παρακαλώ περιμένετε...

kronos ston 7o oiko

  • CHRISTOS1988 @ 02.12.2009 15:16
    Σε γενικα πλαισια παντα, δειχνει οτι μπορειτε απο κοινου να αντιμετωπιζετε τις ευθυνες και υποχρεωσεις σας. Ακομα, μπορει να σημαινει οτι εσυ προσπαθεις να τον ελεγξεις ή να τον "κουμανταρεις" λιγο. Προσεξε μηπως πολλες φορες του φαινεται οτι εισαι αυστηρη ή και ψυχρη μαζι του. Παντως, μια τετοια σχεση, αν δεν υπαρχουν αλλοι πλανητες ή οψεις που να το διαψευδουν, στηριζεται σε καλες βασεις και δεν πετατε στα συννεφα. Προσεξε ομως, μηπως η σχεση σας πεσει θυμα των επαγγελματικων σας υποχρεωσεων. Μηπως γνωριστηκατε στο επαγγελματικο περιβαλλον? Η μηπως εχετε μεγαλη διαφορα ηλικιας?
  • elenam @ 02.12.2009 15:46
    10 χρόνια διαφορά, κ αν κ δε γνωριστήκαμε στη δουλειά, συνεργαζόμαστε σε κάποιο θέμα. Παίζει ρόλο που ο 7ος οίκος του είναι ο ζυγός κ τώρα ο κρόνος μπήκε στο ζυγό?
  • CHRISTOS1988 @ 03.12.2009 19:17
    η διελευση του κρονου απο τον 7ο οικο του συντροφου σου, μπορει να βγαλει καποιες δυσκολιες ή/και ανακαταταξεις στις σχεσεις του. Αυτο δεν σημαινει παντα χωρισμο και καταστροφη. Αναλογα με το ωροσκοπιο σαν συνολο, μπορει να βγαλει μια διαλυση σχεσης, ειτε αυτη ειναι ερωτικη, ειτε ειναι επαγγελματικη. Ας μην ξεχναμε οτι ο 7ος οικος ειναι ο οικος των σχεσεω, των συνεργασιων και των φανερων εχθρων! Απο την αλλη παλι, μπορει να βγαλει και την επισημοποιηση μιας σχεσης! Γενικα, ο Κρονος, αν βρει κατι καλα και σωστα δουλεμενο, θα το ανταμειψει. Αν εχει ελλειψεις, λαθη και ειναι σαθρο στα θεμελια του θα το γκρεμισει χωρις 2η σκεψη.
    Αν καποιο πιο σχετικο μελος, μπορει να κοιταξει τους χαρτες σας ατομικα αλλα και συναστριακα, ισως σου απαντησουν πιο συγκεκριμενα.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...