παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ . . . .

  • POWER @ 06.06.2008 20:36
    Και αυτο
    http://www.youtube.com/watch?v=Ee0kfrKNrEE&feature=related
  • POWER @ 06.06.2008 20:55
    Ξερεις κατι efoson?Δεν ειδα ποτε να γιουχαρει κανεις ολες αυτες τις ψυχαναγκαστικες μαναδες που ευνουχισαν τους γιους η τις κορες,με αποτελεσμα να μην μπορουν να λειτουργησουν ισοροπημενα στη ζωη τους.Δεν ακουσα να κατηγορει κανεις τοοοοσο πολυ,εναν/μια strate.Χωρισαμε τον κοσμο μας στα 2,gay h strate και γιναμε ενηλικες με αποψη!!Ειμαι strate και κοιμαμαι με αντρα που τον λαχταρω πολυ.Εχω συνεργαστει στο παρελθον me gey που μου φερθηκε ανηθικα και υπουλα.Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι . . .ελεος.Σε λιγο θα μας λενε οπου strate ok,κι οπου gey παλιανθρωπος.
  • Saturned @ 06.06.2008 21:37
    χωρίζουμε (τεχνητα) τους ανθρώπους σε δυο ή και περισσότερα είδη... τους χωρίζουμε σε όμορφους-άσχημους, παχουλούς-αδύνατους, λευκούς-έχρωμους, χριστιανούς-μουσουλμάνους... ψεύτικες πλασματικές κίβδηλες απατηλές ανούσιες διαχωριστικές ιδιότητες του "μαύρο-άσπρο"... πολυδιασπώντας την απλή ανθρώπινη αλληλεγγύη, πολυδιασπώντας την ανθρώπινη ψυχή... και τους διασπούμε τόσο πολύ, σε τόσο βαθιά επίπεδα... που ξεχνάνε στο τέλος από πού ξεκίνησαν... το ότι δηλαδη είναι...μόνον ανθρωποι... Now..that's when the blood starts flowing...
  • Lamantarini @ 06.06.2008 21:54
    σατ (υρε) ειναι απο τις ελαχιστες φορες που θα συμφωνησω μαζι σου...!

    well said power...
  • bestgirl @ 07.06.2008 01:33
    ... και να συνεχίσω ... τους χωρίζουμε, τους αναλύουμε, τους κριτικάρουμε, τους διασπούμε, τους μεμφόμαστε γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουμε αυτή τη διαδικασία για τον απέναντί μας για να μην εμπλακούμε ... να προστατευτούμε ... να ωχαδελφιστούμε ... να αποστασιοποιηθούμε ... και να μη σκοτιστούμε στην τελική (γιατί αν σκοτιστούμε θα ξυπνήσουμε τα φίδια που τρέφουμε στο δικό μας κόρφο). Προσποιούμαστε τους νορμάλ και τους καθώς πρέπει, υπολογίζουμε την γνώμη των αλλων και συμφωνούμε με κάθε έναν που μας επιβάλλει τη γνώμη του ... είναι η "κοινή γνώμη" σου λέει ... αντί να κάνουμε το ... διαφορετικό: να μπούμε στη θέση του άλλου, του διπλανού μας, να ακούσουμε, να καταλάβουμε, να βοηθήσουμε, να πέσουμε στη φωτιά αν μπορούμε, να συναισθανθούμε πραγματικά όμως με ψυχη και μυαλό.

    Καλό ταξίδι ...
  • mme @ 07.06.2008 13:24
    μήπως αγαπητή Power μπορείς να μην χρησιμοποιείς το Nickname μου επί ματαίω.???? Για να αποφευγονται οι παρεξηγήσεις!!!
    Φαντάζομαι οτι δεν αναφέρεσαι σε μένα όταν στο κειμενό σου γράφεις mme... αλλα στα ΜΜΕ!
  • Psy @ 07.06.2008 18:32
    1. Συμφωνώ βεβαίως (γι' αυτό έγραψα ... καλό ταξίδι άνθρωπε).
    2. διαφωνώ με τίς επιλογές των ΜΜΕ στο πιά θέματα "φωτίζουν". (ας μας δώσουν τις λίστες των σουπερμάρκετ και των "μαύρων" της SIEMENS.
  • Psy @ 07.06.2008 18:48
    Θα ήθελα να γίνω πιό συγκεκριμένη, όπως στην καταχώρησή μου στο Αντίο κε Μαρκορά.
    Θεωρώ απαράδεκτο τα ΜΜΕ να ασχολούνται με τη προσωπική ζωή των ανθρώπων.
    Έχε μεγάλη σημασία ο λόγος για τον οποίον τον κάνουν (θεαματικότητα-διαφημήσεις-χρήματα-ανταλλαγές΄ ή με την συγκατάθεση του ενδιαφερομένου έρευνα για το γιατί, πώς και που οι διαφορετικότητα του καθενός από μας βοηθάει στο κτίσιμο μιας προσωπικότητας)
    Θεωρώ απαράδεκτο να μιλάνε για κάποιον που δεν μπορεί να αμυνθεί και
    θεωρώ εξαιρετικά απογοητευτικό οτι ούτε το γεγονός του θανάτου δεν βοηθάει κάποιους να ξυπνήσουν και να ξαναδούν τί είναι σημαντικό και τί ασήμαντο.
    Επίσης συμφωνώ ότι εύκολα αγιοποιούμε και θεοποιούμε τους ανθρώπους που φεύγουν.
    Σεβασμό λοιπόν και ψυχραιμία.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...