παρακαλώ περιμένετε...
Ερωτήσεις & απαντήσεις για την λειτουργία του Stardome*
19.09.2006

Έχετε απορίες σχετικά με το πως λειτουργεί το Stardome*;

Παρακάτω θα βρείτε τα ποιο συχνά ερωτήματα και τις απαντήσεις τους:

 

 

Ποια είναι η πρώτη σελίδα του Stardome*;
Η πρώτη σελίδα του Stardome* είναι αυτή με τη φόρμα εισαγωγής των στοιχείων σας. Μετά που θα δώσετε τα στοιχεία σας ή θα κάνετε εισαγωγή σαν μέλος στο Stardome*, η πρώτη σελίδα είναι η δικιά σας προσωπική σελίδα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχετε δώσει. Σε αυτή τη σελίδα βλέπεται την πρόβλεψη για το δικό σας ζώδιο και τον ωροσκόπο σας, επίσης μπορείτε να ορίσετε μέχρι και άλλα 5 μέλη της οικογένειας σας ή φίλους σας για να βλέπεται τα δικά τους στην επιλογή ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Αν θέλετε να δείτε κάποια άλλη πρόβλεψη ή κείμενο του Stardome*, απλά επιλέξτε από το μενού αριστερά στην σελίδα. Από το μενού αριστερά έχετε όλες τις επιλογές να δείτε τα περιεχόμενα του Stardome* όπως και από την πρώτη σελίδα.

Ποιος είναι ο Ωροσκόπος μου;
Στο Stardome* o Ωροσκόπος υπολογίζεται μόνο για όσους έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. Πολύ σύντομα το Stardome* θα σας προσφέρει αναλυτικούς προσωπικούς αστρολογικούς χάρτες με ακρίβεια για όλες τις χώρες και πόλεις του κόσμου.


Ερωτήσεις στον Γιώργο Πανόπουλο.
Μπορείτε να γράφεται τα ερωτήματα σας σε όλο το site, ο Γιώργος Πανόπουλος παρακολουθεί και συμμετέχει στις συζητήσεις. Είναι πρακτικά αδύνατο να απαντάει σε όλους. Το Stardome* είναι η πρώτη ανοιχτή αστρολογική κοινότητα, και έτσι μπορείτε να συμμετέχετε γράφοντας τη δικιά σας άποψη σε όλα τα κείμενα προβλέψεις, αλλά και στις Φυλές των Ζωδίων και έτσι να συζητάμε όλοι μαζί για αυτά που μας ενδιαφέρουν.


Έκανα εγγραφή αλλά δε μπορώ να κάνω είσοδο στο Stardome*.
Μετά την εγγραφή σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας (account) στο Stardome*, κι αυτό γίνεται απλά επιλέγοντας το link που σας έχει στείλει το Stardome* στο email σας.


Έγινα μέλος αλλά έδωσα λάθος ώρα, πώς αλλάζει;
Μετά την εγγραφή σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας (account) στο Stardome*, κι αυτό γίνεται απλά επιλέγοντας το link που σας έχει στείλει το Stardome* στο email σας. Εφόσον έχετε έναν ενεργοποιημένο λογαριασμό, όταν κάνετε είσοδος μέλους (στο κάτω αριστερό μέρος του μενού επιλογών) σας προσφέρεται η επιλογή να αλλάξετε όποιο από τα στοιχεία σας επιθυμείτε επιλέγοντας ΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ -> ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ .


Είμαι μέλος αλλά έχω ξεχάσει τον κωδικό μου.
Αν ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου σας, μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία που ξεκινάει με την επιλογή Ξέχασα τον κωδικό μου, στο μενού επιλογών είσοδος μέλους.


Έχω επιλέξει να λαμβάνω στο email μου τις προβλέψεις αλλά δεν έρχονται.
Η απάντηση είναι ότι έχετε γράψει λάθος το email σας ή ο mail server δεν αφήνει το email του Stardome* να φτάσει σε εσάς. Ελέγξτε το email που έχετε δώσει επιλέγοντας ΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ -> ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ και αν είναι λάθος διορθώστε το.


Πως αλλάζω την φωτογραφία που εμφανίζεται πάνω δεξιά όταν συνδέομαι στο Stardome*;
Επιλέγοντας ΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ -> ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ θα δείτε μια επιλογή 'Φωτογραφία' στην περιοχή 'Άλλα Στοιχεία'.


Έστειλα την ερώτηση μου με mail ή με τη χρήση της Φόρμας στο Stardome* αλλά δεν πήρα απάντηση.
Οι ερωτήσεις και τα σχόλια σας μπορούν να γίνονται μόνο μέσα στο Stardome*, ο Γιώργος Πανόπουλος συμμετέχει σε αυτές τις συζητήσεις και απαντάει στα δικά σας ερωτήματα.

Σχετικά με τον Stardome* Γενέθλιο Αστρολογικό Χάρτη

Για να δείτε τον δικό σας Stardome* Γενέθλιο Αστρολογικό Χάρτη μπορείτε να επιλέξετε στο banner στο δεξί μέρος της σελίδας του Stardome*, ή να επιλέξετε στο δικό σας μενού μέλους (το τελευταίο μενού στα αριστερά μετά την είσοδο σας στο Stardome*) και θα μεταβείτε στην σελίδα όπου θα πρέπει να εισάγεται τα ακριβή στοιχεία για την ημέρα και ώρα γέννησης σας. Το κουτάκι Θερινή ώρα (ώρα πολέμου), το επιλέγετε μόνο αν την ημέρα και ώρα που γεννηθήκατε ίσχυε η θερινή ώρα (η Θερινή ώρα ξεκίνησε να ισχύει το 1974). Επίσης αν επιλέξετε το κουτάκι «Ενημέρωση των στοιχείων μου» τότε πατώντας το πλήκτρο "Εμφάνιση" η ημερομηνία & η ώρα γέννησης καθώς και το ζώδιο και ο ωροσκόπος σας θα ενημερωθούν στο Προφίλ σας.


Τι άλλο θα δούμε στο Stardome*;
Το Stardome* έχει σχεδιαστεί για να πρωτοπορεί στον χώρο της αστρολογικής ενημέρωσης, αλλά και γενικότερα της αστρολογικής ενασχόλησης. Στα άμεσα σχέδια μας είναι να προσφέρουμε ένα σύνολο από αστρολογικές υπηρεσίες, όπως αστρολογικούς χάρτες, προσωπικές προβλέψεις, ανάλυση για το πώς κάθε ζώδιο ταιριάζει με τα άλλα, και άλλες νέες υπηρεσίες που στόχο θα έχουν να μας βοηθήσουν, να μας διασκεδάσουν και να μας γνωρίσουν μεταξύ μας.


Έχω μια διαφορετική ερώτηση;

Μπορείτε να την διατυπώσετε σαν σχόλιο σε αυτή τη σελίδα, ή να μας στήλετε με email μέσα από την Φόρμα επικοινωνίας του Stardome*.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιουλία, Ιούλιος, Διονυσία, Διονύσης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...