παρακαλώ περιμένετε...

παρθενος 24.8

  • lena8 @ 02.12.2010 22:04
    αλλος ενας ταλαιπωρημενος παρθενος ετσι???νομιζω οτι στα περισσοτερα απ'οσα λες θα συμφωνησω μαζι σχεδον 100%.κ εγω παρθενος ειμαι του 1ου δεκαημερου σαν κ εσενα.περιμενα να φυγει ο Κρονος να ηρεμησω λιγο,αλλα τπτ...οι δυσκολιες συνεχιζονται.Κ κυριως σε συναισθηματικο επιπεδο.Και να σκεφτεις εχω και ωροσκοπο στους ιχθεις κ περιμενα με λαχταρα τα ''καλα'' του Δια,αλλα προς το παρον δεν εχω δει κατι και δεν νομιζω και να δω κιολας.Υπομονη λοιπον και ας ελπισουμε οτι αυτα τα ατιμα συναισθηματικα θα ξεμπλοκαρουν και θα προχωρησουν...κ μακαρι να συμβει γρηγορα!!!Αλλα αν ξερεις καποιος ποτε περιπου θα συμβει αυτο,ας μας ενημερωσει....
  • virgo169 @ 03.12.2010 00:06
    lena mia ap ta idia... pou einai ta kala tou Dia eeeeee???
  • siemprelibre @ 03.12.2010 02:47
    poooooooooosooooo ma pooooooooooooooooosoooo se niotho mitsik!!! elpizo k go se afto to mina!!! eleos pia!!!
  • lena8 @ 03.12.2010 11:54
    ειναι ωραιο να βλεπεις οτι υπαρχουν κι αλλοι πανω στον πλανητη που περνανε πανω κατω τα ιδια με σενα κ σε καταλαβαινουν.Αλλα θα ηταν πολυ καλυτερο αν καταλαβαινομασταν για ωραιοτερα πραγματα.... 
    θα μπορουσα να εκφρασω και μια απορια?εστειλα μια ερωτηση για την πορεια των συναισθηματικων μου χθες,αλλα κ πριν απο αρκετο καιρο.ξερετε αν τα διαβαζει καποιος απο το Stardome και αν απανταει???
  • mitsik @ 03.12.2010 13:37
    κι όσο περνανε οι μερες, σημερα 3/12 τίποτα δεν καλυτερευει.. αισθηματικα πάντα, γιατι οικονομικά όλο και κάτι παει να γίνει.. αλλά σήμερα ξύπνησα τόσο ασχημα, ψυχολογικά πάντα, με αφορμη βέβαια και κάποια μικροπεριστατικά, που νιώθω ότι ειναι πολυ κοντα η ώρα που θα ξεσπάσω και ξέρω ότι δεν πρέπει.. πόσο όμως!!!! και το tip of the day μου ταιριάζει τόσο πολύ σήμερα, σε σημείο που με φοβίζει... Υπομονή σε όλες και σε όλους.. δεν ξέρω μήπως όλα αυτά είναι σημάδια ότι πρεπει σε κάποια πράγματα να γίνουν ριζικές αλλαγές που όταν δεν τις κάνουμε εμεις, έρχονται από μόνες τους?? 
  • lena8 @ 03.12.2010 14:33
    μιας και πιασαμε την κουβεντα :Ρ, θελω να εκφρασω μια απορια για τον Κρονο.λογικα θα ξερετε κατι να μου πειτε γιατι τον ''βιωσαμε'' καλα τα τελευταια χρονια.Ισχυει οτι με τον Κρονο στο ζωδιο μας γινονται ξεκαθαρισματα κ φευγουν απο τη ζωη μας προσωπα και καταστασεις που δεν αξιζουν να βρισκονται κοντα μας?για να το πω πιο καθαρα, γινεται καποιου ειδους ξεσκαρταρισμα???
  • mitsik @ 03.12.2010 16:31
    υποτιθεται ο κρόνος είτε σε επιβραβεύει αν έχεις κουραστει για κάτι και έχεις προσπαθήσει είτε σε δυσκολεύει αν κάποια πράγματα τα έχεις αφήσει στην τύχη τους.. και σαφως κάποιες καταστάσεις ή καποιες σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια και σ'αυτα γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα.. αλλά υποτίθεται πάλι ότι από τη θέση του τώρα στον κρόνο εμας τους παρθένους οικονομικά μας πιέζει και όχι αισθηματικα.. αυτά από τις λιγοστές μου γνώσεις..

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...