παρακαλώ περιμένετε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΣ (Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ)

  • Ariete79 @ 25.10.2013 18:54
    Νταξ'... Λοβντ ιτ!!

    xoxo
  • nat22 @ 25.10.2013 19:43
    Δεν βοηθας ομως Ariete μου...δεν βοηθας...και καιγεται η γουνα μου...απο την μια λιωνω και απ την αλλη θελω να του πατησω κατι σφαλιαρες... αγγιζω τα ορια της σχιζοφρενειας....  
  • Karkinaki84 @ 25.10.2013 21:05
    Makrua apo didumous
  • nat22 @ 25.10.2013 21:08
    Karkinaki84 χαιρω πολυ!!!τωρα που ξερω ακουω Διδυμος και τρεχω!!!!με αυτον την πατησα ομως...οσο και να τρεχω μπροστα μου τον βρισκω...(μου χει βαλει πομπο σιγουρα...δν εξηγειται αλλιως!!!) κλαμα η κατασταση...
  • AnnaSam @ 26.10.2013 00:42
    Η μαμά μου είναι διδυμος...
    Είναι θεότρελη...
    Γενικά οι Δίδυμοι είναι κάπως σαν άνθρωποι...
    Ανασφαλείς,δεν μπορούν καταλάβουν κάποια πράγματα και υποπτεύονται πως κρύβονται άλλα στη μέση...
    Είναι σαν τα παιδιά...
    Χρειάζονται νουθεσία...
    Όταν ξαναγυρίσει,βάλε τον κάτω και πες του με καλό τρόπο τι σου κάνει...
    Εξήγησε του τι νιώθεις για να το καταλάβει...
    Αν δεν εξηγήσουμε εμείς στους ανθρώπους πως νιώθουμε για τη συμπεριφορά τους,δεν μπορούν να καταλάβουν μόνοι τους...
  • nat22 @ 26.10.2013 14:28
    Ενταξει @AnnaSam μακραν η καλυτερη συμβουλη που μου εχουν δωσει για τον συγκεκριμενο.... εχεις δικιο...ειναι παιδια...και παντα ετσι μενουν...απλα σαν Παρθενακι εγω δεν το χω και πολυ ευκολο να κατσω να του τα πω face to face...ομως οντως πρεπει να το κανω καποια στιγμη...μπας και ξεκαθαρισει η κατασταση... by the way μες τις γυναικες Διδυμους δεν εχω θεμα.....οι περισσοτερες φιλες μου ειναι διδυμινες...και αν εξαιρεσεις το οτι ερχονται καμοια ωρα μετα στις συναντησεις μας...ενταξει αλλο προβλημα δεν εχουμε!!!μια χαρα συνεννοουμαστε.... σε ευχαριστω παντως!!! 
  • AnnaSam @ 26.10.2013 16:17
    Παρακαλώ
  • littlemermaid @ 30.10.2013 01:43
    Σε νιώθω  έχω βρεθεί ακριβώς στον ίδιο παραλογισμό...Η γνώμη μου είναι πως ποτέ δεν ξέρεις.. Συμφωνώ με την AnnaSam , ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να μιλήσεις, γιατί αυτή η κατάσταση μπορεί να τραβήξει άλλα τόσα χρόνια... Πού ξέρεις, μπορεί κι εκείνος να σε θέλει και να φοβάται...'Η μπορεί να παίζει. Αν δεν το αντέχεις να τον φτύσεις για μεγάλο διάστημα (για να δεις τι θα κάνει), κάτσε και πες του τι νιώθεις και πώς φέρεται... Δύσκολο αλλά είναι το μόνο που θα φέρει αποτέλεσμα (και πολύ καλύτερο απ'το μακρύ φτύσιμο, άκου και την παλιά καμμένη εδώ..!)
  • vassolka @ 03.11.2013 10:58
    nat εγώ έπεσα 2η φορά σε Δίδυμο μάλλον την 1η δεν κατάλαβα καλά και θέλω και 2η!!Είμαι ακριβώς όπως και εσύ ακορντεόν αλλά όποτε  το παίζω Διδυμάκι τσουπ επιστρέφει!!....Ειδικά στην 1η περίπτωση είχε έρθει με παρακαλετά, βέβαια αυτό μάλλον συμβαίνει γενικά ανεξαρτήτως ζωδίου ....θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους αν έχεις γερό στομάχι μίλα του....αν και βλέπω έχει περάσει 1 μήνας...ελπίζω να έχει πάει καλά...
  • elmets1979 @ 15.11.2013 01:04
    Kalhspera,τα διδυμια παντα γυρνανε πισω κ παντα ξαναφευγουν,trust me!!!
    Tωρa στην περιπτωση σου..το διδυμακι σου ειναι special case astrologika!!!!
    ψαχνει να "βρει" εναν πλανητη στην παρθενο,σε σενα βρισκει την αφροδιτη σου
    κ μπινγκο γινεται 100 φορες πιο διδυμος απο οτι ειναι!!!!!
    Εσυ δυστυχως δεν εχεις ουτε ενα πλανητη στον τοξοτη για να μπορεσεις να τον "κουμανταρεις"...........αστο καλυτερα..μια ζωη θα σου ερχεται κ θα σου φευγει.....
    ωροσκοπους δεν εδωσες....
  • nat22 @ 01.12.2013 01:01
    Παιδιααααααααα χιλια σορρυ αλλα ειλικρινα ξεχαστηκα...και δεν μου ερχονται και τιποτα ειδοποιησεις να καταλαβω πως μου απαντησατε....τεσπα....σας ευχαριστω οπως και να χει...για την ιστορια του θεματος εχω ωροσκοπο λιονταρι και εκεινος ωροσκοπο παρθενο!!!! το αγορι μπορει να μην σπουδασε...αλλα μια χαρα μπολικα ενδιαφεροντα εχει...και διαβαζει...οτι του κατεβει αλλα διαβαζει...(οχι αθλητικες εφημεριδες...ουτε ζωδια...αλλα ιστορικα,πολιτικα,που παμε που βρισκομαστε κτλ...) τεσπα...το θεμα ειναι πως 2 μερες μετα την αναρτηση μιλησαμε και δν προλαβα να πω και πολλα γιατι με προλαβε και με τσιτωσε και τον πηρε και τον σηκωσεεεεεεεεεεεεεεεε......τα ακουσε και απ την καλη και απ την αναποδη...γιατι ειπαμε καλη καλη αλλα αμα μου γυρισει το μυαλο σκαψε λακο και μπες μονος σου....γιατι θα σε χωσω μεσα και θα χτισω και σπιτι απο πανω να μαι σιγουρη πως δεν θα ξαναβγεις...!!! ειπα πολλα...μιλησα εξω απ τα δοντια και αυτος ταμπουρωθηκε και ελεγε τα γνωστα διδυμιστικα...ναι..οχι...δεν ξερω...δν ειπα τπτ εσυ το λες...εσυ μου μιλας...εγω δεν σου μιλησα ποτε...(ξεχναει βλεπεις τα τηλεφωνα στις 3 το ξημερωμα για να ακουσει την φωνη μου....γενικα ξεχναει οτι δεν τον συμφερει...) ε να μην τα πολυλογω του κλεισα την πορτα και εκανε και θορυβο!απο τοτε εννοειται ουτε φωνη ουτε ακροαση...ουτε εγω ουτε εκεινος...και να σας πω την αληθεια..ξενερωσα....γιατι πλεον ξερω το τελος της ιστοριας.ξανα κ ξανα..αυταααααα!!!!σας ευχαριστω παντως ολους...αν και τα ειδα καπως αργα!!!(μεταξυ μας ξερω πως ακομα με ποναει το δοντακι....γιατι τον ψαχνω χωρις να μαθαινει αυτος τιποτα εννοειται...αλλα που θα παει...θα περασει....)
  • mr_Mister @ 01.12.2013 02:06
    Είσαστε πολύ μικρά και τα δύο ακόμη για να βγάλετε συμπεράσματα αλλά
    επειδή κάτι ξέρω περί του θέματος τα Παρθένια είναι ανυπόφορα για έναν
    ΙΙμο. Οπότε ή με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, καλύτερα οι δύο δρόμοι να
    μένουν από παράλληλοι μέχρι μακράν αποκλίνοντες.
     
    Επειδή
    όμως έχουν τον ίδιο κυβερνήτη (Ερμή) τα δυό τους έχουν την τάση να
    συγκλίνουν, έστω και από περιέργεια ή από πείσμα ή την προσπάθεια να
    καταλάβουν τι ακριβώς κρύβεται στη (δήθεν) σκοτεινή πλευρά του άλλου
    (τίποτας δηλαδή) Δώσαμε, δώσαμε.
     
  • nat22 @ 01.12.2013 11:50
    Mr_mister μου εχεις δικαιο....απλα αν κοιταξεις γυρω σου ειμαι 100% σιγουρη οτι θα δεις παντρεμενους( και σε μακροχρονια σχεση   πολλους διδυμους με παρθενους!!!!κι αυτο ειναι το σοκαριστικο....γιατι οπως πολυ σωστα ειπες καλυτερα να ειναι παραλληλοι οι δρομοι..λες ο Ερμης που ειναι κυβερνητης και των 2 μας να κανει τοση ζημια????και επιπλεον δεν το πιασααααααααααααα αυτο που ειπες οτι τα παρθενακια ειναι ανυποφορα για τους διδυμους.....γιατι παρακαλω?????εσεις ειστε καλυτεροι???που την μια στιγμη λετε κατι και μεχρι να γυρισει ο αλλος  πλευρο αλλαζετε αποψη!!!!????
  • moisture666 @ 01.12.2013 12:33
    Το συμπέρασμα οτι μαλλον δεν ταιριάζετε ειναι λιγο (εώς πολυ)...αυθαίρετο.
    αν οι ερμηδες σας κάνουν τετραγωνο τοτε ,ναι,είναι ενα σοβαρό ΜΕΙΟΝ.
    Χρειαζεται να δεις τι όψη κάνουν οι σεληνες σας οπως κ τι όψη κανει ο κρονος του ενός με τους προσωπικούς πλανητες του αλλου.
    Το "ανυποφορος" παίζει αμφίδρομα γιατι,πχ, ο διδυμος βρίσκει του ματς αναλυτικό τον παρθενο ενω ο παρθένος αρκετα "επιδερμικό" τον δίδυμο.
    Δες στην βιβλιοθήκη τα περι συναστριας(νο1 & νο2)κ θα λυθούν πολλες απορίες σου
  • moisture666 @ 01.12.2013 12:34
    Καλο μηνα κ...μερα!
  • nat22 @ 01.12.2013 12:45
    moisture Καλο μηνα και σε σενα!!!! θα το ψαξω....σ ευχαριστωωωω!!!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...