παρακαλώ περιμένετε...

Απορίες...

  • Stardhomme @ 04.09.2007 09:05
    teaser, ας σου δώσω μερικά στοιχεία του χάρτη σου για να καταλάβεις όλα τα παραπάνω που ρωτάς. Πρώτα από όλα για τη σχέση που λες πως έληξε, υπέυθυνη είναι η επιστροφή Κρόνου που συνέβη εκείνη την εποχή. Είναι μία σημαντική στιγμή σου, καθώς μία σχέση σοβαρή την οποία έχεις δείχνει να μην αντέχει στο χρόνο, και να διαλύεται σιγά σιγά και με την πάροδο του χρόνου. Βλέπεις, οτιδήποτε τελειώνεις γίνεται με αυτό τον τρόπο, αργά, αλλά σταθερά. Συνεχίζουμε με το χάρτη σου, έχοντας ωροσκόπο Ζυγό και Αφροδίτη στο Λέοντα στον 11ο οίκο, δε σου είναι καθόλου δύσκολο να προσελκύεις γύρω σου ατομα που έρχονται ως πιθανοί σύντροφοι (ακόμη και σε ένα παγκάκι να κάθεσαι κάποιο άτομο θα σε πλησιάσει να δηλώσει θαυμαστής). Και από τη στιγμή που η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης του 8ου οίκου σου, το σεξ σίγουρα θα εμπλακεί στην ιστορία. Επιπλέον, με το Β. Δεσμό στον ωροσκόπο σου, δεν ξέρω πόσο ευκολο σου είναι να μέινεις με ένα άτομο και να σκεφτείς να δημιουργήσεις μία σχέση. Μάλλον είναι ευκολότερο να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις και μετά να χάσεις το ενδιαφέρον σου. Άλλωστε, με Υδροχόο στον 5ο οίκο σου και με τον Ουρανό στην ακμή του 2ου, οι αλλαγές στους έρωτες και τα φλερτ είναι κάτι που επιζητάς έντονα, δε σου αρέσει η στασιμότητα. Το θέμα είναι πως με τον Πλούτωνα στην ακμή σχεδόν του ωροσκόπου σου, δημιουργείς εξάρτηση στο άτομο που έρχεται κοντά σου και σε ακολουθεί με κλειστά τα μάτια, μαγνητισμένος όπως λες και εσύ. Όσο για το μέλλον, θα σου έλεγα να δώσεις βάση στην έκλειψη της 11/9 η οποία συμβαίνει πάνω στη σελήνη σου. Χωρίς να μπορώ να αποκλείσω μία πιθανότητα ασθένειας κοντινού σου ατόμου (της οικογένειας, μητέρα ή πατέρας αφού ο 10ος οίκος σου κυβερνάται από τον Καρκίνο), θα μπορούσε να είναι ένα νέο ξεκίνημα μίας επαγγελματικής πορείας η οποία περιλαμβάνει το ψάξιμο του εσωτερικού σου κόσμου (συγγραφή ή και μία νέα γνωριμία η οποία ικανοποιεί τον εσωτερικό σου κόσμο. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, προσοχή στην έντονη ονειροπόληση που θα σου δημιουργηθεί....
  • ariesaries @ 04.09.2007 09:31
    Καλή Σας Ημέρα Stardhomme!
  • Stardhomme @ 04.09.2007 09:58
    Συγγνώμη για το emoticon που εμφανίστηκε χωρίς τη θέληση μου, στη θέση του έπρεπε να είναι ένα ερωτηματικό και κλείσιμο παρένθεσης. Καλή σας ημέρα ariesaries!!
  • ariesaries @ 04.09.2007 10:06
    τι λέτε να μας φέρει η πανσέληνος στις 26 Stardhomme?
  • bluelion @ 04.09.2007 11:18
    teaser.. sunhthws etsi paei autous pou theloume den mas theloun kai autoi pou mas theloun den tous theloume... mh ta paratas omws, epimonh..
  • teaser @ 04.09.2007 23:24
    Αχ bluelion, δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις! Πού θα πάει όμως, θα γυρίσει ο τροχός... Stardhomme σευχαριστώ πολύ- όσο για το άτομο που σε ρώτησα να υποθέσω ότι έχει λήξει οριστικά, σωστά; (Γκρρρ, καταραμένε Κρόνε!)

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...