παρακαλώ περιμένετε...
ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2007
02.01.2007

Είναι μια χρονιά που μοιάζει με λούνα παρκ. Έχει συγκρουόμενα αυτοκινητάκια έχει ρόδες που σε ανεβάζουν ψηλά και νιώθεις κυρίαρχος του κόσμου, έχει πάγκους με σκοποβολή, έχει γιγαντιαία παιχνίδια που στριφογυρίζουν τόσο δαιμονικά που ακόμα και ο Κίνγκ Κονγκ θα φοβόταν να μπει, έχει αλογάκια, έχει τραινάκια, έχει φαντασία, τρόμο, απόλαυση και πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση...

 

2007 Πιστεύω άρα Υπάρχω.

Είναι μια χρονιά που μοιάζει με λούνα παρκ. Έχει συγκρουόμενα αυτοκινητάκια έχει ρόδες που σε ανεβάζουν ψηλά και νιώθεις κυρίαρχος του κόσμου, έχει πάγκους με σκοποβολή, έχει γιγαντιαία παιχνίδια που στριφογυρίζουν τόσο δαιμονικά που ακόμα και ο Κίνγκ Κονγκ θα φοβόταν να μπει, έχει αλογάκια, έχει τραινάκια, έχει φαντασία, τρόμο, απόλαυση και πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση- εκτός από τη συνηθισμένη ανάδρομη κίνηση του Ερμή και των αργών πλανητών αυτή τη χρονιά γυρίζουν σε ανάδρομη πορεία και η Αφροδίτη και ο Άρης δηλαδή: γκάζι- φρένο, πέμπτη- πρώτη, stop-go, λεωφόρος- απότομη στροφή, ενέργεια-τέλμα, άνεση-δυσαρέσκεια, επικοινωνία- ασυνεννοησία. Ο Κρόνος στο Λέοντα συνεχίζει τη διέλευσή του στο τρίτο δεκαήμερο μέχρι το Σεπτέμβριο που θα περάσει στη Παρθένο διαλύοντας βίαια και σε όλους τους τομείς ότι δεν έχει μέλλον και με μότο του τη λέξη Χτίζω- μια σχέση, μια καριέρα, μια επιχείρηση, τη ζωή μου. Και ο Δίας; Ο Άγιος Βασίλης των πλανητών μας θέλει ευτυχισμένους, να έχουμε ότι χρειαζόμαστε και πάρα πάνω και στο Τοξότη επί πλέον χρειάζεται περισσότερο αλήθεια, δικαιοσύνη, καλοσύνη και ευκαιρίες. Είναι μια μεγάλη ανάσα στο τρελό κόσμο που ζούμε.

Τι θα γινόταν άραγε αν αρχίζαμε να πιστεύαμε στα θαύματα. Το μόνο κακό που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν να διασκεδάσουμε το Θεό με τις απαιτήσεις μας.

Ο Γιώργος Πανόπουλος και το Stardome* σας εύχονται  ένα υπέροχο και μοναδικό 2007 και σας καλούν να διαβάσεται τις ετήσιες προβλέψεις για το 2007 στο Stardome*.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...