παρακαλώ περιμένετε...

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

  • fereniki @ 31.12.2009 11:17
    Neverland καταρχας Καλη Χρονια οπως και σε ολα τα αστροπαιδια ! !
    Οταν ο Ερμης κινειται αναδρομα και εχουμε και στον Χαρτη μας Ερμη αναδρομο σημαινει οτι ενω οι ιδεες ερχονται στο νου μας με μια εντυπωσιακη ταχυτητα και γινομαστε πιο τηλεπαθητικοι, εντουτοις δεν μπορουμε να εκφρασουμε επαρκως αυτες τις ιδεες. Νομιζουμε οτι οι αλλοι δεν μας καταλαβαινουν, εχουμε μια αυξημενη νευρικοτητα και αισθανομαστε πιο απομονωμενοι. Ισως εχουμε και μια δυσκολια στην συγκεντρωση. Καλο ειναι εκεινες τις μερες [εμεις με τον αναδρομο Ερμη στον χαρτη μας, περισσοτερο απο τους αλλους] να αποφευγουμε να κλεινουμε σημαντικες συμφωνιες η να παρουμε καθοριστικες αποφασεις. Οπως και να εχει παντως δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ανησυχητικο και ισως μεσα απο αυτες τις δυσκολιες ο Αναδρομος Ερμης να ερθει να μας μας βοηθησει !
  • neverland @ 31.12.2009 11:32
    ok κατατοπίστηκα fereniki ευχαριστώ. αλλά σε κάτι προβλέψεις Ιανουαρίου διάβασα για τους παρθένους ότι όταν ο ερμής και η αφροδίτη θα κινούνται ανάδρομοι υπάρχει περίπτωση να επιστέψουν άγάπες και πρόσωπα από το παρελθόν. με ανάδρομους τους ίδιους πλάνήτες στο χάρτη μου και φαντάζομαι και σε πολλών άλλων αυτό πως μεταφράζεται????
  • fereniki @ 31.12.2009 17:14
    Iσως οτι σε εμας [ανηκω και εγω σε αυτους που εχουν πολλους αναδρομους πλανητες στον γενεθλιο χαρτη] αυτο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να συμβει !

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...