παρακαλώ περιμένετε...

Δύσκολος καιρός για συγκατοίκηση?

  • Ritakil25 @ 10.09.2012 10:01
    Οι Λέοντες πάντα ενθουσιάζονται πολύ.. Με την ιδέα! Στην πρακτική εφαρμογή της ιδέας αυτής δεν ξέρω αν το έχει..
    Πάντως αν θες και σαν προσωπική εμπειρία, έχω να σου πω ότι εγώ σκορπιός με ωροσκόπο παρθένο και Λέοντας (με δεν ξέρω τι σκ@τ@ ωροσκόπο :ρ) η ιδέα κι όλο το κόνσεπτ της συγκατοίκησης δεν λειτούργησε, μιάς και περίπου 2 μήνες μετά χωρίσαμε, γενικότερα είμαι κατά της συγκατοίκησης, δεν ξέρω βέβαια το πόσο καιρό μετράτε μαζί έτσι ώστε να σκέφτεσαι να κάνεις ένα τέτοιο βήμα, αλλά μέσα από προσωπικές μου διαπιστώσεις έχω αποφανθεί ότι πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος για κάτι τέτοιο και να πατάς γερά στα πόδια σου, εσύ μάλλον το'χεις (παρθένος) για εκείνον/η δεν ξέρω..
    Τέλος νομίζω ότι οι σχέσεις την καλύτερη εποχή τους την βιώνουν στην φάση του ραντεβού, τελικά αποφεύγεις πολλή μουρμούρα..
    Η κάθε περίπτωση είναι πάντα διαφορετική όμως, νομίζω ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι μια συζήτηση μαζί του/ης προκειμένου να διαπιστώσεις αν πίσω από τον όλο ενθουσιασμό κρύβεται και κάτι έτσι λίγο πιο συνειδητοποιημένο.
     
  • luckies1 @ 10.09.2012 10:59
    έτσι μου είπε... οτι είναι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ... φοβάμαι λίγο αλλά παρά να μείνω με το άν καλύτερα να το δοκιμάσω...  τώρα αν θα αντέξουμε μαζί ο καιρός θα δείξει... πάντως η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο κάθε Νίομβρη χωρίζω!!  λές να μου το κάνει και φέτος το δώρο??? :/
  • agkou @ 10.09.2012 11:59
    να κοιτάξεις αν έχετε συμβατές σελήνες
  • luckies1 @ 10.09.2012 13:14
    @agkou den xero ti selini exei ego pantos exo selini stin partheno..

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...