παρακαλώ περιμένετε...
Σχετικά με τη λειτουργία του Forum
Stardome* @ 16.05.2012

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει υποπέσει στην αντίληψη μας, με αυξανόμενη συχνότητα, η παρουσία σχολίων και ποστ που έχουν χλευαστικό ή υβριστικό χαρακτήρα. Θα επιθυμούσαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε αυτά που θα ακολουθήσουν, τα οποία λανθασμένα δεν έχουν ειπωθεί ξανά.

 

Όπως γνωρίζετε όλοι, το forum μας υπήρξε πάντα ανοιχτό στη διαφορετικότητα. Οι απόψεις διακινούνται ελεύθερα, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από όλα τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο την αστρολογία και πιστεύουμε ακράδαντα σαν Stardome* πως τα μέλη μας έχουν την ωριμότητα να επιλύουν τις παρεξηγήσεις και να λύνουν τις διαφορές τους μόνα τους. Για αυτό το λόγο είχαμε σαν αρχή να μην επεμβαίνουμε άμεσα και να αφήνουμε χρόνο στα μέλη να έρχονται σε συνεννόηση. Πλέον βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να παραβούμε την αρχή μας και επιπρόσθετα για το επόμενο διάστημα να αλλάξουμε τη στάση μας σχετικά με τo forum.

 

Υβριστικά ή κοροϊδευτικά σχόλια, σεξιστικά υπονοούμενα και ποστ που στοχεύουν να προσβάλλουν δημόσια στο χώρο του forum συγκεκριμένα μέλη δεν θα γίνονται ανεκτά από όποιον/α κι αν προέρχονται.  Αυτό αφορά όλους. Κι αυτούς που υποκινούν ή ποστάρουν αυτά, και εκείνους/ες που θιγόμενοι/ες, αντί να επικοινωνούν μαζί μας απαντούν σε παρόμοιο ύφος.

 

Ελπίζουμε το ζήτημα που εγείρεται να έχει λήξει εδώ. Το forum παρακολουθείται πλέον στενά από τους Administrators.

 

Επαναλαμβάνουμε πως πιστεύαμε πάντα και πιστεύουμε πως τα μέλη μας θεωρούν το χώρο του forum προσωπικό τους χώρο και μπορούν να τον προστατεύσουν και να διατηρήσουν το επίπεδο των συζητήσεων.

 

Ελπίζουμε να μην πληγεί ξανά στο μέλλον αυτή εμπιστοσύνη.

 

Με εκτίμηση

Η Ομάδα του Stardome*

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...