παρακαλώ περιμένετε...

φως στο τουνελ?????

  • manini @ 22.06.2011 20:35
    τον έναν χρόνο που μπαίνω σταθερά στο dome, αυτή την απορία την βλέπω σταθερά να επαναλαμβάνεται συχνά από παρθένια... καλέ... τι να κάνουμε έτσι είμαστε .. της ταλαιπωρίας.. ιδέα δεν έχω τι θα γίνει παρακάτω...αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
  • laika @ 23.06.2011 19:06
    το κεφαλι ψιλα δεν μασαμε!!!μας αρεσει η ταλαιπωρια λιγο αλλα πιστευω πως τελικα θα γελασουμε και εμεις στο τελος!!!
  • fedra @ 24.06.2011 13:15
    Συνάδελφοι Παρθένοι,Κι εγώ παρατηρώ αυτή την απορία να επαναλαμβάνεται και δεν σας κρύβω πως μέχρι πριν 2 μήνες περίπου ένιωθα κι εγώ έτσι. Για να σας δώσω όμως και μια νότα αισιοδοξίας, και για να μην γκρινιάζουμε συνέχεια, μπορώ να σας πω πως τους τελευταίους μήνες, αν και Παρθένος, είμαι μια χαρά! Μην το αφήνετε να σας πάρει από κάτω. Βρείτε τι σας ενοχλεί και αλλάξτε το!
    Δεν έχουμε πια τον Κρόνο πάνω από το κεφάλι μας (ήταν καλή δικαιολογία, το ξέρω..) και οι διελεύσεις δεν μας επιρεάζουν τόσο αρνητικά, όσο έχουμε συνηθίσει.. Μήπως λοιπόν, ευθύνεται για αυτή την γκρίνια, η συνήθεια, επειδή κακά τα ψέματα, περάσαμε άσχημες μέρες τα τελευταία χρόνια.. Και ίσως, λέω ίσως, αν μπορέσουμε να απαλλαχτούμε από την μιζέρια και την προσκόλληση, δούμε τον κόσμο λίγο διαφορετικά.. Και η υπομονή (που ξέρω, έχουμε μπόλικη) έχει τα όριά της.. 
    Σας εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!
     

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...