παρακαλώ περιμένετε...

παρθενος με καρκινο

  • Ηρώ @ 10.01.2011 10:55
    Γειά σου παλληκάρι.Είμαι Καρκίνος βέβαια έχω σελήνη στο Λιοντάρι και ωροσκόπο στον Υδροχόο και θα έχω αποκλίσεις απο την καλή σου,όμως έζησα μια σχέση πάθος και αγάπης για ενάμιση χρόνο με έναν Παρθένο με ωροσκόπο Λιοντάρι και μια δεύτερη συντροφικότητας,ταξιδιών και παιρνάμε καλά για άλλα δυομιση χρόνια με έναν Παρθένο με ωροσκόπο Τοξότη,άρα έχω ιδίαν πείρα.
    Σαφώς δεν αξίζει να στεναχωριέται κανείς και δεν μένουμε σε σχέσεις που δεν περνάμε καλά.΄Ομως οι σχέσεις χτίζονται δεν μας χαρίζονται.Ο Καρκίνος θέλει χρόνο και να αισθάνεται το ενδιαφέρον σου έμπρακτα για να περάσει καλά.Οι Παρθένοι είναι τόσο εγκεφαλικοί και παροπλισμένοι στα δικα΄τους πρέπει που δεν ανταποκρίνονται στο συναισθηματισμό του Καρκίνου με αποτέλεσμα αυτός να κλείνεται στο καβούκι του .Αμα της" εξιτάρης' το κεφάλι θα έχεις τον πιο τρυφερό και αφοσιωμένο σύντροφο.Δεν είναι ανασφαλής,θέλει όμως να βλέπει συνεχώς το ενδιαφέρον σου.Όχι κατ ανάγκη λεκτικά αλλά με το να κάνεις πράγματα μαζί της...
  • elmiosigno @ 10.01.2011 11:49
    Geia sou Electran
     
    Aπό τη δική μου πρόσφατη εμπειρία με καρκίνο (1 και 1/2 χρόνο σχέσης) θα μπορούσα να σου πω ότι χρειάζονται συχνότερα από εμάς τους παρθένους ενέσεις επιβεβαίωσης που και που ώστε να μη διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας που έχουν τόσο ανάγκη. Το ότι είναι τόσο συναισθηματικοί μπορεί από τη μία να οδηγεί συχνά σε δραματοποίηση καταστάσεων από μέρους τους αλλά από την άλλη όταν νιώθουν ότι δεν απειλείται κάτι μπορούν να είναι αξιαγάπητοι και να σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Επίσης, πολλές φορές επειδή το έχουν στο αίμα τους είναι ανάγκη να αποδέχεσαι ότι θα λειτουργούν έτσι κι αλλιώς έτσι κάποιες φορές (ακόμη και αν δεν το εγκρίνεις) ώστε να μην χαλιέσαι τόσο εσύ. Υπάρχει περίπτωση να σου τη λέει ως προς το ότι εσύ δείχνεις υπερβολικά απαθής και ψυχρός επειδή δε συμμερίζεσαι αυτήν την ανάγκη για συναισθηματικές εξάρσεις, αλλά όλα είναι θέμα να κατανοήσει και εκείνος από μέρους του ότι απλά είσαι διαφορετικός και η στάση σου δεν υποκρύπτει ούτε αδιαφορία, ούτε και έλλειψη ενσυναίσθησης.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!
     
  • elmiosigno @ 10.01.2011 12:04
    Nαι πιθανόν να μην είναι θέμα κατ' ανάγκη ανασφάλειας από μέρους του Καρκίνου άλλα του ότι του αρέσει να βιώνει τη συντροφικότητα με αρκετές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από μέρους του άλλου, όπως ανέφερε και η Ηρώ. Καλά Ηρώ και εγώ έχω ωροσκόπο Τοξότη! Πώς ήταν η δεύτερη σου εμπειρία με τον Παρθένο...; 
  • electran @ 10.01.2011 12:09
    ηρώ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
    είμαι γυναίκα και είμαι παρθένος, ο "υποψήφιος φίλος" μου είναι καρκίνος. έχεις δίκιο ότι οι σχέσεις χτίζονται και δεν χαρίζονται, αν μη τι άλλο εγώ σαν παρθένος έχω υπομονή...
    όντως εμείς οι παρθένοι είμαστε εγκεφαλικοί. βέβαια στην δική μου την περίπτωση, έχουμε κλειστεί και οι δυο στο καβούκι μας. Το να δείχνω εγώ όμως τις περισσότερες φορές μονόπλευρα το ενδιαφέρον μου και να λαμβάνω ανταπόκριση μετά από αρκετό καιρό, σε λάθος πάντα χρονική στιγμή και μάλιστα με συμπεριφορά η οποία δεν είναι αποδεκτή (τουλάχιστον για τα δικά μου πλαίσια λογικής), δεν νομίζω ότι σου δίνει το κουράγιο να συνεχίζεις να προσπαθείς να "εξιτάρεις"  το κεφάλι του άλλου.
    Βέβαια πρέπει να παραδεχθώ ότι κάποιες στιγμές, όταν είναι καλές, είναι μοναδικές (αλλά πάντα βάζοντας την λογική κάτω, υπερτερούν οι στιγμές συναισθηματική ανασφάλειας που μου προκαλεί προφανώς η δική του ανασφάλεια).
    Προφανώς υπάρχουν διαφορές μεταξύ άντρα και γυναίκας καρκίνου. Απλά εγώ διερωτάμαι εάν ποτέ πρόκειται να σταματήσει αυτό το συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου που μου προκαλεί. Σχετικά τώρα με το να κάνουμε πράγματα μαζί, εγώ προσωπικά βλέπω το αντίθετο...περισσότερο επιδιώκει να κάνει πράγματα με τους "φίλους" παρά μαζί μου.
    Δυστυχώς είμαι αρκετά ρεαλίστρια και βλέπω τα πράγματα με την λογική. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είμαι συναισθηματική, αρκεί να μου δώσει και σε μένα κάποιος το πράσινο φως.
    Απλά νιώθω πάντα έτοιμη να περάσω το ποτάμι, και αυτός μου δίνει την εντύπωση ότι σηκώνει το φουστάνι πριν περάσει το ποτάμι....και τελικά δεν τον περνάει. Γενικά οι καρκίνοι άντρες μπορούν να περάσουν το ποτάμι?
  • Ηρώ @ 10.01.2011 12:40
    Κοπελιά απο την πείρα μου θεωρώ οτι δεν είναι θέμα ζωδίου,αλλά ανδρών.Το ποτάμι κανένας δεν είναι διατεθιμένος να το περάσει και βολεύονται σε ότι παίρνουν.Αν κάνουμε το λάθος και τους δώσουμε περισσότερα απο ότι δίνουν περιμένοντας να πάρουμε ,δεν θα τα πάρουμε ποτέ αυτά που θέλουμε.Όταν λέω οι σχέσεις χτίζονται εννοώ,οτι το ζευγάρι είναι σαν δυό χορευτές .Μια κίνηση ο ένας μια ο άλλος.Αν τις κινήσεις, όταν ξεκινάμε τις κάνει μόνο ο ένας και ο άλλος λιγότερες,άστα να πάνε.Γιαυτό λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.Τώρα δικαίωςόλες λέμε,πια αρχή που επι το πλείστον οι ανδρες ξεκινάνε για να περάσουν καλά ένα βράδυ και αυτο εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε γκομενιλίκι(σόρυ για την έκφραση) ,και  το γκομενιλίκι παλεύουμε  να το κάνουμε σχέση και από τη σχέση παλεύουμε να πάρουμε συναίσθημα και να ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλο,πάρτ το αυγό και κούρευτο.
  • TAURUS1986 @ 10.01.2011 12:49
    Electron, exw kai egw mia empeiria me karkinaki kai mporw na katalavw ola ayta pou grafeis. Nomiw pws oi karkinoi einai oi pio dyskoloi anthrwpoi tou zwdiakou kai stin arxi nomiza pws einai oi parthenoi. Kai otan ksekinisa tin sxesi mou mazi tou, ekane akrivws ta idia, kyklothymia, itan perissotero me tous filous tou mou eixe kanei kai mia xazomara stin arxi kai otan eide pws emena etsi me diwxnei allaxe teleiws stasi kai egine teleiws diaforetikos kai etsi synexisame kai eimastan mazi. Egw ta thewrw anasfali kai den tha syfwnisw me tin Hrw, kapoios pou thelei synexeia to endiaferon sou, egw ton thewrw anasfali kai nomizw pws exoun pollous fovous. To lathos pou nomizw ws kanoun oi karkinoi einai pws antilavanontai polloi lathos ta pragmata mesa sto kefali tous den ekswterikeyontai kai poly me apotelesma na ta xalane ola. Ola ayta einai apotelesma tis anasfaleias tous, gt theloun monimws tin epivevaiwsi sou alla ayto den ginetai gt kai sy theleis to idio apo to tairi sou. Hrw na sou thymisw pws exeis 2 vasikous planites se leonta kai ydroxoo kai sou kanoun pio light ta xaraktiristika tou karkinou kai den ta exeis se tetoio vathmo, gt an o typos exei wroskopo kai planites se karkino i alla stathera zwdia ta xaraktirista tou karkinou, pollaplasiazontai opws kai i anasfaleia....
  • Ηρώ @ 10.01.2011 12:55
    elmiosigno.Η δεύτερη εμπειρία μου με Παρθένο με αποτελείωσε και είμαι ενσυνε'ιδητα μόνη επτα μήνες τώρα.Περνούσαμε πάρα πολύ καλά γιατί έχω τόσο ψαχτεί που αν μου κάνει ένας άνδρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει καλά μαζί μου.Φοβήθηκε όμως την δεσμευση της αγάπης που ήθελα ,μπερδεύοντας τη με την δεύσμευση που ήθελαν οι πρώην του και όταν του δόθηκε η ευκαιρία καταχώνιασε τα συναισθήματα που είμαι σίγουρη οτι είχε και ας μην τα αναγνώριζε και τη" έκανε".Επειδή τον έπιασα " στον αέρα" και του το είπα, απλως χαθήκαμε.Τους επόμενους τρεις μήνες τον περιμένω να σκάσει μύτη ! ΄Ιδωμεν δεν λέω μεγάλες κουβέντες...
  • Ηρώ @ 10.01.2011 13:06
    TAUROYS, Έχεις απόλυτο δικαιο,γιατί μόνο ήλιο και 6 οίκο έχω Καρκίνο. Σελήνη Λιοντάρι.-ερμή- Λιοντάρι,αφροδίτη -Δίδυμοι,αρης-Κριός,δίας-Ζυγός,Κρόνος -Τοξότης,ουρανός-Λέων,ποσειδώνας -Σκορπιός,πλούτων-Παρθένος ,λίλιθ-Κριός,καπάκι και ωροσκόπος  Υδροχόος ,αντε να με πεις Καρκινάκι....
  • TAURUS1986 @ 10.01.2011 13:17
    ma gi ayto sto eipa, gt kai egw exw ilio ston tayro kai ayto teleytaies teleytaies moires kai ermi ston tayro,ola ta ypoloipa einai se alla zwdia pou spane eytyxws gia mena ayto to kollimeno tou tayrou!!Gi ayto kai egrapsa se allo post pws gia tin synastria enos zeygariou, vlepoume pou einai kai i afroditi, ermis kai selini. Ton wroskopo opws mou eixe pei kai enas astroogos den ton vlepoume toso stin synastria, paizei mono sta xaraktiristika tou atomou... 
  • electran @ 10.01.2011 13:26
    Taurus 1986 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!
    Εχω καταλήξει το συμπέρασμα ότι όντως ο καρκίνος που έχω "μπλεξει" είναι πολύ ανασφαλής και έχει πολλούς εσωτερικούς φόβους... Θέλει μονίμως επιβεβαίωση απο την πλευρά μου, χωρις όμως να δίνει τίποτα αυτός....γιατί ναι...εχω ακριβώς τα ίδια πράγματα ανάγκη και εγω. Η διαφορά είναι το εγώ όμως δεν παρασύρομαι σε συμπεριφορές που δήθεν είναι εκδηλώσεις έντονου συναισθήματος και μετά εξαφανίζομαι (αυτό έχει γίνει αρκετές φορές).  Βλέπεις εγώ τόσο καιρό έχω συνηθίσει να βγαίνω με σκορπιούς και έχω πάρει πολλά και έντονα μαθήματα απο αυτούς και αρχίζω και πιστεύω ότι αυτά που μου κάνει ο καρκίνος είναι παιδιάστικα πράγματα και με άλλα λόγια επιδόρπιο για εμένα. Επίσης θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά του (εκδηλώσεις ζήλιας απο το πουθενά χωρίς όμως αυτός ουσιαστικά να είναι δίπλα μου έτσι όπως απαιτεί αυτός, επίσης απότομη συμπεριφορά). Αποφάσισα λοιπόν να του πω μετά απο αρκετές παρενοχλήσεις, (γιατί βαρέθηκα να βγαίνω και να βλέπω στην παρέα μου (είναι στην παρέα μου) έναν άντρα να με κοιτάει με βλέμα ξαναμμένου εφήβου, έτοιμος να σου δώσει τα πάντα, να ζηλεύει οποιον σε κοιτάει και επι του πρακτέως να μην κάνει τίποτα ουσιαστικά!!!) ότι θέλω πια να μείνω μόνη μου. Και απο τότε ξεκίνησαν όλες οι εκδηλώσεις συγγνώμης απο την πλευρά του αλλά μάντεψε.....ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ!!!!!!
    Γενικά οι καρκίνοι άντρες πως την έχουν δει???? Γιατι εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο δικός μου εζυγίσθει, εμετρήθει και απο ότι φαίνεται είναι ελλιπής!
     
  • Ηρώ @ 10.01.2011 13:33
    Πάντως κορίτσια η συναστρία περιέγραφε ακριβώς τον τρόπο που θα τελείωνε η σχέση όπως και η ηλιακή επιστροφή με είχε υποψιάσει για το τί περίπου θα προκύψει,και πως θα το διαχειριστώ και πως θα είμαι μετά.Τί να το κάνεις όμως,μπορεί να παιρνουμε πληροφορίες που το μόνο που κάνουν είναι να μην λέμε στον εαυτό μας ότι δεν το διαχειριστήκαμε καλά άρα να μην τον ενοχοποιούμε,δεν μπορούμε όμως να τα αποτρέψουμε....!!!! Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρνω να τα διαχειρίζομαι καλύτερα.
  • TAURUS1986 @ 10.01.2011 13:37
    emena eytyxws den itan ziliaris, den exa tetoio thema, alla eixa alla xeirotera, opws oti den eixe tin dynami na vazei tous filous tou stin thesi tou me apotelesma na xwnontai synexeia stin sxesi mas kai na tin katastrepsoun. Genika oi karkinoi exoun polles filous, tous aresei, alla ela pou den kseroun na tous kratoun se mia apostasi!!Tha syfwnisw mazi sou oti ginontai apotomi, pws etsi opws ekswterikeyoun ta synaisthimata tous etsi kleinontai kai ston eyato tous me apotelesma na kanoun kako ston eyato tous. Ase pou katigoroun esena gia lathoi pou kanoun ekeini kai den paradwxontai!!Genika, theloun synexeia na tous ntateyoun kai exoun ayti tin alloprosali symperifora mexri na se empisteytoun, vevaia kai otan tha se empisteytoun mporei na tin exoun, gt otan kapoios einai anasfaleis panta sto kefali tou ginetai polemos kai epeidi ta kratane gia keinous kai den ta moirazontai sto telos ta kanoun skata kai meta klassika sygnwmi!!!Pantws exeis dikio se ayto pou les pws einai paidia se kapoia pragmata, se alla einai 100% antres kai entaxei mia gynaika thelei enan antra oxi kapoion pou synexeia na ton ntateyoun... 
  • TAURUS1986 @ 10.01.2011 13:38
    Hrw ti einai i iliaki epistrofi, gt vlepw pou to grafetai alla den exw katalavei ti einai, mipws mporeis na me voithiseis????
  • elmiosigno @ 10.01.2011 13:43
    Hρώ. Και εγώ κάπου εκείνη την ημερομηνία χώρισα...!  Μου έβαλε στο τραπέζι το θέμα ''πού είμαστε;'', αν τον αγαπάω κτλ. Ήθελε να του επιβεβαιωθούν κάποια πράγματα ώστε να συνεχίσουμε, αλλά δεν ήμουνα στο ίδιο σημείο με εκείνον ώστε να του τα δώσω. Σε συνδυασμό με το ότι παρουσιάστηκε στη ζωή του κάτι πιο κοντά στη σχέση που θα τον ικανοποιούσε το έθεσε πιο επιτακτικά και χωρίσαμε. Παιρνώντας ο καιρός συνειδητοποιώ ότι ήταν δύσκολη απόφαση και αν και για εκείνη τη στιγμή ήταν  η σωστή, αυτό δεν αλλάζει το ότι ο άνθρωπος αυτός σου λείπει απίστευτα... Ίσως να νιώθει έτσι και ο φίλος σου. Μία ερώτηση: τι εννοείς ''Επειδή τον έπιασα " στον αέρα" και του το είπα¨...'' ;Επειδή τον έπιασα " στον αέρα" και του το είπα¨...'' ;
  • electran @ 10.01.2011 13:53
    Taurus 1986,
     
    Ακριβώς ΝΤΑΝΤΕΜΑ.....και ναι είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου, που δεν ανέχομαι να κάνω υποχώρηση/υπομονή/κατανόηση για κάποιον άντρα, γιατί πιστεύω ότι κατα βάθος δεν αξίζει. προσωπικά δεν βλέπω καμία ευαισθησία στους καρκίνους.....και αν υπάρχει, είναι καλά κρυμμένη κάτω από τόνους κόμπλεξ....
    είμαι σκληρή το ξέρω, αλλά ξεκίνησα με όλη την καλή διάθεση αυτήν την γνωριμία και για κάποιο λόγο μου βγάζει την πολύ άσχημη πλευρά μου.....
    ....και ξέχασα να πω ότι κι αυτος ελπίζει στην επιστροφή μου.....υποθέτω οτι όλοι οι καρκίνοι πιστεύουν στην επιστροφή των παλιών συντρόφων αλλά είναι βαθιά γελασμένος....μετά απο την συναισθηματική ασχήμια/ανισορροπία που είδα δεν υπάρχει γυρισμός...
  • Ηρώ @ 10.01.2011 13:53
    Η Ηλιακή επιστροφή είναι ένα νέο ωροσκόπιο,που υπολογίζουν την ώρα που ο Ηλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του.Αυτό συμβαίνει πολύ κοντά στην ημέρα των γενεθλίων μας,αλλά σε εντελώς διαφορετική ώρα από εκείνη της γέννησής μας.Δείχνει ενδείξεις για τα κυριότερα γεγονότα της ζωης μας από γενέθλια σε γενέθλια.Την βγάζ.ουν  πολύ καλοί αστρολόγοι,και μου πήρε πολύ καιρό να κατανοήσω πως λειτουργούν οι πληροφορίες που μου έδωσαν.Δεν μπορώ να τις διαχειριστώ ακόμα παρόλου που την τελευταία πενταετία τις παίρνω ανελλειπώς.
  • Ηρώ @ 10.01.2011 13:55
    Κατάλαβα ότι είχε φροντίσει να μην μείνει μόνος λεπτό....
  • TAURUS1986 @ 10.01.2011 14:05
    electran exeis apolyto dikio kai eidika ta parthenakia pou perasan tosa ta teleytaia 3xronia exoun apolyto dikio na min anexontai kapoies katastaseis!!pleon exw katalavei pws oi anthrwpoi pou einai poly eyaisthitoi ginontai poly skliroi gia na prostatepsoun ta synaisthimata tous, ayto kanoun kai oi karkinoi alla oi parthenoi gt kai se aytous exw dei ayto to xaraktiristiko alla oxi sigoura ston idio vathmo. Me tous allous ginontai poly skliroi kai den katalavainoun pws kai oi alloi exoun synaisthimata, stin prospatheia na prostatepsoun ton eyato tous ta iswpedwnoun ola kai meta xtypane to kefali. Prin ligo kairo diavaza sto stardome provlepsei gia ton karkino, pws pleon zitate atoma pou na dinoun agapi kai na min dinetai mono eseis kai egrapsa gt pragmatika den katalavaina, pws osous karkinous exw gnwrisei exoun anthrwpous gyrw tous pou tous agapoun kai aytoi apo ton fovo tous den tous kratane, tous diwxnoun kai kratane aytous pou tous ekmetalleyontai kai meta griniazoun, akomi kai twra den mporw na to katalavw...
     
     
    Hrw, an katalava kala, tin mera ton genethliwn me vasi tous genethlious planites kai tous planites pou vriskontai ekeini tin mera kaneis enan xarti pou sou deixnei ta gegonota mexri ta epomena genethlia sou???????
  • Ηρώ @ 10.01.2011 14:09
    Elmiosigno ,'οταν θα μείνει μόνος θα το καταλάβει.Το πρόβλημα που είχε θα του εμφανιστεί και στην επόμενη σχέση.΄Ελπίζω ότι θα κατανοήσει ότι ήμουν μόνη μη ανασφαλής που δεν ήθελε όπως και αυτός δέσμευση.Βέβαια ερχόταν 250 χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα και πλήρωνε μεγάλο τίμημα για να την διατηρήσει .΄Ηταν όμως μοναδική γιατί ταιριάζαμε ,είχαμε περάσει ακριβώς τα ίδια πράγματα και θέλαμε και τα ίδια.Αν το κατάλαβε αυτή η απόσταση θα μας δέσει.Αν όχι θα συνεχίσουμε χωριστά παρακάτω.Θα δείξει!!!!
  • Ηρώ @ 10.01.2011 14:14
    Περίπου .Αυτό είναι ένα κομμάτι που σου δείχνει ποιός είναι ο ετήσιος ωροσκόπος σου,που είναι ο ετήσιος ήλιος σου,που είναι η ετήσια σελήνη σου.Το δευτερο μέρος αναλύει του ετήσιους οίκους σου.Το σημαντικότερο όμως είνα η ανάλυση που σου κάνουν.Εκει είναι τα πάντα!!!!
  • TAURUS1986 @ 10.01.2011 14:28
    kai pou ta exeis diavasei ola ayta?pws sto kanoun ayto?
  • Ηρώ @ 10.01.2011 14:40
    Τα παίρνω απο συγκεκριμενο αστρολόγο.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...