παρακαλώ περιμένετε...

ονειρο

  • razielraziel @ 21.03.2011 10:50
    mallon theleis na gineis mpetatzou-apothhmeno pithanon, epaizes mikri kouda se oikodomes h me kouvadakia h me kouvadakia +koda se oikodomes ?!   -mhn tuxon htan o pateras sou/mhtera sou pol.mhxanikos ? -mhpws ola ta parapanw ?!  (<&fadazesai na peftw mesa ?!  xaxaxa !) 
  • anto @ 21.03.2011 10:52
    το αυτοκινητο που οδηγουμε συχνα μεταφράζεται σαν το σώμα μας ή ο εαυτος μας ολοκληρος. Επειδη οδηγουσες ξένο αυτοκίνητο ίσως έχεις αναλαβει -απρόθυμα- την ευθυνη για κάποιο άλλον άνθρωπο. Φυσικα δε μπορεις να έχεις τον απολυτο έλεγχο. Γιαυτο και τρακάρησες.....
     
    Το κτηριο με τα μπετά είναι ενα μη ολοκληρώμενο ή ατελες δημιουργημα, ένας στοχος που δεν έχει πραγματοποιηθει, μια σκέψη για δράση που δεν ολοκληρώνεται....
    Εσύ όμως, έστω και φορτωμένη με ξενες έγνοιες θα προσπαθήσεις να την ολοκληρώσεις, θα δοκιμάσεις τις δυναμεις σου, αν και γνωρίζεις πως δεν είναι αρκετές....
     
    καλη συνέχεια.....
     
     
  • smileeeeeeeeee @ 21.03.2011 10:53
    Καμμιά φορά η ψυχολογική μας κατάσταση επηρεάζει τα όνειρα που βλέπουμε.
    Αυτό που ξέρω είναι οτι είναι καλό να βλέπεις οτι ανεβαίνεις σκάλες.Σημαίνει άνοδος. Λες οτι ανέβαινες με το ξεφουσκωμένο λάστιχο. Ίσως η άνοδος που θα έχεις να γίνει μετα απο πολλές προσπάθειες. Οτι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. 
    Μη δίνεις τόση μεγάλη σημασία στα όνειρα. Ειδικά, όταν τα βλέπουμε σε περιόδους που δε νοιώθουμε καλά.
    Καλή σου μέρα!!!
     
  • razielraziel @ 21.03.2011 10:56
    thaxei endiaferon to olo concept, it appears oti o kathenas tha dwsei tin ermhneia tou ! -isws sto telos na mporesoume na dialeksoume kai tin pio suxna emfanizomenh ws ermhneia tis meras h kai ws apodosi-giati oxi ?! (!!)
  • blueina @ 21.03.2011 11:42
    ξανακοιμηθηκα και ειδα το ατομο που με ενδιαφερει και οτι εκει που μου ελεγε οτι του ελειψα πεταγεται η σερβιτορα και μας λεει πως τα φαγητα θα αργησουν και ενω εγω ημουν ηρεμη  αρχησα να μαλωνω μαζι της..τα φαγητα ηρθαν τελικα αλλα το ατομο εφυγε...
    οτι ναναι..χαλια η ψυχολογια μου..
     
    razielraziel
    anto!
     
    τα μπετα μαλλον οπως ειπατε εχουν να κανουνε με τη δουλεια μου και ολα αυτα που εχω αφησει ανεκπληρωτα..
    το ξεφουσκωμενο λαστιχο ακομα προσπαθω να καταλαβω.,...
    den exv analabei kammia eythynh apla prospathv na katakthsw kapoion kai me apasxolei kairo...giati enw arxika me ithele twra de me thelei..me agnoei
  • blueina @ 21.03.2011 11:56
    smile...ma otan de niwthoume kala de einai pou shmainoun kati?
  • NALI71 @ 21.03.2011 12:14
    Μήπως το ξεφουσκωτο λάστιχο που κουβαλάς πάνω στις σκάλες είναι κάτι που σε βασανίζει κάτι που λογικά θα έπρεπε να ξεφορτωθείς γιατί είναι ανούσιο να το κουβαλάς? Οπως και να΄χει οτι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι το μεσημέρι. Ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον οτι τα ονειρα αν προμηνυουν κατι αυτο γινεται μεχρι το μεσημερι.. 
  • smileeeeeeeeee @ 21.03.2011 15:53
    Ήθελα να πω οτι οταν δε νοιώθουμε καλά τα όνειρα μας είναι πιο ''περίεργα'' ,οχι τόσο ''ξεκάθαρα''. Είναι σα να επηρρεάζουμε αυτό που θα δούμε.
    Δε νοιώθεις καλά και είδες ένα περίεργο όνειρο. Σε ταλανίζει κάποιος.Είναι απόλυτα φυσικό να το δεις στον ύπνο σου. Προσωπικά, είχα δει, γτ κ εμένα με βασάνιζε κάποιος, οτι είχε έρθει να μου μιλήσει κ ένοιωθα τόσο ωραία και ακριβώς μια βδομάδα μετά συνέβη...
  • blueina @ 21.03.2011 16:16
    @smile  το θεμα ειναι να μπορουμε εστω και λιγο να ερμηνευσουμε καποια στοιχεια που βλεπουμε..οταν μας βασανιζει παντως κατι το βλεπουμε σε ονειρο..αυτο εινια αληθεια...απλα αναρωτιεμια αν τα ονειρα μας ειναι μονο εικονες του υποσεινηδητου μας η προμηνυουν και λιγο το μελλον?..απορια μου...εδω και χρονια...εσενα βγηκε μετα μια βδομαδα λες...αρα?
  • starman @ 21.03.2011 16:25
    Πάντως εγώ ειχα δει όνειρο οτι με απάτησε ο φίλος μου αλλά δεν έδωσα σημασία και μετά από 2 μέρες μαθαίνω οτι όντως βλέπει άλλη εδώ κι ένα μήνα..την 'κατάρρευση' την ξέρετε αρκετοί
  • smileeeeeeeeee @ 21.03.2011 16:35
    Ναι,βγήκε αλλα είχα δει και αλλα όνειρα με αυτόν που δε βγήκαν και που απλώς συμβόλιζαν το πως ένοιωθα για αυτόν ή τι ήθελα να συμβεί. Οτι  ήθελα να μου μιλήσει πάντως το ήθελα. Νομίζω, πως ναι το υποσυνείδητο επηρρεάζει τις εικόνες που βλέπουμε.  Δε σημαίνει πάντα οτι θα συμβεί κιολας κατι στο μέλλον. Το συγκεκριμένο βγήκε...δεν ξέρω πως αλλα βγήκε. Η αδερφή μου πρόσφατα ειδε ενα πολυ ασχημο όνειρο και βγηκε στα δευτερόλεπτα...ποιο μέλλον; (ασχετο αλλα ηταν σε μεσημεριανο ύπνο)
    Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπεις στον ύπνο σου; Στη δική μου περίπτωση, επειδη τον σκεφτόμουν συνέχεια, τον έβλεπα κ στον ύπνο μου.
     
     
     
  • blueina @ 21.03.2011 16:51
    ναι ειναι η πρώτη φορά που τον βλέπω ..ισως επειδη  χτες μιλουσα με μια σταρντομε φιλη για αυτο το θεμα και ισως επειδη τον σκεφτομαι συνεχεια ή ισως επειδη με αγνοει,,.,,παντως στο ονειρο μου ενω κατσαμε να φαμε και ηταν ολα οκ...και ειχα αλαλξει κιολας δεν ημουν τοσο ξινη οσο με θεωρει..εμφανιστηκε η βλαμενη η σερβιτορα η οποια εκανε εκατω ωρες με τα φαγητα και της την ειπα και αντεδρασε πολυ ασημα αυτη και αυτος ενω περιμενα να παρει την θεση μου σηκωθηκε και πηγε καπου μακρια να την δει και την επιανε απο πισω καπως σαν πεσιμο...και μετα ξαναγυρισε στο τραπεζι σαν μην συνεβει τιποτα...ε οκ..μετα απο αυτο νομιζω πως σκεφτομαι οτι εχει βρει αλλη κοπελα...
     
    παντως το κουλο με το αμαξι που οδηγουσα..οσο και αν μου το εξηγησε h @anto ακομα δε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει στη ζωη μου...και μαλιστα αυτο που με στριμωξε με το αμαξι στην ακρη και  εσκασε το λαστιχο ηταν λεωφορειο του οασ (ελεος...)
  • smileeeeeeeeee @ 21.03.2011 16:52
    Ήσασταν μαζι, κατι που εσύ επιθυμείς αλλα αυτος έφυγε. Λες οτι τωρα τελευταία δε σε θέλει και οτι σε αγνοεί. Κι οντως αν σε γούσταρε θα έμενε και στο όνειρο. Δε θα το έβλεπα ως  μια θετική προοπτική. Και στο λέω και με τη δική μου εμπειρία. Με αυτά που έβλεπα και με αυτά που έγιναν. 
    Έβλεπα οτι ήμασταν μαζι, οτι αυτός μιλούσε για μένα, οτι εγω δεν πίστευα αυτά που έλεγε αλλα μετα ήμασταν μαζί. Τον ήθελα και τον εμπιστευόμουν. Με ρωτούσαν είσαι καλά; Και έιχα τη φάτσα ''τωρα ναι, αφου είμαι μαζί του'' αλλα έξω είχε χιονίσει που δεν είναι καλόοο. Ακομα,τα θυμάμαι τα όνειρα που είχα δει με αυτόν.
    Και ετσι δεν ήμουν μαζί του ποτε....
  • blueina @ 24.03.2011 13:17
    kapws prepei an sundeontai oi prwhn me to autokinhto pantws san ermhneies giati eixa dei kai paliotera enan prwhn mou kai mena mesa se ena amaksi kai malista meta afou xwrisame...h anto eipe pws to amaksi einai euthunh ktl...(anto pou eisai?)) alla mhpws einai kati me dromo h mellon?
     

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...