παρακαλώ περιμένετε...

Πόσα ακόμα να αντέξει κανείς...

  • rainbowgirl @ 12.05.2009 21:51
    Καλη μου απαραδεκτη, δεν θα σου πω για τα αστρολογικά σου, γιατί δεν ξέρω απ` αυτά.Θα σου πω μόνο ότι ειναι προτιμότερο να ξέρεις αν συμβαίνει κάτι στο σώμα σου, παρά να το αγνοείς. Ο, τι κι αν ειναι λοιπόν -αν πράγματι υπάρχει κάποιο πρόβλημα- το πρώτο βήμα προς την αντιμετώπισή του το κάνεις με αυτή την εξέταση που σε τρομάζει. Το δεύτερο βήμα ειναι να νιώσεις πιο δυνατή από αυτό το πρόβλημα και αποφασισμένη να το νικήσεις.
    Σου στέλνω την αγάπη μου, τη θετική μου ενέργεια, τις ευχές μου, ολα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στην άγκαλιά σου, και να ξέρεις ότι υπάρχει εδώ μια ψυχή που θέλει να σε ακούσει αν έχεις ανάγκη να μιλήσεις ...
  • andreas_zepos @ 13.05.2009 00:08
    με κάτι λίγα που ξέρω, σε λίγες μέρες θα μαλακώσει το υπερβολικό άγχος και η ανασφάλεια για τα θέματα περί προσωπικης υγειας. τώρα που μιλάμε ο ήλιος κάνει σύνοδο με τον χείρωνά σου στον ταύρο και γι αυτο ή τοοοοση μεγάλη ανασφάλεια.
    έχεις όψεις διελαυνοντος ηλιου χιαστι με ποσειδωνα και διελαυνοντα ποσειδωνα χιαστι με γεννεθλιο ηλιο.Τα νοσοκομεια που ΔΕΝ βρισκουν σωνει και καλα εσενα.
    σε κανα-δυο μέρες που ο ήλιος θα φύγει απ'το χειρωνά σου, θα κάνει αντίθεση με γεννέθλιο ουρανό, και να περιμένεις νέα. επειδή όμως ΔΕΝ είναι αντίθεση γενν.ήλιου με διελ.ουρανό αλλά αντίθεση γενν.ουρανού με διελ.ήλιο, η ένταση και η διάρκεια είναι μικρή...δε νομίζω να έρχεται να αλλάξει πράματα και θάματα...
  • Aparadekti @ 13.05.2009 02:56
    Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. να είστε καλά

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...