παρακαλώ περιμένετε...

Εκλείψεις Σελήνης/Ηλιου

  • Stardhomme @ 09.06.2008 21:12
    ojos, βλέποντας και πάλι το χάρτη σας, ναι είναι η εποχή που η έκλειψη του Φεβρουαρίου πάνω στον Ήλιο σας ενεργοποιείται με το πέρασμα του Άρη απέναντι από τον Ήλιο σας και η επαγγελματική σας ζωή αλλάζει με καλύτερους οικονομικούς όρους. Ασφαλώς και φοβάστε το γεγονός πως θα πρέπει να είστε Κριός στη δημόσια εικόνα σας, να παίρνετε αποφάσεις και να κινείτε εσείς την άμαξα όποτε χρειαστεί. Είστε υπέρ του χρόνου και της πειθαρχίας σε οτιδήποτε ξεκινάτε, δε θέλετε παρορμητικές κινήσεις και άμεση δράση (ο Χείρωνας σας γεμίζει με αμφιβολία σχετικά με τις ηγετικές σας ικανότητες).
    Ρωτάτε επιπλέον γιατί δεν μπορείτε τις ξαφνικές ανατροπές όταν έχετε έντονο υδροχόο στο χάρτη σας (Ήλιο και ακμή 2 οίκων σε αυτό το ζώδιο). Η απάντηση είναι οι άσχημες όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Κρόνο σας, τα σταθερά σημάδια στη ζωή σας που δε θέλετε να υφίστανται σεισμικές δονήσεις από το πουθενά. Δε φεύγετε εύκολα από τις ρίζες σας (σπίτι, δουλειά, σχέση παρά μόνο αν το 100% του μυαλού και του σώματός σας σας είναι πεπεισμένο πως πρέπει να δράσει με αυτό τον τρόπο).
    Τέλος, όσον αφορά την έλξη σας προς ο ζώδιο του Ζυγού, με Σελήνη και ακμή 4ου στο συκεκριμένο ζώδιο, η σχέση και η ισορροπία ανάμεσα σε οικογενειακή ζωή και επαγγελματική καταξίωση είναι το ζητούμενο της υπόθεσης. Αν το ένα από τα δύο υπολείπεται του άλλου, τότε είστε σε θέση να κάνετε την απαραίτητη αλλαγή ηλεκτροσόκ, με στόχο να επαναφευρεθεί η αρμονία στη ζωή σας. Με Σελήνη στο Ζυγό, και έντονα επηραζόμενη από τον Πλούτωνα, η σχέση σας πρέπει να είναι εγκεφαλική, να σας καλύπτει πνευματικά...
  • ojos @ 09.06.2008 21:22
    Πράγματι, έτσι είναι, σας ευχαριστώ πολύ. Πολύ κατατοπιστικό σχόλιο. Διαφαίνεται ίσως κάτι ευνοικό στον συναισθηματικό τομέα?
  • Stardhomme @ 09.06.2008 21:38
    ojos, βλέπω μία εποχή με έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά σου (ακόμη και η έκλειψη Σελήνης στις 16/8 είναι μάλλον κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σου). Αν τώρα σχετίζεται με κάποιο άτομο που σε κάνει να ονειρεύεσαι μία κοινή ζωή (έχει σχέση με εξωτερικό με εκπαίδευση ή τομέα εκδόσεων; ) να προσέχεις έντονα τον Ποσειδώνα με τον οποίο κάνει σύνοδο η έκλειψη, γιατί αν τα όνειρα που κάνεις είναι ανέφικτα, να προσέχεις την πτώση προς το Φεβρουάριο (ακόμη και την υγεία σου να προσέχεις, κυρίως ως προς την ψυχολογία). Αν τα όνειρα έχουν βάση, τότε από το Φεβρουάριο, τα όνειρα γίνονται το παραμύθι που ονειρεύεσαι...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...