παρακαλώ περιμένετε...

help

  • dimi84kara @ 15.05.2010 20:33
    νομιζω δε θελει ερωτημα...τον ταυρο αφου εισαι και παρθενος.....
    απο ηλιο δηλ...
    (γιατι μη περιμενεις να βγαλουμε και τον χαρτη τους..αφου τους ξερεις ας μας γραψεις τους ωροσκοπους σας...)
  • miastar16 @ 15.05.2010 21:09
    o tauros exei wroskopo liontaraki k o par8enos aigwkero... egw exw kriari
  • dimi84kara @ 15.05.2010 21:29
    χαχα!τωρα ειναι ακομα πιο στανταρ!!
    εσυ κριαρι αυτος λεων!!ετοιμοι!!!
    σεληνες??"πολυ περιεργη εισαι θα μ πεις!!
  • rita7 @ 15.05.2010 21:33
    Βουρ στον ταύρο !!! Άσε το παρθενάκι να αναρωτιέται τι έκανε λάθος....Και να το αναλύει και να το ξανααναλύει....και ξανά....
  • miastar16 @ 15.05.2010 21:36
    loipon o tauros exei selhnh sthn par8eno, o par8enos ston toksoth k egw ston karkino
  • miastar16 @ 15.05.2010 21:49
    vasika me ton tauro eimai mazi arketo kairo, apla exw psilophksei!!! o par8enos einai nea afhksh...
  • queen of hearts @ 15.05.2010 23:45
    kopelia einai aplo.. poios einai pio wraios? epishs se periptwsh pou auto den voithaei poios einai kaluteros sto sex? epishs an den exeis kanei sex me ton partheno kane gia na deis..
     
    p.s. an den einai kalos meine me to tavro.. 
  • elakale @ 15.05.2010 23:46
    διαλλεξε συμφωνα με τον χαρακτηρα οχι συμφωνα με τα ζωδια...αυτος που σε κανει να περνας καλα ειναι και ο ιδανικος!!!
  • aloy @ 15.05.2010 23:48
    Egw sorry, na kanw mia erwthsh... Kala to palikari pou ta exeis kairo, ton allo, pws ema8es hmeromhnia gennhshs KAI wra??? Egw ntrepomai na tous rwtaw giati me douleuoun aluphta!
    Gia th dikh sou erwthsh den kserw giati eimai kainourgia sthn oikogeneia!
  • dimi84kara @ 16.05.2010 00:04
    ημερομην ια πανευκολο κοιτας ταυτοτητα!!τωρα ωρα ρωτα τη μαμα τ!!!!
  • flamescreen73 @ 16.05.2010 00:09
    Παίξτο στα ζάρια ή το πέτρα, ψαλίδι, χαρτί.
  • toxovolos @ 16.05.2010 00:42
    το πετρα, ψαλιδι, χαρτι θα βοηθουσε αν ηταν τρεις οι επιλογες.. ασε που ξεχνας το μολυβι!
  • flamescreen73 @ 16.05.2010 01:28
    Προφανώς κάνω πλάκα για κάτι το οποίο δεν βρίσκω λογο να ερωτάται εδώ(το έχω πει επανειλλημένα ότι σε τετοιες περιπτώσεις το ιδιο άτομο έχει την απάντηση ήδη μέσα του, αλλά δεν θα το επαναλάβω και άπειρες φορές)
     
    Έχοντας πεί(γράψει) όμως αυτά...
    Αυτή είναι η επίσημη ονομασία του παιχνιδιού.
    http://freeneuron.blogspot.com/2008/02/blog-post_11.html
    Οι επιλογές είναι τρείς.  Ο ένας, ό άλλος, ή κανένας/μοναξιά αν δεν μας καλύπτει τίποτα. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι σε σχέση συνέχεια. 
     
    Αν βάλουμε το μολύβι στην εξίσωση, να χρησιμοποιήσουμε και το μέτρο. Είναι και αυτό παραλλαγή, λιγότερο γνωστή που ακυρώνει το μολύβι.
  • toxovolos @ 16.05.2010 02:03
    Προφανως ολοι κανουμε πλακα αλλα αφου κολλαμε στο δεντρο και δε βλεπουμε το δασος θα ηταν καλο να επισημανθει οτι δεν βαφτιζουν ολοι οι ανθρωποι τη μοναξια τους επιλογη γιατι για μερικους δεν ειναι επιλογη.. Και οντως η απαντηση ειναι μεσα μας αλλα η απαντηση βρισκεται και μεσα σε αυτο το σαιτ γιατι φαινεται πως ειναι αναγκη των ανθρωπων μερικες φορες να μπλεκονται σε διλημματα και ειναι αναγκη τους να τα επικοινωνουν. 
    Καλο θα ηταν, λοιπον, σε τετοιου ειδους ερωτηματα -που τιθενται μεταξυ αστειου και σοβαρου- να χρησιμοποιουμε το μετρο ως προς τις γνωματευσεις μας. Εξαλλου σε ολα τα παιχνιδια υπαρχει χωρος για ενα μολυβι.. Και προς θεου, το ξαναλεω, πλακα κανουμε...
  • flamescreen73 @ 16.05.2010 02:37
    Πλάκα μιλώντας σοβαρά δεν γίνεται. Στο πρώτο μου σχόλιο έκανα πλάκα, στο 2ο όχι.
    Ας βάλουμε και κάποιον άλλο στο παιχνίδι αφού κανένας δεν είναι επιλογή(που δεν το καταλαβαίνω μεν, αλλα έστω ότι για να κάνεις σέξ πρέπει και καλά να το δικαιολογήσεις ώς σχέση, ενώ δεν το νιώθεις σαν τίποτε άλλο απο σεξ).
     
    Ας βάλλουμε τι? Εναν Τοξότη ας πούμε...τώρα μας καλύπτει??? Καλύφθηκε το κενό?
    Δεν πάμε να τα πούμε όλοι απευθείας εκεί που θέλουμε αυτά που θέλουμε αντι να κρυβόμαστε λέω εγώ? Απο site θα βγεί λύση...στάνταρ...μήπως δεν είναι λύση αλλά επιθυμία για παιχνίδι? Το έχω ξαναδεί πάμπολες φορές το έργο. 
     
    Την καληνύχτα μου.
  • flamescreen73 @ 16.05.2010 02:40
    Ανέκδοτο: Λέει μια Λέοντας "Το πουλί του Στέφανου είναι σπάνιο". Και τη ρωτάνε? Τι πουλί είναι αυτό? Παγώνι?  Μπλέ καναρίνι? Παπαγάλος Μακάου?
     
    Και η Λέοντας..."Οχι τέτοιο πουλί!"
  • vikaki88 @ 16.05.2010 02:51
    flamescreen den katalava to anekdoto,,,P
    pros aloy:enas tropos gia na mathaineis wra einai:rwtas zwdio sou lene..rwtas wroskopo sou lene 'den kserw" k kaneis esy:ti wra exeis gennithei na ston vrw egw..egw auto kanw))
  • toxovolos @ 16.05.2010 02:51
    Α κριμα, ειπα κ εγω οτι επεσα σε εναν Ταυρο με χιουμορ... Ο καθενας λοιπον εχει διαφορετικες επιλογες. Στη ζωη του καθενος δε χωρανε αυθεντιες. 
     Ποιος μιλησε για σεξ?? Μαλλον εσυ εχεις πραγματα να πεις και τα λες σε λαθος Τοξοτη.
     
    Οσο για το παιχνιδι που λες, ειναι ενδιαφερον καμια φορα να παιζεις. Ριξε μια ματια στους κανονες ή και οχι, αρκει να μη φοβασαι. Που ξερεις μπορει και να κερδισεις..
    Σταματα να πατας το repeat και πατα το next...
  • queen of hearts @ 16.05.2010 03:04
    Den exw kalutero anekdoto apo enan tavro na kanei ypodeixeis peri sexoualikhs eleutheriothtas se enan toxoth.. exoume mperdepsei ta molivia me ta velh mou fainetai.. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
  • flamescreen73 @ 16.05.2010 03:22
    Αν θέλω να παίξω παιχνίδια μούφες, έχει πολλά μέρη να τα παίξω και τα περισσότερα τα αποφεύγω. Αλλά σίγουρα και να ήθελα να παίξω, θα έπαιζα με τους δικούς μου κανόνες και όχι με αυτούς που κάποιος εφεύρε για μένα. Απο Τοξότες δεν περιμένω να μάθω για κανόνες πάντως, οι ίδιοι σπάνια εως ποτε τους χρησιμοποιούν.
     
    το ζήτημα δεν είναι να κερδίζεις παιχνίδια που δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που συνεπάγεται η νίκη. Οσο για το σέξ, εγώ δεν μίλησα για σένα, αλλά για κάποιους που μπαίνουν στη διαδικασία, δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σας, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι απο αυτούς που δεν θέλουν την μοναξιά.
     
    ΑΛΛΑ αν δεν μιλάμε για σέξ δεν μιλάμε και για μοναξιά, γιατί μαζί με τη σχέση θα είχε και κάποιους φίλους. Και χωρίς σεξ μιλάμε για φιλία συνήθως. Αρα απο κει μοναξιά δεν υπάρχει.
     
    Αυθεντίες ούτε στο χειρισμό των καταστάσεων χωράνε. Αν θέλω θα πατήσω το next. Αν θέλω το pause. Αν θέλω το repeat. Και αν θέλω το self destruct. Αλλα πάντως με δική μου ξεκάθαρη επιλογή που δεν θα την κάνει άλλος για μένα ούτε θα πω μπούρδες για αυτήν.
  • flamescreen73 @ 16.05.2010 03:30
    Βασικά όχι, το πραγματικό ανέκδοτο είναι ότι δίδυμος με σήμα κατατεθέν την ευστροφία δεν "έπιασε" ότι δεν κάνω καμμία υπόδειξη στον τοξότη, γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας να κάνω υποδείξη. Λεω τη γνώμη μου, ακριβώς όπως τη σκέφτομαι και σε όποιον αρέσει. σε όποιον δεν αρέσει, δεν θα την υπολογίσει έτσι και αλλιώς.
     
    Εκέι να δείς πλάκα...ναι έχω δεί μολύβια που είναι πιο  χοντρά και πιο μακρυά απο τα βέλη, ενώ τα βέλη έχουν και φτερά, πούπουλα για να βοηθάνε στην αεροδυναμική τους. Γιαυτό χρειάζεται και το μέτρο. Απο εκεί και πέρα είναι και όμοια, αλλά το μολύβι που γράφει μπορεί να είναι πιο θανάσιμο απο ένα βέλος που έχει όμως τη δυνατότητα να σκοτώσει άμεσα.
     
    Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος όμως, σε βάθος χρόνου δηλαδή, κάποιες φορές.
  • marakiv @ 16.05.2010 18:12
    simfono me tin elakale..koita poios se kanei xaroumeni k ase ola t alla!!ti simasia exei an tha einai tavros i parthenos i toxitis i dn ksero k ego ti??entaksei ola afta ta lamvanoume up opsin metaksi sovarou k asteiou alla dn stirizoume k tis epiloges mas ekei!dialekse afton p s tairiazei kalutera k afto fusika mono esi to ksereis!pantos mn dialekseis k tous duo..dn m aresei san epilogi! kali sunexeia!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...