παρακαλώ περιμένετε...

Περίπου τα μισά...

  • Ariete79 @ 10.12.2011 03:08
    Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος... + καλοπιάνοντας και την κυκλοθυμική μου φύση...Ελπίζω πριν το νέο έτος να αναρτήσω και τα υπόλοιπα!
  • Brujo @ 10.12.2011 03:15
    thanx Ariete
  • GwgwOuf @ 10.12.2011 03:20
  • Elina_gr @ 10.12.2011 09:25
  • Journey @ 10.12.2011 10:16
    Αν λειτουργήσω ως θεάτρια μίας μείζονος προσπάθειας που καταβάλλετε εσύ, η newflame, παλιότερα η ETOIL και η travelgirl - αλλά και ο Shark με τα copy paste του - και κάποια άλλα παιδιά που αν τα ξεχνώ ας με συγχωρέσουν που τα αδικώ, θα πρέπει να εκφράσω ένα μεγάλο respect για αυτήν σας την όρεξη και τις πολύ καλές προθέσεις σας.
     
    Θα λειτουργήσω όμως έτσι? Πολύ φοβάμαι πως  σκάει μύτη αυτό που είμαι, και αυτό που είμαι είναι ένα στυγνό πλάσμα που μπορείς να το πεις διαστροφικά επαγγελματία, αλλά ναι, είμαι μία profiler κι αυτό δεν το αφήνω να πάει να φάει έξω και να μ άφήσει να λειτουργήσω πιο απλουστευμένα.
     
    Με λίγα λόγια και χωρίς δικαιολογίες :
    Το site δεν έχει ταυτότητα πλέον και αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το δει κανείς  τώρα παρά 2 μήνες πριν που μπορεί εγώ να γκρίνιαζα αλλά που αρκετοί δεν έδιναν σημασία. Ούτε και τώρα θα δώσουν βέβαια ή θα δώσουν αρνητική έννοια σε όσα γράφω - τους συνήθισα βέβαια και δεν θα μου κάνει εντύπωση.
    Ήταν εύκολο να το δει κανείς και πριν όταν όλη η συμμετοχή επί 24ωρα αφορούσε θέματα προσωπικού περιεχομένου που έχρηζαν ψυχανάλυσης και όχι αστρανάλυσης.
    Είναι ακόμα πιο εύκολο να το δει κανείς τώρα που τα άρθρα ανεβαίνουν με τις φιλότιμες προσπάθειες των μελών - και που αφορούν βιβλία χωρίς αξιολόγηση, περιοδικά που κυκλοφορούν στα περίπτερα και είναι διατίθενται ευρέως, αποσπάσματα από sites χωρίς επίσης αξιολόγηση, αμφιβόλου ποιότητας και εγκριτότητας και γενικώς όσα επικρατούν είναι άνευ ουσίας και αξίας σε σχέση με την αστρολογία αυτού καθ εαυτού.
    Μάλιστα, αποδίδουν μία ελαφρότητα και μία αφρόντιστη θέαση στην αστρολογία που τελικά λειτουργούν επιβαρυντικά εναντίον της παρά ευνοϊκα, δεν προάγουν τίποτα, ούτε την επιθυμία  των μελών για έρευνα και γνώση, ούτε την καλλιέργεια μίας συνειδητής ενασχόλησης που θα αποσκοπεί στην αποθησαύριση εννοιών και αρχών.
     
    Επυθυμώ να εκφράζονται όλοι και επιθυμώ να εκφράζομαι κι εγώ πέραν της αστρολογικής σκοπιάς. Μου αρέσει η επικοινωνία , η ανταλλαγή, η συμμετοχή, αλλίμονο αν δεν μου άρεσε. Ξανατονίζω, δεν μιλάω γιαυτό, δεν κριτικάρω αυτό αλλά μιλώ για την παντελή έλλειψη ενός άξονα γύρω από τον οποίο θα κινείται και θα χτίζεται το αστρολογικό κομμάτι γιατί ας μην ξεχνάμε, καθώς το site δημιουργήθηκε, είχε αυτό το σκοπό, την επικοινωνία κάτω από τα άστρα και λίγο ή περισσότερο εύνασμα για την μελέτη τους.
    Αυτό το κομμάιτ όμως πλέον δεν υπάρχει.
    Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι όλα αυτά οδηγούν σε μία υποβάθμιση της αντίληψης των συμμετεχόντων για την αστρολογία, τη διερεύνησή της και την εμβάνθυση στις αρχές της.
     
     
     
     
     
  • Journey @ 10.12.2011 10:19
    Και προκαλώντας κάποια να μπει και να μιλήσει για τη ροζ τσιχλόφουσκά μου - ξέρει αυτήν
    θα σου δώσω φυσικά τα 5 αστέρια για τον κόπο της πληκρολόγησης και τις αγαθές προθέσεις αλλά απο εκεί και μετά, δεν ξέρω τι θα γίνει..
  • Magneto @ 10.12.2011 10:28
    Εμένα μου αρέσουν τα ελαφρολαικά αρθράκια που ανεβαίνουν κατά καιρούς από μέλη.
    Εδώ δε μπαίνουμε για να δώσουμε πανελλήνιες, αλλά για να χαλαρώσουμε.
    Το πως θα αντιμετωπίσει την αστρολογία ο καθένας μας,εξαρτάται από τον ίδιο.
    Στο κάτω κάτω, το σάητ είναι από μήνες παρατημένο.
    Και με λύπη μου συνειδητοποιώ πόσο γραμμένους μας είχαν όταν μας έλεγαν ότι πρόκειται να γίνει αναβάθμιση του σάητ. Ας έβγαιναν να μας πουν ρε παιδί μου, παιδιά το σάητ έφτασε αστρολογικά μέχρι εδώ. Αν μη τι άλλο θα ήταν μια ειλικρινής δήλωση.
    Από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχουν αστρολόγοι για να γράψουν άρθρα, να απαντήσουν σε ποστ κτλ, ε το κάναμε σελφ σέρβις και απαντάμε αναμετάξυ μας με κίνδυνο να πούμε ΚΑΙ μαλακίες. Γιατί δεν ενδιαφέρονται για την ορθότητα των άρθρων και των απαντήσεων ΚΑΙ οι αστρολόγοι του φόρουμ?
  • ETOIL @ 10.12.2011 10:31
  • Journey @ 10.12.2011 10:35
    Τα ελαφρολαϊκά αρθράκια είναι μία χαρά εάν ξέρουμε να τα κατατάσσουμ εως ελαφρολαϊκά, εάν ξέρουμε που αρχιζει και που τελειώνει η πλάκα, το "ελαφρόν" και που θα πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει το σοβαρόν και υπέυθυνο.
    Το ότι όλοι θέλουμε να χαλαρώσουμε με βρίσκει όχι μόνο σύμφωνη αλλά και διαπράξασα τα μεγαλύτερα  αυτοχαλαρωτικά και self comforting ή self flaming σχόλια και posts. Αλλίμονο.
     
    Ο προβληματισμός μου επικεντρώνεται στο ότι αυτά τα ελαφρολαϊκά , καθώς είναι τα μόνα που υπάρχουν δίνουν ένα άλλο , εντελώς μεταλλαγμένο στίγμα του τι είναι αστρολογία, του τι θα πρέπει να ψάχνουμε, να προσέχουμε, να λαμβάνουμε υπ όψην.
     
    Βλέποτνας όσα διατυπώνεις ξέρω πως στην ουσία δεν διαφωνούμε.
  • Magneto @ 10.12.2011 10:46
    Ε μα φυσικά δε διαφωνούμε. Εδώ δεν ήρθαμε ούτε για να κάνουμε παρέες να βγαίνουμε, ούτε για να βρούμε γκόμενο. Το ότι προέκυψαν τέτοιες σχέσεις εγώ δεν το βρίσκω κακό, πλέον το ιντερνετ είναι ένα μέσο κοινωνικοποίησης. Προσωπικά στο ιντερνετ βρήκα φίλους πιο αληθινούς από την πραγματικότητα,γιατί πολύ απλά ,εδώ δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, τίποτα να φοβηθούν. Εδώ ήρθαμε για να ασχοληθούμε με την αστρολογία. Προσωπικά στην αρχή ενδιαφερόμουνα μόνο για τις προβλέψεις, στην πορεία είδα την αστρολογία με άλλο μάτι.
     
    Αλλά για να ασχοληθούμε με την αστρολογία, θα πρέπει να υπάρχει η πρόκληση.
    Εδώ και ποοοολυυ καιρό , η πρόκληση έρχεται μόνο από τα μέλη και ανταποκρίνονται μόνο τα μέλη. Οπότε λογικό είναι να ξεφεύγει η κατάσταση και η ποιότητα των όσων γράφονται να είναι αμφίβολη.
  • Magneto @ 10.12.2011 10:47
    Συμφώνησα με τη Ζουρ.
     
     
    Να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ.
     
    10/12/2011
  • Journey @ 10.12.2011 10:51
    Όσο για το τελευταίο που ανέφερες,
    -------------------------------------------------------------
     
    Magneto @ 10.12.2011 10:28"Γιατί δεν ενδιαφέρονται για την ορθότητα των άρθρων και των απαντήσεων ΚΑΙ οι αστρολόγοι του φόρουμ?"
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     
    θα συμφωνήσω επίσης καθώς εγώ η ίδια έχω κατ επανάληψη δηλώσει πως όσα έχω να πω επί αστρολογικής βάσης τα γράφω δημόσια ώστε να υπάρχει η άμεση δυνατότητα διόρθωσής μου από κάποιον επαϊοντα - και όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα έχω κατηγορηθεί για κακή προαίρεση... Αχαριστία θα το έλεγα εγώ.
    Ένυγουέιζ, αυτό που επί σης διαπιστώνω- όσων αφορά και πάλι όσα εγώ γράφω - τα επί αστρολογικού ενδιαφέροντος και θεματολογίας είναι πως και μπορώ να διορθώνω τον εαυτό μου εν καιρώ όταν διαπιστώνω πως κάτι έκανα στραβά ή υπερβολικά ή , ή, ή, ή.... προσπαθώ να είμαι σοβαρή όταν κάνω τέτοιου είδους σχόλια και παρεμβάσεις, έχω φυσικά μεγάλη πιθανότητα λάθους και παραλείψεων αλλά δεν μπορεί κανείς να μου προσάψει οτι δεν προσπαθώ.
    Επίσης, έχω εισπράξει από άλλα μέλη που ασχολούνται εμφανώς αρκετά - 3-4 άτομα είναι , οχι παραπάνω - είτε τη συμφωνία τους με όσα λέω, είτε την αναγνώριση οτι προσπαθώ με θετικότητα κλπ και αυτό απλά με ενθαρρύνει να συνεχίσω να ψάχνω και να προχωρώ Μαγνέτο.
    Και όσες φορές σου την είπα σε αστρολογικό επίπεδο, είχα πολύυυυυ δίκιο.
     
     
     
  • Magneto @ 10.12.2011 10:58
    Ε κι εγώ για αυτό γράφω δημόσια!!!!
     
    Για να με διορθώσεις!!!!
     
     
     
    ΥΓ: Δεν έπεσε στην αντίληψή μου, ούτε ένα μέλος που να σε κατηγορεί για τα αστρολογικού περιεχομένου σχόλιά σου.
  • Journey @ 10.12.2011 11:04
    Στη δικιά μου, ναι
    Από προβοκατόρισσα έως άσχετη και ψωνάρα.
    btw για πέρνα λίγο από την ωριαία της Aries81,,,
  • Magneto @ 10.12.2011 11:06
    Να μπω να σας δώσω τα φώτα μου στην ωριαία?
     
    πολύ ευχαρίστως
    το μεσημεράκι
    τώρα πρέπει να στολίσω το σπίτι
  • newflame @ 10.12.2011 11:19
     
    @Ariete79
     
  • Journey @ 10.12.2011 11:36
    @ Magneto, και για τα μη αστρολογικά μου  έχω να πω πως πάντα υποκινούμαι από τον προσανατολσιμό μου στην αντικειμενικότητα και ακεραιότητα.
    Πέραν των διαθλατικών φακών του καθενός που φοράει ανάλογα με την πραγματικότητά του - είτε είναι ηλίθιος, είτε μαλακισμένο είτε εκτός τόπου  και χρόνου- υπάρχει ένα σημείο όπου αν τα συνδυάσεις όλα θα δεις οτι

    1] αμύνομαι σε αρκετές και πολυποίκιλλες κατινιές και πουστιές
     

    2] μιλάω τη γλώσσα ορισμένων για να καταλάβουν
     

    3] κάποια άτομα  είναι όντως κομπλεξικά υποχόνδροια
     

    4] τσακίζομαι να επικοινωνήσω βοηθήσω με τρόπους και κόπο που δεν θα αντιληφθούν ποτέ οι περισσότεροι και δεν είναι αυτός ο στόχος μου, ο στόχος μου είναι να τσακιστώ και να βοηθήσω αν μπορώ
     

    5[ ναι ρε συ, εχω καποιο level και κάποιοι, αντί να ανεβάσουν το δικό τους , προσπαθούν τεχνηέντως να κατεβάσουν το δικό μου . Το καλύτερο και ευκολότερο τέχνασμα είναι να επικεντρώνονται  αποσπασματικά - στο δέντρο- και όχι στη συνολική εικόνα- δάσος.

    Θες να απαριθμήσω και nicks  που το κάνουν αυτό είτε ευκαιριαριακά είτε
    συστηματικά? Δεν αφορά η κουβέντα αλλά εγώ έχω τα @@ρια να πω πως κι εσύ
    συγκαταλέγεσαι ανάμεσα σ αυτά ενίοτε.
  • Journey @ 10.12.2011 11:37
    @ newflame, αξίζουν τα 100 Ευρά που ποντάρισα στο Κριάρι, εεεεεεε?
  • Journey @ 10.12.2011 11:39
    Πι.Ες : από το σημερινό tip od the day
     
    Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως
    έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους
    να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους
     
     
  • L.S. @ 10.12.2011 12:07
    Ντάααξει...Καλά ακούγονται... :Ρ
  • magia54 @ 10.12.2011 12:17
  • Magneto @ 10.12.2011 12:31
    Κανείς δεν είναι υπέρ άνω κριτικής.
  • Journey @ 10.12.2011 12:41
    Και βέβαια δεν είναι, αλλά για να ασκηθεί η κριτική θα πρέπει να ικανοποιούνται κάποιες συνθήκες αντικειμενικότητας, ευρύτητας επίγνωσης , σφαιρικής γνώσης μίας κατάστασης και συνθηκών... Η κριτική , όταν δεν χαρακτηρίζεται από την ικανοποίηση των στοιχειωδών αυτών απαιτήσεων , δεν είναι κριτική , θα μου επιτρέψεις να πω..Είναι από αυθάδεια - κάτι που χαρακτηρίζει ας πούμε εσένα προσωπικά - έως χαιρεκακίας- κάτι που είδα να διαγράφει το προφίλ ορισμένων άλλων. Φυσικά, δεν παύει να είναι και μία αδρή επίδειξη της ποιότητας αυτού που ξκάνει μαλακίες και πουστιές και νομίζιε οτι κάνει κριτική.
  • Journey @ 10.12.2011 12:44
    Εκτός  και αν μας λες Μαγν'έτο οτι έχεις όλα όσα απαιτούντια και το λες με το χέρι την καρδιά, ή το έχουν κάποιοι άλλοι - από κλαψουμούνια έως  σοφών τηρητών των αποστάσεων που πίνουν καφεδάκι εμποτισμένο με το  δηλητριό τους. Άντε γιατί  από γλώσσα καλά τα πας, από μυαλό όμως, δεν μας εγγυάσαι και πολλά.
     
  • Magneto @ 10.12.2011 12:56
    Ό,τι πεις.
  • Journey @ 10.12.2011 13:04
    Επίσης, μικρό αυθάδικο και εντελώς γκάου Υδροχοάκι, κράτα και τα εξής :
    Κανείς δεν μπορεί να χρηστεί  αυτόκλητος κριτής και δη επικριτής κανενός.
    Εντάξει?
    Κυρίως οι ποιώντες ψεύη και βδελύγματα.
    Για να με καταλάβεις καλύτερα επειδή κάποιες φορές είσια όπως σε ξαναχαρακτήρισα στούρνος - με προκλητικό τρόπο επειδή κατά βάθος δεν είσαι αλλά το παίζεις εξοργισιτκή, για να ασκήσεις δημοσίως και αυτόκλητα κριτική, όπως και να δώσεις συμβουλές θα πρέπει πρώτα να περάσεις από το κανάλι της αυτοκριτικής.
    Δεν δύναται κάποιος που ζει περιορισμένος όσο δεν παίρνει, μετρώντας μία σιερά αποτυχιών και αδιεξόδων - λέω ένα θεωρητικό παράδειγμα- να ασκεί κριτική πριν κάτσει να δει με γενναιότητα και θάρρος την κατάσταση στην οποία έχει επισέλθει κινούμενος  και υποκινούμενος από το ίδιο μυαλό ακριβώς που ασκεί...." κριτική" στον όποιον άλλον - αρνούμενος μάλιστα να αξιολογήσει τα δεδομένα.
    Επίσης, κράτα οτι η κριτική έχει κάποια όρια στο που εκφράζεται και για το τι εκφράζεται.
    Αν εκφράζεται δημόσια για καθαρά ιδιωτικούς λόγους, τότε  είαι και πάλι μένος και χολή βαφτισμένο με το όνομα "κριτική" για να δώσει το ανάλογο άλλοθι.
     
    Εξακολουθείς να μην με καταλαβαίνεις ή να καταλαβαίνεις ό,τι θέλεις? ΟΚ< θα γίνω ακόμα πιο συγκεκριμένη,.
    Ένα καμμένο τυπάκι λίγες μέρες πριν δημοσίευσε ένα εκτενέστατο ποστ στολίοζντας δεόντως την πρώην του με χίλιες δυο κατηγόριες.
    Ήδη με είχε ενοχλήσει  διαβάζοντάς το αλλά ταρακουνήθηκα συθέμελα όταν στα σχόλια παρακάτω η ..κατηγορούμενη βρήκε το θάρρος να πει " κοίτα φίλε, το κάνεις εδώ που είμαι κι εγώ μέλος και είναι νροπή αυτό πυο κάνεις"
    Να χαρακηρίσω κριτική αυτήν την αρχιδιά που έκανε ο άλλος? Όχι!
    Θέλει να πει 2 κουβέντες παραπάνω? να κατηγορήσει, να πληγώσει?? Να το κάνει ιδιωτικά όπως ήτνα ιδιωτική και η σχέση τους και δεν αφορούσε κανέναν.
     
    Φαντάζομαι οτι συμφωνείς.
    Θες να περάσουμε σε άλλα?
    Όταν ένας τυπάκος βγαίνει επί μήνες και με καθυβρίζει με ό,τι του κάτσει την κάθε φορά, αρκετοί μου έστελναν pm συμπαράστασης και " μην δίνεις σημασία , είναι ένας υποδιαίστερος άνθρωπος, κανείς δεν τον λαμβάνει σοβαρά, μην δίνεις έκταση, ηρέμησε"
    Όταν καάποια στιγμή εποίησε ψεύδη και βδελύγματα και ξέσπασε και εξέθεσε καταστάσεις που δεν αφορούσαν κανέναν, καποιοι, έσπευσαν να μου την πούνε δημοσίως. Κάτσε ρε συ... Γιατί? Θες να ασκήσεις "κριτική" σε άτομο πυο δεν σου έδωσε δικαίωμα προσωπικά? Κάντο πρώτα με τους τρόπους που είοχες ως τώρα να μιλάς και να ζητάς διάλογο , ανταλλαγή απόψεων κλπ, είτε είναι ένα τηλέφωνο,είτε οτιδήποτε άλλο και μετά, αν θες, βγες και κάνε με ρόμπα - στα κακλα καθούμενα. Και όχι, δεν άσκησες κριτική, το μουνί σου το αρχνιασμένο έτριψες λέω. εγώ.- κοινώς, μαλακίσητκες.
     
    Αυτό, δεν είναι κριτική. Νομίζ,ω συμφωνείς.
    Εκτός και αν το κάθε κουτσομπολιό σας το λέτε κριτική και το κάθε δημόσιο διαπόμπευμα κάποιου που σας προκάλεσε μόνο αγανικτισμένος το λέτε ορθο λόγο.
     
    Ε, άει σιχτρι που κάθομαι και ασχολου΄μαι κιόλας.
     
    Συντάσσομαι με το τιπ οφ δι ντέυ και πάω για καφε.
  • Journey @ 10.12.2011 13:07
    Μαγνέτο, όχι, εσύ ο,τι πεις για μένα. Με τα ίδια μυαλά που κουβαλάς στην αδυναμία διαχείρησης του  οτιδήποτε αφορά τα των σεαυτού σου.Μόνη σου, φοβισμένη, κακιασμένη, απελπισμένη. Ναι, ωραία μυαλά για δημόσια κριτική και επίκριση εναντίον άλλων. Και σιγά μην με καταλάβεις ποτέ που θες να μυο ασκήσεις και κριτική δημοσίως χωρίς καν να έχεις μιλήσει ποτέ μαζί μου καλόπιστα έσω και μάι φορά. Αλλά αυτά για σένα, είναι άγνωστες λέξεις.
  • Magneto @ 10.12.2011 13:11
    Στο ρουφ του Ηλέκτρα Παλάς κάνουν γαμάτο μίξερ!!!
     
    Αλλά είναι πανάκριβοι οι πούστηδες. Σε ξυρίζουν κανονικά.
     
    Θα μου πεις έχεις πιάτο την Αριστοτέλους και πίνεις καφέ με τη Λάσκαρη.
  • Journey @ 10.12.2011 13:15
    Αυτό τώρα είναι σχετικό?
    Προφανώς θέλεις να πεις οτι γράφεις κανονικά όσα λέω Το ξέρω, δεν χρειάζεται να το δηλώσεις
  • Magneto @ 10.12.2011 13:17
    Ε τι να σε κάνω?
     
    Έχει τέλεια μέρα έξω!!!
    Κάποια πράγματα στη ζωή μου έχουν μπει σε μια σειρά. Εντάξει δεν είναι όλα τέλεια, είμαι γερή και εγώ και αυτοί που αγαπώ.
    Θα κάτσω να σκάσω επειδή εσύ έχεις όρεξη για γκρίνια?
  • Journey @ 10.12.2011 13:18
    Προφανώς δεν έχεις να αντιτάξεις οτιδήποτε γιαυτό κταφεύγει στις
    μαλακίες. Να μούτρα για να ασκήσουν αυτόκλητα κριτική και επίκληση.

    PS. Εργάζομαι πάνω σε ένα πόνημα με κετρική αναζήτηση του αν η εμφάνιση διαμορφώνει ψυχολογία. Ενδιαφέρεσαι να με βοηθήσεις?
    * δεν γκρινιάζω, τα χώνω. Έχει διαφορά. Και ναι, όλα στη ζωή σου έχουν μπει σε μια σειρά αλλά ακόμα δεν αποφάσισες αν μένεις στο Γιδά, σε ένα κολοχώρι έξω από το Γιδά ή στην Ανάληψη. Βρε, ουστ
  • Magneto @ 10.12.2011 13:19
    .....
     
     
    Θα μου αναλύεις λεπτομερέστατα τις ωριαίες μου?
  • Magneto @ 10.12.2011 13:19
    Άμα έχεις 2 σπίτια μένεις όπου θέλεις.
  • Journey @ 10.12.2011 13:21
    Άμα γουστάρω να κάνω εξάσκηση  θα σου αναλύω τις ωριαίες σου. Και τα σόλαρ σου. Και το τον προοδευτικό σου χάρτη. Και το ψυχολογικό σου προφίλ.
     
  • Journey @ 10.12.2011 13:22
    Άμα επίσης γουστάρεις μπορώ και να σε βοηθήσω. Αλλά για να βοηθηθεί κάποιος θα πρέπει να το θέλει και να μην είναι τομαρι
  • Magneto @ 10.12.2011 13:22
    Εντάξει.
  • Journey @ 10.12.2011 13:26
    To μόνο όμως που θα σου πω είναι πως θα καζαντήσεις θλιβερά μόνη και ψευδαισθησιακή για να εκτονώνεις την απέραντη μιζέρια που θα βιώνεις - και την σκληρή απόρριψη που θα εισπράττεις.Δεν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
  • Magneto @ 10.12.2011 13:28
    Αυτό είναι το πέρασμα του Κρόνου από τον 1ο?
  • Magneto @ 10.12.2011 13:29
    Το λέω αυτό,γιατί το φόρουμ είναι αστρολογικό. Ας μείνουμε λοιπόν στο αστρολογικό του θέματος.
  • Journey @ 10.12.2011 13:29
    Κι επειδή δεν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου τρέχεις με ένα φτυάρι να θάψεις τους άλλους - ονομάζοντάς το ..κριτική που δεν σητ ζήτησε και κανείς εν πάσει περιπτώσει. Δεν θυμάμαι να σε ρωτήσαμε κοπελλιά. Αρωγός των διαθέσεων των άλλων, υποκείμενο ετερόκλητων και μη πραγματικών συνθηκών, δεν είσια σε θέση. Λέω εγώ τώρα. Άποψή μου. Χολή μπορεί ςνα ρίξεις όταν θα επιστρέψω από την έξοδό μου.
  • Journey @ 10.12.2011 13:32
    Αν το φόρουμ είναι αστρολογικό να μου τεκμηριώσεις τους γύφτους που τριγυρνάνε επιδεικνύοντας την δεμένη τους αρκούδα και στο τέλος βγάζουν το καπέλλο για να εισπράξουν μπουρμπουάρ. Άντε ρε που θα μιλήσουμε κια αστρολογικά μαζί σου, πως? Η λέξη απαρτίζεται από 2 ..'αστρο + λογική" . Τη λογική ποιός την έχασε για να τη βρεις εσύ? Εκτός αυτού, η αστρολογία δεν παύει να άπτεται ηθικών συστημάτων και  αξιών. Ποιος τα χασε για να τα βρεις εσύ?
  • Magneto @ 10.12.2011 13:34
    Όπως νομίζεις.
  • Journey @ 10.12.2011 13:36
    Εντάξει, άρθρωσε επιχειρήματα και μπορώ να ασπαστώ την γνώμη σου, I m easy. Να αρθρώσεις όμως, όχι να μαλακιστείw ως συνήθως.

    ΠΙΕΣ. θα με βοηθήσεις στην εργασία μου?
     
  • Journey @ 10.12.2011 13:39
    Καλά, όσο to  σκέφτεσαι μπορείς να αναλύσεις την ετοιμολογία της λέξης πρόβλημα και να διαλογιστείς γιατί το δεύτερο συνθετικό μοιάζει πολύ με τη λέξη βλήμα Πάω : P
     
  • Ariete79 @ 10.12.2011 14:13
    Καλημέρες!
     
    Τζούρι / Mag συγχωρέστε με αλλά διάβασα μόνο τα αρχικά σχόλια...Ίσως λέϊτερ και τα υπόλοιπα...(Αν δεν έχω ψοφήσει μέχρι τότε.)
     
    Όλες οι απόψεις δεκτές και σεβαστές. Φυσικά και το Ντόμ δεν εκπληρώνει το σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε. Φυσικά και θα ήταν καλοδεχούμενο το κάτι παραπάνω. Εννοείται πως είμαστε ό, τι να'ναι και τα μέλη!
     
    Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο σε εμένα προσωπικά αρέσει αυτή η αναρχία, ελευθερία, άμεση επικονωνία. Σέβομαι όλα τα παραπλήσια, πλήρως οργανωμένα site, απ'τα οποία αποκομίζω info & γνώση. Με ενοχλεί και με ξενίζει λίγο, πως να το πώ (?!), το ότι πρέπει ν'ακολουθήσω συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας σε αυτά. (Καταλαβαίνει κανείς τίποτα ή να τα πώ μετά τον καφέ?!   )
    Γουστάρω που εδώ γίνεται αχταρμάς! Αστρολογικά, Κοινωνικά, Μουσικά, Αναρχικά, Ερωτικά και όλα τα συναφή.
     
    Ας αναλογιστεί ο καθ'ένας ξεχωριστά τί αξία έχει το Ντόμι γι'αυτόν/ην σε περίπτωση που πέσει οριστικά. Κανείς δεν θα πεθάνει, αυτό είναι σίγουρο. Τότε γιατί δίνουμε όλοι πιστό ραντεβού εδώ για να χαβαλεδιάσουμε, ξεσπάσουμε, ουρλιάξουμε και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο?!
  • newflame @ 10.12.2011 14:28
    @Ariete79  100*

    πες τα βρε κριαρίνα...έχουν μουδιάσει τα δάκτυλα από τη δακτυλογράφηση και δεν προκάμω το Λιοντάρι
  • Ariete79 @ 10.12.2011 14:33
    newflame 
     
    Σμούτς-Φιλί! <3
  • Journey @ 10.12.2011 14:34
    Ariete, γιατί ζητάς συγγνώμη, δεν κατάλαβα
    Δεν νομίζω οτι διαφωνεί κανείς μαζί σου, πολύ δε περισσότερο εγώ- ίσως να γράφω μπερδεμένα και βαρετά γιαυτό δεν γίνομαι κατανοητή, τι να πω..
    Απλά τόνισα οτι πέραν του κεφαλαίου της πλάκας θα πρέπει να υπάρχει ένας άξονας όπου θα κινείται το σοβαρόν της αστρολογικής υπόθεσης.
    Δεν νομίζω οτι κάποιος θα πρέπει να διαφωνήσει..
    Και ούτε και η Μαγνέτο δφιαφώνησε επ αυτού. Η πρόκλησή της - δνε είναι καν διαφωνία - και θα σου πω γιατί, άρχισε να εστιάζεται στο πρόσωπό μου όταν της εξήγησα πως εκτός από αστρολογικά  έχω λόγο και λέβελ γενικότερα, άσχετα αν  1-2 παρεάκια ποιώντας ψεύδη και βδελύγματα θέλουν να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις. Και εκεί είδαμε εν πλήρη άπλα τη Μαγνέτο που όλοι αγαπήσαμε. Θρασυτάτη, χωρίς επιχειρήματα , είρων κλπ./ Τα γνωστά.
    * Διαφωνάι δεν υπάρχει επειδή δεν υπάρχει διάλογος. Αν ο διάλογος είναι τ ακάθε μορφής καρφάκια ,, ή αν αυτόκλητη κριτική είναι το κουτσομπολιό τρίτου βαθμού που ασκεί ένα μέρος των χρηστών δημοσίως τότε συγγνώμη αλλά οτ θεματάκι με τα ελληνικά το έχω η αλβανή
  • moisture666 @ 12.12.2011 11:12
    http://www.youtube.com/watch?v=QVc29bYIvCM&feature=related

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...