παρακαλώ περιμένετε...

Υγεία

  • fedra @ 19.08.2013 19:42
    NAOMICAMPBELL1184 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Όντως 4 από τα προβλήματα είναι δερματικά. Μεγάλο ποσοστό για να το αγνοήσω. Δεν το είχα σκεφτεί πριν το αναφέρεις!Από την άλλη, για να πούμε και τα θετικά, ο διελαύνων Πλούτωνας σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο! Άρα πιστεύω, αυτό είναι που μου δίνει τη δύναμη και θεωρώ πως μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα και παραμένω ψύχραιμη. Εσύ τι πιστεύεις; Και σίγουρα ο Άρης από τον 1ο οίκο. Αν και δεν είναι δυνατό στοιχείο στον γενέθλιο χάρτη μου και δεν του δίνω μεγάλη σημασία.Λόγω συμπτωμάτων, νιώθω πως ο Ερμής παίζει κάποιο ρόλο. Ίσως να είναι αυτό το τετράγωνο με τον Διελαύνων Ποσειδώνα.. Θεωρείς πως είναι άξιο προσοχής από την εμπειρία σου;
  • moisture666 @ 19.08.2013 19:46
    μαλιστα....δερματικα λογω αιγοκερου(κοκκαλα κ δοντια).
     
    κοιτα κ αυτο τωρα...απο τα λιγα που σκαμπαζω.
     
    http://www.stardome.gr/tribes/sagittarius/33290/comments.html#c744993
    κοιτα το λινκ που δινω για ιατρικη αστρολογιαποσειδωνας στον 6ο οικο φανερωνει ενα ανθρωπο με ευαισθητο ψυχοσωματικο μηχανισμο, αγχος, φοβιες κ φαρμακομανια.κρονος στον 6ο οικο σημαινει οτι μπορει να δουλευεις υπερβολικα η'...να νοιωθειςανεπαρκης κ ανικανος στην εργασια σου με αποτελεσμα κ στις δυο περιπτωσειςνα φθειρεις τελικα την υγεια σου.με ουρανο στον 6ο εχουμε  συνηθως νευρωσεις που δημιουργουν προβληματα στο ατομο κ το κανουν αγχωτικο κ αρρωστο.λοιπον...ποσειδωνας σε πτωση αρα δημιουργει προβληματα.τον προσεχουμε.το πιο σημαντικο απο ολα ομως ειναι να κοιταμε 6ο, 12ο κ 8ο οικο.μετα νακοιταμε την κατασταση του ηλιου, της σεληνης κ του ωροσκοπου(σε ποια ζωδια ειναι κ αν δεχονται σκληρες οψεις)οκ...μονο η αφροδιτη κανει τετραγωνο με τον ωροσκοπο που δειχνει μαλλον οτι σου αρεσουν τα γλυκα.οκ,ο ηλιος μια χαρα.η σεληνη ομως παρθενακι τον παιρνει απο ολες τις παντες.υπαρχει ενα τ-τετραγωνο  με αντιθεση δια-κρονου κ τετραγωνο με σεληνη οπως κ τη συμμετοχη του ποσειδωνα.οι οικοι που επηρεαζονται ειναι ο 6ος σωματικη υγεια, 12ος ψυχικη υγεια κ ο 4ος συναισθηματικο υποβαθρο του ατομου.εξαρσιακος διας, δυνατος κρονος(αλλα αναδρομος) , πτωτικος ποσειδωναςκ σεληνη αρκετα ψυχραιμη στον οικο της κ μαλιστα σε συνοδο με την ακμη του 4ου.οταν ομως η σεληνη ειναι κορυφαια σε ενα παρορμητικο  τ-τετραγωνο τοτε το αποτελεσμα ειναι να εχουμε ενα ατομο αρκετα ευθικτο, να προσβαλλεται οργανικα  ευκολα απο ιωσεις.δηλαδη η συναισθηματικη φορτιση εκδηλωνεται με ευθυξια κ οργανικα προβληματα.τελικα οταν εχουμε διελευση πλουτωνα απο τον 6ο μας δημιουργειται μια εντονη ανησυχια, εστω κ αν οργανικα βρισκεσαι σε καλη κατασταση κ για το ποια θα ειναι η υγεια σου αργοτερα.ετσι αγγιζοντας ο διελαυνων πλουτωνας τον γενεθλιο ποσειδωνα που ειναι κ πτωτικος στο γενεθλιο χαρτη σου ενεργοποιει την παραπανω μαλακια που λεγεται τ-τετραγωνο με εξοδικο' πλανητη τη σεληνη σου.αρα...μαλλον καποιες ανωμαλιες στο μεταβολισμο των υγρων του σωματος, ενδοκρινολογικα, υπερεκκρισεις διαφορων οργανων, υπερτροφιες, ινομοιωματα.....ο',τι κ αν παιζει...μην τα παιζεις!χαλαρωσε κ περνα ομορφα!
  • moisture666 @ 19.08.2013 19:48
    πωωωωωωωω!!
     
    κοιτα πως βγηκε το σχολιο!!
     
  • moisture666 @ 20.08.2013 18:55
    φιλαρακι ποσειδωνας αδυναμος στη παρθενο, εξαρσιακος στο καβουρα, πτωτικος...στον αιγοκερω.
     
    μερικα απο αυτα που περνας μαλλον ειναι στο μυαλο σου.
    προσεχε...διαβασε τι σημαινει διελευση πλουτωνα απο 6ο κ γενεθλιο ποσειδωνα παλι στον 6ο.
    μερικες φορες κολλας οτι κατι συμβαινει χωρις να συμβαινει κατι σπουδαιο.
    εισαι ολιγον στη κοσμαρα σου.....
  • fedra @ 22.08.2013 11:21
    moisture666 έγραψε: φιλαρακι ποσειδωνας αδυναμος στη παρθενο, εξαρσιακος στο καβουρα, πτωτικος...στον αιγοκερω.
     
    μερικα απο αυτα που περνας μαλλον ειναι στο μυαλο σου.
    προσεχε...διαβασε τι σημαινει διελευση πλουτωνα απο 6ο κ γενεθλιο ποσειδωνα παλι στον 6ο.
    μερικες φορες κολλας οτι κατι συμβαινει χωρις να συμβαινει κατι σπουδαιο.

    εισαι ολιγον στη κοσμαρα σου.....
    Όλα στο μυαλό είναι. Εκτός από τη κυτταρίτιδα που είναι στο ποπό...Ξαφνικά μου μιλάς απότομα και δε ξέρω πως την έχεις δει εδώ στο stardome, αλλά εγώ θυμάμαι πάντα θέλαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον στις φυλές. Και ωραία ναι, βοήθησες, αλλά ενοχλούμαι όταν στη συνέχεια, μου λες πράγματα όπως : μερικές φορές κολλάς, είσαι ολίγον στη κοσμάρα σου, μάλλον είναι στο μαυλό σου. Δηλαδή ώπα ώπα! Έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα από το χάρτη; Γιατί όλοι οι άνρθωποι τα έχουμε αυτά! Μερικές φορές κολλάμε, είμαστε ολίγον στη κοσμάρα μας (άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο) και πολλά πράγματα είναι στο μυαλό μας.
     
    Ζήτησα βοήθεια ώστε να εντοπίσω τα προβληματα υγείας μου αστρολογικά, και με αντιμετώπισες από ένα σημείο και μετά, με τρόπο που με αποθάρρυνε να ξαναγράψω γενικά εδώ μέσα.
    Ευτυχώς δεν είμαι καμια χθεσινή στο stardome, ούτε και στην αστρολογία. Αναρωτιέμαι όμως πόσοι το έχουν κάνει...
     
    Και όλα αυτά επειδή "τόλμησα" να πω πως ο Ποσειδώνας είναι πτωτικός στον Υδροχόο :O
  • moisture666 @ 22.08.2013 13:51
    Κ εκει πιστεύω πρέπει να μείνει....στο ποπο!
     "μερικα απο αυτα που περνας μαλλον ειναι στο μυαλο σου.προσεχε...διαβασε τι σημαινει διελευση πλουτωνα απο 6ο κ γενεθλιο ποσειδωνα παλι στον 6ο.μερικες φορες κολλας οτι κατι συμβαινει χωρις να συμβαινει κατι σπουδαιο.εισαι ολιγον στη κοσμαρα σου....."
    Αυτο αφορά τον καθέναν μας.
    Το ,ειδικα, "είσαι ολίγον στη κοσμαρα σου" δεν αφορά μονο εσένα αλλα οσους έχουν περάσει ή θα βιώσουν διέλευση πλουτωνα απο τον 6ο"
    Αν το πήρες προσωπικά  κ μαλιστα με αυτον το τροπο με αφήνει αδιάφορο!
    Κ ΝΑΙ, στο έγραψα στο έγραψα στο πρωτο σχόλιο μου οτι με σελήνη κορυφαίο πλανήτη σε παρορμητικο Τ-τετράγωνο το άτομο είναι αρκετα ΕΥΘΙΚΤΟ.
    Κ ναι, μπορείς να γράψεις κ μπορείς να μην ξαναγραψεις ,μπορείς να με μπινελικωσεις κ μπορείς να με πειραξεις φιλικα....μπορείς να κανεις ´Ο,ΤΙ γουσταρεις.

    Εγω εχω "τολμήσει" κ εχω γράψει σε γενέθλια ανάλυση για τετράγωνο κρονου με πλουτωνα!
    Ε και;;;;!!!!!
    Εχεσθην!!

    Καλημερα

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...