παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ;;;

Χαιρετώ τα πλήθη..
Είμαι νέο αίμα στο site και οφείλω κατ' αρχάς να συγχαρώ την προσπάθεια που γίνεται, για να μπορέσουμε κι εμείς οι αδαείς να βρούμε το στίγμα μας μέσα στο σύμπαν!!!
Το ερώτημά μου είναι το εξής: εδώ και 34 και πλέον έτη ήξερα ότι έχω ωροσκόπο Καρκίνο. Πράγματι έχω πάρα πολλά στοιχεία Καρκίνου. Εδώ όμως διαπίστωσα πως λόγω της εφαρμογής της θερινής ώρας το 1974 (08/09/1974 είναι η ημερομηνία γεννήσεώς μου), έχω ωροσκόπο στον Λέοντα. Έχω μπερδευτεί αρκετά διότι η Αφροδίτη μου είναι στον Λέοντα που μου προσδίδονται αρκετά στοιχεία από αυτή τη θέση.
Τελικά τί ισχύει;
Θέλω να αναφέρω και τη διέλευση του Κρόνου (θου Κύριε..) από την Παρθένο, με την οποία σχεδόν τσακίστηκε η ζωή μου.. Πρώτα απ' όλα βίωσα ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στον τομέα της υγείας μου, το οποίο συμβαίνει από επταετίας (κάτι σαν την επταετία της χούντας σα να λέμε) και πέρσι που κλήθηκα για μεταμόσχευση, έπεσα σε "Στάση Ερμή" όπως έμαθα εκ των υστέρων. Άντε τώρα η λίστα των μεταμοσχεύσεων να συντονιστεί με τον Ερμή... Δεν έχω λόγια να περιγράψω..
Πάμε παρακάτω, επίσης με τη διέλευση του Κρόνου ήρθε και ο χωρισμός από τον άντρα μου με τον οποίο υπήρξαμε πολύ αγαπημένο και "ανοξείδωτο" ζευγάρι για 12 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος, τόσα χρόνια κάνει ο Κρόνος  -θου Κύριε- για μια περιστροφή στο ζωδιακό ώσπου να επιστρέψει πάλι δριμύτερος στο ζώδιό μας).
Θα σταματήσω εδώ την αναφορά στη διέλευση του Κρόνου από πάνω μου για να μην σας τρομάξω.
Ζητώ τα φώτα σας, είναι πολύ σημαντικές και καθοριστικές οι στιγμές που βίωσα τα τελευταία 2 χρόνια περίπου.
Ευχαριστώ

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...