παρακαλώ περιμένετε...

pros didimous

  • silverrose86 @ 06.03.2011 18:05
    Afou exeis anapsei tosa prasina fwta kai den pernaei tha elega na min kaneis kati parapanw,ekeinos prepei na kanei an se thelei to epomeno vima.Paizei vevaia kai to na thelei na se gnwrisei kalytera...Apo zwdiakis padws apopsis den tairiazete.
  • Journey @ 06.03.2011 18:16
    χμ..2 βδομάδες ε? τι λες ..τόσο πολύ?
     
  • valiaadion @ 06.03.2011 18:18
    συμφωνω στο οτι αν εχεις αναψει πρασινα φωτα και δεν ξεκουνα...μην κανεις τιποτε αλλο...διαφωνω στο οτι δεν ταιριαζουν...επισης διδυμος δεν περιμενει να γνωρισει καλυτερα...συνηθως...αν λαβει το οκ ...προχωρα
  • toksotis09 @ 06.03.2011 18:24
    Θα σου πώ εγώ που έχω φάει τους δίδυμους με το κουτάλι!!Έχω την πρώτη μου ξαδερφη δίδυμο,έχω φίλη δίδυμο και έιχα και σχέση με δίδυμο!!Κοίτα σαν φίλοι ειναι πολύ καλα ζώδια για παρέα και διασκέδαση,επικοινωνόυν πολύ καλά για αυτό άλλωστε έχουν και κυβερνήτη τον ερμή!!Θα σε απογοητέυσω γιατι για σχέση δεν κάνουν είναι απρόβλεπτοι!!έαν οι δίδυμοι έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο δρόμους που ανάμεσα σε αυτούς έχουν να διαλέξουν πάντα!!θα δέσουν τα μάτια τους με ένα μαντίλι και θα αποφασίσουν στην τύχη!!έτσι είναι!!δεν ξέρω αν με καταλαβένεις τι σου λέω;;;Τώρα αν τον θέλεις τόσο πολύ!!κοίτα ειναι πολύ εγκεφαλικά ζώδια,θέλουν επικοινωνία πολύ!!κουβέντες,συζητήσεις ότι συμπεριλανμβάνεται στην επικοινωνία δηλαδη!!αυτός πρέπει να έιναι ο τρόπος σου!!      
  • Argy10 @ 06.03.2011 18:35
    Ξεκίνα στο φιλικό........... Μόνο έτσι.... Άσε το ερωτικό σε δεύτερη μοίρα για αρχή. Αν και τότε δεν τσιμπήσει, κάποιο λάκο έχει η φάβα...!!!!
  • ETOIL @ 06.03.2011 18:43
    Εχω ωροσκοπο διδυμο, γενικα οι διδυμοι ειναι χαρουμενοι ανθρωποι, επικοινωνιακοι και εγκεφαλικοι τυποι. Αν δεν κανει κινηση σημαινει οτι απλα δεν του εκανε κλικ κατι μεσα του, η χαρα, η ευχαριστη διαθεση και η επικοινωνια ειναι φυσικη ταση του διδυμου, κινουμενο παρτυ ειμαι, με βλεπω, δεν κολλαω ευκολα ειμαι πολυ δυσκολος ανθρωπος, οταν ερωτευτηκα ομως το καταλαβα για τα καλα, και πραγματικα ερωτευτηκα μια φορα εως σημερα
  • hanna67 @ 06.03.2011 19:03
    ETOIL νομίζω έχεις δίκιο...και ξέρεις κάτι? Δεν είναι θέμα ζωδιακό, είναι γενικότερο. Αν δε του κάνεις κλικ του άλλου δεν κάνει κίνηση, ακόμα κι αν δεν είναι άμεση, το φλερτ είναι έκδηλο, κάτι υπάρχει στον αέρα και το καταλαβαίνεις συνήθως. Απ την εμπειρία μου (και μάλιστα είχα μια ανάλογη πολύ πολύ πρόσφατα) όταν απλά υπάρχει μια χαρούμενη...ατμόσφαιρα σημαίνει ότι θέλει να κρατήσει επαφή σε καθαρά φιλικό επίπεδο. 
     
    Μακάρι να πέφτω έξω για την δική σου περίπτωση UNDERCOVER 
  • august78 @ 06.03.2011 19:09
    έχω εμπειρία απο Δίδυμο με ωροσκόπο Καρκίνο και Αφροδίτη στους Διδύμους! Κλειστός άνθρωπος, λογικός, πολύ συναισθηματικός και εσωστρεφής! Μίλαγε πάντα με τις πράξεις του και ποτέ με λέξεις.... ήταν ένα απο τα παράπονα μου που ποτέ όμως δεν του το είχα πει.   Φοβόταν πολύ την κυκλοθυμικότητα μου και τον εγωισμό μου... και για αυτούς τους λόγους μένει μακριά μου.... Τον αγαπάω πολύ και μου λείπει.... Δεν ξέρω τι να κάνω για να το φέρω πίσω...
  • ETOIL @ 06.03.2011 19:11
    οποιος με ξερει, μου λεει: το γεια σας, τι κανετε; κτλ  μου βγαινει τελειως φυσικα, αυτο ειναι επικοινωνια, εισαι σε ενα μερος, ειναι αλλοι 5,6, 8 ή 15 και περνας καλα την ωρα που θα μεινεις μαζι τους, αν εχεις και κατι απο διδυμο μπορει και να φλερταρεις, αλλα δεν το παιρνεις και πολυ στα σοβαρα
  • sgouromallousa @ 06.03.2011 20:16
    Gia na milisei kai kanas didimos edo mesa!!!
    Oi didimoi antres kai gunaikes einai epikoinoniakoi kai euxaristoi ,otan to theloume kai ama exoume kefi...Sinithos otan exoume atoma guro mas pou uparxei ''kinisi'' kai ''roh'' pareistiki tote ginomaste h psixi tis pareas.Ama niothoume exo apo ta nera mas mporei na ginoume karagiozides eos teleios monohnotoi!!!To oti tou vgazeis amixania den einai kalo.Ton komplareis.Mporei na tou areseis den leo , alla ama skalonei kapos asta na pane...!
    Variountai eukola kai variountai kai na perimenoune.Ta theloune ola kai tora.To oti den exei kanei kinish eno tou exeis deixei prasino fos tote kopelia mou pame gia alles portokalies.
    Filakia
  • princess22 @ 06.03.2011 23:45
    Καλά αν περιμένεις από δίδυμο να κανει την πρώτη κίνηση.... Πρέπει να δείξεις με άλλους τρόπους, πιο "έξυπνους", ό,τι τον θέλεις! Έτσι θέλουν αυτοί, να παίζουν, με τα μάτια, με την γλώσσα του σώματος, με έξυπνα υπονοούμενα. Δεν θα έρθει ποτέ να στην πέσει στα ίσια, θα σε φλερτάρει μεν, αλλά θα μείνει εκεί, θα σου πετάξει εσένα το μπαλάκι να κάνεις την πρώτη κίνηση.. Οπότε παίξε με τα μάτια και με τον λόγο και εντυπωσίασε τον. Είναι βασικό να τον εντυπωσιάσεις! Βέβαια άλλο που δεν θέλουμε κι εμείς οι παρθένοι είμαστε μανούλες σε αυτόν τον τομέα, να 'ναι καλά ο Ερμής! Κουράγιο πάντως, ό,τι και αν γίνει θα σε παιδέψει πολυ... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας αρέσουν τόσο, αχ!
  • blueina @ 07.03.2011 22:13
    oi didumoi einai sxetika eukoloi re su....egw eimai parthenos kai eixa sxeseis me treis didumous....panta autoi kanane thn prwth kinhsh alla kai egw antapedida...neuriazoun otan den vlepoun antapokrish kai genika theloun na eisia ligo dunamikh...apla einai aeras kai katholou statheroi...alla lene th mia mera alla thn allh.....an toantexeis auto kunhga to...skotseziko ntous kopelia....ftyston th mia kunhga ton thn allh....etsi tha pesei..

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...