παρακαλώ περιμένετε...

σας παρακαλώ κύριε πανόπουλε σώστε με!

  • blueview @ 21.02.2010 11:26
    Σου "αλλαξε" την ζωη ε ? Στα 20 σου ! Μωρε μπραβο . Αφηστε το ησυχο το ΙΙ . Φαγατε Χ . Να πατε παρακατω πλεον δλδ να ξεκινησετε η να προσπαθησετε να πατε παρακατω !
  • mme @ 21.02.2010 13:13
    αχ μικρη μου φίλη... αχ και παλι αχ...
    πάνε παρακατω.... κι ας τα σιριαλ για την τηλεοραση!!!
    προχωρα ... κι ασε τις ασκήσεις επί χάρτου...
    οτι εγινε, εγινε!
    εξαλλου εισαι τόσο μα τόσο μικρή... που εχεις απειρες επιλογες μπροστα σου! οπότε εσυ γιατί κοιτάς πίσω?
    κυκλοφορουν απειρα ΙΙμια εκει έξω! Ορμα λοιπόν και εκτός απο ΙΙμια .... υπαρχουν κι αλλα υπέροχα ζώδια. Δοκιμασε ολους τους συνδυασμους...
  • MissHavisham @ 21.02.2010 13:57
    Δε μπορώ να μη θαυμάσω την επιμονή πάντως...(Παρθενοσκορπάκι? Εξαίρετος συνδυασμός!) Άστον μικρή μου, μην το κουράζεις άλλο, κι αφού σου άλλαξε τη ζωή όπως λες (αχ, αυτά είναι, τα λόγια της πλώρης και της νιότης...) μην του αλλάζεις κι εσύ άλλο τον αδόξαστο. Στα είκοσι? Άντρες νααααα, βράζει ο τόπος!
  • absolutego @ 21.02.2010 15:38
    Συγνώμη, αυτό το " με ο,τι όπλο βρω για να τον ξανακερδίσω" δεν το καταλαβαίνω.... Έχει άλλη σχέση ο άνθρωπος κυρία μου, τι θέλετε πλέον από τη ζωή του? Γιατί δε δείξατε τον καλό σας εαυτό, όταν είσασταν μαζί του ως ζευγάρι? Δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να σας συγχωρήσει, ούτε να τα ξαναφτιάξει μαζί σας.
  • mwroMOU @ 21.02.2010 15:51
    H παρούσα απόρριψη ίσως δημιουργεί εμμονές!
    Που είναι ο παρθενήσιος εγωισμός παύλα αξιοπρέπεια?
    Ξέρεις πόσες φορές θα ξαναερωτευθείς από τώρα και μέχρι τα 40-50 σου?
    Ουυυυυυυυυυυυ ..μέτρα και θα δεις!
    Γύρνα την σελίδα στο ημερολόγιό σου και άρχισε να γράφεις τις εμπειρίες σου στο ΚΑΝΟΥΡΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ που ΠΡΕΠΕΙ να ανοίξεις για να βρείς την ισορροπία σου και καλή επιτυχία!
  • MissHavisham @ 21.02.2010 15:57
    Έλα βρε, absolutego, μην το βαράς αλύπητα, είναι μικρόοοο...(και του την πέσαμε όλοι οι "μαθουσάλες" ολόγυρα! )

    Να ρε, γιατί μ' αρέσουν αυτά τα ζώδια, κάτι παρθένοι, κάτι σκορπιοί, κάτι κατσίκια, κάτι καρκίνοι, αυτή η επαναληπτικότητα της εμμονής και της επιμονής με συναρπάζει...
  • absolutego @ 21.02.2010 16:10
    Miss Havisham, ίσως έχεις δίκιο, είναι μικρή και θα μάθει σίγουρα. Αλλά πραγματικά, φρικάρει το κεφάλι μου όταν διαβάζω αυτα τα " θα χρησιμοποιήσω ό,τι όπλο έχω για να τον ξανακερδίσω". Είναι μόνο είκοσι χρονών, τι θα γίνει αν στα τριάντα της γνωρίσει κάποιον παντρεμένο? Θα μπουρλοτιάσει όλο τον πλανήτη μέχρι να τον κάνει δικό της?
  • MissHavisham @ 21.02.2010 16:59
    Σώπα, βρε, λιονταρίνα ορμητική, που φρικάρεις όταν ακούς αυτά τα μεγαλόσχημα της πρώτης νιότης! Εγώ ακριβώς το αντίθετο! Ενθουσιάζομαι από αυτήν την ορμητικότητα και την αποφασιστικότητα και την επιμονή! Και μακάρι και στα τριάντα της να "μπουρλοτιάσει όλον τον πλανήτη" (μα τι ωραία εικόνα που έδωσες!) άμα επιθυμήσει έναν παντρεμένο! Τι είμαστε εμείς, θεματοφύλακες της ηθικής? Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, προσωπικά, αν ήμουν, η γυναίκα του νοητού παντρεμένου ας πούμε, τίποτα δε θα χρέωνα στην κοπέλα. Ελεύθερη είναι, ότι θέλει κάνει, τίποτα δεν την υποχρεώνει να σκεφτεί την άλλη γυναίκα. Τον παντρεμένο όμως, που δεν είναι ελεύθερος...δέκα τράπεζες να του δίναν δάνειο δε θα 'φτανε να ξεπληρώσει! Κακά στερνά θα είχε!

    (Μα τι φαντασία οργιαστική έχουμε σ' αυτό το φόρουμ, τη μεγαλώσαμε 10 χρόνια την κοπέλα, τη βάλαμε να την πέσει και σε παντρεμένο...!!!!! )
  • absolutego @ 21.02.2010 17:18
    Εεεεεεεε, miss, δεν έχεις παράπονο έτσι?? Έφτιαξα σκηνικό, έτοιμο για καταστροφή! Μπουρλότα, παντρεμένους, απιστίες, χαμός! Λιοντάρια αθάνατα!!
    Πάντως επειδή μου έχει τύχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο περιστατικό με Παρθένο, όπως και η κοπέλα και επειδή έλεγε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα όπως και η κοπέλα, για αυτό το βρίσκω pathetic, γιατί δεν έχουν ιδέα πως κάνουν τον άλλο να αισθάνεται για αυτούς....
  • BrokenDreams @ 21.02.2010 18:58
    παιδιά χαλαρώστε λιγάκι...
    ένας-ένας..

    απαντώ :

    blueview είσαι δίδυμος κ αρκετα οξύθυμος σε σημείο να μου θυμίζεις αυτόν
    και just for the record μετά από εκείνον έκανα 9 "σχέσεις" και κανεις μα ΚΑΝΕΊΣ δεν με εκανε να νιώσω ούτε το 5% απο αυτά που με εκανέ εκείνος να νιώσω. και κάθε φορά που κάποιος απο τους άλλους με αγκάλιαζε ή με φιλούσε ήθελά να τρέξω χιλιόμετρα μακρυά!
    σιχαινόμουν κατά καποιο τρόπο και σκεφτόμουν εκείνον χωρίς να το θέλω.


    maggyjem εγώ κοντά στους 11 μήνες απο τότε που είχαμε χωρίσει είχα αρχίσει να το δέχομαι..
    και ξάφνικα ακριβως πάνω στον χρόνο 15 νοεμβρίου με παίρνει τηλέφωνο για να μιλήσουμε. με ξαναπήρε άλλες 4-5 φορές στις επόμενες 2 εβδομάδες μέχρι που είδα κ κατάλαβα οτί είμαι ακόμα ερωτευμένη κ με το που κλείναμε άρχιζα να κλαίω γιατι μου έλειπε η φωνή του που τόσο ειχα προσπαθησει και καταφέρει να ξεχάσω..

    LaGnossienne δεν τον ενοχλώ πια. του υποσχέθικα οτι μόνο αν εκείνος θελήσει να μου μιλήσει θα απαντήσω. εχουν περάσει 2 μήνες απο τότε. δν του εχω ξαναστείλει αλλά μου είναι πολύ δύσκολο το να μην τον ακούω ή οτιδηποτε οπότε μην μου ζητάτε κ οι υπολοιποι να τον ξεχάσω γιατί αυτο είναι πιο αδύνατο και σκληρό.


    mme κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν είναι μπροστά μου και δεν αντεχω να είμαι στο κενό άλλο.


    MissHavisham δεν το κουράζω, απλα ζητάω μια 2η και τελευταία ευκαιρία...
    πολλα ζητάω..? τσεκαρε και τι είπα παραπάνω για τις σχέσεις που έκανα μετά απο αυτόν. και επίσης να επησημάνω οτι δεν έχω ξανα ερωτευτεί απο τότε..μπορεί να μου αρέσει καποιος κ να πω α ωραιο παιδί αλλα μετα απο 5 δεπτερόλεπτα το εχω ξεχάσει κ το παιδι κ όλα


    absolutego δεν ανέφερα πουθενά οτι είναι υποχρεωμένος.απλα θέλω να προσπαθήσω μια φορά ακόμα. [όταν όμως θα είναι μόνος ξανά]


    "mwroMOU" για αυτο το άτομο δεν έχω τίποτα απο τα 2
    και εγωισμό δεν έχω για κανένα άτομο. και για τίποτα.
    εγω να μετρήσω..το θέμα είναι οτι δεν έρχονται.


    absolutego αν αγαπήσω έναν παντρεμένο γυρίζω την γη ανάποδα. όταν αγαπάω μπορώ να κάνω τα πάντα για εκείνον που αγαπώ!

    και θα ήθελα να μου πεις αν σου είναι εύκολο και μπορεις πως πιστεύεις οτι τον κάνω να νιώθει??
  • absolutego @ 21.02.2010 19:56
    Τελικά η Miss Havisham έχει απολύτο δίκιο, δεν πρέπει να παίρνουμε αυτά που λες στα σοβαρά. Κοπελάρα μου,εσύ είσαι ο λολός λουλούδια και ο τρελός τραγούδια!
  • newflame @ 21.02.2010 19:58
    Νομίζω ότι δεν συζητάμε πλέον για αγάπη...αλλά για θιγμένο εγωισμό ή ίσως και ανασφάλεια ...
    Δικαιολογημένα και τα δύο για κάποιαν της ηλικίας σου brokendreams. Ίσως εν καιρό να αντιληφθείς τη διαφορά από τη συντροφικότητα και την ανιδιοτέλεια που εμπεριέχει η αγάπη. Διότι, όταν αγαπάς αληθινά, σέβεσαι την επιθυμία του άλλου να αποχωρήσει και όσο και αν σου είναι δυσάρεστο στην αρχή..συνεχίζεις μπροστά...
    Αν πρέπει να διεκδικείς κάτι, ... αυτό είναι ο αυτοσεβασμός και η αυτοεκτίμηση. Για να σε επιθυμήσει, να σε θαυμάσει και να σε ερωτευτεί ο άλλος...
  • TIGRINA @ 21.02.2010 20:13
    Broken Dream ό,τι και να λέμε εμείς εδώ μέσα όσο κι αν είναι αιχμηρές οι απόψεις που καταγράφηκαν εσύ καλή μου καταλαβαίνω ότι είσαι ΤΑΓΜΕΝΗ σε αυτόν τον έρωτα. Ολοι ζήσαμε όμοιες καταστάσεις.
    Ακόμη κι αν το stardome '' σου πει ότι δεν υπάρχει ελπίδα δεύτερης ευκαιρίας εσύ θα '' κωφεύσεις '' και θα παραμείνεις στις επάλξεις αυτού του έρωτα.και θα περιμένεις....
    Σαφως και δεν φταις ΜΟΝΑΧΑ εσύ αφού αυτός επανήλθε μετά από 1 χρόνο και ξανατάραξε την ηρεμία σου.
    Σκέψου όμως ότι αφού γνωρίζει τα αισθήματα σου και ΣΙΩΠΑ εκ νέου τότε δεν αξίζει καλή μου να υποφέρεις για κάποιον που αδιαφορεί για τον πόνο που μας χαρίζει.Γιατί η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.Δηλώνει αδιαφορία τις περισσότερες φορές.
    Εγώ σου εύχομαι να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα ΔΥΣΚΟΛΑ που περνας και εκεί που δεν θα το περιμένεις να έρθει ένας γιάπις με φεράρι ελλειψει γαλάζιου πρίγκηπα με ολόλευκο άτι.
    Κανείς δεν σε κατακρίνει, μην ταράζεσαι, απλά ο καθ ένας με τον τρόπο του προσπάθησε να σε ταρακουνήσει σάμπως και ξεκολλήσεις λιγάκι αλλά όπως λένε και οι ειδικοί η καψούρα δεν έχει όρια και λογική.
  • MissHavisham @ 21.02.2010 22:19
    Μικρή μου...9 σχέσεις σε ένα χρόνο? Εννιά σχέσεις δεν κάναμε εμείς σε όλη μας τη ζωή (και τους γκόμενους του δημοτικού να βάλουμε, πάλι δε μας βγαίνει!!!) Μήπώς, λέω εγώ τώρα, μήπως...ν' άνοιγες και κανένα βιβλίο?

    Βρε, absolutego, μην το βαράς αλύπητα το μικρό, δεν είναι ότι του φανεί του λωλοστεφανή, 20 χρονών είναι, κι έχει και τσαγανό όσο να πεις...και με τόσο τσαγανό θα τα φάει του μούτρα του και θα μάθει. Πώς αλλιώς θα μάθει δηλαδή, με τις "σοφίες" τις δικές μας? Από πότε δηλαδή μπόρεσε η εμπειρία και μεταδόθηκε? Εγώ χαίρομαι όταν βλέπω πιτσιρίκια με τσαμπουκά! Μικρή μου BrokenDreams, γιατί εγώ τώρα έχω την υποψία ότι θα σε ξαναδούμε εδώ...Να προσέχεις τα κενά, ε? Και φυσικά, request accepted.
  • absolutego @ 22.02.2010 01:45
    Έλα ρε miiiiiiiss.... Και τώρα το βαράω το μικρό? Κοπλιμέντο του έκανα
  • dimi84kara @ 22.02.2010 02:08
    βρε broken μου κατι κοπελες με τετοιες αποψεις κανουν τα μπουρδουκλωματα...μ'αρεσει που τα λες τσεκουρατα γιατι χορτασαμε απο τις σεμνοτυφες.... αλλα το αν αγαπησω παντρεμενο γυριζω τη γη αναποδα δεν δειχνει ακριβως οτι κανεις τα παντα για τον θεο ερωτα..μαλλον ελκεσαι απο προβληματικες καταστασεις..δε θα πω τα γραφικα οτι αυτο δε κανει σε σενα καλο κτλ κτλ..αλλα προσεχε που θα πεσεις..γιατι μπορει και η γκομενα του αντρα στοχου να σκεφτεται και αυτη ετσι.και δεν σικ να σου μεινουν τουφες στο χερι..
  • BrokenDreams @ 22.02.2010 05:27
    maggyjem οτι πάρει ο χάρος χαχαχα
    κοιτα..με τους 3 πρώτους προσπάθησα να τον ξεχάσω.. μήπως δηλαδή σταματήσω να τον σκέφτομαι αλλα δεν..
    με τους επόμενους υπήρχε ενας ψιλο ενθουσιασμός αλλά και παλι μετα απο κανα 2ήμερο πήγαινε σε αλλη παραλια και αυτός..
    τώρα οσο γιατι τον κυνηγάω, το οτι τα έχει με αλλή δεν μου λέει πολλά γιατί σαν δίδυμος και σαν άτομο μετα απο μένα οχι 9 αλλά 1009 σχέσεις εχει κάνει..διαρκουν καμια βδομάδα..αντε 2-3 και μετά κατι του κάνουν..? κατι τους κάνει..? και χωρίζουν.. με εμένα έσπασε ρεκόρ να φανταστείς!



    absolutego thank u για το κοπλιμαν..

    newflame το ξέρω και τα κατανοώ αυτα που λες και ετσι σκέφτομαι και εγώ..δηλαδή η λογική μου...αλλά η καρδια μου που πονάει διαγράφει την λογική και ζητάει μια ευκαιρια..!


    TIGRINA ευχαριστώ πάρα πολυ που με καταλαβαίνεις και ευχαριστω για την ευχή σου αν και δύσκολο το κόβω [ειδικά την φερράρι χαχαα]
    δεν έχω να απαντήσω κάτι απλά ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξη


    MissHavisham χαχαχα το ξέρω οτι είναι πολλοι αλλά δεν φταίω εγω
    το βιβλιο που κολλαει?
    θα προσέχω και τα κενα και το κενό και τα κενά αέρος και όλα..
    [οτι θα με ξαναδείτε είναι σίγουρο] και οσο για τον absolutego εχει απλά διαφορετικό παρελθόν και όπως και να το κάνεις είναι αγόρι...


    dimi84kara αγαπήτε/η να είσαι σιγουρός/ή οτι δεν θα είμαι εγώ η ξεμαλιασμένη..και οσο για αυτο που είπες για τις προβληματικες καταστασεις και το οτί ελκύομαι απο αυτές δεν είσαι μέσα...γιατί δεν υπάρχει καποια προβλημάτικη κατάσταση τόσο τραγική ωστε να την ονομάσουμε έτσι.. απλά έχω χάσει πολλά ατομα απο την ζωή μου που αγαπούσα πολύ και δεν διατίθομαι σε καμία περιπτωσή να χάσω το συγκεκριμένο επειδή απλα είναι ηλίθιο!


    αυτάάάάάά, καλο ξημέρωμα!!
  • newflame @ 22.02.2010 21:48
    βρε κούκλα μου... αν ακούς περισσότερο την καρδιά σου...μαζί σου...φτάνει η καρδιά να βγάζει φτερά, να βρίσκει έδαφος για όνειρα και κυρίως να μην πληγώνεται κατά συρροήν....
    αν δεν ακούς τη λογική που φωνάζει ότι ο τύπος αναζητά εμπειρίες και όχι σταθερές σχέσεις (προφανώς είναι κοντά στην ηλικία σου) ...κατέγραψε τα συναισθήματά σου και εάν υποφέρεις συχνότερα απ΄ότι περνάς καλά..ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ!!!
    Μην ξεγελιέσαι...τους 2-3 μήνες βλέπουμε τον άλλο μέσα από ροζ γυαλιά. Τα έχουμε περάσει και άλλες....Εξιδανικεύουμε, μας εξιτάρει το καινούριο, μας παρασέρνει απ' τη μύτη η ελπίδα και η προσδοκία ότι έχουμε βρει την αδελφή ψυχή...και αν ο άλλος μας κλείσει απότομα την πόρτα στα μούτρα η δίψα δεν σβήνει..μας κυριεύει... θα τον απομυθοποιήσεις με τον καιρό. Λογική απ΄όσο είδα διαθέτεις απλά κράτα λίγο το επίπεδο και μην επιδιώκεις να επικοινωνήσεις εσύ πρώτη...αν μη τι άλλο, με τον καιρό θα ξεφτίσει και το κυριότερο θα έχεις κερδίσει στο χρηματιστήριο της αξιοπρέπειας.. καλή τύχη
  • dimi84kara @ 23.02.2010 00:03
    Δηλαδη αν δεν ειναι προβληματικη κατασταση να χωριζεις παντρεμενο που ενδεχομενως να εχει και παιδια,τοτε μικρη μου εχεις χασει το μετρο..και μη μου φερεις σαν επιχειρημα οτι επιστημονικα προβληματικες καταστασεις ειναι πχ ο τζογος,οι εξαρτησεις,χρονιες παθησεις ή και πολλα μαζι κτλ γιατι σε chat ειμαστε δεν κανουμε αξιολογησεις και διαγνωσεις για δημοσιο φορεα....

    οτι ολα ειναι κυκλος φαινεται ξεκαθαρα..εχασες ατομα αρα θα πρεπει να χασουν και οι αλλοι(επλιζω να μην εννοεις απωλειες συγγενων γιατι ειναι τελειως ασχετο!)...το να βρεις δηλαδη ενα ελευθερο ατομο -που υπαρχουν τοσα-δεν υπαρχει για σενα.

    Για μενα εχεις αλυτα θεματα που ο κρονος δε στα διδαξε απο οτι φαινεται..δεν ειμαι και εισαγγελεας-κριτης ομως..Του καθενος η σκεψη και οι στοχοι φτανουν μεχρι που εκει που φτανει το μυαλο του και οι εμπειρίες..
    αυτα τα σχολια απο μενα...σε χαιρετω!
  • BrokenDreams @ 24.02.2010 16:47
    βρε παιδια λύστε μου μια απορία αν μπορειτε..
    οκ δεχτά αυτα που μου λέτε..
    αλλα το γεγονος -γιατί περι γεγονότος πρόκειται- οτι με κάλεσε και προχθες αλλά και εχθές το βράδυ για να μιλήσουμε πως το ερμηνεύετε?
    παντογνωστες θα ήθελα μια απάντηση γιατί εγώ ειμαι τόσο μικρό και χαζό που δεν μπορώ να το καταλαβω!!
  • BrokenDreams @ 24.02.2010 16:48
    και μην κάνετε χαζές και αβάσιμες υποθέσεις..
    είπαμε οτι είμαι κολλημένη αλλα εσείς το πήγατε στις παντριές και παιδιά χαλαρώστε!
  • BrokenDreams @ 25.02.2010 02:00
    maggyjem me pire thl sto cell [kinito] lec kai den sumbainei tpt adiafora apla etc na dei ti kanw meta apo 2 mines + pu exun perasei kai auto sunebh kai cimera.. me kalese prin kamia wra..me kalei anamesa stis 12-1 epi 3 sunexomenes meres apla gia na milhsoume mesw thlefwnou..ti na pw..? pws pisteueis ec san atomo oti prepei na fer9w? dld den mporw na to katalabw auto to atomo..ine apsuxologito.. egw tou apadaw kai ferome fusiologika..apo mesa mu mporei na niw9w kapws san xazoxaroumeno gt oso kai na ine periergo pu milame emena mu eixe leipsei alla kai apo tin allh dn 3erw..ferome apla san na ime mia gnwsth tou.. me tin opoia eixe kati alla pote den anaferw oute egw alla oute k autos to parel9on alla to niw9w to ais9anome oti kai ekeinos to skeftetai akoma k an den 9elei na to paradextei k auto k polla alla...help !

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...