παρακαλώ περιμένετε...

Υπάρχει Καλό και Κακό στην αστρολογία;

  • oegerwilm @ 19.12.2011 08:19
    fake Audemars Piguet watches
    Audemars Piguet Replica watches
    Replica Audemars Piguet Watches for Sale
    discount Audemars Piguet watches
    Audemars Piguet watches
    .However, there can be several things you can do which is going far so that you can demonstrating an ideal fashion feeling and it's not necessary to read GQ and also Maxim to complete it.

    The most important fashion item that all men needs to own is a good watch as opposed to just any enjoy but a bigger end high-quality watch that should turn heads with people wanting to know, "Where did you get that watch? "

    Watches are extremely underrated accessories, especially for the purpose of men.Over recent years fine watches have grown to be much more than just a power tool with which to share time, they are reflections and extensions of the own specific personality.

    A fine quality watch may be the surest a great number rapid way of putting out a photo that exudes trust
  • aloy @ 21.06.2011 01:22
    Stargazer euxaristw gia thn apanthsh, nomizw katalaba...
    8umh8hka mia istoria pou mou eixan pei gia ena poulaki pou kelahdouse ka8ismeno se mia kourada (nai kala diabasate)...
    Enas kurios bgainontas apo to spiti tou to eide kai skefthke ti asxhmo 8eama kai ebgale to poulaki apo to skato, to eplune kai to ebale se ena kladi..
    To apogeuma otan gurise apo th douleia tou eide to poulaki nekro.
    Kai o logos htan oti to pouli eixe brei zestasia mesa sto skato kai htan xaroumeno...
    Auto pou 8elei na mas pei h istoria einai oti kati pou mas fainetai la8os isws gia kapoion allo na einai o tropos pou leitourgei kai prepei na to sebastoume kai na ton afhsoume na kanei tis epiloges tou...
    Kai mallon auto sumbainei kai se enan an8rwpo san to Stros-Kan, mono pou koinwnika den einai apodekth mia tetoia sumperifora..
     
    Gi'auto nomizw pws m'aresei h astrologia, giati sou dinei to xwro na skeftesai xwris tous periorismous kapoias proepilegmenhs alh8eias...
     
  • nohope @ 20.06.2011 19:39
    Θα ήθελα να μπορούσα να σου πω, ναι, όλα είναι δυνατά σ'αυτή τη ζωή, προσπάθεια χρειάζεται μόνο. Μακάρι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν τελικά στη ζωή οφείλουμε να θεραπευτούμε ή να μάθουμε να ζούμε με την αρρώστια μας. 
    εντάξει, για μένα αυτή η κουβέντα είναι μεγάλη σοφία...είμαι σε τέτοιο δίλημμα αυτές τις μέρες....
  • Stargazer @ 20.06.2011 18:15
    Aloy, αστρολογικά τόσο το "ξενοκοίταγμα" όσο και η σταθερή σχέση είναι εξίσου φυσιολογικά. Η αστρολογία απλά διαπιστώνει, δεν παίρνει θέση και δεν ασκεί κριτική. Το ζήτημα είναι τι κάνει το άτομο που έχει δύο πλανήτες εξίσου ισχυρούς να το τραβούν σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Το άτομο αυτό δεν μπορεί να διαλέξει, "πρέπει" να κάνει και τα δύο. Ισορροπία μπορεί να υπάρξει; Δεν ξέρω. Ότι πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχει και τα δύο χαρακτηριστικά, δεν το συζητάμε, εξυπακούεται. Από κει και πέρα, πώς τα συμφιλιώνεις; Δεν ξέρω αν γίνεται, πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θα ήθελα να μπορούσα να σου πω, ναι, όλα είναι δυνατά σ'αυτή τη ζωή, προσπάθεια χρειάζεται μόνο. Μακάρι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν τελικά στη ζωή οφείλουμε να θεραπευτούμε ή να μάθουμε να ζούμε με την αρρώστια μας.
     
     
  • ΛΟΠ @ 20.06.2011 11:38
  • nohope @ 20.06.2011 09:21
    thanx για την απάντηση stargazer!
  • aloy @ 20.06.2011 01:51
    Na kanw mia erwthsh twra,
    Yparxei periptwsh kapoios san ton Stros-Kan na mporesei pote na brei mia eswterikh isoropia kai ena suntrofo zwhs? 'H einai katadikasmenos na ksenokoitaei??
     
    Kai ennow, an kapoios parei xampari thn maxh pou paizetai mesa tou kai prospa8hsei, mporei na to polemhsei 'h mia katapiesh twn ormwn tou 8a ton kanei pio dustuxismeno???
     
  • skarv @ 19.06.2011 13:16
  • AriesLeo @ 18.06.2011 23:02
    Αυτό όντως ακούγεται καλύτερα Star ..
  • Magneto @ 18.06.2011 22:42
    Ένα άρθρο για τον 12ο κι εγώ θα το ήθελα να πω την αλήθεια μου.
  • Stargazer @ 18.06.2011 21:50
    Δεν θα έλεγα ότι πέφτουν στη μετριότητα, γιατί ποιοτικά είναι καλοί. Θα έλεγα ότι συχνά δυσκολεύονται να δείξουν αυτή την ποιότητα προς τα έξω.
  • AriesLeo @ 18.06.2011 21:36
    Ευχαριστώ για την περιεκτικότατη απάντηση Stargazer.
    Επίσης, το παράδειγμα με τον Άρη στον Κριό και στον Ταύρο μου κίνησε την περιέργεια γιατί στο γενέθλιο έχω και Δία και Αφροδίτη σε έξαρση(και δυνατό τρίγωνο μεταξύ τους), αλλά στον 12ο και 8ο αντίστοιχα, και το είχα απορία πόσο μπορεί να αποδυναμώνονται από αυτή τη θέση στο ωροσκόπιο. Εγώ θα ήθελα να υπάρχει επιλογή, αλλιώς φαίνεται πως από την έξαρση όπου βρίσκονται πέφτουν στη μετριότητα λόγω οίκου.:ο
  • Stargazer @ 18.06.2011 19:23
    AriesLeo, κοίταξε πώς ακριβώς διαβάζουμε τον χάρτη των θεμελιωδών δυνάμεων. Αν έχουμε έναν πλανήτη ή μια ακμή οίκου στην 5η μοίρα του Ζυγού και θέλουμε να βρούμε τους κυβερνήτες, πάμε στον πίνακα του Πτολεμαίου και διαπιστώνουμε:
    1) Σε ολόκληρο το ζώδιο του Ζυγού, κυριαρχία έχει η Αφροδίτη. Πρώτος κυβερνήτης (5 βαθμοί).
    2) Σε όλο το ζώδιο του Ζυγού, έξαρση έχει ο Κρόνος. Δεύτερος κυβερνήτης (4 βαθμοί). Ο αριθμός 21 που έχει δίπλα του ο Κρόνος σημαίνει ότι η 21η μοίρα (20:00 - 20:59) είναι η μοίρα της απόλυτης έξαρσης του Κρόνου. Πρακτικά δεν μας λέει και πολλά πράγματα, ολόκληρο το ζώδιο του Ζυγού είναι φιλόξενο για τον Κρόνο. Ας πούμε απλά ότι η συγκεκριμένη μοίρα είναι κατά τι πιο φιλόξενη.
    3) Πάμε στην τριπλότητα. Πρέπει να δούμε αν έχουμε να κάνουμε με ημερήσιο ή νυκτερινό χάρτη. Αν γεννηθήκαμε στο μεταίχμιο, πάνω στην αλλαγή δηλαδή από μέρα σε νύχτα ή το αντίστροφο, ένας απλός τρόπος να το διαπιστώσουμε είναι να δούμε αν ο Ήλιος μας βρίσκεται κάτω από τον ορίζοντα (1ος, 2ος.... 6ος οίκος) ή πάνω από τον ορίζοντα (12ος, 11ος .... 7ος). Στην πρώτη περίπτωση έχουμε νυκτερινό χάρτη, στη δεύτερη ημερήσιο. Ημερήσιος κυβερνήτης της τριπλότητας του αέρα, όπου ανήκει ο Ζυγός, είναι ο Κρόνος, νυκτερινός ο Ερμής. Στο παράδειγμα του άρθρου έχουμε ημερήσιο χάρτη, άρα κυβερνήτης τριπλότητας ο Κρόνος (3 βαθμοί).
    4) Πάμε στα όρια. Βλέπουμε ότι οι 30 μοίρες κάθε ζωδίου χωρίζονται σε πέντε κομμάτια και κάθε κομμάτι έχει τον δικό του κυβερνήτη ορίων. Στις πρώτες έξι μοίρες του Ζυγού (αυτό σημαίνει ο αριθμός 6 δίπλα στον Κρόνο), δηλαδή από 0:00 έως 5:59, κυβερνήτης ορίων είναι ο Κρόνος, από 6:00 έως 10:59 η Αφροδίτη κ.ο.κ. Στο παράδειγμά μας, έχουμε την 5η μοίρα του Ζυγού, άρα Κρόνος ο κυβερνήτης ορίων (2 βαθμοί).
    5) Το ίδιο κάνουμε με το πρόσωπο. Οι 30 μοίρες του κάθε ζωδίου χωρίζονται σε τρία κομμάτια. Στις πρώτες 10 μοίρες (0:00 - 9:59) του Ζυγού έχουμε το πρόσωπο της Σελήνης. Τελευταίος κυβερνήτης για την 5η μοίρα λοιπόν είναι η Σελήνη (1 βαθμός).
     
    Επαναλαμβάνω, ότι μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία για να βρούμε τον επικυρίαρχο, δηλαδή τον πλανήτη που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε μία συγκεκριμένη μοίρα. Θα πρότεινα, ιδιαίτερα για τη γενέθλια αστρολογία και προκειμένου να μην μπερδευτούμε τελείως, να ασχολούμαστε με τον επικυρίαρχο όταν πράγματι (όπως στο παράδειγμά μας) υπάρχει κάποιος άλλος πλανήτης από αυτόν που κυβερνά γενικώς το ζώδιο που ξεχωρίζει έντονα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων μας αρκεί ο κυβερνήτης του ζωδίου.
  • AriesLeo @ 18.06.2011 16:12
    Stargazer, θα ήθελα κι εγώ μια διευκρίνιση στο άρθρο.
    Στον πίνακα του Πτολεμαίου υπάρχουν και ενδείξεις μοιρών αν κατάλαβα καλά, άρα αυτός είναι ο λόγος που το πρόσωπο της 5ης μοίρας του Ζυγού κυβερνάται από τη Σελήνη (10) που είναι πιο κοντά στις 5 μοίρες και όχι πάλι από τον Κρόνο (20);
    Επίσης -και δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το διατυπώσω σωστά-, το γεγονός ότι ο Κρόνος φαίνεται να έχει έξαρση στις 21 μοίρες, σημαίνει ότι αφού μιλάμε για την 5η μοίρα του Ζυγού, στη βαθμολόγηση πρέπει να έχουμε υπόψη ότι δεν πρόκειται για τη "δυνατότερη" έξαρση; Δηλαδή αν αναφερόμασταν στην 20η μοίρα του Ζυγού θα επηρεαζόταν κάπως πιο θετικά η ισχύς του Κρόνου ως πιθανού κυβερνήτη;
    Ελπίζω να μην έχω μπερδευτεί τελείως.
  • Stargazer @ 18.06.2011 14:15
    sideways, "μουφάρα η ταινία;"
  • Stargazer @ 18.06.2011 14:14
    sweetoctober, την ένδειξη D ή N δίπλα από τους κυβερνήτες στον πίνακα,
    αγνόησέ την. Έχει σημασία στην τριπλότητα, όχι εδώ όμως. Σημαίνει απλά
    ότι ο Άρης π.χ. που κυβερνάει δύο ζώδια, ένα από αυτά είναι ημερήσιο
    (Κριός) και το άλλο νυχτερινό (Σκορπιός). Έχει να κάνει με τη φύση των
    ζωδίων κι όχι με τον κυβερνήτη. Για το θέμα που μας ενδιαφέρει, ο Άρης
    είναι κυβερνήτης τόσο του Κριού όσο και του Σκορπιού, οπότε 5 βαθμοί.
  • Stargazer @ 18.06.2011 14:11
    nohope, γωνιακή θέση με γωνιακή θέση έχει διαφορά. Άλλο ένας πλανήτης που βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τη γωνία (0-2 μοίρες) κι άλλο ένας πλανήτης που βρίσκεται 20 μοίρες μακριά. Επίσης, για να μπορούμε να μιλάμε για θέση ισχύος, θα πρέπει ο πλανήτης και η γωνία να βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Επομένως, η Σελήνη συ ναι μεν είναι γωνιακή, αλλά λιγότερο ισχυρή (από πλευράς οικοθεσίας) από το αν βρισκόταν στον Λέοντα.
     
     
  • L.S. @ 17.06.2011 16:41
    Ναι! Σας ευχαριστούμε θερμά! Υπέροχο άρθρο!Δεν έχω λόγια...
  • sideways @ 17.06.2011 16:39
    Πολυ καλο το αρθρο, μουφαρα η ταινια
    Ευχαριστουμε οπως και να εχει
  • sweetoctober @ 17.06.2011 15:40
    Βρίσκω τους κυβερνήτες των οίκων με βάση τα στοιχεία του πίνακα του πτολεμαίου. Εγώ έχω γεννηθεί μέρα, υποθέτο ότι εάν ο κυβερνήτης του ζωδίου που έχει ακμή σε κάποιον οίκο μου έχει δίπλα την ένδειξη νύχτα δεν βάζω καθόλου βαθμό, σωστά;
  • tessy1969 @ 17.06.2011 14:16
    Έτσι είναι.Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
    Ευχαριστούμε για την ωραία ανάλυση.
  • Magneto @ 17.06.2011 12:56
    Σκεφτόμουν επίσης, ότι αυτά τα καλά και τα κακά και η ένταση που έχουν στον καθένας μας.... 
    Δεν είναι άραγε αυτά που μας κάνουν τόσο διαφορετικούς, τόσο ξεχωριστούς?
  • toxovolos @ 17.06.2011 12:45
    Merci beaucoup για τις απαντήσεις!!!
  • boa @ 17.06.2011 10:06
  • suninaquarius @ 17.06.2011 00:31
    αχ αυτη η διπολικοτητα..ολα ειναι ΕΝΑ και ολα σε κατι συμβαλλουν..ειναι αυτο που λες,ευχαριστα-δυσαρεστα..
  • Magneto @ 17.06.2011 00:08
    Να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για το τόσο ενδιαφέρον άρθρο. 
    Εγώ τουλάχιστον τα έχω ανάγκη και θα ήταν ευχής έργο αν ανέβαιναν πιο συχνά άρθρα στη βιβλιοθήκη μας.
  • Magneto @ 17.06.2011 00:06
    Λες και διάβασες τη σκέψη μου. Σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες τι θα πει καλό και κακό στην αστρολογία με βάση τα ελάχιστα που γνωρίζω. Έβλεπα χάρτες με τον τάδε πλανήτη ,στον τάδε οίκο να δίνει το τάδε χαρακτηριστικό και το δείνα πλανήτη στο δείνα ζώδιο να δίνει το δίνει το δείνα χαρακτηριστικό. Η μια όψη σε κάνει εκδηλωτικό, ή άλλη όψη σου δίνει δυσκολίες στην έκφραση των συναισθημάτων. Η μια σε κάνει τσιγκούνη,η άλλη σε κάνει σπάταλο. Τελικά τι υπερισχύει? Τι ρόλο παίζει το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουμε?
  • lahmacun @ 16.06.2011 23:34
    Το αρθρο το βρισκω εξαιρετικο φιλοσοφικα btw . Συγχαρητηρια .
  • lahmacun @ 16.06.2011 23:26
    Μπορει κανεις να πει μεσω της αστρολογιας κατι καταδικαστο ?
  • Epique @ 16.06.2011 23:22
  • manini @ 16.06.2011 22:12
    δεν ξέρω πώς το εννοείς αυτό ακριβώς. Προσωπικά το βλέπω σαν μέθοδο αυτογνωσίας σε συνδυασμό με τις εμπειρίες και τις ανθρώπινες σχέσεις...Και θέλω να πιστεύω ότι ως ένα σημείο μπορούμε να δούμε τα "ελατώματα" μας και να δουλέψουμε σε αυτά... ή να μάθουμε να ζούμε με αυτά... πιστεύω πολύ στην θετική θέληση..
  • Stargazer @ 16.06.2011 21:37
    Ήθελα να δείξω με το άρθρο ότι όλα κάτι σημαίνουν και όλα κάπου εξυπηρετούν. Το τι από αυτά είναι "καλό" και "κακό", ας το κρίνει ο καθένας, ανάλογα με το πώς ορίζει αυτές τις έννοιες. Παρατηρώ όμως μια μεγάλη ανάγκη σε πάρα πολύ κόσμο να μην ακούσουν κάτι "καταδικαστικό".  Θα πρότεινα να μάθουμε πρώτα τι είναι αυτό το "κάτι" και μετά να ασχοληθούμε με το αν είναι καταδικαστικό ή όχι.
  • manini @ 16.06.2011 21:18
    Ναι νομίζω πως καταλαβαίνω..εννοούσα αν ο υπόλοιπος χάρτης του, δεν παίζει ρόλο για το συγκεκριμένο θέμα που του συνέβη...?  
    Όταν άρχισα να διαβάζω περι αστρολογίας και στα λίγα που έμαθα ως εδώ, με χαροποίησε αφάνταστα πως δεν υπάρχει διακριτικό "καλό" και "κακό" ...νομίζω θα ήταν κάτι πολύ περιοριστικό του ορίου όπου ένας άνθρωπος μπορεί να καλλιεργήσει τα ¨μέσα¨ του....και θα ήταν και κάπως γραφικό, καταδικαστικό, λίγο? ...δεν ξέρω πως να το περιγράψω ... 
  • Stargazer @ 16.06.2011 21:08
    Δεν κρίνουμε κάποιον από δύο θέσεις πλανητών. Δεν αναφέρθηκα καθόλου στην προσωπικότητά του, στη σκέψη του κλπ. Αυτό ακριβώς λέει και το άρθρο, ότι πρέπει να εξεταστεί συνολικά ο χάρτης. Όμως αυτοί οι δύο πλανήτες μας δείχνουν δύο κομμάτια του Στρος-Καν που βρίσκονται σε σύγκρουση, με τον τρόπο που είναι τοποθετημένοι στον χάρτη του. Αν ήταν η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Μεσουράνημα και ο Άρης στον 9ο, μπορεί πάλι να έκανε τα ίδια, αλλά προς τα έξω θα έβγαινε η Αφροδίτη και τις ιστορίες με τις καμαριέρες να μη τις μαθαίναμε ποτέ.
  • manini @ 16.06.2011 20:50
    πχ το παράδειγμα του Στρος είναι πετυχήμενο..αλλά τώρα σταθήκαμε σε ένα περιστατικό της ζωής του. Πολύ σημαντικό μεν, αλλά είναι ένα περιστατικό...δηλαδή ο υπόλοιπος χάρτης του, δεν παίζει ρόλο για την συμπεριφορά του? Και μπορείς να κρίνεις κάποιον μόνο από ένα περιστατικό ή και από 2 μόνο θέσεις πλανητών? Πραγματικά μπερδεύτηκα... 
  • manini @ 16.06.2011 20:47
    καταλαβαίνω την λογική...αλλά επί της ουσίας..δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα... 
    Φυσικά μελετάω πρώτα τον δικό μου χάρη...αλλά εκτός από το προφανές ότι ο Άρης στον Καρκίνο στον 12ο έχει μεγάλο θέμα...δεν μπορώ να καταλάβω το ουσιώδες συμπέρασμα. Το ίδιο θέμα έχω και με τις ωριαίες..βρίσκω τους κυβερνήτες, θεμελιώδεις, τυχαίες κτλ... οκ και? Πώς βγάζεις συμπέρασμα..πού χωλαίνει πχ ο Άρης... Μου λείπει η συνδυαστική δυνατότητα της θεωρίας με το τι εκπροσωπεί ο εκάστοτε οίκος , ζώδιο και πλανήτης....
     
    Βγάζετε νόημα με την απορία μου?
  • nohope @ 16.06.2011 19:59
    υστερόγραφο.....τέλειο το new entry στην βιβλιοθήκη και πολύ κατανοητή ανάπτυξη αν αναλογιστεί κανείς την πολυπλοκότητα του θέματος!!!!!!!!!!!
    ιπι ιπι ούμε σας ευχαριστούμε!
  • nohope @ 16.06.2011 19:57
     
     "Θεωρείται μάλλον αδύνατο ένας πλανήτης που βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τις γωνίες να μην κάνει αισθητή την παρουσία του. Συνεπώς οποιοσδήποτε πλανήτης σε ένα από αυτούς τους οίκους θεωρείται σε ισχυρή θέση. "
    η άκυρη απορία της αιγο-χόου(π):
    Με αναχαιτισμένα ζώδια σε άξονα 1ου (Ιχθύες) και 7ου (Παρθένο) και σελήνη στον 7ο στην Παρθένο, η Σελήνη είναι σε ισχυρή θέση?! ή η χαρακτηριστική καθυστέρηση στην έκφρασή της είναι ισχυρή???
    do i make any sense?
     
  • Stargazer @ 16.06.2011 19:50
    Εκτός αν κάποιος πλανήτης από τους δύο βρίσκεται στον οίκο που μας ενδιαφέρει, οπότε προτιμάται.
  • Stargazer @ 16.06.2011 19:39
    Σε περίπτωση ισοπαλίας, αυτοί που ακολουθούν τη θεωρία του
    επικυρίαρχου, θεωρούν ότι οι δύο πλανήτες αυτοί έχουν τις ίδιες αξιώσεις
    στη συγκεκριμένη μοίρα και εξετάζουν και τους δύο.
     
    * Παρόλο που το θέμα μας είναι ο William Hurt και ο Albert Brooks, εφόσον υπάρχει περιέργεια για τη Hunter, στο φινάλε, όταν ξαναβρίσκονται όλοι μαζί επτά χρόνια μετά, η Holly Hunter αποκαλύπτει όι υπάρχει κάποιος άνδρας στη ζωή της. Αυτό.
  • Celinette @ 16.06.2011 19:32
    Υπέροχο πραγματικά.
    5 stars για τον προβληματισμό και πολλά ευχαριστούμε για την ανάπτυξη του θέματος.
    Έχω διάβασμα απόψε
  • kokopuff @ 16.06.2011 18:55
  • astropeleki @ 16.06.2011 17:50
    ευχαριστούμε!
  • labtec @ 16.06.2011 17:42
    .....η διευκρίνηση της διευκρινήσεως είναι ότι και να μην νιώθεις δεν τρεχει και τίποτα, σιγά με λογική τα πάντα επι-λύ(ν)ονται....
    ....Ενδιαφέρον το αρθρο σας κ. Ελευθεριάδη αν και ο Ουρανός κατ΄εμέ παραμένει ενας βασικός ασταθμητος παραγων αλλοτε θετικός αλλοτε αρνητικός βεβαια παίζει ρολο που βρισκεται σε ποιο ζώδιο και  οίκο...
    ...Ρε Τοξ...αλλοι "γυρνοβολανε", "επιπλέουν", "σερνονται", 'ερπουν", "περπατάνε", αλλα τα ΙΙμια ίπτανται...
  • toxovolos @ 16.06.2011 16:54
    διευκρίν-ι-ση καθότι διευκριν-ίζω... αλλά νιώθω με ι, μονοκόμματα.. αφήνουμε τους κύκλους στα ΙΙμια!
  • StaRdust80 @ 16.06.2011 16:50
    .......αστρέρια πολλά για το άρθρο σας και ευχαριστούμε!
     
    στο σχόλιο της fotoula θα ήθελα να συμπληρώσω ότι εννίοτε εκτός από τις ενσυνείδητες ανάγκες που μας ωθούν στις εκφράσεις του χάρτη μάς, όπως έχουμε διαβάσει κάποιες φορές ενεργοποιούνται και σημαντικά ασυνείδητα η και υποσυνείδητα κομμάτια μας τα οποία είναι απαραίτητα ίσως για να εκφράσουμε μια εικόνα όλο και πιο κοντά σε αυτό που ονομάζουμε "η ψυχή μας".....
  • ROVERANDOM_A.S @ 16.06.2011 16:50
    Διευκρίνιση~ λογικά αλλά ...κοίτα να δεις δίλημμα ... 
     
    Εγώ άλΛεΣ φοΡές ν(ο)ιώθω με γιώτα & άλΛεΣ με όμικρον γιώτα !!!!
  • toxovolos @ 16.06.2011 16:48
    Ερώτηση1: αν έχουμε "ισοπαλία" στους βαθμούς που συγκεντρώνουν 2 πλανήτες? Πώς καταλαβαίνουμε ποιος από τους 2 είναι επικυρίαρχος? 
    π.χ. έχω DC στις 3ο 18' των ψαριών και Κρόνος και Αφροδίτη συγκεντρώνουν 6 βαθμους.. (τεράστια πιθανότητα να έχω κάνει λάθος! )
     
    Ερώτηση 2: με Σελήνη και Δία σε σύνοδο με το MC μας ενδιαφέρει περισσότερο ότι είναι σε σύνοδο με το MC παρά το ότι είναι στον 9ο?
     
    υ.γ. ο Άλμπερτ Μπρουκς θα βγάλει τα απωθημένα του στο γιο του. Η Χόλυ Χάντερ ελπίζω να βρήκε ένα τρίτο έτσι???
  • Stargazer @ 16.06.2011 16:41
    Διευκρίνηση ή διευκρίνιση; Η επιλογή δική σας,
  • denisco @ 16.06.2011 16:11
    5* για το άρθρο και για τη fotoula περι της σχετικοτητας των εννοιών!
  • fotoula @ 16.06.2011 16:11
    * για τον Άρη και την Άφρο του....συμφωνώ με τον τρόπο που το θέτεις...
    για να γίνω κατανοητή -
    το τι υπερισχύει τελικά, εξαρτάται από το τι έχουμε ώς ενσυνείδητη ανάγκη σε διάφορες φάσεις της ζωής μας -
  • zoe19 @ 16.06.2011 16:10
    Και τελικά η Hollie Hunter τι έκανε; [Fucking hell....δεν καταλαβαίνω τίποτα...]
  • fotoula @ 16.06.2011 16:07
    καλά έκανες δεν είπα... κι έγώ ως παράδειγμα το χρησιμοποίησα -
    απλά για μένα, υπάρχει μεν κακό [με την απόλυτη έννοια]... αλλά, την ίδια στιγμή το καλό και το κακό είναι πολύ σχετικο .....................
     
    ύ.γ.1άσε που κατά τη γνώμη μου αυτό που έγινε μας δίδαξε το πώς από την ταράτσα μπορείς να βρεθείς στο Ισόγειο.... αλλά, και το πόσο κατασκευασμένα και υποκριτικά είναι όλα... [εδώ ο κόσμος καίγεται...καταπατώνται κατα κόρον τα δικάιώματα παντου, τους έπιασε ο πόνος για την σινγκλ μαδερ καμαριέρα - ήθελαν να τον βγάλουν άπο τη μέση ... για μένα αυτό ήταν το καταφανές]
     
    επίσης, κι οι 2 θέσεις - Άρης , Άφρου -  είναι πολύ 'σεξουλιάρικες' [σόρυ για τη λέξη] - τα βασικά να ξέρει κανείς το βλέπει...
  • Stargazer @ 16.06.2011 16:04
    Δεύτερη διευκρίνηση: Όσον αφορά στις θεμελιώδεις δυνάμεις, κυκλοφορεί κι ένας άλλος πίνακας ορίων, τα αιγυπτιακά όρια (Egyptian terms) που είναι ελαφρώς διαφορετικός από αυτόν του Πτολεμαίου. Κάποιοι αστρολόγοι προτιμούν αυτά τα όρια κι όχι τα όρια του Πτολεμαίου. Και επίσης, σχετικά με τις τριπλότητες, υπάρχει μια διαφοροποίηση από τον Πτολεμαίο, οι τριπλότητες του Δωρόθεου, ως προς τον κυβερνήτη ημέρας της τριπλότητας του νερού. Ο Δωρόθεος δίνει κυβερνήτη την Αφροδίτη κι όχι τον Άρη. Δεν τα συμπεριέλαβα αυτά στο άρθρο για να μην μπλέξω πολύ τα πράγματα, το αναφέρω όμως εδώ σε περίπτωση που τα συναντήσετε πουθενά αλλού.
  • Stargazer @ 16.06.2011 15:58
    Πρώτη διευκρίνηση: Τον χάρτη του Στρος-Καν τον χρησιμοποίησα ως παράδειγμα για να απαντήσω στην ερώτηση "Μα καλά, αφού έχω πλανήτες σε τόσο υπέροχες θέσεις, γιατί δεν πηγαίνουν όλα τέλεια στη ζωή μου;" Γιατί Αφροδίτη στον Ταύρο και Άρης στον Κριό από μόνοι τους μπορεί να είναι εξαιρετικοί, αλλά θα τραβούν το άτομο σε διαφορετική κατεύθυνση. Απαιτούν δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και το άτομο βρίσκεται στη μέση.
  • fotoula @ 16.06.2011 15:51
    ωραίοοοοοοοοοοοοοοο και κατατοπιστικό!
     
    μόνο   3 κομεντσ οφ μαιν: 1.υπάρχει κακό - κάτσε να τρώει κάποιος Κρόνο - Αφρο τετράγωνο και πές μου αν έιναι χαρούμενος κλπ - δεν είναι όλα 'παιδική χαρά', όπως και δεν υπάρχουν τέλειοι χάρτες
                                   2. τι κακό H' τι καλό  έχει να κάνει ο Στρός 3 γάμους....? το λέω αυτό γι αυτά είναι και κοινωνικά κατασκευασμένα... άσε που μπορεί και οι 2 πρώτες να τον βαρέθηκαν και να τον προκάλεσαν να τις παρατήσει .. και να φαίνεται ότι αυτός τις άφησε [συνήθως προωθείται ότι ο άνδρας φταίει... ενώ οι γυναίκες δεν κάνουν λιγότερα]
                                 3. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάνει κάποιος καριέρα , έχει και κατεστραμμένη ερωτική ζωή ... και αυτο κοινωνικά κατασκευασμένο - π.χ. είσαι επιχειρηματίας? πρέπει να έχεις μικρούλες τριγύρω = ναι έχουν οι περισσοτεροι... δεν είναι έτσι όμως... μια χαρά πετυχημένοι και πάμπλουτοι υπάρχουν χωρίς διαζύγια και γκόμενες.... απλά δεν πολυδιαφημίζονται γιατι δεν είναι trendy -
     
    Κοινως - Το Πεπρωμένο έιναι ο Χαρακτήρας μας [by gpan]
     
  • ROVERANDOM_A.S @ 16.06.2011 13:16
    Μεστά Πράγματα ... 
    CREDITS μετ' ασTέρων Κε Ελευθεριάδη !!!!!
  • manini @ 16.06.2011 13:09
    καταρχάς... τα πολλά μου αστέρια για τις πάντα τέλειες σινεφιλ αναφορές....τώρα το άρθρο θέλει πολύ διάβασμαααα.....ευχαριστούμε

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...