παρακαλώ περιμένετε...

pwpw talaipwria.....

  • lostinlines @ 26.06.2009 09:44
    Κι εγώ παθούσα....chocolatenia μου!!!!
    Κατι τρέχει με τα παιδιά του Ουρανού τους τελευταίους 6-8 μήνες και δεν ξέρω ούτε εγώ ακριβώς τι.....
    Υδροχόοι παιδεύουσι Παρθένους...κανονικά!!!
  • IrishPrince @ 26.06.2009 10:49
    Τρελανε τον πριν σε τρελανει.Εχουμε ξεφυγει τωρα τελευταια.Δεν ξερουμε τι μας γινεται.Και δεν με βγαζω καθολου απ'εξω. Κι εγω κανω διαφορα παλαβα και μετα κοπανιεμαι αλλα ειναι αργα.
  • vAIRsiFIRE @ 26.06.2009 11:11
    Φυγε οσο πιο μακρια μπορεις!!

    Υδροχόοι παιδεύουσι Παρθένους...κανονικά!! και οχι μονο!!
    Εχουμε ξεφυγει τωρα τελευταια... αυτο κι αν ισχυει...
  • IrishPrince @ 26.06.2009 11:44
    Η υπερπροσφορα που υπαρχει-εχει κανει τον κοσμο να ζητα να παρει δειγμα απο παντου και μερικοι μαλιστα (ο κολλητος μου εκανε κατι τετοιο χθες και εχω γινει θηριο-θελω να τον σκοτωσω) τιναζουν στον αερα φασεις δοκιμασμενες για ατομακια που βρεθηκαν μπροστα τους και τους κουνηθηκαν.Παρακμη κανονικα και με το νομο.Χθες μπεκρουλιαζαμε ως αργα γιατι τον εβριζα για τη βλακεια που εκανε.Κι αμα γυρισει και η αλλη του κοπανησει ρολα στα μουτρα-δε θα φταιει αυτη αλλα η ανοησια του.
  • IrishPrince @ 26.06.2009 12:00
    Και πως γινεται αλλα να λες κι αλλα να κανεις? συγγνωμη αλλα αυτο το λεω και ξελεω-δεν το καταλαβα ποτε.
  • lostinlines @ 26.06.2009 12:26
    Εγώ να δεις ποσα "λέω και ξελέω" εχω βιώσει τον τελευταίο καιρό...ένα απίστευτο πράγμα!!!(ούτε αυτοι δεν ξέρουν γιατι....) Το τελευταίο δε ήταν και το τελειωτικό....Μέχρι πριν 7 μέρες κανονίζαμε τις διακοπές μας και μέσα σε μία μέρα μ'έκανε πέρα, χάθηκε χωρίς αν θέλει να μου μιλήσει και μετά ανακοίνωσε οτι θέλει να χωρίσουμε!!!!
    Ότι ναναι....είναι πιεσμένος, δεν ξέρει τι θέλει, παιδάκι που θέλει να παίρνει τα κουβαδάκια του και να πηγαινει απο παραλία σε παραλία...ξέρω εγώ!!
    Γιατι τέτοια "ξεφεύγα" δεν μπορώ να καταλάβω!!!!
  • IrishPrince @ 26.06.2009 13:11
    Αμα πιεζεται να λυσει τα προβληματα του και να επανελθει.Δε μπορει να κυκλοφορει εκει εξω τοση ανοησια και τοση ανωριμοτητα.Ξερεις ποσα τετοια εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο? απο ξαφνικες αναχωρησεις αλλο τιποτα. Και απο δουλειες ξαφνικες αναχωρησεις.Αποφασισε οτι η δουλεια που κανει δεν τον γεμιζει και δηλωσε παραιτηση χωρις να εχει βρει αλλου δουλεια ομως.Λες και ειναι καιροι για τετοιες περιπετειες.Δεν ξερω γιατι ο κοσμος νομιζει πως μπορει να ξεσπαει τα ψυχολογικα του προβληματα στους αλλους.Υπαρχουν επαγγελματιες του αντικειμενου.Ας παει εκει να πληρωσει συνεδρια και να τα λυσει χωρις να βλαπτει αλλους ανθρωπους.
  • IrishPrince @ 26.06.2009 13:37
    Δε λες καλα που δε σε πηγε διακοπες και να σε παρατησει εκει και να εξαφανιστει.Κι αν δεν πιεζονται απο αλλους-δεν εχουν προβλημα.Βρισκουν τροπο να αυτοπιεστουν και αιτια για την ηρωικη τους εξοδο.Παντως νομιζω οτι αντιμετωπιζουμε επιδημια και μαλιστα επικινδυνη.Δε μπορει να υπαρχουν τοσα κρουσματα επαναλαμβανομενα.Δε μπορει.Η πλακα ειναι πως ολοι αυτοι που ταλαιπωρουν τους αλλους-αν παθαιναν τα ιδια θα ειχαν αλλη γνωμη για το θεμα.
  • chocolatenia @ 06.07.2009 10:15
    Iostinlines ένα θα σου πω και θα καταλάβεις.....Ο,τι τα παιδιά του Ουρανού είναι λίγο saiko είναι γνωστό....Αυτό που δεν ήξερα είναι πως επιμένουν τόσο να μπουν στο καράβι όταν το βλέπουν να απομακρύνεται!!!!!Ο καλύτερος τρόπος να τους κερδίσεις είναι να μην ασχολείσαι μαζί τους....Τέτοια παράνοια.....ΜΕRCY,MERCY,MERCY.......
  • IrishPrince @ 06.07.2009 10:29
    Τεραστιος μαζοχισμος να μη θες να μπεις στο καραβι οταν ειναι στο λιμανι-και ξαφνικα να θες να μπεις οταν αυτο απομακρυνεται.Υπαρχει ο κινδυνος να σε περασουν για λαθρεπιβατη και να σε πεταξουν στα αγρια νερα ή να εχει αλλαξει προορισμο το καραβι χωρις να το καταλαβεις-και να βρεθεις μπροστα σε δυσαρεστη εκπληξη.
  • lostinlines @ 06.07.2009 11:06
    Πως δεν σε καταλαβαίνω "chocolatenia" μου...το έχω νιώσει στο πετσί μου - 3 χρόνια τώρα!!!
    Αυτό κάνω κι εγώ....δύο εβδομάδες που είμαστε χωρισμένοι προσπάθησε να με βρει στο τηλ 2 φορες.....δεν το σήκωσα....δεν ασχολούμαι μαζί του....να χάσει τα ίχνη μου ...τον αφήνω ακόμα πιο ελεύθερο από πριν....με φόβο σίγουρα δεν θα σας το κρύψω ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ή ακόμα χειρότερα ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ...εστω και μικρής διαδρομης!!!
    Παρανοια- Μαζοχισμός (όπως λέει κι ΙrishPrince)...........στο μεγαλείο τους!!! Αλλά μήπως έχω λίγο απτά δύο κι εγώ??....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...μετα απο τόσα!!!
    Τι λέω η γυναίκα???? αααχ!!!!
  • IrishPrince @ 06.07.2009 11:30
    Αυτος ειναι ο μαζοχισμενος που οταν το καραβι ηταν στο λιμανι το σνομπαρε-και τωρα θυμηθηκε να τρεξει να το προλαβει.Αμα παει αλλου το καραβι-τοτε να δουμε τι θα λεει.
  • lostinlines @ 06.07.2009 11:41
    Ό,τι και να σου συμβεί μόνος περπατάς στη γη
    κ θα μάθεις να τ`αντέχεις
    πήρες λίγο από δω, πήρες λίγο από κει
    φύλαξέ το για να έχεις
    Γιατί η μέρα είναι μικρή κι όταν λάμπει ο ήλιος όλα τα φωτίζει

    Ποιος απ`όλους μας θα πει τι είναι αυτό που τον πονάει και τον γκρεμίζει

    Κάποτε θα είναι πια αργά κι όλα τα καλά παιδιά
    βρίσκουν τον δικό τους δρόμο
    Ξέρουν ποιος είναι μισός, πληγωμένος και τρελός
    γιατί δεν χωράει στον κόσμο μα η νύχτα είναι μικρή κ όσα
    δάκρυα κι αν τρέξουν είναι λίγα..

    Ποιος απ`όλους μας θα πει ήρθα πίσω φίλε μου όπου κι αν πήγα...

    Ό,τι και να σου συμβεί τι να πεις, τι να σου πει
    ξέρεις τι είναι πια δικό σου
    πήρες λίγο από`δω, πήρες λίγο από κει
    έφτιαξες τον άνθρωπό σου..

    Και όταν κάποτε χαθείς ούτε ήλιος, ούτε θάλασσα, ούτε αστέρια
    αν προλάβεις ίσως δεις ποιος σου κράτησε ζεστά τα δυο σου χέρια(2)

    Ό,τι και να σου συμβεί μόνος περπατάς στη γη
    και θα μάθεις να τ`αντέχεις..


    http://www.youtube.com/watch?v=P3PTzZtMVPA
  • chocolatenia @ 06.07.2009 12:19
    Και κάθε φορά σκέφτομαι την εξής ιστορική φράση του Αλέφαντου...:Δε μπορεί το παλικάρι ρε παιδί μου.......δε μπορεί................
  • lostinlines @ 06.07.2009 13:20
    χα-χα-χα-χα.......με το ζόρι???!!!!

    Σωστή σε βρίσκω κυρία μου!!!!!!
  • vasavg24 @ 12.07.2009 22:39
    chocolatenia, σου μιλάει ομοιοπαθούσα -προ καιρού- παρθένος που είχε έχει και ίσως θα ξαναέχει μπλεξίματα με υδροχόο....:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΡΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΖΩΔΙΩΝ...και δεν κρίνω μόνο εξ ιδίων τα αλλότρια αλλά έχω πολλά ανάλογα παραδείγματα από τον κοινωνικό μου περίγυρο: το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο- η παρθένος να ρίχνει μαύρο δάκρυ και ο υδροχόος να εξαφανίζεται και μετά να γυρνάει σα να μη συμβαίνει τίποτα...ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: τρεεεεξε οσο πιο μακρια γίνεται....συνεννόηση 0...αν θες να το φας το κεφαλάκι σου τώρα-όπως όλες θέλαμε απλα....ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΟΝ, ΤΡΕΞΤΟΝ, ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΣΥ......
    εύχομαι να αποτελέσεις την εξαίρεση του κανόνα..
  • chocolatenia @ 13.07.2009 15:50
    Κι όταν αποφασίζω να φύγω μακριά πάντα με κυνηγάει ο άτιμος.....Απλά είναι και εγωιστης σαν παιδί του Ουρανού!!!!Για να καταλάβεις όμως όταν έβαλα το τέλος...ο επόμενος που γνωρισα είχε την ίδια μέρα γενέθλια!!!!!Το σύμπαν μου στέλνει μηνύματα ή είναι η ιδέα μου;

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...