παρακαλώ περιμένετε...

Πολύ δυσάρεστο

  • Ariete79 @ 10.12.2010 00:28
    Φαντάζομαι ότι το post αφορά εσωτερικές διαμάχες παλαιότερων μελών...Όπότε σε αυτό δεν μπορώ να έχω άποψη, ούτε κρίση...
     
    Η γραφή σου όμως είναι θείκή...πραγματικά!
     
    p.s. Δεν ξεχνώ πως ήσουν ο πρώτος που και ο μόνος μέχρι τώρα που με στήριξε ανοιχτά στο πρώτο ποστ που τόλμησα ν'απαντήσω...και δυστυχώς μου την "έπεσαν"....
     
    Καλό βράδυ flame!
  • ETOIL @ 10.12.2010 10:39
    Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 13:56
    Μου την λές Σοφια?
  • moisture666 @ 10.12.2010 14:28
    file Flame eisai polu ix8us(psuxoula)..
    sumfwnw me auta pou grafeis alla auth einai h pragmatikothta k den mporeis na kaneis kati opws , proswpikh mou gnwmh,DEN XREIAZETAI na kaneis kati.
    zwh=e3eli3h
    opoios mporei na "afhnei" pisw tou ta empodia exei krι8ei k einai ikanos  na perasei sto epomeno level.
    kanenas den einai isos me kanenan.
     
    prostasia xreiazontai mono kapoies "kathgories" sunan8rwpwn mas.
     
    gia emas tous upoloipous...
    http://www.youtube.com/watch?v=QrzGpVOPcTI
     
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 16:07
    moisture666 δεν σου κρύβω ότι με προβλημάτισε παρα πολύ αυτό που είπες.
    Ετοιμαζόμουν να κάνω ένα ερώτημα για να διευκρινηστούν κάποια πράγματα, αλλά συνέβησαν τα πάντα για να μην το κάνω. Ισως μου λέει κατα κάποιο τρόπο το σύμπαν να κοιτάξω αυτό που λες.  Αυτό χρειάζεται βέβαια σκέψη που μισώ να κάνω βασικά.
    Πολύ με παιδεύει ο Θεός ώρες ώρες. Σκέφτομαι να τον εκθρονίσω και να πάρω τη θέση του.
     
    Αλλά έχεις άδικο στο αν μπορώ να κάνω κάτι ή όχι. Μπορώ να κάνω τα πάντα και για τα πάντα υπάρχει μέθοδος και λύση. Απλά δεν ξέρω τι παίζεται. Αν μάθω, - επακριβώς όμως - τι παίζεται, θα μπορω και να κάνω κάτι εαν θέλω και φυσικά αν χρειάζεται. Με αποσπασματική γνώση, πιο πολύ βλάπτεις μια κατάσταση παρά την βοηθας.
     
    Εχεις μια συγκεκριμμένη οπτική. Δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμμένη οπτική καλύπτει γενικότερα, κατ'ανάγκιν.
  • Journey @ 10.12.2010 19:00
    εσύ δεν ήσουν παρθένος και μετά ταύρος? τώρα ψαράκι? ή υπάρχουν πολλοί flamescreen με διαφορετικά νούμερα στην "¨ουρά" ?
    ή το νούμερο είναι ένα [ και μεγάλο]?
    λέω, δεν ξέρω..
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 19:13
    Γιατι Journey? Αre you stalking me, or something?
    Εσύ δεν ήσουν αντρας και μετα γυναικα και μετα δεν ξερω τι μεχρι να σταθεροποιηθείς?
    Και σου άρεσε Καρκινος αλλα είχες κάτι με άλλον και μετά κάτι άλλο?
    Θα μου πεις εσυ, για νούμερα?
    Μήπως να κοιτάξεις πρώτα τον ευατό σου?
    Λέω, δεν ξέρω.
  • vikaki88 @ 10.12.2010 19:37
    ωπα τι παιζεται εδω παιδια???flame κ γω κατι απο ταυρο θυμομουν και επειδη αν κ ασχολουμαι με μαθηματικα μπερδευτηκα με τα νουμερα σας θα μου πει κανεις τι γινεται???
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 19:48
    Βικάκι εσύ είσαι στο απυρόβλητο καθότι λιοντάρι, αλλά άμα θες και σκοπεύεις να μου τα πρήξεις, να σε περάσω και σένα ένα χέρι...με αγάπη πάντοτε.
  • Journey @ 10.12.2010 19:53
    όχι flamescreen, απλά έχω καλή μνήμη "Moon
    harmonizing with Mercury : You have an excellent mind and you remember faces, names and past events with ease."

    * άντρας δεν ήμουν ποτέ, απλά με περνούσαν - κι εξακολουθούν - για άντρα ίσως

    λόγω του νικ μου.
    Μου αρέσουν αρκετοί, έχω Αφροδίτη στους ΙΙμους και ωροσκόπο Τοξότη δεν φταίω εγώ 
    Δεν ξέρω ποιοί πλανητικοί συνδυασμοί σε κάνουν τόσο μαλάκα αλλά να το προσέξεις.
  • vikaki88 @ 10.12.2010 19:55
    πως θα μπορουσα να στα πρηξω??απλα ρωτησα γτ ολα αυτα μου φανηκαν καπως τοσο κακο ειναι??κ απ την αλλη να με περασεις ενα χερι...να μου την πεις δηλαδη??αλλα για πιο πραγμα δε ξερω..τεσπα,δεν ξαναρωταω..
  • Journey @ 10.12.2010 19:55
    Α, και συγγνώμη που σου τα πρήζω επισημαίνοντας ότ,ι είδα αλλά είμαι και Κριάρι, δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, αφού έτσι είναι. να μην το πω? άντε καλέ..
  • Journey @ 10.12.2010 19:56
    ναι βικακι, κάθε φορά που περνάει μια μεταμορφωτική εμπειρία του φταίει ο κόσμος, αυτός είναι νορμαλ λέμε [ έ ρε γλέντιααα]
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 20:15
    Ρε συ Journey, τι κάνεις στην κρεβατοκάμαρα σου χέστηκα, πρόβλημα σου, δεν θα έρθω και να σε βιντεοσκοπήσω(αλλά άμα θέλεις κάνε το να βγάλεις και κάνα χρήμα βέβαια, είναι δημοφιλές τελευταία). Το τι ήσουν και τι δεν ήσουν δεν το είπαν άνθρωποι άσχετοι, αλλά φίλοι σου και δεν με νοιάζει όυτε και αυτό βασικά ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, απλά αφου ασχολείσαι με τα των άλλων σε συγκεκριμμένες περιόδους, δε θα το άφηνα να πέσει κάτω προφανως.  (Το νικ αν πάει κάπου πάει στη μουσική ή στο ουδέτερο, οπότε δεν τίθεται θέμα, ή δικαιολογία.)
    Κοιτα προφανως υπερασπίζεσαι κάτι-κάποιον γιατι είδα τι έλεγες και πότε ακριβώς έχεις ασχοληθεί μαζί μου. Τα άλλα αστα για αλλού, δεν περνάνε σε μένα ούτε θα θιχθώ ή θα μου φανεί κάπως απο αυτά που λες, δεν πιάνει. (Προσεξε μη σου τρέξουν πάρα πολύ τα σάλια και λερωθει το πάτωμα όμως, απο την προσπάθεια).
    Η μαλακία και η σύγχιση απο που προέρχεται, λυπάμαι που θα στο πω, φαίνεται καθαρότατα απο που προέρχονται στη συγκεκριμμένη στιχομυθία, και, δυστυχώς για σένα, δεν χρειάζονται καν πλανητικοί συνδυασμοί για να το διαπιστώσει κάποιος. Και το ανιψάκι μου το δίχρονο να φέρω, μπαμ θα μου πεί ότι κάνει πως προέρχεται απο σένα. Λυπάμαι που πρέπει να στο επισημάνω με αυτο τον σχετικά άγαρμπο τρόπο, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει και αυτό αφου σε έχει πιάσει τέτοια τύφλα που μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται αυτή τη στιγμή.
    Ρε σύ απο πότε σε έβαλα κριτή και δερβέναγα πάνω απο το κεφάλι μου να μου εξηγείς τι περνάω και πως είμαι και πως αισθάνομαι και δεν το θυμάμαι? Και ξέρεις και τι περνάω, ε?
    Είναι τόσο γελοίο όλο αυτό που κάνεις που δεν φαντάζεσαι. Σιγά μην κάτσω να σου δώσω σημασία και να σου παρέχω την ευκαιρία για καυγα που φαίνεται να ζητάς πάνε βρες κανένα άλλο Κριάρι καλύτερα, ε? Μη το κάνεις δίπλα σε κάνα γκρεμό μόνο γιατί σε βλέπω να πέφτεις και μέσα στο τέλος.
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 20:23
    Κοίτα βικάκι, 1 πράγμα μου τη σπάει σε σένα και μου τη σπάει πάρα πολύ λέμε...το ότι παίρνεις αυτό που λέει ο άλλος το μεταφράζεις σα να στο είπε με αρνητικό τρόπο και θέλεις να τον οδηγήσεις στο να απολογηθεί ουσιαστικά(όχι καλέ δεν το είπα έτσι κλπ). Το άλλο ότι το παίζεις πολύ συχνά τρελίτσα. αλλά δεν είναι και ποιος ξέρει τι τεράστια μειονεκτήματα για άνθρωπο, εξάλου τα έχει και το κατεξοχήν λιοντάρι. Συνεπώς μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα κατα μια έννοια.
     
    Αν θες ρώτα ότι ακριβώς επιζητάει η ψυχή σου. Δεν θα χαλούσα εύκολα χατήρι σε λιοντάρι, εκτός και μου την είχε δώσει βέβαια, αλλά συνήθως δε φταίνε αυτά που είναι αυθόρμητα, όταν βέβαια είναι. Δε διώχνω αυτό που αγαπάω, θα ήταν βλακώδες και εξωφρενικό κάτι τέτοιο. Αντίθετο με τα του Ιχθύ.
  • Journey @ 10.12.2010 20:26
    ουάααου!
    ως άτομο δεν ενδιαφέρομαι καθόλου μεν αλλά το επιστημονικό μου ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί..
    το ερώτημα είναι φλέγον : τι πίνεις?
     
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 20:35
    Θες να δοκιμάσεις κάποια καινούργια ε? Συγνώμη αλλα δεν είναι η μέρα σου μάλλον, δεν παίρνω απολύτως τίποτα γιατί δεν με πιάνουν(είμαι φυσικό ναρκωτικό απο μόνος μου, αλλά ούτε απο αυτό μπορείς να δοκιμάσεις, σκοπός είναι να πίνεις κάτι, όχι να σε πίνει, και σε αυτό τον τομέα δε σε βλέπω και πολύ καλά, στοιχειώδης κτηνιατρική δεοντολογία μου απαγορεύει να σου κάνω το χατήρι). Βάλε το κεφαλι σου κάτω απο το νεροχύτη και άνοιξε τη βρύση, πιστεύω ότι και να έχεις να βοηθήσει να σου περάσει. Αν όχι κάνε ενα ζεστό ντουζακι, βοηθάει και με το κρύο.
  • vikaki88 @ 10.12.2010 20:40
    τελος παντων εγω δεν θα ποσταρα καθολου αν δεν θυμομουν αυτο περι ταυρου,,,κ αυτο μ κανε εντυπωση κ εκανα σχολιο..αλλιως δεν θ ασχολιομουν...για ολα τα υπολοιπα που ειπες δεν εχω προβλημα γτ δεν σημαινει οτι ισχυουν,,,αν αυτο εβγαλα σε σενα η εδω μεσα οκ δεκτο..ετσι ειναι το νετ...απλα εχω την απορια ποιος ειναι ο βασιλικος κ ποιος η γλαστρα??μονο αυτο δεν κτλβα κ δεν το λεω ειρωνικα αλλα στην ολη συζητηση που παιζεται εδω νιωθω χαζη να το πω???
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 20:46
    Ολα τα λιοντάρια βασιλικοί είστε ρε!
    Απλώς το κατεξοχήν λιοντάρι είναι, χμ "πιο πράσσινο και με πιο όμορφα φύλλα". O Bασιλιάς των βασιλικών κατα μια έννοια, χαχαχα!!!
    Χαζόπαιδα όμως, με κάνετε και γελάω ενώ πρέπει να έχω θυμωσει. LOL
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 20:49
    Eγω τα λιοντάρια μου τα θέλω αυτοκράτορες...και τέτοια είναι + πανέξυπνα + καπάτσα +++
    Εγώ δεν ξέρω κανένα λιοντάρι που να μη μπορεί να σε αφήσει μαλάκα, θα με εξέπληττε ιδιαίτερα αν ήσουν το πρώτο.(και δεν το πιστεύω κιόλας).
  • Journey @ 10.12.2010 20:51
    vikaki, αυτός ο βόθρος που βλέπεις είναι ο βόθρος ενός looser εναντίον κάποιου που του είπε " βρε συ, δεν ήσουν πάντα ψάρι, ε?"
    Με μια απλή επισήμανση - που καθώς το θυμάσαι κι εσύ - δεν είναι ψευδής , δες τι κάνει και τι λέει..
    Αυτός ο όγκος μίσους κατά κάποιου που δεν ξέρει απλώς βλέπει κανά 2 προτάσεις πυο υπογράφει με ένα nick είναι σαφέστατα ένα πρόβλημα που περιγράφεται με όχι τόσο ελκυστικούς όρους ψυχολογίας..
    Δεν σου κάνει το κέφι να τους αραδιάζεις ..
    Πάντως είναι υγειέστατος , και κλώνος.
    Απλώς είναι ένα τελείως κακιασμένο άτομο λόγω αντίληψης της υστέρησής του.
    Συνήθως αυτοί οι περίπλοκοι τρόποι εκτόνωσης αυτής της υστέρησης έχουν να κάνουν με φροϋδικά προτυπα.
    ανικανότητα , φόβος απόρριψης, δυσλειτουργίες και ... [ λογοκρισία]
    Η συνταγή του looser. μην το ψάχνεις
     
  • flamescreen73 @ 10.12.2010 20:54
    Χαχαχα!!!
    Φιλάκια Journey, καληνύχτα, πάνε να ρίξεις κάνα υπνάκο να χαλαρώσεις...
    Πες ότι μαλακία θες. Μαζί με τους πραγματικούς βασιλικούς θα ποτιστούν όντως και οι γλάστρες σήμερα.
  • Journey @ 10.12.2010 21:03
    καλά βρε παιδάκι μου...όλα αυτά επειδή είπα οτι σε θυμάμαι παρθενο και ταύρο?
    είσαι σίγουρος  οτι δεν υπερβάλλεις?
     

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...