παρακαλώ περιμένετε...

περί σχέσεων - συναστρίες

  • tatoo @ 12.04.2007 11:38
    Αστρογκομενες; τι ειναι παλι τουτο;
  • Aerodonitos @ 12.04.2007 12:16
    Xαχα, άσε, ξέρω γω τι λέω. Τα άλλα διαβάστε και πείτε μου τη γνώμη σας.
  • Eria @ 12.04.2007 13:18
    Aerodonite poli kaustiko se vrisko..... alla apo tin alli moiazeis na exeis kai tis apantiseis sta erotimata pou theteis.....ara poio to thema?????
  • vina @ 12.04.2007 13:50
    aerodonitos, μια και το κατέχεις το άθλημα από ό,τι βλέπω, δε ρίχνεις μια ματιά στον χάρτη μου να μού πεις τη γνώμη σου? (και εκείνος ο λέων ο 18/8/69 θα με πεθάνει?)
  • Stardome* @ 12.04.2007 13:52
    Aerodonitos... πολύ καλά τα λες συνάδελφε ερευνητή. Και ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα αλλά και οι ηλιακές επιστροφές όπως και τα προοδευτικά του καθενός ξεχωριστά αλλά και των δυο μαζί πρέπει να εξετάζονται πριν βγει το «πόρισμα». Το ότι υπάρχουν κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά των οποίων η σύνθεση δείχνει πώς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι η σχέση δύο συγκεκριμένων ανθρώπων δεν σημαίνει αυτόματα ότι αυτή η σχέση θα συναφθεί κι ότι και οι δύο επιθυμούν να συναφθεί ούτε ότι έχουν εκφράσει όλο το δυναμικό τους που δείχνει ο γενέθλιος τους χάρτης. Αν πλανήτες ενός ατόμου δεν «κάνουν κάτι» στον ωροσκόπο μας, αν όλοι οι γωνιακοί οίκοι μας παραμένουν «ακατοίκητοι» από πλανήτες του άλλου, σχέση προδιαγραφών κα με εξέλιξη σε βάθος χρόνου δεν μπορεί να υπάρξει. Τέλος, να συμπληρώσω από την μικρή προσωπική μου «έρευνα» ότι πολλές φορές συναντάμε άτομα για να βιώσουμε μέσω αυτών τις όψεις που έχουμε στα ετήσια μας ή τα προοδευτικά μας και μόλις περάσει η επιρροή δεν ξανά ασχολούμαστε ποτέ με αυτό τον τύπο ανθρώπων. Οι όψεις που σχηματίζονται μια συγκεκριμένη χρονιά στον χάρτη σου -και οι οποίες δεν είναι διόλου απαραίτητο να είναι «ευχάριστες» - παίρνουν σάρκα και οστά με πλανήτες ενός άλλου ατόμου που ουσιαστικά προσέλκυσες για να παίξεις το δικό σου «έργο» και να πάρεις το δικό σου μάθημα.
  • maroula227 @ 17.04.2007 00:06
    Kalhspera , me exei apasxolhsei kai emena to erwthma sou!! Ti kanoume omws otan symbainei ayto akrivws pou les?? otan dhladh den ton" paei ton allon" h epoxh ,ton afhnoume na hremhsei? kai an aytos einai partenos pws ton antimetwpizoume ??

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...