και σου προτείνει τα παιχνιδιά που θα κάνουν χαρούμενο κάθε μικρό/ή Stardomer. (Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά με το μηνιαίο free press Talk)

Έρχονται τα γενέθλια του/της μικρού/ης σου, ή γιορτή της βαφτιστήρας σου ή του ανιψιού σου. Και πρέπει να ψωνίσεις ένα παιχνίδι για να τον/την ευχαριστήσεις. Όμως τι να πάρεις; Πώς να ξέρεις τι θα του/της αρέσει; Αν ξέρεις το ζώδιο του/της, είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι. Α, και διάβασε και τον ωροσκόπο για να έχεις μια πιο πλήρη άποψη.

 

Στο 2ο μέρος θα βρεις τις προτάσεις για τα ζώδια, από Ζυγό έως Ιχθύες που σου λύνουν τα χέρια! (Για να διαβάσεις τις προτάσεις για τα ζώδια από Κριό έως Παρθένο κάνε κλικ εδώ!)

 

 

07. libra drums.jpgΖυγός

Ο μικρός Ζυγός, σαν αέρινο παιδί της Αφροδίτης, δέχεται μεγάλη ικανοποίηση μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές και την καλλιτεχνική έκφραση. Η μουσική και το τραγούδι θα μπορούσαν για παράδειγμα να βρουν το δρόμο τους μέσα στο αγαπημένο παιχνίδι του μικρού Ζυγού. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την έκφραση της αρμονίας είναι το φόρτε του! Σε αυτό το μικρό δεν αρέσει καθόλου ο ανταγωνισμός και οι ζαβολιές. Θα προτιμήσει να «χαθεί» μέσα την ομάδα ή τη δυάδα και μέσα σε αυτή θα εκφράσει τις ικανότητές του στο έπακρο. Ενώ θα το βοηθούσε ιδιαίτερα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα καθαρά ατομικό παιχνίδι προκειμένου να τονώσει την αποφασιστικότητα και την πρωτοβουλία του, σίγουρα θα νιώσει περισσότερο άνετα όταν συμμαχήσει με κάποιον αγαπημένο του. 

 

 

08. Scorpio.jpgΣκορπιός

Το παιδί Σκορπιός έχει τόνους ενέργειας να διοχετεύσει και γι' αυτό τα παιχνίδια της φυσικής δραστηριότητας είναι ότι πρέπει για να το βοηθήσουν να ισορροπεί τον έντονο συναισθηματικό του κόσμο! Όμως από την άλλη μεριά αυτό το παιδί χρειάζεται και κάποιο χρόνο μόνο του, οπότε ένα ατομικό παιχνίδι συγκέντρωσης ή γνώσης θα έκανε αυτόν τον μοναχικό του χρόνο πολύ ευχάριστο. Για το παιδί Σκορπιός οι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί σε κάθε είδους παιχνίδι και δραστηριότητα και γι' αυτό το λόγο τα παιχνίδια με δομή και ξεκάθαρους κανονισμούς είναι ιδανικά καθώς ενισχύουν την πειθαρχεία του και το γλιτώνουν από τις περιττές συναισθηματικές εντάσεις. Τα επιτραπέζια παιχνίδια  κατάκτησης, στρατηγικής και σκέψης θα μπορούσαν να κλέψουν την καρδιά του και να ακονίσουν το κοφτερό μυαλό του. 

 

 

 

 

 

 

 

09. sag.jpgΤοξότης

Για τον μικρό Τοξότη η διάθεση για παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ και η ικανότητά του να βάζει την περιπέτεια σε κάθε δραστηριότητά του είναι θεαματική. Αυτό το μικρό, αν μπορούσε, θα ήθελε να ζει μέσα στο αγαπημένο του παιχνίδι! Όταν μάλιστα βρει και την κατάλληλη παρέα μπορεί να απογειώσει την εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες! Η τάση του να βάζει νέους κανόνες στα πάντα και να αυτοσχεδιάζει είναι ισχυρή και έτσι ένα παιχνίδι με αυστηρές οδηγίες και πολλούς κανονισμούς θα το έκαναν να ασφυκτιά. Το ιδανικό δώρο για ένα παιδί Τοξότη θα ήταν ένα παιχνίδι που συνδυάζει την σωματική αλλά και την πνευματική δραστηριότητα και που του δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει τον ελεύθερο και δυναμικό χαρακτήρα του. Ένα είναι σίγουρο με τον μικρό Τοξότη και το δώρο του: αν του αρέσει θα βρει πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους να παίξει μαζί του αλλά όταν το χορτάσει θα ψάξει για το επόμενο. 

 

 

 

 

10. capricorn.jpgΑιγόκερως

Για τον μικρό Αιγόκερω, τα παιχνίδια όπως και όλα του τα υπάρχοντα είναι ιερό πράγμα. Θα τα φροντίσει και θα τα κρατά τακτοποιημένα, καθαρά και θα τα διατηρήσει άθικτα για πολύ καιρό! Θα παίξει κάθε παιχνίδι που θα του κάνουν δώρο, τουλάχιστον μία φορά, με μεγάλη προσοχή ώστε να μη παρεκκλίνει στο ελάχιστο από τις οδηγίες και για να το καταλάβει. Σπάνια θα κάνει ζαβολιές ή θα παραπονεθεί αν δεν κερδίσει. Αυτό το παιδί προτιμά τα παιχνίδια που έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και ίσως να απευθύνονται και σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Η διάθεσή του να ανήκει και στον κόσμο των μεγάλων θα το ωθούν να προτιμά παιχνίδια που είναι για όλη την οικογένεια. Από την άλλη μεριά, ο μικρός Αιγόκερως χρειάζεται να απασχοληθεί με δραστηριότητες που μπορούν να το χαλαρώσουν και να ξεκλειδώσουν το ξένοιαστο παιδί μέσα του -που δεν του είναι εύκολο να εκφράζει συχνά. 

 

 

11. aquarius.jpgΥδροχόος

Για το παιδί Υδροχόο η ώρα του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μπορεί να απασχοληθεί ευχάριστα με παιχνίδια, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και έξω από αυτό, αρκεί να οξύνουν την ικανότητά του, να σχεδιάζει και να συντονίζει τη δράση και να έχουν ένα ξεκάθαρο σκοπό! Συχνά οι Υδροχόοι κοινωνικοποιούνται από πολύ νωρίς και έτσι έχουν πολλά φιλαράκια για να μοιραστούν τα παιχνίδια τους. Αν ένα παιχνίδι δεν τους γεμίσει το μάτι, δύσκολα θα πεισθούν να ασχοληθούν μαζί του και πολύ πιθανόν να το χαρίσουν πριν καν το ανοίξουν. Ο μικρός Υδροχόος θα ήθελε να βρίσκει στα δώρα που λαμβάνει ένα στοιχείο νεωτερισμού ή και έκπληξης. Αν μάλιστα το παιχνίδι του έχει ηλεκτρονικά ή ηλεκτρικά μέρη τότε ακόμα καλύτερα. Αφού εξαντλήσει την χρησιμότητά του σαν παιχνίδι, θα το ανοίξει για να δει πως είναι φτιαγμένο από μέσα. 

 

 

 

12. pisces.jpgΙχθύες 

Το παιδί Ιχθύς είναι ένα πλάσμα με αστείρευτη φαντασία. Το παιχνίδι δεν του λείπει ποτέ γιατί μπορεί να χρησιμοποιήσει το πιο απλό αντικείμενο και με το ζωηρό του μυαλό να φτιάξει έναν ολόκληρο φανταστικό κόσμο γύρω του. Διαβάζοντας ένα βιβλίο είναι σε θέση να ονειροπολεί με τις ώρες φτιάχνοντας τη δική του εκδοχή της ιστορίας. Γι' αυτό το μικρό, ο κόσμος αλλάζει διαρκώς μέσα στο μυαλουδάκι του και οι ευκαιρίες για πνευματικό παιχνίδι δε σταματάνε ποτέ. Τα παιχνίδια που έχουν παραμυθένια διάσταση είναι από τα αγαπημένα του, ειδικά αν μέρος του παιχνιδιού είναι η μεταμφίεση ή κάποιο στοιχείο που θα κάνει το παραμύθι περισσότερο «πραγματικό».

Έχεις απορίες ή θες να ρωτήσεις κάτι για το άρθρο που μόλις διάβασες; Γίνε μέλος του Stardome* και γράψε την ερώτηση σου σε ένα ποστ στις Φυλές των Ζωδίων πατώντας εδώ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...