παρακαλώ περιμένετε...

Διαζυγιο

  • fotoula @ 21.01.2010 11:07
    poli poli swsto to teleutaio sxolio...

    8es na xwriseis i den 8es;;; .... :8
  • kriarina @ 21.01.2010 12:18
    λενε οτι οπου κλεινει μια πορτα καποια αλλη ανοιγει... αν το ηθελες καιρο, απλα τωρα φοβασαι που εφτασες σε αυτο το σημειο μαλλον ειναι κατι παροδικο, να εισαι δυνατη...ισως ειναι και καλυτερα.. ειναι πολυ αναλυτικοι οι Παρθενοι γι αυτο και το ανικανοποιητο... θα ερθουν καλυτερες μερς, προτεινω εργασιοθεραπεια καλη μου...
  • TheHunter69 @ 21.01.2010 12:35
    ...υποσυνείδητα νιώθεις ασφάλεια εκεί που είσαι ...
  • MissHavisham @ 21.01.2010 12:54
    To the point, Hunter. Τι είναι τούτος ο φόβος του ανθρώπου για το άγνωστο...

    Avirgo, κλείσε τις κουρτίνες, πιες έναν καφέ, κάτσε στο πάτωμα, κλείσε τα μάτια να συγκεντρωθείς και σκέψου ποιος φόβος είναι μεγαλύτερος: ο φόβος γι' αυτό που ήδη θα ξέρεις πως δε μπορεί ν' αλλάξει ή η μοναξιά του αγνώστου?
  • blueview @ 21.01.2010 19:59
    * ... Το υποσυνειδητο ειναι η εδρα των ενστικτων, των παρορμησεων, των συγκινησεων, της φαντασιας, της μνημης, των συνηθειων και τις διαισθησης. Για μερικους, ειναι και ο δρομος προς την υπερσυνειδηση. Αυτο ρυθμιζει επισης τις αυτονομες σωματικες λειτουργιες μας. Καθε σημαντικη προσωπικη μεταμορφωση, θεραπευτικη ή οχι, προκυπτει απο μια αλλαγη στο υποσυνειδητο

    *http://www.zeitgeisthellas.gr/forum/showthread.php?p=1670
    απο δω εκανα το copy
  • avirgo35 @ 22.01.2010 09:50
    Ευχαριστω πολυ ολους.Σημαντικα τα σχολια σας και up to the point.
    Ναι,σιγουρα νοιωθω ασφαλεια εδω που ειμαι.
    Αστρολογικα, νομιζω η σεληνη μου στον ταυρο στον 1ο οικο κανει τη ζημια.Αλλα εχω και Κριο ωροσκοπο και Ουρανο στον 7ο σε εξαγωνο με Αφροδιτη, που δε με αφηνουν σε ησυχια.
    Η αστρολογια με βοηθησε πολυ στο να εξηγησω τις αντιθετες δυναμεις που δρουν μεσα μου.Ειναι βασικο εργαλειο για αυτογνωσια.Η ψυχαναλυση ηρθε να φωτισει το τοπιο αναλυοντας τις επιδρασεις του περιβαλλοντος και η προσωπικη μελετη(φιλοσοφια,θρησκεια,μεταφυσικη,κτλ) ερχεται να ανοιξει το νου.
    Τελικα ομως εχω καταληξει στο εξης.Τιποτα δεν αντιστρατευεται την ελευθερη βουληση.Κανεις δεν μπορει να σου δωσει τη λυση.Μεσα μας βρισκονται ολα και ειναι τρομακτικο.Εμεις αποφασιζουμε.

    blueview...τι συμπτωση πριν λιγο καιρο καποιος με παροτρυνε να δω αυτο που μου προτεινες και δεν το εκανα.Τωρα θα το δω.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...