παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
HELP POPAY!!

Γιώργο καλημέρα! Χρειάζομαι την βοήθειά σου να το πω, την γνώμη σου.... την συμβουλή σου....., τέλος πάντων ότι μπορείς, χρήσιμο είναι!
Ως παρθενάκι, είμαι αρκετά ταλαιπωρημένο τον τελευταίο χρόνο! ως λάτρης της σιγουριάς, αυτή η κινούμενη άμμος με έχει ξεβολέψει....!! στη δουλειά (που μέχρι πρόσφατα δεν με πολυαπασχολούσε) γίνεται ο χαμός... και στα προσωπικά... τρελό ΠΑΡΤΥ!! Στη ζωή μου "υπάρχουν" 2 άνθρωποι (ένας Τόξότης και ένας Λέων) ο καθένας με τα προβλήματά του και εγώ στη μέση να θέλω από την μία να μην ασχολούμε με κανέναν από τους δύο από την άλλη να μην μπορώ!
Με τον Τοξότη είμασταν 10 μήνες μαζί (έχουμε "χωρίσει" 1,5 χρόνο) και από πριν τις γιορτές προσπαθεί πολύ για την επανασύνδεση, βλέπω ότι έχει σχετικά αλλάξει, αλλά δεν τον εμπιστέυομαι και έτσι την μία είμαι θετική και το προσπαθώ, την άλλη βρίσκω προφάσεις και τα κάνω "που...."
Με τον Λέων είμασταν 2 μήνες (τρελό πάθος), χωρίσαμε πριν τις γιορτές γιατί δεν μπορούσε λέει τις δεσμέυσεις, αλλά εξακολουθεί να θέλει να με βλέπει και να ξαναφέυγει κτλ κτλ. ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν μου ταιριάζει αλλά με έλκει βρε παιδί  μου τι να κάνω η καημένη!!!
την μια λέω να τους παρατήσω όλους και να γυρίσω σελίδα (και το κάνω) την άλλη, λέω μπας και... και το προσπαθώ!
Anyway άκρη δεν βγάζω με την πάρτη μου πάντως!! έχω χάσει τελείως τον εαυτό μου! κάποτε, τα έβλεπα τα πράγματα, τα έκρινα, αποφάσιζα και τελείωσε το θέμα. τώρα τι έχω πάθει!!!!???? ΒΟΗΘΕΙΑ.... πότε θα συνέλθω επιτέλους????
Θα εκτιμούσα μια απάντηση!!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...