παρακαλώ περιμένετε...

Συστήματα Οικών

  • lahmacun @ 06.09.2008 13:42
    salamander και καλως ηρθες θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι σημαινει ενασχοληση με τη μεταφυσικη ? Το ακουω πολυ τελευταια και δεν το καταλαβαινω. Σε ευχαριστω.
  • fldown @ 06.09.2008 15:49
    Είναι από τις λίγες φορές που ανεβαίνει μια ερώτηση που αγγίζει ένα θέμα αστρολογίας ανώτερου επιπέδου και χαίρομαι ιδιαίτερα να είμαι ο πρώτος που θα απαντήσει... Ο χωρισμός του ζωδιακού σε οίκους και πόσοι πρέπει να είναι αυτοί και ποιο είναι το καλύτερο σύστημα από όλα είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα αντιπαράθεσης ανάμεσα στους αστρολόγους και η μάχη θυμίζει κάτι από μονομαχία στο Φαρ Ουέστ... Ο κάθε αστρολόγος φορτώνει το εξάσφαιρο του με επιχειρήματα και αρχίζουν να πυροβολούνται μεταξύ τους!
    Ας ξεκαθαρίσουμε αρχικά τις δυσκολίες του να καθίσει κάποιος στατιστικά να διεξάγει μια έρευνα σχετικά με τα διάφορα συστήματα. Βασικό πρόβλημα νούμερο 1: Δεν είναι αξιόπιστες οι ώρες γέννησης. Συνήθως οι γιατροί στρογγυλοποιούν το και 10.23 σε 10.30 ή το 11.36 σε 11.45 περίπου και πάει λέγοντας. Επίσης η μάνα που κοιλοπονά σιγά μην έχει την έννοια της στο ρολόι (εκτός κι αν είναι ψιλιασμένη με αστρολογικά...). Οπότε ακόμη και να θέλουμε είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουμε την ακρίβεια της ώρας γέννησης, συνεπώς πάντα θα έχουμε μια προσεγγιστική ματιά. Θέμα 2ο: Τα ζήτημα των οίκων έχει πολύ βαθιές ιστορικές ρίζες και συνδέεται άμεσα με την φιλοσοφική χροιά που αποδίδει στην αστρολογία η κάθε σχολή (Δυτική, Ινδική, Εβραϊκή κλπ). Αυτό μας αφήνει με μια λύση στην οποία μπορούμε να καταφύγουμε, κι αυτή είναι η παρατήρηση. Χρήσιμο είναι ένα χάρτη να τον σχεδιάζει κανείς με δύο ή τρία συστήματα (πολύ χρονοβόρο αλλά αν θες αξιοπιστία απαραίτητο) και να παρατηρεί σε ποια επίπεδα επηρεάζει το άτομο το κάθε σύστημα. Υπάρχει ένα κλασικό αστρολογικό βιβλίο, το Natal Charting του John Fibley το οποίο ταξινομεί περί τα 30 διασημότερα συστήματα οικοθεσίας και τα διαχωρίζει σε 3 γενικές κατηγορίες. Τα εκλειπτικά (ecliptic systems), τα χωρικά (Space systems) και τα χρονικά (time systems).
    Στα εκλειπτικά συστήματα οι ακμές των οίκων ορίζονται από τον διαχωρισμό της εκλειπτικής και σε αυτό ανήκει το σύστημα ίσων οίκων. Να αναφέρω ότι αυτό το σύστημα αναπτύχθηκε περί το 3000π.Χ - 2800π.Χ και επιβιώνει με επιτυχία ως και σήμερα. Το ζήτημα με αυτό το σύστημα είναι ότι ο μεσημβρινός (γραμμή Βορρά - Νότου) σπάνια είναι ακριβής οπότε οι ακμές του 4ου και του 10ου οίκου (γωνιακοί θυμίζω άρα σημαντικότατοι!!!) σπάνια συμπίπτουν με της πραγματικές ακμές του Imum Coeli (ναδίρ) και Midheaven (Ζενίθ). Γιατί είναι τόσο διαδεδομένο? Γιατί είναι απλό, αποφεύγει τα αναχαιτισμένα ζώδια μέσα σε οίκους, δεν δημιουργεί γενικά προβλήματα στο χειρισμό. Πολλοί σύγχρονοι αστρολόγοι και κυρίως αυτοί που είναι προσανατολισμένοι στον ψυχολογικό αντίκτυπο του ζωδιακού στη ζωή του ατόμου το απορρίπτουν για διάφορους λόγους. Η Liz Greene για παράδειγμα θεωρεί ότι η μη ορθή χάραξη του άξονα Βορρά - Νότου σημαίνει παρερμηνεία της σωματικής και ψυχολογικής κληρονομιάς που το άτομο λαμβάνει από τους γονείς και προφανώς επηρεάζουν τους στόχους του άρα τον προορισμό του σε αυτή τη ζωή. Από την άλλη το σύστημα επειδή σχεδιάζεται βάση της εκλειπτικής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο Ηλιοζώδιο και το ρόλο του Ήλιο στη διαμόρφωση της ταυτότητας.
    Τα χρονικά σύστημα είναι λίγο πιο σύνθετα στο σχεδιασμό. Η βάση τους είναι καθαρά μαθηματική. Πιο συγκεκριμένα οι ακμές των οίκων βρίσκονται χωρίζοντας σε ίσα μέρη το χρόνο που απαιτείται ώστε ένα συγκεκριμένο σημείο (π.χ. Ο ωροσκόπος) να διαγράψει ένα τόξο στην ουράνια σφαίρα (σου λέω πολύ τριγωνομετρία και γεωμετρία!!!!). Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το Placidus (και το Koch) που είναι και το πλέον διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια και ονομάστηκε έτσι από τον Ισπανό μοναχό Placidus de Titus που το συνέλαβε τον 17ο Αιώνα. Πιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα με το Placidus; Σε γεωγραφικά μήκη άνω των 66 μοιρών και 30 λεπτών ορισμένες μοίρες δεν αγγίζουν ποτέ τον ορίζοντα δηλαδή σε αυτές τις μοίρες δεν μπορούν να υπάρξουν ωροσκόποι! Γενικά όλο το σύστημα στηρίζεται στο χρόνο που απαιτείται ώστε μια μοίρα να μετακινηθεί από τον ωροσκόπο στο Μεσουράνημα, οπότε να μια μοίρα ποτέ δεν ανατέλλει τότε δεν προσδιορίζεται η χρονική διαδοχή που απαιτείται και συνεπώς σε αυτές τις μοίρες δεν έχουμε ακμές οίκων. Το σύστημα Placidus θεωρείτε κατάλληλο για να περιγράψει τις θεμελιώδεις κατευθύνσεις και τους στόχους ζωής του ατόμου και είναι το σύστημα που έχει δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα σύμφωνα με τους πρωτοπόρους της ψυχολογικής αστρολογίας όπως η Liz Greene, ο Darby Costello και άλλοι.
    Τελικά που καταλήγουμε λοιπόν; Σίγουρα το σύστημα εξαρτάται στο που θέλουμε να δώσουμε έμφαση και σε ποιες ερωτήσεις θέλουμε να πάρουμε απάντηση. Εγώ προτιμώ το Placidus στα πλαίσια της ψυχολογικής αστρολογίας και κλείνω με τα λόγια του GPano: "Το Placidus είναι η Rols Royce της αστρολογίας. Ποιος ο λόγος να επιστρέψουμε στο Autobianci??" Ελπίζω να σε κάλυψα!!
    Καλό απόγευμα!!
  • mme @ 06.09.2008 16:20
    χαιρομαι παντα να διαβαζω τα γραφομενα σου fld... οχι τόσο για το περιεχομενο (δεν θελω να το ακυρωσω σε καμια περιπτωση), αλλα για το υφος της γραφής σου...
  • lahmacun @ 06.09.2008 18:07
    Eυχαριστουμε φλ . Πολυ κατατιπιστικο.
    Το ερωτημα ειναι πως απαντουν στο θεμα για τα γεωγραφικα μηκη ανω των 66 μοιρων οι αστρολογοι που υπερασπιζονται το συστημα Placidus.
    Η Θεωδωρα Ντακου προτεινει το συστημα Koch.. που φανταζομαι επειδη ειναι της ιδιας λογικης δεν αντιμετωπιζει το ζητημα και τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση αλλαζει ελαχιστα τον χαρτη.
    Τι εννοεις οταν λες "το σύστημα εξαρτάται στο που θέλουμε να δώσουμε έμφαση και σε ποιες ερωτήσεις θέλουμε να πάρουμε απάντηση"
    Αναλογα με το τι ψαχνουμε αλλαζουμε την απεικονιση ? Με ποια λογικη μπορει να δουλευει αυτο ? Το συστημα των Ισων οικων αλλαζει κατα πολυ την εικονα του χαρτη .. και αρα το ψυχογραφημα του ατομου .
  • fldown @ 06.09.2008 18:25
    Για παράδειγμα λόγω της βέλτιστης απεικόνισης των βασικών Αξόνων (1ος - 7ος και 4ος - 10ος) τα χρονικά συστήματα χρησιμοποιούνται με πολύ καλά αποτελέσματα στην ψυχολογική αστρολογία, στην ωριαία και στην πολιτική αστρολογία. Από την άλλη τα εκλειπτικά είναι πιο απλά στην σύλληψη και στην εφαρμογή και δίνουν καλύτερες απαντήσεις με βάση την θέση του Ήλιου. Θεωρώ προσωπικά ορθότερο να χρησιμοποιώ τα χρονικά συστήματα και για να πάρω μερικές έξτρα πληροφορίες θα σχεδιάσω και των ίσων οίκων. Από την άλλη είπαμε ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ακρίβεια στην ώρα γέννησης, οπότε σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ανεξαρτήτως συστήματος.
  • lahmacun @ 06.09.2008 18:31
    και πως λυνεται το θεμα με τις μοιρες ? Πως το απανταμε αυτο ?
  • lahmacun @ 06.09.2008 18:32
    ποιες ειναι οι εξτρα πληροφοριες που δινει ενας χαρτης ισων οικων? Ποια ειναι η δυναμικη που εκφραζει και δεν φαινεται στον Placidus ?
  • salamander @ 06.09.2008 20:45
    Χαίρομαι που το φόρουμ είναι ζεστό. Είχα καιρό να συναντήσω κάτι τέτοιο.
    Στο θέμα μας τώρα.
    Η Βίκυ Παγιατάκη (της οποίας το συγγραφικό έργο υπολήπτομαι) προτείνει το σύστημα των ίσων οικών στο βιβλίο της. Γενικά όμως είναι διχασμένη η αστρολογική κοινότητα. Ξέρετε είναι πολύ διαδεδομένη αυτή η διαμάχη. Μάλιστα ενώ όλοι σχεδόν συμφωνούν ότι το σύστημα των ίσων οικών έχει μία βάση, για το Πλάσιντους μερικοί το βρίσκουν απολύτως ανακριβές γιατί για κάποια γεωγραφικά πλάτη ένας οίκος μπορεί να εκτείνεται ως και τρία ζώδια (90 μοίρες στον ζωδιακό δηλαδή). Πάντως αλήθεια είναι ότι εξίσου έγκριτοι αστρολόγοι επιλέγουν το Πλάσιντους.
    Σε ότι αφορά τώρα το κάπως ειρωνικό σχόλιο περί μεταφυσικής νομίζω ότι ήμουν πολύ σαφής σε αυτό που εννόησα. Θέλω μάλιστα να σε πληροφορήσω ότι είμαι γιατρός (νεαρός μαλιστα 27χρονών) και η ενασχόληση μου με τη μεταφυσική έχει και όσο μπορώ επιστημονικές βάσεις, προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη σε ένα ωκεανό μυστικών αλλά και ανακριβειών που βρίθουν στους συγγραφείς της μεταφυσικής.
    Χαίρομαι ωστόσο γιατί ο κύριος Πανόπουλος μέχρι στιγμής έχει επιδείξει αξιοσημείωτη σοβαρότητα σε αυτά τα θέματα χωρίς να λαικίζει. Η μεταφυσική δεν είναι κατ'ανάγκη τσαρλατανισμός. Είναι η εγγενής μας ανάγκη να καταλάβουμε αυτό το κόσμο. Η ίδια ανάγκη που ώθησε τους πρώτους ανθρώπους να κοιτάξουν τον ουρανό και να αναρωτηθούν για τα άστρα, τη ζωή, το θάνατο και τον αόρατο κόσμο.
    Επιφυλάσσομαι να ανεβάσω άρθρο στο φόρουμ σας περί της ιατρικής προσέγγισης της αστρολογίας.
    Ξανά συγχαρητήρια για αυτόν σας τον ιστότοπο.
  • astropet @ 06.09.2008 21:11
    Ένα πολύ μεγάλο θέμα που δεν ξέρουμε πότε και αν θα λυθεί ποτέ. Εγώ έχω αλλάξει 100 απόψεις μέχρι τώρα που λέει ο λόγος, πάντως έχω μεγάλο πρόβλημα με τα συστήματα άνισων σπιτιών κι όχι μόνο για το ότι δεν βγάζει σωστά ωροσκόπια σε μεγάλα πλάτη. Όλη αυτή η φιλολογία με τους αναχαιτισμένους οίκους δεν με πείθει καθόλου. Η τρέχουσα τακτική μου είναι να φτιάχνω Placidus έχοντας κατά νου το whole sign σύστημα (είναι διαφορετικό από το equal house) το οποίο συμπαθώ ιδιαιτέρως. Δηλαδή ένας πλανήτης στον 5ο οίκο του Placidus είναι και στο 5ο κατά σειρά ζώδιο? Αν ναι, προχωρώ άφοβα. Αν όχι, το συζητάω.
  • lahmacun @ 06.09.2008 22:09
    Salamander δεν υπηρχε ειρωνεια . Υπηρχε γνησια απορια για το τι ακριβως εννοεις με την λεξη . Στα πλαισια της μεταφυσικης ειναι και ολες οι θρησκειες π.χ Εξακολουθω να θελω να μαθω σε ποια πλαισια και διαβασματα ειναι αυτη η ενασχοληση σου και ι θα χαρω να διαβασω το αρθρο σου...

    Αστροπετ με το πεμπτο κατα σειρα ζωδιο εννοεις αυτο με αφετηρια τον ηλιακο ζωδιο ? Καταλαβα καλα ?
  • astropet @ 06.09.2008 22:19
    Όχι, το 5ο κατά σειρά από τον ωροσκόπο.
  • lahmacun @ 06.09.2008 22:24
    Αυτο δεν πρεπει να συμβαινει πολυ συχνα με το Placidus αν δεν κανω λαθος ..οι περισσοτεροι χαρτες που εχω δει εχουν αναχαιτισμενα ζωδια ..
  • astropet @ 06.09.2008 22:35
    Γιατί το λες? Πάντως είναι συχνό φαινόμενο, ναι, και με εκνευρίζει τα μάλα, χαχα! Δεν μπορείς να βγάζεις ολόκληρη θεωρία για τους αναχαιτισμένους οίκους, όταν κι εσυ ο ίδιος δεν είσαι σίγουρος ότι το Placidus είναι το μόνο σωστό σύστημα! Για τους αστρολόγους το λέω...
  • lahmacun @ 06.09.2008 22:42
    Ζηνοβια αν ακους ειμαι εδω .

    Πετ το ερωτημα ειναι .. με τι λογικα κριτηρια ( ειπα και τη λεξη που δεν μου αρεσει ) επιλεγει κανεις το ενα συστημα απο ενα αλλο ..
    Με το συστημα των ισων οικων αλλαζει τελειως το προφιλ..
    Αν καταλαβα καλα εσενα σου αρεσουν και δεχεσαι τις περιπτωσεις που .. το Placidus δεν εξαφανιζει ζωδια ...μεσα σε οικους ..
    Πραγμα το οποιο δεν συμβαινει συχνα ... αρα ?
    Το θεμα των συγκυβερνητων δεν σου παιζει ?
  • zenobia @ 06.09.2008 22:47
    (ναι, ακουω - δεν ηθελα να σας "χαλασω" το ποστ)
  • astropet @ 06.09.2008 22:51
    Δεν αλλάζει πάντα τόσο τραγικά το ωροσκόπιο το σύστημα των ίσων οίκων. Εμένα π.χ. δεν μου το αλλάζει καθόλου. Εγώ κάνω το Placidus και σε περίπτωση που οι οίκοι δεν έχουν φυσιολογική σειρά, ρωτάω το άτομο και κρίνω αναλόγως προσπαθώντας να βρω ποιο σπίτι ταιριάζει καλύτερα στο άτομο. Αν δεν μπορέσω να κάνω το συσχετισμός μπορεί και να αγνοήσω το σπίτι τελείως, υπ'ευθύνη μου βεβαίως. Εξάλλου, οι οίκοι είναι ανθρώπινο δημιούργημα και τους θεωρώ ελάσσονος σημασίας στην ψυχολογική αστρολογία, όπου νομίζω πλανήτες και όψεις υπερέχουν.
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:01
    Σε μενα μετατοπιζονται ολοι οι πλανητες απο ακμες (2 οικους ) στα μεσα οικων και αυτο αλλαζει την εικονα .

    Με το λιγο που εχω ασχοληθει θα διαφωνησω (οσο μου επιτρεπεται) για τους οικους .. Μπορει οι οψεις να δειχνουν το αρχετυπο μιας ψυχολογικης διεργασιας αλλα ο οικος χρωματιζει απολυτα το πως και που εκδηωνεται ..
    Το τετραγωνο ουρανου ηλιου μου θα με εκανε .. στην εκφραση αλλο ανθρωπο .. αν δεν ηταν στους 8-11 και δεν κυβερνουσαν 1-7 .
    Σε φιλοσοφικο επιπεδο συμφωνω αλλα σε επιπεδο που η αστρολογια κατα τη γνωμη μου πρεπει να μιλαει και για τις εκδηλωσεις των οψεων στην ζωη μας με απλα ελληνικα διαφωνω μαζι σου ..
    αλλωστε δεν θα γινοταν τοσος λογος για το πως γινεται η μοιρασια ..
  • astropet @ 06.09.2008 23:06
    Μα φυσικά, οι οίκοι προσωποποιούν και εξατομικεύουν την κάθε όψη, στο βάθος όμως έχουμε 10,20,30 αρχέτυπα πάνω στα οποία δουλεύουμε όλοι. Μπορεί αν αγνοήσεις τα σπίτια να είσαι πολύ πιο γενικός, όμως βαδίζεις στα σίγουρα και δίνεις στον άλλο να καταλάβει σε ένα ευρύ πλαίσιο τι ήρθε να κάνει σε αυτή τη ζωή. Τώρα, αν θα κερδίσει χρήματα ή αν θα κάνει δύο γάμους ή θα δυσκολευτεί να βρει δουλειά, ναι, είναι σημαντικές πληροφορίες, αλλά είναι δευτερεύουσας σημασίας, άσχετα αν αυτές τις πληροφορίες ζητάμε όλοι, χεχε!
  • astropet @ 06.09.2008 23:10
    Και είσαι τόσο σίγουρη ότι ο Ουρανός σου είναι 8ου κι όχι 9ου? Και στο κάτω κάτω εσύ δεν έλεγες ότι δεν συμφωνείς με τον 10ο σου? Μήπως ο Σκορπιός ταιριάζει καλύτερα εκεί?
  • salamander @ 06.09.2008 23:13
    Εγώ ειλικρινά το βρίσκω λίγο δύσκολο να αξιολογήσω όλες αυτές τις μεθόδους. Ενδεχομένως να είναι σωστό να ελέγχουμε και τα δύο συστήματα αλλά και πάλι είναι κάπως δύσκολο και αυτό. Πάντως αυτό το παράδειγμα με τον Ήλιο μου στον 8ο / 9ο οίκο νομίζω ότι πραγματικά δείχνει ότι είναι άλλα αντ'άλλων.
    Όσο για το έτερο μας ζήτημα, αυτό δηλαδή περί μεταφυσικής απολογούμαι γιατί παρανόησα. Ασχολούμαι λοιπόν με την αλχημεία και με τον αόρατο κόσμο. Με ενδιαφέρουν πολύ οι φημολογούμενες δυνατότητες του ανθρώπου όπως είναι η υπεραισθητηριακή αντίληψη και η αστρική προβολή. Είναι λίγο "κλισέ" αυτά τα θέματα, δε λέω, αλλά ειλικρινά βρίσκω την ισορροπία μου μέσω τούτης της ενασχόλησής μου. Μου δίνει πνοή.
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:15
    Ο ουρανος παραμενει στον 8 ακμη 9 ... και οι κυβερνητες 1/7 ειναι οι ιδιοι στους οικους τους ..

    Γιατι να μου ταιριαζει μια ακμη 10 στον σκοπριο ? Κανω με μονο ποσειδωνα μεσα ? και πλουτο στον 8 ? Τι επαγγελματικη κατευθυνση θα μου εδινε αυτο ?

    Ο 10 μου εχει εκδηλωθει απολυτως στον τοξοτη με ερμη δια εκει μεσα απλα ο ποσειδωνας στην ακμη με προβληματιζει ..αλλα εχω περιθωρια ακομα για να χασω τη δουλεια μου , να γινω ρεζιλι κοινωνικα κλπ κλπ
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:17
    καλως ηρθες σαλ και απο κοντα ( παιρνω θαρρος ) και κανω τη συντμηση μου επιτρεπεις. Δεν εχω ιδεα για ολα αυτα αν και εχω ενα φιλο που δηλωνε οτι του συνεβαινε η αστρικη προβολη και πολυ θα χαιρομουν να τα συζηταγαμε καποια στιγμη ..
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:19
    σαλ αναρωτιεμαι τι οψεις πλουτωνα , τι 8 τι σκορπιο εχεις ?
  • astropet @ 06.09.2008 23:19
    Πολύ καλά κάνεις salamander και δεν είναι καθόλου κλισέ τα θέματα. Τι θα πει κλισέ στο φινάλε?

    Θέλω να πω λαχ ότι αν θέλει κάποιος μπορεί να βρει ερμηνείες που να ταιριάζουν με τις διαφορετικές θέσεις. Εδώ μεγάλος αστρολόγος με βιβλία κλπ. εγκατέλειψε την αστρολογία, επειδή βγήκαν σωστά σύμφωνα με τον πελάτη του αυτά που του είπε, αλλά κοιτούσε λάθος χάρτη...
  • salamander @ 06.09.2008 23:23
    Σαλ λοιπόν. Πλάκα έχει.
    Θα χαρώ να συζητήσω ότι θέμα μπορώ να έχω άποψη. Πείτε στο γιατρο.
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:30
    Οκ . ειμαι υδροχοος .. με τα παντα στον υδροχοο .. και ψιτ κατι αντιθεσουλες που εχω στο χαρτη .. ειδικα αυτη αρη πλουτωνα την καταργω ..
    σου ειπα οτι εχω και αφρο πανω στον ωροσκοπο .. και ειμαι μια μοντελα ??
    τα παντα ειναι σχετικα !! δεν λεω !!
    αλλα στις ηλικιες μας εχουμε και μια διαδρομη ..

    Πολυ ποσειδωνας εισαι σημερα
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:31
    για ευκολια το εκανα σαλ . Αν σε ενοχλει ( εισαι και Παρθενος !!) να ταλαιπωρηθω .. να γυριζω αγγλικα να σε αποκαλω καθως πρεπει .. και μενα λαχ με λενε παντως .. και καμια σχεση με λαχειο
  • salamander @ 06.09.2008 23:32
    Ο Πλούτωνάς μου είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τη Σελήνη μου στο Ζυγό που επίσης κάνει και σύνοδο με το Μεσουράνημά μου (σύμφωνα με το μεταβλητό τρόπο εύρεσης και όχι με τους ίσους οίκους). Στον 8ο οίκο σύμφωνα με τον Πλάσιντους έχω τον Ήλιο, σύμφωνα με τους ίσους τίποτα. Στο Σκορπιο μου έχω τον Ουρανό.

    2/9/81 στις 16:15 στη Θεσσαλονίκη.
  • astropet @ 06.09.2008 23:34
    Σελήνη-Αφροδίτη-Πλούτωνας? WOW!
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:34
    Χαρηκα για την γνωριμια κ. πλουτο πως ειστε ?
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:35
    ενω ο ηλιος στον 8 , και ο ουρανος σε εξαρση ? Το κερασακι στην τουρτα !!
  • salamander @ 06.09.2008 23:38
    Ο χάρτης μου είναι ακόμα πιο ότι να ναι...
  • astropet @ 06.09.2008 23:39
    Να λοιπόν το θέμα με τα άνισα σπίτια. Ο 8ος, 12ος κλπ. έχουν πάρει το κακό όνομά τους επειδή δεν κάνουν όψη (Βασική) με τον ωροσκόπο. Εσύ όμως ως Παρθένος, ο Ήλιος σου είναι σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο Αιγόκερω. Πόσο 8ος λοιπόν είναι?
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:43
    Εχουν παρει κακο ονομα? Απο ποιον ? Απλα οι ανθρωποι πορευονται με την ευκολια τους και το εξω ..
    και ο 4 ειναι ο Ταφος , το κλεισιμο το τελος .. θα μπορουσε να εχει κι αυτος .. αλλα επειδη τον λεμε το σπιτι μας φαινεται πιο οικειος .. λεκτικα παιχνιδια ..

    Τον ισοροπει το τριγωνο με τον ωροσκοπο .. ειναι και γηινος ο ηλιος .. μια χαρα .. δεν βουλιαζει στα βαθεια νερα του 8
  • astropet @ 06.09.2008 23:44
    E, άρα δεν είναι 8 με την κλασική έννοια.
  • salamander @ 06.09.2008 23:46
    Δεν είμαι βέβαιος ότι σε πιάνω. Δε κάνει τρίγωνο γιατί ο Ήλιος μου είναι στη 9η μοίρα της Παρθένου ενώ ωροσκόπος μου στη πρώτη του Αιγώκερου. Πάντως όντως έχουν κακό όνομα αυτοί οι οίκοι. Κυρίως ο 12ος νομίζω.
  • salamander @ 06.09.2008 23:47
    Αν οντως είναι στον 8 ;Ρ
  • euterpi @ 06.09.2008 23:48
    astro!!! Μου λειψες! Καλησπέρα σε όλους!
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:49
    τι σημαινει κλασικος 8 ? Ηλιος στο σκοπριο στο 8 με συνοδο πλουτο ωροσκοπο σκορπιο ?

    Με αυτη την εννοια λιγα ειναι κλασικα στα χαρτη μας !!
  • astropet @ 06.09.2008 23:49
    Είναι σε ζώδια τριγώνου, αυτό έχει σημασία γιατί συνεννοούνται. Η δυσκολία του 8ου και του 12ου είναι ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση σχετικά με τον ωροσκόπο, γιατί τα ζώδια εκ φύσεως δεν επικοινωνούν. Όμως τα συστήματα άνισων σπιτιών βάζουν ζώδια τριγώνου π.χ. σε θέση 8ου-πρώτου.
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:50
    Εγω εχω δωσει κακο ονομα στον 2 .. ετσι αποφασισα ειναι ο χειροτερος οικος ..
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:52
    ναι ..εννοεις οτι εχουμε μια αντιφαση σε σχεση με το αρχετυπικο ζωδιακο κυκλο ... και στο χαρτη μου συμβαινει αυτο ..
    αλλα υπαρχουν πολλες αντιφασεις ετσι κι αλλιως ..
    κρονος αντιθεση σεληνη θεωρειται πολυ κακη οψη και αρχετυπικα ειναι απεναντι ..
  • astropet @ 06.09.2008 23:52
    Κλασικός είναι τα βαθιά νερά που είπες εσύ η ίδια. Όταν έχεις ήλιο και ωροσκόπο σε τρίγωνο πόσο βαθιά μπορεί να είναι?
  • astropet @ 06.09.2008 23:53
    Γεια σου ευτέρπη!
  • astropet @ 06.09.2008 23:53
    Και το απέναντι τι είναι, καλό?
  • euterpi @ 06.09.2008 23:54
    Ορίστε?! Πάρτε παράδειγμα Λέοντα. Μα πως να σας συμπαθήσουν οι άνθρωποι?! Εγώ του λέω μου λειψες και εκείνος μου λέει γεια σου ευτέρπη... Πες κάτι και συ λαχάκι.
  • lahmacun @ 06.09.2008 23:58
    γεια σου Ευτ. Λυπαμαι δεν μπορω να σε βοηθησω. Με εχει βαλει στη θεση μου ο κ. Αστροπετ!!!! Φοβαμαι!

    Το απεναντι ειναι συμπληρωματικο πετ !!!! Πως μιλαμε για αξονες ? Πως ζευγαρωνουν τα απεναντι .
    πως απο τον 1 παμε στον 7 μας .. Αυτο ειναι το αρχετυπο ..

    Ο πλαστης μας δινει και εργαλεια επιβιωσης ...
    Το τριγωνο ισορροπει .. εχει και τη συνοδο .. και δεν ξερω και ποσες αλλες οψεις ..
    χιλιαδες αποχρωσεις και καταληγουμε σε ενα μοναδικο αποτελεσμα
  • astropet @ 06.09.2008 23:59
    χαχαχα! Οι Λέοντες είμαστε μοναχικοί τύποι, δεν μας λείπει κανένας γιατί είμαστε αυτάρκεις! Εσείς είστε του κοινωνικού βίου, ΠΦΦΦ!!!
  • zenobia @ 07.09.2008 00:01
    να μιλατε για τον εαυτο σας μονο παρακαλω ... χμπφ!
  • astropet @ 07.09.2008 00:01
    Ακριβώς επειδή είναι συμπληρωματικό είναι και το πιο δύσκολο, καλείσαι να ενσωματώσεις το αντίθετό σου. Άλλο συμπληρωματικό, άλλο εύκολο, μην τα μπερδεύουμε, τα έχουμε ωραιοποιήσει όλα πια!
  • astropet @ 07.09.2008 00:02
    Α, ζηνοβία μου τα χαλάς τώρα! Παίρνεις το μέρος των εχθρών!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:02
    ( ευτ μην τον ακους .. του κανες ενα ναζι κι εσκασε στα γελια .. αλλα μην του το πεις οτι στο ειπα .. προσοχη θελει .. και χαδακια )
  • zenobia @ 07.09.2008 00:02
    ιιι ο 2ος ειναι ζοριιι. και βαρετος ...
  • zenobia @ 07.09.2008 00:03
    ιγω ντεν ειμι αυταρκης... τι να κανω, να συμφωνησω? ουχι!
  • euterpi @ 07.09.2008 00:05
    Ε μεν νοιάζει τι είστε, αυτογνωσία θέλω να έχετε και να καταλάβετε πως χωρίς εμάς δεν μπορείτε. Είμαστε το άλλο σας μισό! Λαχάκι άμα θες εσύ όλα τα μπορείς.
  • zenobia @ 07.09.2008 00:06
    αυτο ακριβως σου λεει πετ... βαλε μου δυσκολα λεει, και μη με βοηθας... δωσμου αντιθεσεις, 8ους, 12ους... ουτε ευκολα ουτε ωραιοποιησεις ...

    βεβαια, καποιος επισης δεν στρωνει πισινο - λεει
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:06
    Πετ το κελευσμα το αρχετυπικο ειναι 1/7 .. ναι ή οχι ? Αρα το συμπαν μας οδηγει στη δυσκολια μας ? Και εν πασει περιπτωση .. ποιος κοβει φλεβες για τα ωραια τριγωνα ? Ποιος εκανε τεχνη .. ποιος πολεμο ποιος επιστημη πως φτιαξαμε Ιστορια ?

    Τι παει να πει ευκολο και δυσκολο!! Και οσο για την ωραιοποιηση .. μερσι για την φιλοφρονηση .. συνηθως κατηγορουμαι για το αντιθετο!! Δεκτη !!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:07
    σαλ παιδι μου εισαι εδω ?
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:08
    Ευτερπη .. το μαθημα μου τα τελευταια χρονια ειναι οτι και αν θελω δεν μπορω ,..ειχα την ιδια αποψη με σενα μεχρι μεγαλη ηλικια ..

    Με τον κ. Αστροπετ δεν μπορω .. ΦΟΒΑΜΑΙ .
  • zenobia @ 07.09.2008 00:09
    ευτερπη, να μου συγχωρησεις το θαρρος, αλλα στριμμενα αντερα ειμαστε παιδι μου... ριξε κι αλλο καρβουνο! Αντε μπας και παρετε καθολου φωτια κι εσεις... ΧΙ!
  • astropet @ 07.09.2008 00:10
    Άλλο συνεργάζομαι με τη δυσκολία και τη δέχομαι ως αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοσυνειδητοποίησης, αλλά δεν θα αρχίσω να ανααφωνώ, πω πω, τι ωραία που περνάω!

    Ευτέρπη, είμαστε το κατεξοχήν ζώδιο της αυτογνωσίας, άλλο αν κάποιοι από μας αρνούνται αυτό το ρόλο.
  • euterpi @ 07.09.2008 00:11
    Εγώ έχω Ποσειδώνα τώρα οπότε όλοι μπορείτε και γω μαζί. Γιατί τον φοβάσαι? Εγώ νόμιζα πως είναι καλός άνθρωπος... Τι σου κανε? zenobia πάρε το θάρρος, πες ότι θες, καλοδεχούμενα όλα.
  • zenobia @ 07.09.2008 00:12
    μερικες φορες ειναι χρησιμος ενας καθρεφτης ...
    σου δειχνει και αυτο που δε σ'αρεσει.
  • zenobia @ 07.09.2008 00:14
    α.. τελεια... ριξε και μια τρικυμια απο εδω! λιγο νερακι, πια!!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:14
    Πετ ... ωραιες ατακες μου λες σημερα !! Τι ειναι το ωραιο ? το βολικο το ευκολο ? Ετσι περναμε ωραια ?
    Το αρχετυπο δηλωνει την ενσωματωμενη μας αναγκη για τον απεναντι , το δυσκολο δηλαδη με την ορολογια σου ! Ειναι αναποσπαστι κοματι της φυσης μας και αρα κατα τη γνωμη μου ΑΛΗΘΙΝΑ ΩΡΑΙΟ !!
  • zenobia @ 07.09.2008 00:15
    δε σε βλεπω να φοβασαι λαχ ...
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:16
    Ειναι καλος ανθρωπος και δεν μου εκανε τιποτα αλλα απο το αν με εχει βαλει στη θεση μου στο δικο του συστημα συντεταγμενων .. με την διαφορα .. πως στπ δικο μου συστημα αναφορας ειχα αλλη θεση ... αποδεχτηκα το δικο του ..
    και πορευομαι ..

    επισης δεν φοβομαστε μονο τους κακους ή αυτους που μας καναν κατι !!
    Καποιες φορες φοβομαστε το πολυ αγνωστο ή και το πολυ γνωστο μας !!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:17
    Ζηνοβια .. αυτο το λαθος κανει ολος ο κοσμος μαζι μου!!! Δεν με βλεπει να φοβαμαι! Σε πληροφορω οτι φοβαμαι και μαλιστα πολυ
  • astropet @ 07.09.2008 00:17
    Ωχ Θεέ μου, δεν θα συνεννοηθούμε, για πολλοστή φορά. Σε Παρθένο δεν έχεις τίποτα είπαμε? Ουφ!
  • euterpi @ 07.09.2008 00:20
    Πετάκο... Έχω ερώτηση... Ετοιμάζομαι να κρονιαστώ σφόδρα αν τα καταφέρω... και θέλω τη γνώμη σου.
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:20
    χα χα χα Πετ .. χα χα χα χα χα χα .
    Ο παρθενος με το συστημα των ισων ειναι η ακμη του 8 μου ... Α πα πα πα πα !!!
    κι εσυ ενα λουλη ερμη εχεις μη το κανεις και θεμα .. ουφ ξεχαστηκα εισαι μεγαλος εχεις και πλουτο εκει ..
  • zenobia @ 07.09.2008 00:22
    αχαχαχα, μολις πηγαινα να γραψω οτι πολλες φορες νιωθουμε πιο οικεια με το ασυνειδητο, παρα με το συνειδητο ..
  • euterpi @ 07.09.2008 00:23
    Τι έχει ο Παρθένος ? Πρόσεχε πετάκο πως μιλάς για τον 5 μου...
  • zenobia @ 07.09.2008 00:24
    δε θα συνεννοηθειτε πετ ... κι οχι λογω ελλιπους παρθενιασης...
    μαλλον λογω περισσειας λιονταριας
    λαχ, θα αρχισω να σε φοβαμαι κι εγω...
  • euterpi @ 07.09.2008 00:24
    zenobia μου και συ Πόσει?! Εμ απέναντι δεν είσαι?!
  • zenobia @ 07.09.2008 00:25
    ευτερπη, τι εννοεις- αν τα καταφερεις;; χιχιχιχι
    αμα τα καταφερεις, πες μου το κολπακι!
  • astropet @ 07.09.2008 00:25
    Δηλαδή, για να καταλάβω, εσείς αν ήσασταν Χριστός, δεν θα λέγατε το περίφημο "απελθέτω", αλλά θα ήσασταν μέσα στην τρελή χαρά και θα φωνάζατε: "Είναι τέλειο! Φέρτε μου τον Σταυρό, ΤΩΡΑ!!!"
  • astropet @ 07.09.2008 00:25
    Ευτέρπη, από τι θα κρονιαστείς?
  • zenobia @ 07.09.2008 00:26
    οχι οχι, ευτυχως εχει φυγει απο μενα γιατι εκει που ηταν δε μάρεσε... πατατα βλεπεις και σου φαινεται ανθος τριανταφυλλιας...
    λιγη εμπνευσουλα δε θα με χαλαγε ...
    επιστροφη κρονου γαρ
  • astropet @ 07.09.2008 00:26
    Παρθένος, μοναδικός! Είμαι φαν!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:26
    εμενα μου λειπει λεωντας ζηνοβια δεν μου περισευει ...
    επισης γιατι να με φοβασαι ?
  • euterpi @ 07.09.2008 00:27
    Στον εργασιακό τομέα.
  • zenobia @ 07.09.2008 00:28
    χμμμ, μπορει κιολας ...

    http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

    xixixiix!
  • zenobia @ 07.09.2008 00:30
    αστρο καλα σε ελεγα εγω κρονιασμενο καποτες...
    (σσ. το βιντεακι για σενα)

    λογω σεληνης... τη φοβαμαι στο λεοντα ... νομιζω πως θα με δειρει... στατιστικα δηλαδη, γυναικες και αντρες με τη σεληνη εκει με αγριευουν, κι ας εχω πεσει σε πολλους
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:30
    Πετ ! Δεν εχω συνηθισει σε λιονταρισιες μεγαλοστομιες απο σενα .. εκπλησσομαι!! Τι παραδειγμα ειναι αυτο ?
    Μιλησα για τις αρχετυπικες αντιθεσεις!!! αρης αφρο , αφρο πλουτο , ερμης διας , σεληνη κρονος , ηλιος ουρανος , ερμης ποσειδωνας !!!
    Αυτα πως εφτασες στον σταυρο και στη φαλαγγα δεν το καταλαβαινω!!! ουτε ο ερμης μου σε συνοδο με δια ...
  • astropet @ 07.09.2008 00:30
    Δηλαδή? Τι διέλευση έχεις?
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:31
    Ειναι το πιο μισητο μου ζωδιο .. μετα το ζυγο παντα
  • zenobia @ 07.09.2008 00:31
    βεβαια δε φταινε αυτοι αν εχω αρη λουλη και σε τριγωνο με ηλιο ... σκιαζομαι με τα οικεια!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:32
    εχουμε συνοδο !! Θα λατρευτουμε .. εκτος αν σε πλακωσω στο ξυλο με τον ωροσκοπο που εχεις !!! Α .. ξεχαστηκα εχεις εκεινη τη σεληνη ... χμμμμμμμ..
    σου αρεσουν τα κου πε πε ?
  • astropet @ 07.09.2008 00:32
    Ωραία, τότε να φωνάξουμε όλους με Σελήνη αντίθεση Κρόνου να μας πουν τι ωραία που πέρασαν! Ναι, έμαθαν, όσοι έμαθαν, αλλά μέσα από πόνο, δυστυχία, κατάθλιψη...
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:34
    Να φωναξουμε και αλλους που ερωτευτηκαν αφρο αρη απεναντι ? σε συγκριση με αλλους αρη αφρο τριγωνο .. να δουμε ?
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:35
    Το ερωτημα ειναι φιλοσοφικο!! Γιατι τους εβαλε απεναντι οποιος τους εβαλε .. και οχι πλαι πλαι .. εχουμε πλαστη σαδιστη ?
  • zenobia @ 07.09.2008 00:36
    ηλιος στη μεση 4 και 5 χρυσο μου... νταντευε με οσο θες! Δεν ειμαι καθολου του ξυλου, ο ωροσκοπος μου ειναι μουφας, η μαλλον τεινω να γινω περισσοτερο ο ηλιος μου; τεσπα...

    εν τω μεταξυ, του εχεις εξαπολυσει επιθεση αν δεν το καταλαβες...!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:37
    επιθεση σε ποιον ?

    Αμα σου αρεσει το κου πε πε και οι αληθειες .. καλα θα τα παμε ?
  • zuzuna @ 07.09.2008 00:37
    μπεκα οι ζυγοι ειναι τα καλυτερα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:37
    !!!!! εννοουσα οχι ερωτηση !!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:38
    αμα εχουν συνοδο πλουτο ουρανο αφρο ερμη ζιζελ .. θα συμφωνησω !!!! και σεληνη στον τοξοτη !!
  • zenobia @ 07.09.2008 00:38
    καλε μου, πως ομως θα δεις και θα εκτιμησεις το ωραιο αν δεν περασεις και μεσα απο πονο, δυσκολια, καταθλιψη;
  • astropet @ 07.09.2008 00:40
    Έτερον εκάτερον, ζηνοβία! Το ότι κάτι είναι απαραίτητο δεν το κάνει και ευχάριστο.
  • zenobia @ 07.09.2008 00:40
    στον αστροπετ!
    γεια σου ζουζουνα!!!
  • zenobia @ 07.09.2008 00:41
    ωχ, εβαλε τη λεξη "απαραιτητο" ...
  • zuzuna @ 07.09.2008 00:42
    γεια σας.
  • astropet @ 07.09.2008 00:43
    Ο δρόμος της ατομικοποίησης περιλαμβάνει τον πόνο. Από την πρώτη στιγμή που θα βγούμε από την κοιλιά της μάνας μας, βιώνουμε τον χωρισμό. Γι'αυτό και το βρέφος κλαίει και δεν ξεκαρδίζεται στα γέλια. Ο στόχος είναι να ξαναγυρίσουμε στην ένωση συνειδητά. Και για να επιζητήσω την ένωση, πρέπει να βιώσω το αντίθετό της. Άλλο αυτό όμως κι άλλο να φτάσω να γκλαμουροποιώ ο,τιδήποτε μου προκαλέι πόνο και να γίνω μαζοχιστής!
  • astropet @ 07.09.2008 00:43
    Γεια σου ζουζούνα!
  • zenobia @ 07.09.2008 00:44
    καλα ...
    το βιντεακι το ειδες;
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:45
    ζηνοβια .. δεν ξερεις πως επιτιθεμαι!!! Αυτο ειναι απλη συζητηση !! Με καθως πρεπει ορους οπως θελει ο κ. Πετ .
    Και μαλλον δεν θα με δεις ποτε γιατι επιτιθεμαι μονο αμα αγαπαω πολυ .. πολυ .. και ιδιωτικα συνηθως ... Τα εν οικω μη εν δημω!!!

    Επισης λαβε υποψην σου οτι ο Πετ εχει δει χαρτη μου και ξερει αρκετα καλα τι κουμασι ειμαι και σιγουρα δεν το λαμβανει αυτο ως επιθεση .Αν κανω λαθος ας με διοωρθωσει.
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:47
    Η λεξη "γκλαμουροποιω" μου αφησε σημαδι !!!!!!
    Αρα η υπαρξη ειναι πονος !!???? και τι κανουμε ??? λεμε ωχ μανα μου να χα ενα δια στο 2 να μουνα μπαχαμες !! ενα κρονο στο 10 ... κλπ κλπ ?
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:48
    θελω και ενα 2 μεγαλα τριγωνα ... να μην ξεχασω !!!
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:49
    ζιζελ μου εγω σου ειπα γεια με τον τροπο μου το ειδες ναι ?
  • zenobia @ 07.09.2008 00:50
    ω μα και βεβαια ειναι απλη συζητηση... δε λεω πως εχεις κατι προσωπικα εναντιον του... και ξερω πως δεν "επιτιθεσαι" στον καθενα!

    αχ βαχ ... μου μυριζει σεληνη λεοντααα! Τι να κανω πια??
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:51
    ζηνοβιακι αν σου μυριζει κατι ειναι ο αρης στον κριο και ο υδρο ωροσκοπος μου .. η σεληνη μου κανει αλλα κολπα
  • zuzuna @ 07.09.2008 00:52
    ολα καλα μπεκα μην αγχωνεσαι.
  • zenobia @ 07.09.2008 00:55
    μμμ κι απο αρηδες στον κριο ψωνισαμε απο σβερκο ... μου ρχεται να βαλω μια ταμπλεα "Μη με βαρατε, πληζ!"
  • lahmacun @ 07.09.2008 00:57
    η σεληνη μου κανει κοτοσουπες και τσαγια στα κρυωματα παιρνει αγκαλιες και τετοια ...

    Ζηνοβια .. δεν βαραω .. γιατι με αρη πλουτο αμα βαρεσω μπορει να ειναι ασχημο το χτυπημα
  • astropet @ 07.09.2008 00:59
    Το ότι μαθαίνεις πολλά πράγματα από μια άσχημη εμπειρία, αυτό δεν αναιρεί την ασχήμια της. Αντιθέτως, συνειδητοποιείς ότι η ασχήμια μιας εμπειρίας είναι ευθέως ανάλογη με την έλλειψη συνείδησης. Ο εαυτός σου εξήντλησε όλες τις άλλες μεθόδους κι εφόσον εσύ μυαλό δεν βάζεις, σε ρίχνει στα βαθιά για να στρώσεις! Αλλά το χάλι είναι χάλι. Το να νικήσεις τον καρκίνο π.χ. μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ωφέλιμη εμπειρία που σου μαθαίνει πολλά για τη ζωή, αλλα δεν θα προσευχηθείς κιόλας στον Ύψιστο να κάνει μετάσταση ο καρκίνος για να ξαναζήσεις την εμεπιρία της χημειοθεραπείας!
  • zenobia @ 07.09.2008 01:01
    ΛΑΧΧΧ!!! εχεις εκτη αισθηση!!! ειμαι με κρυωμα κ δεκατα, τωρα εφτιαχνα ενα τσαι και παραλιγο να καψω την κουζινα με το νερο στη φωτια!
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:01
    Πετ δεν διαφωνουμε και το ξερεις.. ή αλλο λεω αλλο λες .. τι να πω τα εχω χασει τωρα λιγο .. δεν εχεις τιποτα στον τοξοτη ε? ( ψεμματα κατι εχεις .. )
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:02
    ελα να σου κανω κου πε πε ..
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:02
    μαλλον γω θα ρθω .. σεληνη στον 6 για πασα νοσο και πασα *(*(*)*
  • euterpi @ 07.09.2008 01:02
    Εσείς έχετε μία χαρά σοβαρή συζήτηση. Εμένα γιατί με έχει καβαλήσει ο Πόσει???
  • mme @ 07.09.2008 01:03
    helloooo astro-people
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:03
    Δεν ειπα ποτε βαρατε με και ας κλαιω .. φερνεις ακραια παραδειγματα .. σε εχει ξαναπιασει πλουτο ?
    κανεις δεν θελει να βασανιζεται .. αλλα αυτη ειναι η ροπη μας ... ετσι κλεινει ο κυκλος .. με τις αντιθεσεις ..
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:04
    καλως την μμε
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:05
    οι οποιες εκτος απο βασανα φερνουν και αλλα .. παθη
  • astropet @ 07.09.2008 01:05
    Γεια σου μμε! Ευτέρπη, δεν είπαμε? Ακόμα δεν σε έπιασε για τα καλά.
  • astropet @ 07.09.2008 01:06
    Και θα είναι ζόρικα για σένα τα πράγματα, να το ξέρεις.
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:06
    ευτ .. απο δικη μου εμπειρια .. να προσεχεις τι αποφασεις παιρνεις αυτη τη περιοδο .... χαλαρωσε οσο μπορεις και απολαυσε το ... αλλα μην βιαζεσαι..σε τιποτα..
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:08
    εχω συλλογη ασυγχωρητων επιλογων και πραξεων .. τα τελευταια χρονια που δεν μου χε πιασει το συμπαν...
  • euterpi @ 07.09.2008 01:08
    Άμα το απολαύσω εγώ θα κλάψουν υπόλοιποι. Γεια σου nanny!! ****!!! Δλδ. άμα με πιάσει για τα καλά δεν θα την παλεύει κανένας μαζί μου. Ωραία!
  • zenobia @ 07.09.2008 01:09
    γεια σου μμε!!

    να ρθεις, να ρθεις... υποφερω και γκρινιαζω... κι εχω εδω μια φιλη που φιλοξενω, που με εχει στο "φτυσιμο" και βλεπει γκρικ τιβι
    να ρθει και ο αστρο... ως παρθενιασμενος, θα εχει να μας δωσει συμβουλες

    ευτερπη, το σοβαρο που το ειδες; προσωπικα δεν το αντεχω αποψε, σορρυ guys...
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:12
    α ολα κι ολα την γκρινια δεν την μπορω (εξου και αντιπαθεια για τους παρθενους ) τα παραπονακια και τα ναζακια ναι ..

    εμενα παλι μου αρεσει πολυ η κουβεντα ... και μου ειχε λειψει που ειχα καιρο να την κανω ..
  • zenobia @ 07.09.2008 01:13
    μμμ εκτοσ απο την ποσειδωνιαση, θα κρονιαστεις κιολας;
  • zenobia @ 07.09.2008 01:15
    ιιι!! σ'αρεσουν τα ναζια! hurray!!
    μμε?? που εισαι;
  • astropet @ 07.09.2008 01:16
    Ε, μα βρε ευτέρπη, έχεις κι εσύ έναν χάρτη που φωνάζει Κρόνος από μακριά! Είπαμε, αλλά όχι και τόσο! Δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτή η αποσύνθεση και η παράλυση του Ποσειδώνα. Αλλά τουλάχιστον το ξέρεις, θα είσαι προετοιμασμένη κι άμα σε πιάσουν κρίσεις πανικού, θα λες, έχω Ποσειδώνα, τι να κάνω!
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:17
    μου αρεσουν τα γλυκα και τρυφερα .. προσοχη οχι τα γλυκερα και γλειψιματικα
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:18
    Ε αμα εχει τοσο κρονο μπορει και να την κρατησει .. να εχει καλο ισοζυγιο και να μην.. παθει ολα τα καλα της διελευσης ...
  • euterpi @ 07.09.2008 01:19
    Ο δικός μου ο χάρτης φωνάζει Κρόνος από μακριά? Ο δικός μου? Μία χαρά παιδί με τρεις παλνήτες τρελούς στον Ύδρο και δυο ακόμη πιο τζαζ στον Κριό και κρονίζω? Πετάκο τι να κάνω? Παραπέω στην δράση και την ασφάλεια, νοιώθω τόσο διχασμένη πολλες φορές. Απορώ για κείνον που μου αντέχει.
  • mme @ 07.09.2008 01:20
    ααα μιλαμε για τον Κρόνο... ΟΚ μεσα στο θεμα ειμαι κι εγω....
  • mme @ 07.09.2008 01:20
    εγω παρεα θα κανω με τον Κρόνο μου, μη μου μιλατε αφήστε με μονο μου....
  • astropet @ 07.09.2008 01:21
    Με τετράγωνο Ήλιου Κρόνου ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ και με Σελήνη στον Αιγόκερω, τι άλλο να πω? Και ο Υδροχόος έχει συγκυβερνήτη τον Κρόνο. Κι ο Κριός μισεί τον Ποσειδώνα.
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:22
    χα χα μμε ! Σε εχει πιασει ? Πως τα πας ?
  • mme @ 07.09.2008 01:23
    δε μασαω εγω... εξαλλου ο Κρόνος με τσάκισε πολυ πριν μπει στην Παρθένο.... και μαλλον θα με αποτελειωσει οταν θα περάσει στον Ζυγο... προς το παρον... μια χαρα περναωωωωω (λεμε τωρα!!)
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:24
    αρα θα φαει και τετραγωνο κρονου ποσειδωνα !!!! χμμμμμμμμμ
    η σεληνη ειναι στον 8 αν θυμαμαι .. οποτε μαλακωνει η κρονιλα ..
    ευτ εχει δικιο ο πετ .. το οτι το ξερεις εχει σημασια .... θα περασει ..
  • euterpi @ 07.09.2008 01:24
    Αχ! Αχ! Φτου μου! Τι σπίτι θα ανοίξω γω! Η καλύτερη νοικοκυρά θα γίνω! Πρώτη σόλα! Θα με ανεβάσει ψηλά αυτός ο Κρόνος! Το αισθάνομαι! (Μην παρεξηγείτε, δεν είμαι καλά σήμερα. )
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:25
    πρεπει να σου πω οτι εισαι ο τριτος Παρθενος.. που μου λεει ετσι .. οχι .
    καποιος ελεγε και οτι ειχε ανταμοιβες.. οχι πως δεν το περιμενα ...
    Παντα τετοια μμε !!
  • astropet @ 07.09.2008 01:26
    Θα της τον κάνει τον Κρόνο ο Ποσειδώνας με τα κρεμμυδάκια, χαχα! Ευτ, μη στενοχωριέσαι, θα εκδώσω οδηγίες προς ποσειδωνιασμένους!
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:28
    Σιγα μην της τον κανει .. καθυστερηση θα φερει .. θολουρα ζαυλακωμα .. αν παρει και αποφασεις μπορει να μην ειναι σε σωστη κατευθυνση .. θα χασει λιγο τον εξαντα .. αλλα .. και μετα προς τη δοξα τραβα ..
  • euterpi @ 07.09.2008 01:28
    Τίποτα δεν θα μου κάνει. Θα τον φάμε λάχανο τον Πόσει. Έτσι Κρόνε μου? Θα παρελάσουμε πάνω από το βεβηλωμένο αλλά κατά τα άλλα σούπερ σμιλεμένο πτώμα του παππού.
  • mme @ 07.09.2008 01:29
    βρε Lah Μου, ειλικρινα τωρα, αλλα εφαγα δυο απανωτα και μεγάλα χαστουκια απο τον Αυγουστο του 2005 μεχρι και τον Ιανουαριο του 2006 που πλεον δε με απασχολει τίποτα...
    δε με στεναχωρει τίποτα...και το κυριοτερο... δεν ελπίζω και δεν ονειρευομαι τίποτα!
  • mme @ 07.09.2008 01:29
    η μπανιερα βλεπω αποψε ειναι παλι σε μεγαλα κεφια...
  • astropet @ 07.09.2008 01:29
    Τουλάχιστον έχεις αισιοδοξία, Ποσειδώνα άφες αυτή!
  • POWER @ 07.09.2008 01:30
    Κοπελιτσες μου τι κανετε ξυπνιες τετοια ωρα?
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:30
    Εμενα ο κρονος μου σαρωσε τα παντα ... με το ταυ τετραγωνο 1 χρονο τωρα .. αλλα καλα να παθω γιατι ημουνα δουλα του ζαυλακωμενου τοσα χρονια ..
    και φυσικα δεν ειχα παρει χαμπαρι ..
    Το ευτερπακι που εχει κρονο στιβαρο .. και γνωση δεν το φοβαμαι !!!
    στον 11 ειναι ο ηλιος .. ποους οικους βαραει η διελευση ?
  • astropet @ 07.09.2008 01:31
    Βέβαια, αυτό το λες και ύβρη... Κάθεσαι κι ακούς τη λαχ... Η Λαχ είναι ποσειδώνια, μια χαρά της ήρθε, βρήκε το νόημα της ζωής της, εσύ όμως?
  • astropet @ 07.09.2008 01:31
    Power, χρόνια πολλά!
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:32
    μμε το τελευταιο ειναι κρονιτιδα .. να δεις αμα περασει .. θα αλλαξει το τοπιο ..
    ουρανο εφαγες απο απεναντι τα τελευταια χρονια ή πλουτο ?
  • euterpi @ 07.09.2008 01:32
    Ο Ήλιος και ο Ερμής είναι στο 10!! Κι άλλο Κρόνος!!! Ευχαριστώ nanny! Με εμπνέετε!
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:32
    γεια σου δυναμη . χρονια πολλα και απο μενα .!!!
  • mme @ 07.09.2008 01:32
    Powerονι μου.... καλημερα.... τι κανεις ωρε κοπελια????
  • POWER @ 07.09.2008 01:33
    Ευχαριστω astrouli.Τι εγινε ποιος εχει θεμα με τον κρονο?γιατι?αφου ολα ειναι καλα κα καταπληκτικα . . !!!ΓΚγκγκρρρρρρρρρεμιζει και ξαναχτιχει
  • mme @ 07.09.2008 01:33
    lah μου, μητε θυμαμαι απο που μου ρθε το κακο... μητε και το ψάχνω... φροντιζω μονάχα να θυμαμαι παντα τις απωλειες....
  • POWER @ 07.09.2008 01:34
    σσσσσσσ . . τσιμουδια για τα ορθογραφικα
  • POWER @ 07.09.2008 01:35
    mme*********εδω τι να κανω,ξημερωνομαι με το pc
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:35
    χα χα χα χα χα χα πετ . Τρανταχτηκα απο τα γελια ... Πετ να σαι καλα ...
    χα χα χα χα !!!! αμα ημουν ποσειδωνεια .. σιγα μην μασαγα με το ταυ τετραγωνο ..
    Απο δω πανε και οι αλλοι . Πετ ακομα αγκαλια ειναι με τον προοδευμενο ηλιο .. και να μη σου πω προοδευμενη σε συνοδο με ποσειδωνα τι καλα εφερε .. οχι απεξω απο μεσα ..

    ακου ποσειδωνεια ... αιγοκερως ανθρωπος !!!!!
  • zenobia @ 07.09.2008 01:36
    καλως τους παρθενους!!

    μμμ, αυτα τα ταυ τετραγωνα ....
    οδηγιες για ναυτιλομενους εχεις πετ;
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:36
    στον 4 ή στον 7 εχεις κρονο ευτ ?
  • euterpi @ 07.09.2008 01:37
    Χρόνια Πολλά Power!!! Μάκια!!!
  • astropet @ 07.09.2008 01:38
    Ζηνοβία, εσύ ξεμπέρδεψες με Ποσειδώνα?
  • POWER @ 07.09.2008 01:38
    Ευχαριστω*********
  • zenobia @ 07.09.2008 01:38
    ε ρε ακου τους παρθενους ... δε μασανε... δε γινεται να χα κι εγω εναν, να με φερνει νστον ισιο δρομο; αλλα τους πεφτω πολυ τρελη
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:38
    μμε δεν σου λεω να τις ξεχασεις γιατι δεν γινεται ..
    αλλα η ζωη δινει κιολας , δεν παιρνει μονο ... κι ερχεται το πληρωμα ... οχι ιδια αλλα ..
  • POWER @ 07.09.2008 01:39
    Που ειμαστε,τι εχω χασει σχετικα με ποσειδωνα?
  • zenobia @ 07.09.2008 01:39
    νομιζω ναι... για δες κι εσυ. απο τον ηλιο εφυγε
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:39
    Τι ναι αυτα που λες ζηνοβια ?? Να προσεχεις τι ευχεσαι ...
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:40
    στις 7 δεν εχεις βρε ζηνοβια ? πανω στην εκλειψη ? Μακραν εχει φυγει ..
  • mme @ 07.09.2008 01:42
    δε μπαινουν στο ζυγι οι απωλειες και τα οφελη... αλλα επιτρεψτε μου ... να κραταω μικρο καλαθι.... διότι μεχρι τωρα δεν ειδα τιποτα να μου προσφερεται.... μονο δινω... ακομη δεν εχω λαβει... γι αυτο και δεν προσδοκω σε οποιαδηποτε απολαβη....
  • zenobia @ 07.09.2008 01:43
    8, ναι ...
    κοιτα, το χω τσεκαρει πρακτικα, αστρολογικα δεν ξερω... αλλα λιγη γη ειναι ο,τι πρεπει γιαν τα μουτρα μου, και ο παρθενος ειναι ο,τι πιο κοντα σε μενα...
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:43
    μμε .. δεν το πα ετσι .. με παρεξηγησες ..
    κανενα ζυγι .. ολα ειναι δρομος .. και επειδη γενικως δεν μου παει να παιζω τη μελωδια της ευτυχιας . το κοβω εδω !!
    περιμενουμε δεν περιμενουμε παντως η ζωη συμβαινει ...
  • zenobia @ 07.09.2008 01:44
    ποτε ειχες γενεθλια power? να τα εκατοστησεις!
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:44
    παει εφυγε .. αλλα σε περιμενει κι αλλη εκλειψη το γεναρη οπως και μενα ¨ ..
  • POWER @ 07.09.2008 01:44
    Ρε σεις να μου το θυμηθειτε,μια μερα ο κοσμος θα σωθει απο μια ομαδα παρθενων με αρχηγο την power!!!!!!!!haha
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:45
    Παρε εναν αιγοκερω .... που παει με τους λεωντες ..
  • mme @ 07.09.2008 01:45
    η Zenobia ειναι συλλεκτικη!!!!! και θα την κανουμε επιτιμο μελος στους Παρθενους....
    Lah η ζωη οντως συμβαινει... και μαλιστα πολλες φορες ... ερημην μας!!!!
  • astropet @ 07.09.2008 01:45
    Ναι, έχεις ξεμπερδέψει από όλους... Λοιπόν, καληνύχτα σας!
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:46
    καληνυχτα κ. Πετ . ονειρα γλυκα του ποσειδωνα ...
  • mme @ 07.09.2008 01:46
    ελα ρε συ... ασε τη zenobia να ερθει σε μας... θα την αγαπαμε και θα την προσεχουμε... σαν το betadine μας!!!
  • POWER @ 07.09.2008 01:46
    zenobia μου στις 5.Καποια μερα του Σεπτεμβρη λεω να μαζευτουμε οι εορταζοντες αυτου του μηνα κ να κερασουμε τσιπουρακια.Ετσι για το καλωσορισες του φθινοπωρου
  • mme @ 07.09.2008 01:46
    καληνυχτα Astropet...
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:47
    με την κουβεντα που ειπες μμε μου μυρισε πλουτο ..
    Δικιο εχεις παντως
  • mme @ 07.09.2008 01:47
    Power ... ειμαι μεσα!!!! και το κανονιζουμε οποτε μας βολευει....
  • zenobia @ 07.09.2008 01:47
    χμ ναι ... ακομα χωνευω την του φλεβαρη ... μεταν εορτης... για αυτο λεω καλη μου... παρθενος... αναλυση... ευστροφια... κι ας ειν'τα ζωα μου αργα...
  • POWER @ 07.09.2008 01:48
    mme εγω το bedatine το χρησιμοποιω πααααρα πολυ σπανια.Πως διαολο μας βγηκε αυτη η βρωμα?
  • euterpi @ 07.09.2008 01:48
    Καληνύχτα πετ!!!!
  • mme @ 07.09.2008 01:48
    ...
    Lah ειπες τη φράση κλειδι "δικιο εχεις" .... σταδιαλα πια... θελω και μια φορα να εχω αδικο...
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:49
    μα οι εκλειψεις πανε 2 - 2 αν δεν κανω λαθος και δεν λεω μπαρουφες ..
    να δουμε η επομενη ειναι πανω στο βορειο μου ακριβως .. τι αλλο τελος θα χει ...
  • mme @ 07.09.2008 01:49
    εμ Power μου... εσυ εισαι η εξαιρεση του κανονα.... οι λοιποι ειμαστε... ο κανονας!!!!
  • POWER @ 07.09.2008 01:50
    θα με τρελανετε αποψε!Ουτε τα ζωα μου αργα ειμαι καλε!15 χρονια κανω 2 δουλειες,τρεχω δεν περπαταω,τρωω στο ορθιο,σεξουαλικα ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ,καμμιασχεση δεν εχω με αυτα που ακουγονται για μας
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:50
    οκ μμε θα το εχω υποψην μου και με την πρωτη ευκαιρια θα στο πεταξω ...
  • POWER @ 07.09.2008 01:51
    Μπα ο διδυμος θα φταιει.Εχω ωροσκοπο στα διδυμια
  • POWER @ 07.09.2008 01:51
    Ποτε περιμενουμε παλι εκλειψεις?
  • zenobia @ 07.09.2008 01:52
    αχ!!! ευχαριστω!!
  • mme @ 07.09.2008 01:52
    εεεεε ειπαμε... εισαι η εξαιρεση στον κανονα....
  • zuzuna @ 07.09.2008 01:53
    αντε καληνυχτα σας.
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:53
    η πρωτη ειναι γεναρη ..26 νομιζω ..
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:53
    ζιζελακι καληνυχτα
  • mme @ 07.09.2008 01:54
    καληνυχτα zuzuna....
  • euterpi @ 07.09.2008 01:54
    Καληνύχτα ζουζούνα!
  • zenobia @ 07.09.2008 01:54
    λοιπον, εχω τη φημη του βρωμιλου, εχω παει κ ζησειν σε πολυ βρωμικα μερη/χωρες, αλλα το σαπουνι betadine και τα αντισηπτικα υγρα τα κουβαλαω παντου!!
  • mme @ 07.09.2008 01:56
    οριστε βρε... η zenobia ειναι καταβαθος παρθενακι και μας το κρυβει....
  • lahmacun @ 07.09.2008 01:57
    παω κι εγω.. μπας και ριξω κανενα υπνακι .. νωρις σημερα . καληνυχτα
  • mme @ 07.09.2008 01:58
    αντε καληνυχτα σας κι εσας ... κι εμας... Παω κι εγω...
  • zenobia @ 07.09.2008 01:59
    καληνυχτα λαχ!! και... στρωσου!!

    μμε, κοιτα, σε καλο μου βγηκε, αρρωστησα πολυ λιγοτερο.. ειμαι και αρρωστιαρα και δε θελω απροοπτα
  • zenobia @ 07.09.2008 02:01
    καληνυχτα μμε!
    παω να με θερμομετρησω..
    εμεινε κανεις;
  • POWER @ 07.09.2008 02:02
    mme***************
  • POWER @ 07.09.2008 02:03
    Ti εχεις zinovaki?
  • euterpi @ 07.09.2008 02:05
    Καληνύχτα!!!
  • zenobia @ 07.09.2008 02:05
    γριππη... κρυωμα... θα σε γελασω...λαιμο, μυτη, δεκατα, πόνια...
  • zenobia @ 07.09.2008 02:09
    αλλα ενταξει... κραταω ακομα
    ειδικα αμα ασχολουμαι με τι μαντζουνι να φτιαξω, η καλυτερη μου

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...