παρακαλώ περιμένετε...

Παρθένος - Κρόνος : 1-0

  • piggy137 @ 06.02.2010 14:19
    Δυστυχώς για μερικούς από εμάς αυτό είναι το ΄μαθημα της ζωής μας, να μάθουμε να ζουμε και να ισορροπούμε μόνο μέσα απο τη δουλειά μας και να μην περιμένουμε προκοπή στον άλλο τομέα. Ωστόσο δεν πρέπει να είμαστε αχαριστοι γιατί αν διαβαζεις τακτικά όσα γραφονται εδώ θα δεις ανθρωπους σε πολύ πιο δύσκολη θέση που δεν έχουν ουτε δουλειά.
  • MichalisVafeias @ 06.02.2010 16:09
    madcat, μακάρι να ήταν μόνο ο Κρόνος ο οποίος σας ταρακούνησε την τελευταία διετία... Υπάρχει μια γενικότερη αύρα αναδόμησης της ζωής σας που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια όταν ο Κρόνος μπήκε στο ζώδιο σας και θα συνεχιστεί και φέτος, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
    Ποιο συγκεκριμένα ταυτόχρονα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας δεχόσαστε έντονη και την επιρροή του Ποσειδώνα που σχηματίζοντας αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο σας (μιλάμε για το διάστημα Φλεβάρης 2008 - Φλεβάρης 2009) άρχισε να διαλύει απροσδόκητα σταθερές στο δίπολο οικογενειακό περιβάλλον καριέρα. Ο Κρόνος, στο διάστημα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου σχημάτισε τετράγωνο με τον Άρη σας, που είναι κυβερνήτης του οίκου των συνεργασιών και έννομων σχέσεων (7ος οίκος), ενώ λίγο νωρίτερα ο Ουρανός, τον Απρίλιο και έπειτα τον Σεπτέμβριο του 2009 πέρασε από την Σελήνη σας (κυβερνήτης του οίκου της καριέρας) και σας επέβαλλε σε σοκ αλήθειας (ίσως μάθατε πράγματα για τους συνεργάτες σας που δεν γνωρίζατε ή κάποια απότομη ρήξη?). Πάντως θα πρέπει να αναμένετε την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο διάστημα Απριλίου - Ιουνίου όπου και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλη γενέσθαι με την καριέρα σας...
    Επίσης η δοκιμαστική είσοδο του Ουρανού στον Κριό από τον Ιούνιο θα τον φέρει σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη σας (έντονη κοινωνικοποίηση και ίσως αναπάντεχες γνωριμίες) ενώ τον Ιούλιο το Ταυ - Τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού (σε σύνοδο με Δία στον Κριό) - Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον Δία σας στον 10ο οίκο (καριέρα, κοινωνική προβολή) και φαίνεται να σας παρακινεί εκ νέου σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες...
    Σας εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνετε! Καλό μεσημέρι...
  • madcat @ 06.02.2010 17:28
    Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!
    Και piggy137 δεν ήθελα να φανώ αχάριστη. Θεωρώ ομως πολύ σημαντικό να εισαι καλά και στην προσωπική σου ζωή. Σου δίνει δύναμη για να προχωρήσεις, να έχεις ένα στήριγμα.
    Ειδικά εμείς οι Παρθένοι ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ και περάσαμε πολλά ζόρια. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρουμε λίγο φως ευτυχίας...
  • TIGRINA @ 08.02.2010 00:48
    θα συμφωνήσω κι εγώ με την madcat.. όταν είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή αποδίδεις τα μέγιστα και στον επαγγελματικό στίβο.
    Αλλωστε χρειάζεται και ποιότητα στην ζωή μας και όλοι μας θέλουμε να ΖΟΥΜΕ .. όχι απλα να υπάρχουμε για να δουλεύουμε!!!
    Τωρα αν δεν υπάρχει ούτε δουλειά ούτε προσωπική ευτυχία ε τότε.. το μη χείρον βέλτιστον...δουλειά κι άγιος ο Θεός!!!!!

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιουλία, Ιούλιος, Διονυσία, Διονύσης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...