παρακαλώ περιμένετε...

Γενικού Ενδιαφέροντος...

  • archive @ 22.02.2010 00:43
    survivor γεια
    απο τα λιγα που εχω καταλαβει εγω, οσες περισσοτερες οψεις κανει πχ ο ηλιος σου με αλλουν πλανητες, "συνδιαμορφωνει" την ενεργεια του μαζι τους- οσο λιγοτερες τοσο πιο αυθεντικος ειναι.
    Επισης, εχει σημασια και ο οικος που βρισκεται, πχ ηλιος υδροχοος στον 11ο, δινει xtra ποντους υδροχοου.
    Τωρα για τους ωροσκοπους, αυτο που εχω καταλαβει εγω, ειναι οτι το ιδανικο ειναι να εχεις ηλιο- ωροσκοπο στο ιδιο ζωδιο. Ολα τα αλλα ειναι "συμβιβασμος", αλλοτε πιο ευκολος και αλλοτε πιο δυσκολος. Πχ, ειναι πιο ευκολο να εισαι παρθενος με ωροσκοπο αιγοκερω παρα κριο.
    Δηλαδη ειναι πιο ευκολο για σενα σαν παρθενος να εκφρασεις τον εαυτο σου με τον τροπο του αιγοκερου που ειναι συμβατος, παρα με τον τροπο του κριου.
    Για τα αλλα ζωδια που μπορει να υπαρχουν στο χαρτη σου, οπωσδηποτε παιρνεις στοιχεια απο τη χροια τους.
    αυτα
    (αν εχω πει τιποτα τελειως ufo, παρακαλω διορθωστε με, μη λεμε και ασχετα στην κοπελα)
  • slowfeet @ 22.02.2010 10:56
    survivor νομιζω πως η archive ειναι σωστή. Παίζει επίσης ρόλο όταν στο χάρτη σου έχεις πολλούς βασικούς πλανήτες σε ένα ζώδιο. πχ αν έχεις αρη, αφροδίτη και ερμή στον ταύρο είσαι πιό πολύ ταυρός παρά παρθένος. Επίσης οι όψεις που κάνουν οι βασικοί πλανήτες με τον ήλιο σου καθορίζουν πολλά πράγματα. πχ αν έχεις σύνοδο ηλιου με ερμή και άρη τότε είσαι "κλασικός" παρθένος θα έλεγα. Επίσης μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο μεσουράνημά σου. Νομίζω πως και αυτό δηλώνει το πως οι άλλοι σε βλέπουν (αν είναι λάθος αυτό διορθωστε κι εμένα please...)

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...