παρακαλώ περιμένετε...

κ. Πανόπουλε -application for a job

  • flamescreen73 @ 19.03.2009 10:10
    Μολινάρι, εγω όπως και να έχει και παρόλα όσα σκέφτομαι αυτή τη στιγμη, θα σου ευχηθώ καλή τύχη και να ευοδωθούν οι κόποι και οι μόχθοι σου στον εργασιακο τομέα.
  • Eden229 @ 19.03.2009 11:42
    καλημέρα και από μένα ... όποιος σχολιάσει αρνητικά το ότι κυνηγάς κάτι που θέλεις θα κάνει μεγάλο λάθος ...το αντίθετο μάλιστα δεδομένου ότι έχεις και το θάρρος να το κάνεις δημόσια .. καλή επιτυχία
  • molinari @ 19.03.2009 16:34
    κ. Πανόπουλε, σας ευχαριστώ για την πιο ευγενική και καλοπροαίρετη απόρριπτική απάντηση που έχω πάρει ποτέ!
  • molinari @ 19.03.2009 16:48
    august08 ελπίζω εκτός από την αμορφωσιά, να μην χρειαστεί να σου ξανασυγχωρήσουμε την έλλειψη αγωγής και το κακό χιούμορ μια και δεν είναι χαρακτηριστικά της Παρθένου. (ποιός είναι ο ωροσκόπος σου αλήθεια?) Ωστόσο ναι ο χώρος της Μόδας (αν και δεν εστιάζει στην επιλογή εσωρούχων για την συγκεκριμένη Πετρούλα ή όποια Άλλη), είναι ένας χώρος δημιουργίας και λάμψης. Είναι ένας χώρος καθαρός και εύκολος. Ο χώρος των "σκληρών" επιχειρήσεων, αφορά κυρίως την βιομηχανική παραγωγή ειδών που απευθύνονται στην παγκόσμια Αγορά , με πολύ βαρύ ανταγωνισμό πολυεθνικών εταιρειών, και δύσκολες διαπραγματευτικές συνθήκες. Τελειώνοντας , μια ερώτηση κι από μένα .Εσύ με τι ασχολείσαι επαγγελματικά?
  • molinari @ 19.03.2009 16:53
    flamescreen ακούγεται κάπως τρομακτικό αυτό το "παρόλα όσα σκέφτομαι αυτή τη στιγμή"... Στ'αλήθεια με ενδιαφέρει να διαβάσω τις σκέψεις σου. Μην με λυπηθείς, γράψτες!
  • flamescreen73 @ 19.03.2009 17:06
    Molinari, τιποτα το ιδιαίτερο, απο οσα προφανως είσαι συνηθισμενη, αν κρίνω απο αυτά που λες και το τι συμπερασμα εβγαλες απο τα λεγόμενα μου.
    Η Αλήθεια είναι οτι εχθές έχω θυμώσει απο το ότι κατεύθυνες την eden229 σε δικο μου σχολιο, μετα τη συγκεκριμενη συζητηση. Ο θυμος παρεμεινε και σημερα.

    Αλλα, το έχω ξανασκεφτει. Δεν εχει σημασια πως παρουσιαζει καποιος τα πραγματα αλλα πως τα βλεπει οποιος εχει σημασια να τα δει. Γιατι εννοειται οτι δεν επηρεαζομαστε απο τους αλλους, ακομη και εαν ειναι εξπερ στη δημιουργια "reasonable doubt", αν ειμαστε σταθεροι και εμπιστευομαστε τον αλλο και τις διαβεβαιωσεις του. Η ζωη δεν ειναι δικαστηριο που λειτουργει με περιορισμενους ορους και νομους και υπαρχει και το ενστικτο.

    Ο κακουργος δε θα αθωωθει, ουτε θα μπει μεσα ο αθωωος. Και τελικα θα γινει παντα οτι ειναι καλυτερο για οποιον θελει να κυνηγησει ενα οποιοδηποτε ονειρο του. Δεν μπορεις να κρατησεις καποιον που θελει να πεταξει, κατω στη γη.
  • blueview @ 20.03.2009 13:37
    .... o γαμος του καραγκιοζη λεμε !!! γκουντ λακ !

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...