παρακαλώ περιμένετε...

Μεταφορά φωτός ...

  • Journey @ 16.01.2012 20:03
    Καλη χρονιά και σε σένα Delta.


    Μεταφορά φωτός συμβαίνει όταν δύο πλανήτες αποχωρίζονται από σύνοδο ή  άλλη όψη και πριν η αποκλίνουσα όψη τους βγει εκτός ανοχής ένας τρίτος  πιο γρήγορος αποχωρίζεται από τον έναν και συγκλίνει σε όψη   με τον  άλλον.

    Ο τρίτος αυτός πλανήτης θα πρέπει να βρίσκεται  τοποθετημένος στους θεμελιώδεις τίτλους του πλανήτη από τον οποίο αποχωρίζεται.
    Συχνότερα μεταφορέας Φωτός είναι  Σελήνη και ακολούθως οι Ήλιος, Ερμής,Αφροδίτη.

    O όρος στα αγγλικά είναι Translation Of Light.


    O
    William Lilly το περιγράφει ως εξής : Translation of light and nature is, when a light Planet seperates from a more weighty one, and presently joyns to another more heavy; and its in this manner.
    in Marriages, Lawsuits,and indeed in all vulgar questions Translation, is of great use, and ought well to be.
    Ο "swift planet"που πραγματοποιεί τη μεταφορά συνήθως μας μιλά για μία διαμεσολάβηση.
    Αν ο πλανήτης Α και οι πλανήτης Β αποχωρίζονται από όψη και ένας τρίτος  πιο γρήγορος πλανήτης Ζ πραγματοποιήσει τη μεταφορά, σύμφωνα με το  Lilly,

    here being Z a swift Planet seperates from B , and translates the vertue of B unto A. Its done also as well by any Aspect as by Conjunction. And  the meaning hereof injudgment, is no more then thus; That if the matter  or thing were promised by A, then such a man as is signified by Z shall  procure all the assistance a B man can doe unto A, whereby the businesse  may be the better effected;
  • Magneto @ 16.01.2012 20:22
    Μεταφορά φωτός μπορούμε να έχουμε μόνο σε συνόδους?
    Πχ η σελήνη το απόγευμα ξεκόλλησε από τον Κρόνο στις 29.05 του ζυγού και μπαίνοντας στον σκορπιό κάνει τρίγωνο με την Άφρο.
    Μπορούμε να πούμε ότι η σελήνη μεταφέρει φως από τον Κρόνο στην Άφρο?
  • Journey @ 16.01.2012 20:27
    Γενικά μιλώντας,  μεταφορά φωτός " Its done also as well by any Aspect as by Conjunction."
    * Είναι σημαντικό να προσέξουμε οτι ο Λίλλυ δεν βαριέται να ξοδέψει λίγο μελάνι παραπάνω - κι έγραφε και με το χέρι...εεε- για να είναι άρτιος τεχνικά. " η μεταφορά γίνεται με οποιαδήποτε όψη ή με σύνοδο" .
    Τεχνικά η σύνοδς δεν είναι όψη * : - )
    Όσο για το παράδειγμα της ερώτησης , όχι, δεν έχουμε μεταφορά φωτός..
  • Magneto @ 16.01.2012 20:33
    .....
    δεν καταλαβαίνω....
     
    αυτή τη στιγμή στον ουρανό, υπάρχει κάποιος πλανήτης που μεταφέρει φως?
  • Me...niaou! @ 17.01.2012 20:34
     Πςςςς... Τι είπε ο ποιητής τώρα;! :-ο Καιρό είχα να μείνω speachless με αστρολογικό θέμα... Και τώρα θα κάνω την ερώτηση που κάνει η μανούλα μου όταν της αναφέρω κάτι δυσνόητο... Ωραία. Και τώρα ποια είναι η πρακτική εφαρμογή του στη ζωή μας???????
  • Journey @ 17.01.2012 20:50
    @Me...niaou : - )
    Ο ποιητής - η Delta Fox ή ο Lilly άραγε?   - μιλάει για μεταφορά φωτός , ένα φαινόμενο που εξετάζεται στην ωριαία αστρολογία.
     
    Στη βιβλιοθήκη του Stardome θα βρεις 2 πολύ ωραία άρθρα σχετικά μ αυτήν :
     
    http://www.stardome.gr/library/c173,%CE%9C%CE%B9%CE%B1_%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7_%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%A9%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF.html
     
    και
     
    http://www.stardome.gr/library/c176,%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A9%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3.html
     
  • Me...niaou! @ 18.01.2012 20:23
    Μισός τίτλος τιμής στον Delta Fox που το έφερε στο προσκήνιο και μισός στον Lilly που μας το αναλύει! Να σε καλά για το post, Journey! Αναφέρεται στην ωριαία λοιπόν, ε; Γι' αυτό δεν το είχα ξανακούσει... Αδυναμία μου η γενέθλια βλέπεις <3 <3 <3
    Θα το ψάξω! Ακούγιεται πολύ ενδιαφέρον θέμα! Και αν δεν καταλάβω κάτι, επανέρχομαι
     
    P.S.: Γίνεται να μου πει ένας καλός άνθρωπος πώς βάζουν τις κίτρινες φατσούλες στα σχόλια; :-Ρ Συγγνώμη που χαλάω τη συζήτηση, αλλά ψάχνω, ψάχνω και δεν βρίσκω :-$ :-Ρ
  • Me...niaou! @ 18.01.2012 20:26
    Εεεεελα Χριστέ και Παναγία! :-Ο Θαύμα έγινε! Εμ, λέω και γω... Ακυρο το p.s. παιδια! :-$
  • Delta Fox @ 25.01.2012 01:48
    Journey σ ευχαριστω παρα πολύ για τις εξηγήσεις σου περί μεταφορά φωτ. ( πάντα μπαίνεις στον κόπο να μας εξηγείσεις για οποίο θέμα κ αν ζητάμε πληροφορίες!)
     
    Παρόλο που κατάλαβα αυτά που είπες, το βρίσκω πολύ δύσκολο να το δουλέψω μονη μου... Μήπως, όταν έχεις λίγο χρόνο, θα σου ήταν εύκολο να μου δώσεις ένα παράδειγμα όπου γίνεται η μεταφορά ; Ευχαριστω και πάλι. 
  • Journey @ 25.01.2012 02:12
    Το σημαντικό είναι να λέω και κάτι ουσιαστικό, όχι μόνο να πετάγομα, LOL.
     
    παράδειγμα ε? ΟΚ..
     Εχουμε τον Α πλανήτη στις 10 μοίρες του Κριού - ας πούμε και επίσης και τον Άρη { κυριαρχία, άρα σε μία από τις θεμελιώδεις του δυνάμεις } στις 9 μοίρες του Κριού.
    Ο πλανήτης Α και ο Άρης αποχωρίστηκαν από σύνοδο αλλά είναι στα όρια της όψης ακόμα.
    Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, κάνει σύνοδο με τον Άρη και αμέσως μετά με τον Α πλανήτη .
    Τι κάνει δηλ η Σελήνη ? Μεσολαβει να "ξαναενωθούν " οι Άρης και Α πλάνήτης μεταφέροντας τις ποιότητες , τα "θέλω" του Άρη στον Α πλανήτη
  • Delta Fox @ 25.01.2012 03:33
    Τώρα, πως σου ?ρθε το "πεταγομαι";;!! Προσωπικά, πιστεύω ότι συμμετέχουμε στο φόρουμ για να ανταλλαζουμε γνώμες και να μαθαίνουμε πράγματα για το αντικείμενο που μας ενδιαφέρει. Πιστευω οτι οι πιο πολλοι απο εμάς εκτιμούμε το ότι δίνεις απλόχερα την γνώμη σου και τις γνώσεις σου...  εαν μερικοι ενοχλούνται τότε...ε...θα το πώ:  σκασιλα μας! Δεν μπορούμε να αρεσουμε σε όλους! Τσπ, όσο αφορά εμένα "πεταξου" όσο θες! Thanks για το παράδειγμα. Θα το μελέτηςω και ενδεχομένως να επανέλθω με ερωτήσεις. Και τοτε, που σε...μην ξεχάσεις να "πεταχτεις"!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...