παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πολύ δυσάρεστο

Εχω κάνει μια παρατήρηση με τα χρόνια. Οταν μια ομάδα χρηστών είναι στην απο πάνω βασανίζει μια άλλη που είναι στην απο κάτω και τούμπαλιν. Γίνεται όλο και πιο έντονο έχω την εντύπωση. Εαν είναι να σταματήσει αυτό θα πρέπει η απο πάνω ομάδα να πάρει την πρωτοβουλία και να την διαδεχτεί(οταν έρθει η σειρά της) η απο κάτω με το ίδιο σκεπτικό για να μην υπάρχει τόση πίεση. Επειδή είμαι Ιχθύς και έχω κάποιες γνώσεις περί σαδομαζοχισμού, όταν ζητάς έλεος πρέπει να υπάρχει και μια κάποια κατανόηση και να σταματάει το μαρτύριο(όχι όμως όταν αντιστραφούν οι ρόλοι αυτο να μην υπάρξει, ε? Γιατί διακρίνω και μια έντονη χαιρεκακία σε κάποιους).

 Εμένα αυτό δεν με νοιάζει και αφορά, είμαι στην απέξω, και υποθέτω εαν το απολαμβάνετε, κάντε το, αλλά στο πνευματικό επίπεδο είναι το κορυφαίο επίπεδο βασανισμού και δημιουργεί τελικά τέρατα ή νεκρούς. απο την σωματική εξαλλοσύνη κάπου γλυτώνεις πιο εύκολα, στο πνευματικό επίπεδο ουσιαστικά μάχεσαι τον ευατό σου και κάπου υπάρχουν όρια. Εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω πάρα πολλές ισχυρές και έντονες προσωπικότητες που έρχονται να γίνονται σιγα-σιγά προβληματικές σε κάποια επίπεδα.

Δεν ξέρω δες τε το, αλλά επειδή έχω δει διάφορα και σίγουρα αγνοω άλλα τόσα δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι για αυτούς που υποφέρουν. Αμα κάτι δεν μου κάνει το σταματάω. Εδω και αλλού απο βαρεμάρα έρχομαι και μιας και είμαι λές και καμμιά βλακεία(αλλα οι περισσότεροι έχετε φτάσει σε δυσνόητα επίπεδα που συνδυάζουν αστρολογία και πολλά άλλα πράγματα.)

Μην σκοτώσετε τους ευατούς σας πάλι και φέτος και τις γιορτές και όλη τη χρονιά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι ρε παιδιά.  Με έχουν κατηγορήσει διάφοροι για ανωριμότητα. Ανωριμότητα είναι να ξέρεις ότι κάτι θα πληγώσει κάποιον και το κάνεις μπροστά του με αυτον ακριβώς το σκοπό έχω να πώ. ΚΑι να το παινεύεσαι και να του το τρίβεις μέσα στα μούτρα του. Οπως στις εξετάσεις που δίναμε στο σχολείο και κάποιοι δεν περνούσαν.

Μην πολυκοκορεύεστε μερικοί-μερικοί εαν καταφέρατε κάτι που άλλοι δεν μπόρεσαν(αυτο και αν έχω δει). Μπορεί απλώς να βουτήξατε περισσότερο τη γλώσσα σας στον κώλο του άλλου, που παρότι είναι και αυτό μια ικανότητα, δεν παύει να είναι κάτι που σας κάνει, χμ, εξάρτημα θα έλεγα.Επίσης αν του έσπασε κάποιος τα νευρα απλά λιγότερο απο εσάς και τον ώθησε πάνω σας, ούτε αυτό είναι το καλύτερο credential.

Μην βγαίνετε απο πάνω γιατι μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα που να είστε για πολλά-πολλά χρόνια απο κάτω και να μην σας αρέσει καθόλου. Δεν παύουμε να είμαστε και άνθρωποι στο κάτω-κάτω, ασχετα αν συμπεριφερόμαστε κυρίως σαν ζώα. Αυτό το κάτι λίγο που έχουμε, ας το δείχνουμε λίγο παραπάνω.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...