παρακαλώ περιμένετε...

Σχετικά με άνδρες Καρκίνους.

  • sideways @ 06.04.2012 16:20
    κατι μου θυμιζει αυτο.
    κριαροαρης-τσιτεεεες, ποσειδωνιασμενος-μιλα μου για δεσμευση και ευθυνες και θα σου πω για το αγαπημενο μου φαι και για το ποσο μ αρεσει το αμστερνταμ, σκορπιοσεληνη αντι ωροσκοπου- η επιφυλακτικοτητα ειναι αδερφι μας
    εσυ απλα μπι γιορσελφ & μιλα του μωρε, ετσι κι αλλιως λογω αρη την ευθυτητα στον αλλον θα την εκτιμαει, δεν μπορει.
    στο φιναλε δεν εχεις να χασεις κατι, αντε γιατι ειμαστε και λιγο βλαμμενα και θελουμε ταρακουνημα.
    αυτα και καλο βολι
     
     
  • Magneto @ 06.04.2012 16:34
    Αυτό το πράγμα που οι παρθένοι το υποκοριστικό το χρησιμοποιούν μόνο για τον εαυτό τους, ενώ τους άλλους τους έχουν του κλώτσου και του μπάτσου,γιατιί ποτέ δε θα φτάσουν στο επίπεδο της τελειότητάς τους, πολύ μου τη δίνει.
  • sgouromallousa @ 06.04.2012 17:52
    Αν εχεις λεφτά για βενζινες ,διόδια ,εισητήρια και τηλέφωνα κάντο. Εμένα με προβληματιζει η αποσταση και η φιλοσοφία σου: \'\'Θα έλεγα να προωθήσουμε μια σχεση (η κλήση σας προωθείται....) και για όσο κρατήσει (το μήνυμα σας μην ξεπερναει τα 30 δευτερα χρόνου ομιλίας...) Εμένα για μήνυμα σε αυτοματο τηλεφωνητη μου κάνει.

    Βρε τα καρκινια ειναι για σοβαρα πραγματα. Γιατι τα τυραννάτε; Αχχχ ! Αστον στην ηρεμια του. Ξανα ενοχλησε τον οταν θα ξερεις οτι τον θελεις για πολλα περισσοτερα.

    Καλη Επιτυχια σε ό,τι και αν αποφασισεις!

    Καλο απογευμα!
  • manini @ 06.04.2012 18:46
    Βρε ματάκια μου τι σημαίνει να το προωθήσουμε και όσο κρατήσει? Ωραία...τέλεια...εγώ ξέρω το τραγούδι που λέει "αν δεν λιώσουμε μαζί, πώς θες να γίνουμε ένα?"
     
    Τα διάφορα δυσάρεστα θα τα έβλεπες μια χαρά κ χωρίς να είχες πολυαστρία στον σκορπιό..γιατί έτσι είναι οι Παρθένοι....
     
    Τα καρκινάκια είναι μια χαρά παιδιά...τα καλύτερα του χωριού...Κάνουν κέφι, τρέχουν από εδώ και  από εκεί, κλαψουρίζουν...σε κάνουν να χαμογελάς, αγκαλίτσες..φιλάκια κτλ... το θέμα είναι πως θα χειρίζεται η γυναίκα την σχέση της..κ οι Παρθένες τα κάνουμε σαλάτα γιατί είμαστε κυνικές κ υπεραναλυτικές. Διαφωνείς? 
     
    Με τον καρκίνο είναι να τον εμπιστευτείς κ να χαλαρωσεις ότι τα πράγματα δεν μπορεί να είναι πάντα έτσι όπως εσύ τα θεωρείς σωστά και άγια. Γιατί εμείς το μεταφράζουμε αμέσως σαν ότι ο άλλος δεν μας θέλει κ δεν τα κάνει όπως εμείς θέλουμε. Όχι..μας θέλει..απλά είναι ένας άλλος άνθρωπος και λειτουργεί αλλιώς...οπότε χαλάρωσε...
     
    Όσον αφορά για τις δεσμεύσεις...καμία σχέση δεν ξεκινάει με την υπογραφή ότι θα κρατήσει....αυτό δεν μπορεί να στο βεβαιώσει κανείς..οπότε καλύτερα αν γουστάρεις & γουστάρει κ αυτός  να μπεις κ να κολυμπήσεις κ να αφήσεις τα αν κ τα γιατί.
     
    Φιλικά..
    Ο παρθένος της γειτονιάς σας...
  • mattafix @ 06.04.2012 18:57
    Τελικά Μανίνι μου επιβεβαιώνεις με την στάση σου ότι δεν υπάρχουν κακά ή καλά ζώδια, απλά εξελιγμένοι και στάσιμοι άνθρωποι.
     
    xoxo Matta
  • manini @ 06.04.2012 19:11
    καλέ δεν έχω ιδέα τι από όσα λέω σε κάνουν να το πιστεύεις..αλλά χαίρομαι...σε ποιο κράτος βρίσκεσαι τώρα? εντό Ελλάντα?
  • Journey @ 06.04.2012 19:16
    Αχ, βοήθεστε με γλωσσολογικώς, στάση= οι διάφορες δηλώσεις?
    Εγώ η βλάχα νόμιζα πως με τη λέξη εννοούμε  πιο έμπρακτα πράγματα!
    Πάω να κάψω μερικά πτυχία και επιστρέφω
  • Journey @ 06.04.2012 19:42
    Και αφού με βοηθήσετε γλωσσολογικώς, αν θέλετε, βοηθήστε με και εννιολογικώς:
    Προβληματίζομαι για κάποιο πρόσωπο που είναι ικανό να κάνει τις πιο σπαραξικάρδιες δηλώσεις, να χύσει τα πλέον καυτά δάκρυα, να αναλύσει με τον πλέον μελοδραματικό τρόπο τη θέση του και όσα τραβάει - το τσαμένο-
    Αφού λοιπόν φορέσει το στεφάνι το οσιομαρτυρικόν - και λάβει και την απονομή του τίτλου της πιο πονεμένης , καταφρονεμένης και κυνηγημένης ψυχούλας όλων των εποχών- πάει σε άλλα μέρη που δεν προβάλλονται εκεί που κάνει τις δηλώσεις του και βρίζει.
    Κορίτσια, λέμε, βρίζει με τον πιο αναίσχυντο τρόπο αυτούς που θεωρητικά προσπαθεί να αναγάγει στους κακούς που ρουφάνε την οσιομαρτυρικήν του ψυχούλα.
     
    Αυτή τη στάση, εκτός από 69, πως αλλιώς θα την ονομάζατε??
    Οέο??
  • moisture666 @ 07.04.2012 12:30
    το 69 μου αρεσει!!
    εχει πολλες αγκαλιες(asc καβουρας) κ γουσταρω!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...