παρακαλώ περιμένετε...

Πότε θα φωτιστεί η ζωή μιας λέαινας;

  • Stardome* @ 08.04.2010 17:29
    angel8, πραγματικά ενδιαφέρον το ερώτημα σας και η χρονική στιγμή στην οποία τίθεται αυτό...
    Με την επιστροφή Κρόνου να ολοκληρώνεται μέσα στους επόμενους μήνες (με τη τελευταία είσοδο του Κρόνου στην Παρθένο από τα μέσα αυτού του μήνα μέχρι και τα μέσα Ιουλίου) και να σχηματίζει για τελευταία φορά το τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη σας στους Διδύμους (που είναι και κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων), όποτε φαντάζει παραπάνω από λογικό να θέλετε να πιστοποιήσετε την προσωπική ωρίμανση σας (Κρόνος) και με μια σχέση...
    Δεν ξέρω αν πραγματικά έλκουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή μας (κάποιες φορές συμβαίνει και άλλες όχι) όμως, μιλώντας καθαρά αστρολογικά, οι πιθανότητες να έρθει στο φως μια τέτοια σχέση είναι με τον Κρόνο να περνάει από τον ωροσκόπο σας και αυτό θα συμβεί στο διάστημα τέλη Οκτωβρίου - Νοεμβρίου φέτος. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Κρόνος φέρει πάντα τη σφραγίδα του πεπρωμένου ή, αν το προτιμάτε, του σοβαρού, του μόνιμου, του εν κατασκευή μέλλοντος... Ο Κρόνος θα παραμείνει στον 1ο οίκο σας για περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ σε αυτό το διάστημα (ειδικά από το Φλεβάρη του 2011) ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό (που είναι ο 7ος οίκο σας)... Το άμεσο μέλλον λοιπόν, στο κομμάτι των σχέσεων προοιωνίζεται θετικό.
    Με την ελπίδα το χαμόγελο να έρθει στο πρόσωπο σας και να εκπληρωθούν στο έπακρο αυτά που περιμένετε, σας αφήνω εδώ... για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε!
    Καλό απόγευμα!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...