παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
πρόβλεψη για ζώδιο ή ωροσκόπο??????
Έχω μια ερώτηση που με καίει και την απευθύνω πρωτίστως στον κο Πανόπουλο (με πολλα συγχαρητήρια για το site) αλλά επειδή φαντάζομαι ότι πήζει λιγάκι θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια απάντηση και από την Stardome ή από όποιον άλλο ξέρει. Ήδη ο κος Πανόπουλος έχει δώσει στο παρελθόν μια εξαιρετικά κατατοπιστική απάντηση σχετικά με το τι αντιπροσωπεύει το ζώδιο μας και τι ο ωροσκόπος μας. Ήθελα να ρωτήσω όμως όταν διαβάζουμε προβλέψεις τι πρέπει να κοιτάμε? Διότι ο ωροσκόπος είναι που καθορίζει τους οίκους μας και οι περισσότερες προβλέψεις, ειδικά εδώ στο Stardome, ασχολούνται με τη διέλευση των πλανητών από τους οίκους μας. Για παράδειγμα εγώ είμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό άρα έχω τον πρώτο οίκο στο ζυγό σωστά? Άρα ο Κρόνος που είναι στο Λέοντα αυτή τη στιγμή δεν περνάει από τον 12ο οίκο μου αλλά από τον 11ο και αργότερα θα μπει στον 12ο αντί για τον 1ο, ε? Στο περίπου λέω τώρα δεν ξέρω ακριβώς σε ποιο σημείο του Λέοντα βρίσκεται. Αντίστοιχα θα πρέπει να ισχύει ας πούμε η πρόβλεψη του ζυγού με τον Δία να περνάει από τον 3ο οίκο μου που είναι στον Τοξότη εφόσον ο πρώτος είναι στο ζυγό κ.ο.κ. Κάνω λάθος??????
Αυτή είναι βασικά η ερώτηση μου και με καίει γιατί υποφέρω ελαφρώς από έλλειψη αισθηματικής ζωής τον τελευταίο καιρό και αλλιώς είναι τα πράγματα για τους ζυγούς (που φαίνεται να υπάρχει φως στο τουνελ) αλλιώς για τους παρθένους.
Επίσης αν έχει κάποιος χρόνο για μια πιο εξειδικευμένη πρόβλεψη για εμένα 26/08/77 ώρα 9.45, πολύ θα το εκτιμούσα. Αλλά κυρίως με ενδιαφέρει η θεωρητική ερώτηση.
Φιλιά πολλά σε όλους

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...