παρακαλώ περιμένετε...

iounios 2009

  • aloy @ 08.02.2010 08:22
    Exw sxedon oles tis ebdomadiaies problepseis... Elpizw na boh8aei...
    Filia

    08.06.2009 - 14.06.2009
    Σε πολιτισμένες κοινωνίες δεν ισχύει το δίκαιο του ισχυρότερου επειδή έχει την εξουσία ούτε του πιο απελπισμένου γιατί καταλήγουμε σε τρομοκράτες. Αν τα πιστεύω σου και οι ιδέες σου χρειάζονται ξεσκόνισμα κάνε το. Αν οι σπουδές, οι επιλογές σου, τα εκπαιδευτικά σχέδιά σου δεν σε ικανοποιούν άλλαξέ τα, ή εξέλιξέ τα. Αν ταξίδια, διαφημιστικές εκστρατείες, μετακινήσεις κάθε είδους χρειάζονται αλλαγή ημερομηνίας για να κολλήσουν καλύτερα ανάβαλέ τα. Αν εμφανιστεί μία πρόκληση ή ένα εμπόδιο μην το προσπερνάς χωρίς να τον αντιμετωπίσεις γιατί θα σε περιμένει στην επόμενη γωνία. Η πλανητική κινητικότητα που συμβαίνει στο φιλικό ζώδιό του Ταύρου σημαίνει ότι κάθε απόφασή σου δε θα έχει αρνητικές επιπτώσεις εφόσον λειτουργεί αποδοτικά το αριστερό μέρος του εγκεφάλου σου. Το στοίχημά σου αυτή τη περίοδο έγκειται στο να λες το σωστό πράγμα την ενδεδειγμένη στιγμή στον κατάλληλο άνθρωπο.

    15.06.2009 - 21.06.2009
    «Μην κάνεις στους άλλους ό,τι δε θέλεις να κάνουν σε σένα» είναι μία φράση που επανέρχεται κάθε τόσο σαν ο χρυσός κανόνας που δημιουργεί ισορροπημένες σχέσεις. Προεκτείνοντας αυτόν τον κανόνα μπορείς να σκεφθείς επίσης: «Ό,τι κάνεις στους άλλους, το κάνεις επίσης και στον εαυτό σου». Όταν ευνοείς τον Άλλο ευνοείς τον εαυτό σου. Όποιος έχεις βοηθηθεί θα θελήσει να βοηθήσει. Το καλό παράδειγμα επιστρέφει διαγράφοντας έναν κύκλο προς εκείνον που το δίνει. Καλά το κατάλαβες- η έντονη κινητικότητα στον οίκο εκείνο που συμβολίζει τις Ιδέες, τα Πιστεύω και το Νόημα σε πιέζει να βάλλεις σε μια τάξη τις ιδέες που δημιουργούν τις πράξεις σου. Φυσικά δεν θα επιτρέψεις σε κανένα να σου υποδείξει τον τρόπο που θα καλλιεργήσεις την συνείδησή σου ούτε να σου πει πως να χειριστείς την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Εννοείται ότι κάποιοι κακοπροαίρετοι θα χλευάσουν τις επιλογές σου, θα αμφισβητούν τις καλές σου προθέσεις και θα σε κατηγορήσουν ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η προσωπική σου ασφάλεια. Αγνόησέ τους.

    22.06.2009 - 28.06.2009
    Αν το προηγούμενο καιρό είχες πέσει σε κενά αέρος πιστεύοντας ότι δε θα πατήσεις ποτέ πια σε σταθερό έδαφος, ε, θα πρέπει ήδη κοιτάζοντας προς τα επάνω να βλέπεις ξανά τα άστρα στον ουρανό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφιβάλλεις για την ευφυΐα σου, τα ταλέντα σου και το όραμά σου. Όταν αποδεχθείς ότι διαθέτεις και τα τρία επεκτείνοντας τα, τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εάν έχεις ανοιχτό μυαλό διακρίνοντας τις απεριόριστες δυνατότητες που υπάρχουν στο σύμπαν κανένα από τα ύπουλα κόλπα της ζωής δεν θα σε στριμώξει στο καναβάτσο. Εκμεταλλεύσου την κινητικότητα στον ένατο οίκο σου για να βρεις ένα τρόπο να ξεπεράσεις την ανακατωσούρα και τις δυσλειτουργίες της καθημερινότητας και οραματίσου τον εαυτό σου στην κορυφή του κόσμου. Είναι εποχή υψηλών ελπίδων και οξυμμένης αντίληψης. Μη θολώνεις το μυαλό σου με γκρίνια και προχώρα. Sky is the limit. Υ.Γ. Και ναι? Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Τι να λέει ο Κρόνος;

    29.06.2009 - 05.07.2009
    Σαν Παρθένος που έχει κυβερνήτη τον αεικίνητο, επικοινωνιακό Ερμή θα πρέπει ήδη εδώ και εβδομάδες να έχεις αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνει η διέλευση των πλανητών σε ένα οίκο κινητικότητας για να βγεις προς τα έξω. Η εξωστρέφεια λοιπόν συνεχίζεται. Αφού δεν έχεις αφήσει μέρος που να μην πας, γνωστό που να μη χαιρετήσεις, άγνωστο που να μην γνωρίσεις και συζητήσεις που να μην κάνεις η Αφροδίτη εντείνει κι άλλο την κοινωνικότητα. Δεν πηγαίνεις στο θέμα, είσαι το Θέμα ή συνεχίζεις να είσαι. Ωστόσο οι δύσκολες όψεις στις αρχές του μήνα μεταξύ της Αφροδίτης και των Δία και Ποσειδώνα ίσως σου δημιουργήσει εκνευρισμό που δεν μπορείς να ισορροπήσεις μεταξύ πραγματικότητας και πως φαντάζεσαι ότι πρέπει να είναι τα πράγματα και οι σχέσεις. Πώς να συνδέσεις ουρανό και λογαριασμούς; Βίβλο και κόμιξ; Άγιους και αμαρτωλούς; Διασκέδαση και εφορία; Μπορεί να ιδρώνεις όταν είσαι μόνος σου προσπαθώντας να γεφυρώσεις την καθημερινότητα με το Νόημα αλλά όταν εμφανίζεσαι δημόσια ανήκεις στους beautiful people naturellement!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...