παρακαλώ περιμένετε...

Tι θα γίνει με τα αισθηματικά των Παρθένων;

  • MissHavisham @ 04.03.2010 12:51
    Καλά, όλες οι παρθενίτσες είστε "μαύρος μάγκας ο καιρός και μαύρο φίδι"? (Να, γιατί μ' αρέσει εμένα αυτό το ζώδιο...!!!!)

    Να προσέχετε, γιατί σε εκείνο το τραγούδι (που δεν το περιέγραψε η Παπίου αλλά ο Κραουνάκης -και στίχους και μουσική, αν δεν είναι αυτός ο άνθρωπος Αιγόκερως δεν ξέρω και εγώ ποιος είναι...-) τα άστρα πέφτουν μες στη λασπουριά...
  • molinari @ 04.03.2010 13:19
    Αγαπητή Shera, πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί καμιά φορά οι ουρανοί είναι ανοιχτοί...Διώξε την κατάθλιψη μακρυά σου γιατί προκαλεί "ανδροδιώχτη", χαμογέλασε ξανά στη ζωή και σου εύχομαι να βρείς τον έρωτα που σου αξίζει!!! (προτιμότερο χωρίς στάχτες)
  • MissHavisham @ 04.03.2010 14:12
    Lord Darlington, μην τα λέτε αυτά σε μένα, you know I am a puritan...What a pity that in life we only get our lessons when they are of no use to us...
  • TIGRINA @ 04.03.2010 15:36
    ΜissHavisham περιέγραψε είπε και όχι έγραψε..περιέγραψε με την ερμηνεία της η Παπίου..

    Shera.....τα ίδια λέω κι εγώ..σας χαρίζω τα λεφτά θέλω να ζήσω τον έρωτα..!Αλλά εσύ θα τον ζήσεις φέτος καλή μου έτσι δείχνουν τ άστρα..
    Εγώ..all the lines are busy, pls hold on..)
  • MissHavisham @ 04.03.2010 16:29
    Tigrina, όποιος τραγουδάει μουσική του Κραουνάκη ούτε που τολμάει να περιγράψει μόνος του...και δε σου λέω ότι δεν τον αφήνει ο Κραουνάκης ο ίδιος αλλά δεν τον αφήνει ούτε η μουσική ούτε οι στίχοι ούτε και η ενορχήστρωση (πολύ βασικό!) να "περιγράψει" όπως του κατεβάσει η γκλάβα του καθενός (αυτό δα έλειπε! ). Κι επειδή δεν προλαβαίνω να σου δείξω και "γιουτουμπικές" αποδείξεις για να το δεις και καλύτερα αυτό που λέω, απλά σκέψου πού βρισκόταν ερμηνευτικά (γιατί φωνή είχε και πριν) η Παπίου πριν τη συνεργασία της με τον Κραουνάκη...
  • TIGRINA @ 04.03.2010 17:33
    E καλά μην το κάνουμε θέμα..κι εμείς αγαπήσαμε και αγαπάμε πολύ Κραουνάκη, ούτε λογος να γίνεται αλλά είθισται βρε παιδί μου να αναφερόμαστε στον ερμηνευτή - που σίγουρα χωρίς αυτόν μπορεί ένα τραγούδι να μην έχει ανάλογη τύχη -.
    Λέμε.. πχ. λέει η Μαρινέλλα, ο Ρέμος, ο Μητροπάνος χωρίς να ξεχνάμε ότι μπορεί λένε στην ουσία Πλέσσας, Βαρδής, Μικρούτσικος κλπ.
    Η κοπελιά έτσι ήθελε να το γράψει..ότι περιέγραψε η Παπίου, ..αυτήν την έμπνευση είχε η αγαπητή shera - εμένα προσωπικά μου άρεσε - εσύ γιατί της το χαλάς με διορθώσεις βρε μάνα μου )

    Η φωνή είναι γεγονός ότι σε αγγίζει σε ταξιδεύει...
    Η Παπίου τι έκανε πριν ήξερα..τι έκανε μετά την Νύχτα δεν ξέρω..χάθηκε γιατί καλοπαντρεύτηκε η γιατί αποσύρθηκε από τα εγκόσμια?

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...