παρακαλώ περιμένετε...

πολλες αμφιβολιες

  • TheHunter69 @ 06.04.2010 09:39
    http://www.youtube.com/watch?v=F2peJL2kGeM
     
    Δεν είναι στην φύση κανενός ανθρώπου να είναι μόνος...
    Όχι δεν επιδιώκουμε την μοναξιά...
    Όλοι μας έχουμε τις αμφιβολίες μας...
  • astropet @ 06.04.2010 20:19
    Το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξινίζει, γιατί πολύ απλά έχετε ΔΙΚΙΟ. Αν σκεφτεί κανείς λογικά και δει ψυχρά και αντικειμενικά τα πράγματα, όλοι είμαστε ελαττωματικοί. Η διαφορά της Παρθένου είναι ότι δεν μπορεί να αγνοήσει αυτή την αλήθεια (Αφροδίτη σε πτώση στο ζώδιο αυτό). Εκεί που όλοι είτε κάνουμε τα στραβά μάτια γιατί μας είναι απαραίτητη η συντροφικότητα, είτε αφήνουμε τον έρωτα να μας θολώσει τον νου, εσείς βαδίζετε με γνώμονα την αναλυτική σκέψη. Κι η αναλυτική σκέψη πάντα θα βρει κάτι στραβό.
  • blueview @ 06.04.2010 20:20
     Στις σχεσεις σας βρωμαει κ σας ξυνιζει ?  Mηπως βρωμαει ο αλλος που δεν πλενετε ?
    Κατι μαγκουφοπαρθενακια ξερω   (ψττττ μη μιλησεις γιατρε καηκες)
  • TIGRINA @ 06.04.2010 21:27
    κουκλαρα πάλι καλα που είναι 4 οι αμφιβολίες...
    εμένα εκτός του   να βρωμάει και  να ξινίζει ο κάθε εν δυνάμει σύντροφος έχω κι αλλες 114 αμφιβολίες  αλλά ΜΟΝΑΧΗ μου δεν τις καταγράφω...ρ
    Τις μοιράζομαι με την Argy10 και δεν ξέρω αν θέλει να τις καταγράψουμε μαζί...ρρ..ρρ
  • Argy10 @ 06.04.2010 21:35
    Ρε παιδιά, εδώ είμαι, αλλά δεν μπορώ ούτε post να κάνω! Κι ύστερα σου λέει Ερμής ανάδρομος!!! @#*&@@ ( αυτό είναι λιονταρίσιο γκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρ)
  • Argy10 @ 06.04.2010 21:58
    Λοιπόν, καθώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι comments ξεκινάω!
    1. Το ποστ που θα έκανα είχε να κάνει με το γυμναστήριο που μόλις σήμερα ξεκίνησα! Θα ήθελα να μου δώσετε κουράγιο και ώθηση να μην το σταματήσω! Ας ξεκινήσει κάποιος ένα ποστ αντ'εμού και θα κάνω σχόλιο! lol
    2. Η μοναξιά είναι προνόμιο των ανθρώπων! Έχω τους 2 πλανήτες των σχέσεων στην Παρθένο, σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Όντως η Παρθένος το'χει αυτό. Αλλά έχει κι άλλα, πολλά! Κάνε μου μία μεγάλη χάρη! Σκέψου λίγο, γύρνα πίσω στο χρόνο. Προσπάθησε να θυμηθείς πόσες φορές ήσουν σε σχέση ή κολλημένη με κάποιον και ξάφνου εμφανίζονταν στη ζωή σου ένας άλλος άνθρωπος, κατά πάσα πιθανότητα καλύτερος. Δεν του'δινες σημασία κι έφευγε!  Όχι που θα περίμενε δηλαδή! 
    Δε νομίζω ότι τα προβλήματα των σχέσεων σήμερα έχουν να κάνουν με τα ζώδια. Ίσως η Παρθένος να είναι σε κάποιο βαθμό πιο δύσκολη αλλά σιγά... Κι ο Δίδυμος, κι ο Σκορπιός και ο Τοξότης κι ο Κριός το ίδιο αντιμετωπίζει!
    Απλά όσο ασχολείσαι με τις σχέσεις σαν παρατηρητής, χάνεις το χρόνο σου και προιδεάζεις αρνητικά τον εαυτό σου. Γράψου σε γυμναστήριο βρε παιδί! ! ! ! !
  • kouklara @ 07.04.2010 02:58
    les e? mallon exeis dikio

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...