παρακαλώ περιμένετε...

Ασχετο.....αλλα καπου πρεπει να τα πω!

  • Gemini86 @ 05.09.2014 16:54
    Κατα 90% διαρρευσανε τα θεματα ή επιασε καμια βιομηχανια αντιγραφων απο αυτες που σου στελνουν απαντησεις μεσω κινητων/σκονακιων.
    Δινω και ενα 9% πιθανοτητες να θελαν να περασουν συγκεκριμενα ατομα νυχτα και αυτο να μαθευτηκε αναγκαζοντας τους να ξανακανουν τις εξετασεις γιατι γινανε ρεζιλι.
  • nat22 @ 05.09.2014 17:36
    Δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει...Παντως με παιδια που το συζητησαμε καταληξαμε οτι μαλλον χαθηκαν τα γραπτα μας!!! Ολοι ειναι τρομοκρατημενοι και καλα....αλλα ουσιαστικα ουτε τους νοιαζει για το δικο μας αγχος! Αν ηθελε να περασει ατομα πιστεψε με δεν θα ρωτουσε κανενα μας!απλα θα τα περνουσε....γιατι πανω στον πανικο του Σεπτεμβρη δεν νομιζω οτι κανενας ψαχνει να δει ποσο εγραψε ο διπλα και αν του εβαλε παραπανω...ειναι γνωστο οτι πετσοκοβει στις βαθμολογιες  οποτε απλα πας να δεις αν περασες!οχι αν εγραψες βαθμο και ποσο! Γενικα για να καλυπτει το θεμα και ο Προεδρος πολλα μπορει να παιζουν....αλλα προβλημα τους στην τελικη! Και ποια θεματα να διαρρευσανε??? δεν δινουμε και Πανελληνιες!!! ενα μαθημα ειναι ακομα στα τοσαααααααααα που δινουμε στην σχολη....Για να το κανουν θεμα δικη τους **** ειναι σιγουρα.... 
  • vikaki88 @ 08.09.2014 00:21
    Αν υπαρχει κατι θετικο στο οποιο πρεπει να πιστευεις ειναι οτι ισως βαλει ευκολοτερα θεματα κ περασει περισσοτερο κοσμο ή με καλυτερη  βαθμολογια ..Ας μην σκαμε . δεν γινεται αλλο !

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...