παρακαλώ περιμένετε...

ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 18.12.2013 - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

10 σχόλια
 • bhoy77 @ 23.12.2013 17:45
  Αυτό με τις...Ταυρίνες και την αποφυγή τους είναι εβδομαδιαίο,είναι έως τη λήξη Χειμερινού Ηλιοστασίου,είναι γενικώς μέχρι πότε...;;;
 • Annamoz @ 18.12.2013 18:26
  Βρε παιδιά, στο ζώδιο βγάζει χωρισμούς, στον ωροσκόπο (τοξότη) κεραυνοβόλους έρωτες! Την φάγαμε την κεραμίδα βρε παίδες πριν δύο μήνες κατακούτελα, 17 Οκτώβρη ήταν, κάτι είχε δυνατό τότε, κ δεν μπορώ να ξεκολήσω εκτοτε! <3 <3 γιατί τόση μαυρίλα στον ορίζοντα??? Να ανησυχήσω ? Μήπως να περιμένω καμιά φρίκη, τρίτα άτομα, επιστροφές σ αυτόν  (υδροχόος) κλπ κλπ? (εγώ τους δικούς μου τους έχω σε απόσταση κ μαλωμένοι )  
  γιατί τόση μαυρίλα στον ορίζοντα??? Να ανησυχήσω ? Μήπως να περιμένω καμιά φρίκη, τρίτα άτομα, επιστροφές σ αυτόν  (υδροχόος) κλπ κλπ? (εγώ τους δικούς μου τους έχω σε απόσταση κ μαλωμένοι )  
 • lenapsaraki @ 18.12.2013 00:08
  Σε ευχαριστω, Elisabeth...  αν και μου ειναι πολυ δυσκολο να τον αποχωριστω...ελπιζω να επιστρεψει καποια στιγμη...
 • Starhicker @ 18.12.2013 00:02
  @lenapsaraki, καθόλου δεν με εκπλήσσει μια τέτοια απόφαση/συγκυρία στη ζωή ενός Αιγόκερω ΑΥΤΗ την περίοδο. Και μόνο ο Πλούτωνας στον 1ο ηλιακό τους οίκο φτάνει για να αλλάξουν όχι πόλη και δουλειά, και το δέρμα τους ακόμα. Ο δε κυβερνήτης τους, ο Κρόνος, ξεσκαρτάρει αργά και επώδυνα από το Σκορπιό ο,τιδήποτε αφορά σε κοινωνικούς τους ρόλους και δημόσια εικόνα - με το Δία, ανάδρομο πάντα στον 7ο οίκο τους. Οκ, αν δεν αλλάξει υπό αυτές τις συνθήκες ζωή κάποιος δεν ξέρω πότε θα το κάνει. Και όχι, εύκολο δε θα είναι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να συμβεί, ή ότι δε θα είναι για καλό. Όπως επίσης, πότε είδαμε τελευταία φορά Αιγόκερω να φοβάται τα δύσκολα; Χμ, δε θυμάσαι ε; Ούτε κι εγώ!
 • lenapsaraki @ 17.12.2013 23:35
  Elizabeth,θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι:  ενα Αιγοκερακι προκειται να τα αλλαξει ολα εν μια νυκτι, αν το λεω σωστα...και μεσα στην αναδρομη αφροδιτη..αλλαγη πολης, δουλειας, θα ειναι για καλο του; η θα ταλαιπωρηθει;
 • CapAqi @ 17.12.2013 23:21
  <3 <3 <3
 • Starhicker @ 17.12.2013 23:12
  @CapAqi, πού θα ήμασταν όλοι μας χωρίς κανένα ρίσκο; Ο έρωτας είναι από τη φύση του ρίσκο, δεν γίνεται αλλιώς! Από μένα, μόνο ευχές!
 • CapAqi @ 17.12.2013 23:08
  Μα, πόσο γλυκιά Με σκλάβωσες!  

  "Τα άστρα μας τα φτιάχνουμε εμείς." Για πρώτη φορά (μέσα στα Χριστούγεννα! ...τί ειρωνικό! =Ρ) λέω το άστρο μου να το δημιουργήσω και όχι να το ακολουθήσω. Για να δούμε... Τρέμει λίγο το φυλλοκάρδι στην ιδέα ότι θα πάω κόντρα σε κάτι που ξέρω ότι δε θα βγει σε καλό, αλλά ίσως και να αξίζει το ρίσκο!
 • Starhicker @ 17.12.2013 22:48
  @CapAqi, καλό είναι πάντα μία ερωτική ιστορία που θεωρούμε σημαντική, πόσο δε μάλλον ένας αρραβώνας ή ένας γάμος, να μην έχει την έναρξή του κατά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης. Όμως, σε όλο τον κόσμο, άνθρωποι ερωτεύονται, παντρεύονται, ευτυχούν, χωρίς να δίνουν δεκάρα για τις πλανητικές κινήσεις - και δόξα τω Θεώ γι΄αυτό. Τα άστρα μας τα φτιάχνουμε εμείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, στατιστικά, θα λέγαμε πως το πέρασμά της από τη μοίρα της έναρξης της αναδρομής εκ νέου είναι σχεδόν πάντα ένα σημαντικότατο milestone της σχέσης, οσονδήποτε "φρέσκια" κι αν είναι αυτή. Ένα σημείο όπου, θετικά ή αρνητικά, κρίνονται πράγματα. Ελπίζω να βοήθησα, αστέρι μου!
 • CapAqi @ 17.12.2013 21:49
  Αγαπημένη Ελισσάβετ, να σε ρωτήσω κάτι; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στα γενέθλια των περισσότερων Αιγόκερων. Αυτό σημαίνει ότι κάθε νέα σχέση που μπορεί να ξεκινήσουν αυτό το χρόνο, θα παρουσιάζει προβλήματα ακόμη και όταν περάσει τις μοίρες απ' τις οποίες ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία της; :-? 

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...