παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ flamescreen73

  • flamescreen73 @ 24.12.2008 19:49
    LOL, Mariange, βρηκες ανθρωπο τωρα.
    Εγω ειμαι ασχετος απο αστρολογικα θεματα. Μονο με βαση στοιχεια που βρισκω στον ευατο μου μιλαω και επειδη δεν θελω να στεναχωριομαστε οι ανθρωποι, οσο μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.

    Παρολα αυτα θα διαβασω τι λεει το site και αναλογως και την δικη μου κατασταση θα σου πω, επειδη το θες για να καταλαβεις. Μην περιμενεις πολλα.

    Επισης, αφου ειστε μαζι, ελπιζω οτι δεν βιαζεσαι. Ειναι γιορτες και εχω να κανω και καποια πραγματα που με δυσκολευουν, αλλα νιωθω και πολυ κουρασμενος. Περιεργως σα να δουλευω τωρα τις γιορτες μου φαινεται.

    Αν δε σου απαντησω τη Δευτερα, στειλε μου μηνυμα για να σου πω που βρισκεται το πραγμα.
  • MARIANGIE @ 24.12.2008 21:15
    Σε ευχαριστώ για δεύτερη φορά που απαντάς!
    πραγματικά ειναι από αυτές τις στιγμές που όντως you laugh out loud!!!!!!!!!!!
    είναι αυτό που λέμε, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς(αν θυμάσαι την διαφήμιση)εγώ την θυμήθηκα>

    Πάντως δίνεις πραγματικά την εντύπωση πως ξέρεις από αστρολογία,τουλάχιστον σε έναν ανθρωπο που είναι όντως ''άσχετος από αστρολογικά θέματα''όπως είπε κάποιος σοφός προλαλίσαντας....εννοώντας εμένα φυσικά!
    πραγματικά σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο!
    δεν χρειάζεται να σε κουράζω άλλο έχεις και την ζωή σου και τις δουλειές σου,γιορτές είναι δεν θα ασχολείσαι τώρα μ'αυτό...απλά νόμισα πως αφού ήξερες οτι θα σου ηταν εύκολο.γνωρίζοντας όμως πως ούτε εσύ ξέρεις είναι ταλαιπωρία σκέτη κι εγώ δεν θέλω να ταλαιπωρώ κανέναν!!!!!!!!
    πάντως κι εγώ μ'αυτό τον γνώμονα κινούμαι παρατηρώντας πρώτα εμένα και σαφώς εκ των υστέρων όλα τα άλλα γνωρίσματα των άλλων ζωδίων γύρω μου!
    σου εύχομαι καλά χριστούγεννα!!!!!!!!!!με υγεία,μπόλικη αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πάντως αν ποτέ χρειαστώ την γνώμη κάποιου ιχθύ για το πως να χειριστώ κάποιο θέμα θα σε ρωτήσω!είναι καλό να μπαίνεις στον τρόπο σκέψης του άλλου. αν ποτέ κι εσύ χρειαστείς καρκινίστικη συμβουλή ειμαι εδώ...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...